Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Το Ζώδιο του μήνα: Υδροχόος 2023 by MagicF’Ariel..

20/01 – 19/02/2023

Καλημέρα στους λατρεμένους μου Υδροχόους! Έφτασε η εποχή σας, τα χιόνια μου έρχονται στο μυαλό κάθε φορά! Είστε και το παιδί του Έρωτα, ανεξήγητο, αλλά πολύ αληθινό! 
Φέτος λογικά, από αστρολογικής άποψης τουλάχιστον, πρέπει να είναι η χρονιά σας! 


Ξεκινούν τα γενέθλιά σας, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ακόμα και ο Ουρανός από τον Ταύρο, έρχεται στα ίσα του, συνεπώς καθαρίζει το σύμπαν από τους ανάδρομους πλανήτες! Ουδείς! Αυτό έχει πολλά χρόνια να συμβεί.. 

Εντάξει έχετε τον Κρόνο ακόμα κατσικωμένο στο σβέρκο σας, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Σας προστατεύει από τα κακά πνεύματα που κυκλοφορούν εκεί έξω! Φτιάχνετε χαρακτήρα, έχετε δυνατή άποψη, με επιχειρήματα μάλιστα ακράδαντα.

Η χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η έναρξη του party! 🥳

Οι μέρες αυτές και μέχρι τις 29/01/23, να ξέρετε πως είναι super μαγικές, μιας που ο Ήλιος, και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας και έχουν την εύνοια του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης από τους Διδύμους, σας προσφέρει απίστευτη ενέργεια, πιο δυνατοί από ποτέ!
 

Από εδώ και πέρα τα εμπόδια εξαφανίζονται, είχατε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις, να επεξεργαστείτε τα δεδομένα, να αποφασίσετε για τα επόμενα βήματά σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά μέχρι ο μήνας να φτάσει στα τέλη του, είστε οι πρωταγωνιστές και το σύμπαν εκπληρώνει τις ευχές σας! 

Ο Ερμής όσο βρίσκεται στον Αιγόκερω, σας βοηθά, βάζει τις σωστές λέξεις στο στόμα σας, επιτέλους επικοινωνείτε με μεγαλύτερη άνεση, δίχως ένταση και παρεξηγήσεις, είστε ξεκάθαροι και δείχνετε απίστευτη κατανόηση στους ανθρώπους σας. Ω ναι, σας αγαπούν και σας θαυμάζουν, στα ξαφνικά! Μέχρι και τα τέλη του Γενάρη, σας αγκαλιάζουν θερμά, σας ακολουθούν πιστά, οι ιδέες σας είναι συναρπαστικές και σβήνετε «φωτιές», πριν καν ξεκινήσουν..!

Η Αφροδίτη με τον Κρόνο, έχουν τον τελευταίο λόγο για το τι θα συμβεί, μέχρι και τα τέλη του Γενάρη! Ερωτικά θέματα σας πονοκεφαλιάζουν, είναι ένα βάρος για τύπους σαν και εσάς, αλλά αφήστε την καρδιά να μιλήσει, να εκφραστεί ελεύθερα, να δώσει κατευθύνσεις και ότι θέλει ας προκύψει. Των άκρων τα συναισθήματά σας, κάποιοι θέλετε να «δραπετεύσετε» μέσα από μια σχέση και κάποιοι θέλετε να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά.
Ο Κρόνος πρόκειται να καθαρίσει το τοπίο, δε θα σας ρωτήσει καν! Δεν υπάρχει το δεδομένο, υπάρχει το αληθινό, το τίμιο, το ηθικά σωστό, αυτό που πρέπει να γίνει! Η ζωή κάνει κύκλους. Κάτι έρχεται και κάτι φεύγει, αλλά όταν κάτι αιωρείται μόνιμα στον αέρα, όταν μπαίνει στον κύκλο μαγικά και κάπως έτσι εξαφανίζεται, τότε κάτι δεν πάει σωστά. Υπάρχει θεματάκι! Ε λοιπόν, ο Κρόνος θα το λύσει το θεματάκι αυτό και ευτυχώς που η Αφροδίτη δεν είναι και τόσο θερμή, λόγω ζωδίου, οπότε ευκολάκι. Ερωτικές αποφάσεις λοιπόν, θα παρθούν, δάκρυα θα υπάρξουν στα σίγουρα, θα είναι χαράς και λύπης, αλλά έτσι είναι, η αλήθεια πονά, σε κάθε περίπτωση!

Το ρεζούμε της υπόθεσης του Γενάρη; Εκεί που γίνεστε τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, σας λατρεύουν με πάθος, εκεί γίνεστε τα χειρότερα παιδιά του κόσμου και υπάρχει άρνηση ακόμα και για ένα απλό, «καλημέρα»! Ακραία η συμπεριφορά σας, αναλόγως την περίπτωση, όμως η εύνοια από το σύμπαν, καλά κρατεί!

Αποχαιρετάμε την Αφροδίτη, από τις 27/01 και μετά πάει στους Ιχθύες! Τρέχοντας έφυγε από το ζώδιό σας, θέλει απεγνωσμένα να μοιράσει αγάπες και λουλούδια που θα πιάσουν τόπο μάλιστα! 

Και μπαίνει ο Φλεβάρης, πολύ φορτσάτος μάλιστα γεμάτος από εκπλήξεις απρόβλεπτες, ακόμα και για εσάς τους ίδιους! Ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Ήλιος από το ζώδιό σας, σας ζορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Βασανίζεστε αρκετοί για μια αγάπη, για έναν έρωτα, για κάποια ύπαρξη, που δε ξέρετε πώς να την κρατήσετε στη ζωή σας, δίχως όμως να αλλάξουν τα πράγματα. Δηλαδή να είναι δικό σας, αλλά να μην είστε εσείς δικό του.. με τη λογική πάντα ενός Υδροχόου. Πώς το λέμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Παλεύει ο εγωισμός σας, με την καρδιά σας και δε το χειρίζεστε και τόσο νορμάλ. Δείχνετε και πάλι την κάκιστη πλευρά του εαυτού σας! Και ενώ γνωρίζετε το πώς θα το μαζέψετε, φτάνει η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 05/02 και κάνετε ένα μπουμ! Έκρηξη! Συναισθηματική στα σίγουρα, αλλά τόσο απρόβλεπτη και τόσο χαοτική, που άγνωστο το αν θα κάνετε την ανατροπή, με την καλή την έννοια.

Ερωτικά δηλαδή τζίφος η υπόθεση ή μήπως όχι;

Ναι σε φλερτ με άγνωστες υπάρξεις! Ναι σε παιχνίδια του έρωτα με επίσης άγνωστες υπάρξεις! Όχι όμως σε δεσμεύσεις που χαλούν τις ισορροπίες της καθημερινότητάς σας. Καλέ πού τον έχετε θαμμένο, τόσο δα εγωισμό;

Το σύμπαν έχει δυο κρυμμένους Άσους. Ο ένας είναι ο Δίας από τον Κριό, ο οποίος θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, να πετύχετε στόχους κάπως δύσκολους και να προχωρήσετε σε project που καιρό τώρα έχουν μείνει στάσιμα. Το καλό σενάριο. Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, είναι αυτός που σας περιπαίζει, σας βάζει εμπόδια για να δει κατά πόσο οι επιθυμίες σας βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, ή εγωιστικά;

Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας, που θα μπορέσετε να βάλετε επάνω στο τραπέζι, όλες σας τις υποθέσεις και να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον σας! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε να βάλετε το χέρι στην τσέπη, θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε το λογαριασμό, όταν και εφόσον το έργο πραγματοποιηθεί. Σε λόγια του αέρα, δε δίνετε φράγκο. Προετοιμαστείτε, οργανωθείτε, ετοιμαστείτε για μια μάχη που θα πραγματοποιήσει τα όνειρά σας, αλλά δίχως έξοδα.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 11/02 και μετά, είναι λυτρωτικός σε επικοινωνιακά ζητήματα. Μόλις λοιπόν μπει το νερό στο αυλάκι, φροντίστε να ταξιδέψετε, να φύγετε κάπου μακριά, να καθαρίσει το μυαλό σας, να ανανεωθείτε, να ξεκουραστείτε, γιατί μετά έχει μάχη! Φροντίστε να έχετε καλούς τρόπους συμπεριφοράς, να μην προκαλείτε τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί η εύνοια του σύμπαντος, είναι μεν ατομική, αλλά η επιτυχία είναι ομαδική. Δίχως την ομάδα, what?

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας ανανεώνει κυρίως εμφανισιακά, δηλαδή έχει shopping therapy , γυμναστική, μασάζ, φρου-φρου και αρώματα, όλα τα καλά του κόσμου, αρκεί φράγκα να υπάρχουν στην τσέπη. Αλλά και έτσι με μέτρο, please! Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία, να δείξετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Σας δίνει την ευκαιρία, να απελευθερωθείτε από κρυμμένα συναισθήματα, καταπιεσμένα κιόλας και να φτιάξετε κάτι όμορφο στη ζωή σας, έστω και με τα δικά σας τα δεδομένα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στην τελική άμα κάτι δε σας αρέσει, σοδίτσα και τέρμα.

Υδροχόοι.. φρόνιμα! Τίποτα άλλο δε λέω.. 😘

magicfariel

Φωτογραφία από Daniel από το Pixabay