Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Γενάρη 2023, by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια πρόκληση το κείμενο αυτό από μόνο του! Πώς να αντισταθώ, έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω, αν η Αφροδίτη θα καταφέρει να γλυκάνει την παγωμένη καρδιά ενός Υδροχόου! Δύσκολη αποστολή, έτσι δεν είναι;;; 

Ο Γενάρης ξεκίνησε με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, έστω για τρεις μερούλες. Το προσπερνώ το γεγονός, γιατί η αγάπη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της. 


Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 03/01 μέχρι και τις 26/01/23! Έχει αρκετές ημέρες μπροστά της για να κάνει το θαύμα της. Από τις 09/01 – 10/01 η Αφροδίτη συναντά τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους και κάπου εκεί τριγύρω βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω και κάπως έτσι εμφανίζονται αγάπες από το παρελθόν! Ένα τηλεφώνημα; Ένα μήνυμα; Μια απρόβλεπτη συνάντηση; Πάντως Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, το μυαλό σας, η καρδιά σας, όλη σας η ύπαρξη κάπου αλλού! Σε εκείνα τα μάτια τα αξέχαστα. Και ερωτώ. Θα το αφήσετε να περάσει στο φλου; Η σκέψη έχει απίστευτη ενέργεια, είναι μαγική. Είναι όμως αρκετό;

Η Αφροδίτη ακόμα στον Υδροχόο από τις 14/01 μέχρι και τις 22/01/23 έχει ραντεβού με τον Ουρανό, ανάδρομος στον Ταύρο και τον Κρόνο που είναι κατσικωμένος στους Υδροχόους. Απρόβλεπτες ημέρες, υπάρχει πολύ ένταση, πολλές οι προκλήσεις και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Πάλι γίνεται ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις, ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει. Με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο πολύ λέμε! Είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο, υπάρχει πιο ψυχρό συναισθηματικά ζώδιο; 😇Στάζω το φαρμάκι μου η κάργια..

Όμως από τις 22/01 μέχρι και τις 26/01 η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες της ημέρες στον Υδροχόο, οπότε μοιράζει χρήμα. Κάποιος παίρνει μια προαγωγή, κάποιος ένα μπόνους, μια αύξηση, ίσως και να βρεθεί και μια καλύτερη δουλειά! Δικαιώνει την αγωνία και τον αγώνα του μάχιμου, πιστού, υπαλλήλου της χρονιάς; Πωωω σκληρό και αυτό πολύ.. για τους λοιπούς βέβαια.. 😅

Και τέλος και δόξα να έχει η Αφροδίτη στους Ιχθύες, επιτέλους καιρός για ρομαντζάδες, αγάπες και λουλούδια. Πετάμε την πανοπλία και βουρ στο παιχνίδι του έρωτα.. Αυτά είναι! 

φιλάκια.. 💗


Κριός 
Τις μέρες του Γενάρη καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τη χαρωπή διάθεση της Θεάς Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου και να ξεπορτίσετε λιγουλάκι, να βολτάρετε με φίλους, παρέες, ακόμα και συναδέλφους. Ανεβαίνουν οι μετοχές σας, καλά να είναι ο Δίας, αποζητούν πολλοί και διάφοροι τη συντροφιά σας. Να είστε θετικοί σε νέες γνωριμίες, το σύμπαν θέλει να σας γνωρίσει κάποιο πρόσωπο που θα το αγαπήσετε πολύ και όχι δε το βλέπω να είναι ερωτικό. Φλερτάρετε, σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά, όμως τις μέρες αυτές, όλο και κάποια ψυχή θα σας στριμώξει, δηλαδή θα θελήσει να μάθει κάτι λίγα από τις σκέψεις σας και τις προθέσεις σας. Πεταλουδίτσες μες στο καταχείμωνο.. που λέει ο λόγος. Στις 27/01 ταξιδεύει η Αφροδίτη στους Ιχθύες, χαμόγελα τέλος! 

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας τρελάνει το μυαλό και την καρδιά σε σημείο που δε το φαντάζεστε καν! Είναι αυτό που λέμε το μπαμ και κάτω.. να κάτι τέτοιο. Μέχρι τις 10/01 ίσως και να επιστρέψει ένα παλιό σας αμόρε, έτσι στα ξαφνικά. Η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη, κάτι έχουν στα πλάνα τους για εσάς. Όσα παίρνει ο άνεμος, μόνο αυτό να θυμάστε. Ο Ουρανός που λέτε κατσικωμένος στο ζώδιό σας, εντυπωσιάζεται από την Αφροδίτη και σας ανάβουν φωτιές, ερωτικές, φουλ στο πάθος, με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, σε χώρο που κινείστε κάθε μέρα. Από το γυμναστήριο; Από τη δουλειά; Το νου σας οι ελεύθεροι και το μυαλό στη θέση του! Ένα αντίο είναι στα σκαριά, ο Κρόνος, σας απελευθερώνει από κάτι! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας θέλει έξω καρδιά. 

Δίδυμος
Νέα χρονιά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο! Πολύ ευχάριστο το γεγονός αυτό, μιας που τις μέρες του Γενάρη, αρκετοί Δίδυμοι, θα καταφέρετε να ταξιδέψετε σε άλλη Γη και άλλα μέρη! Σας βάζει σε αεροπλάνο κανονικά, ίσως και να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρά σας! Το ταξίδι αυτό, θα μπορούσε να ήταν και του μέλιτος, μιας που αρκετοί από εσάς εκεί έξω, παίρνετε την απόφαση ενός γάμου! Πάει η Θεά Αφροδίτη σας πηγαίνει σε άλλο level! Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή, ανάδρομο Άρη και έναν Ουρανό και Κρόνο στα κάγκελα, οι μισές μέρες του μήνα δε δείχνουν κανένα χαρωπό σενάριο, όμως οι τελευταίες δέκα μέρες του Γενάρη θα είναι απλά θεϊκές! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας αλλάζει δουλειά, πόστο, αρμοδιότητες. Αύξηση λέει;

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, τις μέρες του Γενάρη, ψαχουλεύει την καρδιά σας, τα βαθύτερα συναισθήματα που έχετε, έχει διάρκεια η εξερεύνηση αυτή, ζόρικο το γεγονός. Το ζητούμενο είναι το κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι με τις προσωπικές επιλογές σας, από φίλους, σύντροφο, με όποιον λέτε καλημέρα κάθε μέρα. Σχέσεις αγάπης, ή συνήθειας; Ο Ουρανός και ο Κρόνος, δεν επιτρέπουν ούτε τα ψέματα, ούτε τα λάθη! Όσο πιο αυθόρμητες είναι οι απαντήσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας, άλλο τόσο αληθινές. Η Αφροδίτη όμως φέρνει και το χρήμα, ανήκετε στους τυχερούς της παρέας. Ή που σας χαρίζουν κάτι το ανεκτίμητο, ή που σας δίνουν ένα φάκελο με χρήματα! Η Αφροδίτη στις 27/01 ταξιδεύει στους Ιχθύες! “Love is in the air”!

Λέων
Ζόρικο το ποδαρικό της Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου! Μέρες που επιθυμείτε την ελευθερία σας, την ανεξαρτησία σας, θέλετε το οξυγόνο σας, οτιδήποτε άλλο σας στρεσάρει πολύ και αντιδράτε με το χειρότερο τον τρόπο! Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από το ίδιο ζώδιο, έχουν σκοπό να σας ταράξουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Πολλά τα γεγονότα των ημερών, απρόβλεπτα επίσης, αυτό που θα νιώσετε και ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, καθοριστικός! Αρκετοί λέτε το αντίο, ακόμη και σε μια σχέση ζωής! Ο Άρης από τους Διδύμους, όσο είναι ανάδρομος, ίσως και να φροντίσει για μια μοιραία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το σύμπαν σίγουρα σας σκανταλίζει! Υπομονή να φτάσει 27 ο μήνας, η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας κάνει ένα δώρο, που σίγουρα θα σας ανεβάσει ψυχολογικά!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει αποκαλύψεις που κάποιες θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, κάποιες ίσως και να σας προβληματίσουν, δεν πιστεύω να τρομάξετε! Ο έρωτας είναι μπροστά στα μάτια σας, κάπου εκεί τριγύρω, για ρίξτε ένα βλέφαρο παραπάνω, ακόμα και ένα απλά καλημέρα σε καθημερινή βάση από μια άγνωστη ψυχή, μπορεί να κρύβει πάρα πολλά! Η Αφροδίτη φέρνει και το χρήμα, ανήκετε και εσείς στους τυχερούς, που θα λάβετε κάτι παραπάνω. Το νου σας από τις 14/01 μέχρι και τις 22/01, ο Ουρανός και ο Κρόνος προκαλούν μια αναμπουμπούλα στις σχέσεις σας, ερωτικές και επαγγελματικές. Ένα τεστ του σύμπαντος που καλά θα κάνετε να δείξετε κατανόηση και να είστε ψύχραιμοι φυσικά! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια. Γούτσου-γούτσου..

Ζυγός
Ο Γενάρης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, είναι ότι πρέπει για να έρθετε στα ίσα σας, από συναισθηματικής άποψης κυρίως! Ωραίες ημέρες για να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα, δηλαδή να αγαπήσετε περισσότερο το σύντροφό σας ή να φλερτάρετε άφοβα με διάφορες άγνωστες υπάρξεις! Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, μπορεί να σας χαλάσει λίγο τη ζαχαρένια στις 14/01, κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Ζητήστε τα λεφτά σας, με όμορφο τρόπο. Από την άλλη ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θέλει πολύ να σας παντρέψει. Νυφικό, εκκλησία, στεφάνι και τα σχετικά. Απρόβλεπτη η πρόταση γάμου, απρόβλεπτη που είναι η ζωή. Οτιδήποτε συμβεί, θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, που σημαίνει πως ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας πηγαίνει ένα ταξιδάκι.. κάπου μακριά!

Σκορπιός
Χρυσά μου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει καταστροφές μεγάλες, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Σκορπιός με Υδροχόο είναι ένας συνδυασμός που «σκοτώνει», συνεπώς οι μέρες του Γενάρη πολύ σκληρές κυρίως από πλευράς σας! Ο ανάδρομος Άρης παρέα με την Αφροδίτη έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν μεγάλη ταραχή στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Επιστρέφει κάποιος πρώην και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία; Εμφανίζεται ο εφηβικός σας ο έρωτας και σας αποκαλύπτει πως εσάς περιμένει όλη του τη ζωή; Χαμογελώ, γιατί θα σας πέσει το σαγόνι, να όπως βλέπουμε στα cartoon! Δε ξέρω κατά πόσο θα αντέξετε τέτοιες συγκινήσεις, πάντως δεν κάνετε τη χάρη σε κανέναν! Ο Ουρανός από τη μια και ο Κρόνος από την άλλη παίζει να σας ξεσπιτώσουν, δηλαδή να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να εξαφανιστείτε, για λίγες ημέρες. Μη πω πάτε για μετακόμιση! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θέλει αγάπες και λουλούδια.. τώρα μάλιστα!

Τοξότης
Υπαρξιακά θεματάκια σας προκαλεί η Αφροδίτη από τον Υδροχόο! Και κάπως έτσι τις μέρες του Γενάρη ανοίγετε τα παράθυρα του σπιτιού σας, την πόρτα επίσης, προσκαλείτε κόσμο, επικοινωνείτε με αγνώστους, αποζητάτε την παρέα των ανθρώπων σας, σίγουρα δε θέλετε να μείνετε μονάχοι με τίποτα. Κάτι γυρεύετε προφανώς, εύχομαι να το ανακαλύψετε, σύντομα. Και ξαφνικά ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτες αποκαλύψεις πάνω σε θέματα χρημάτων. Υπήρχε σεντούκι και εξαφανίστηκε; Υπήρχε 2ος δικαιούχος και διαγράφτηκε; Τι συνέβη πίσω από την πλάτη σας; Η Αφροδίτη με τον Κρόνο φέρνουν δίπλα σας, τους αληθινούς τους φίλους, οπότε μήπως να κλείσετε τις πόρτες και τα παράθυρα στους λοιπούς; Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας κάνει ρομαντικούς. Καιρός για αγκαλίτσες..!

Αιγόκερως
Οι πρώτες μέρες του Γενάρη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, είναι ολίγον ζόρικες πάνω σε θέματα οικονομικά! Ποιες αγάπες και ποιοι έρωτες, όταν το χρήμα έχει την ύψιστη σημασία για εσάς! Βέβαια, ως Αφροδίτη όλο και κάτι θα απαιτήσει σε θέματα σχέσεων οπότε όχι δεν έχει γλύκες το μενού, αντιθέτως όποτε σας κάνει κέφι και τα σχετικά. Μπόσικοι σε ερωτικό επίπεδο, άλλο τόσο και σε επαγγελματικό. Οι Αιγόκεροι με τις λιγότερες έγνοιες μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα και δε δέχεστε το όχι ως απάντηση! Διεκδικείτε μήπως το ακατόρθωτο; Από τις 20/01 μέχρι και τις 26/01 παίζει να σας έρθει μια αύξηση ως δια μαγείας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Το σύμπαν σας δίνει το χρήμα που τόσο το λατρεύετε! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας πηγαίνει ταξιδάκι, γιατί επιβάλλεται να πάρετε τον αέρα σας, κάπου μακριά!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επιτέλους η καρδιά σας θα χτυπήσει σε χρώμα κόκκινο! Τις μέρες του Γενάρη είστε σε πολύ καλή φάση, βγαίνετε έξω πιο συχνά, συναναστρέφεστε με κόσμο, φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, αποζητάτε με κάθε τρόπο τη γνωστή επιβεβαίωση, «Αρέσετε» ακόμα! Η έκπληξη της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, είναι πως θα επιθυμήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Μόνο με τη σκέψη δε θα εμφανιστεί μπροστά σας, οπότε ίσως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι αυτός που σας σπρώχνει σε τέτοιες παράξενες πράξεις.. χαχα! Η Αφροδίτη με τον Κρόνο σε καμία περίπτωση δε θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά, πολλά παράξενα θα συμβούν που θα δείξουν ένα τέλος ή μια συνέχεια. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, φέρνει το χρήμα!

Ιχθύες
Ως τελευταίο ζώδιο έχετε αυτό το λίγο από όλα.. και από καλής άποψης και από κακής. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, έχει σκοπό τις μέρες του Γενάρη να σας ρίξει μέσα στον λάκκο με τους πρώην! Καλά δε θα είναι όλοι, αλλά όλο και κάποια ύπαρξη υπάρχει τριγύρω και θα την κάνετε την «πατάτα», να δοκιμάσετε ξανά και ότι προκύψει. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, σας ζαλίζουν το μυαλό, την καρδιά, την ύπαρξή σας ολόκληρη και ενώ γνωρίζετε το τι είναι καλό για εσάς, εσείς εκεί, να μπλέξετε σε περιπέτειες με εκείνο το πρόσωπο που σας πλήγωσε μια φορά και έναν καιρό. Και στις 27/01 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ασυμμάζευτοι σε ερωτικό επίπεδο, πεταλουδίτσες και πεταλουδίτσοι!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay