Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Καιρός για όνειρα.. με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! by MagicF’Ariel..

21/01 – 05/02/2023

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε το Σάββατο, που τόσο πολύ αγαπάμε. Από νωρίς το πρωί αναρωτιέμαι, τι να κάνω σήμερα; Πουρνό – πουρνό ζωδιάκια, 😃.. πιο μετά φορτώσεις – ξεφορτώσεις ξύλα από το πορτμπαγκάζ στη βεράντα.. 😪.. πιο μετά beaute.. 😍πιο μετά;;;; Και πιο μετά;;; 😵Να πώς αγχώνεται ο κόσμος στις 6 το πρωί ημέρα Σάββατο.. 😂 Αγχωτικιά Ταυρίνα με στάμπα!

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Σήμερα το βραδάκι.. Οπότε τα μαγικά ξεκινούν αφού ο ήλιος πέσει! Είναι το πιο θετικό αστρολογικό γεγονός, εδώ και πολύ καιρό, νιώθω πως όντως έτσι είναι, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! Κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους! Σίγουρα στο έργο αυτό συμβάλλουν η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, οπότε τα νέα είναι πως αρκετοί εκεί έξω, θα πάρουν μια αύξηση, μια προαγωγή, θα πάνε σε νέο σπίτι, θα λάβουν μια κληρονομιά εκ θαύματος, θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον. Αισιόδοξες σκέψεις, θετικές πράξεις, ζεστή καρδιά, γεμάτη τσέπη! Φοβερό;;;
Ναι, θα συμβούν όλα αυτά, σε εκείνους που μέχρι χθες έδιναν μεγάλη μάχη, με εκείνα τα αόρατα θηρία, με το κακό, με την ατιμία και την αδικία, σε εκείνους που έχουν καθαρή ψυχή και κούτελο αστραφτερό! Το σύμπαν βέβαια, μπορεί να δώσει και για πρώτη φορά την ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν κάτι πολύτιμο, με σκοπό να φτιάξουν ένα μέλλον λαμπρό. Μια ευκαιρία ή οποία και φυσικά θα είναι υπό έλεγχο και φυσικά αν δεν εκτιμηθεί έτσι όπως πρέπει, το σύμπαν θα την πάρει πίσω! 
Το ΣΚ αυτό είναι ιδανικό για extreme αλλαγές, από μαλλιά, ρούχα και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο καθένας από εμάς. Τα ταξίδια έχουν την τιμητική τους, για τις ταξιδιάρικες ψυχές. Ο έρωτας είναι ντροπαλός, δε φαίνεται, τον έχει κυριεύσει το ψύχος του Υδροχόου, αλλά ντάξει.. συνηθισμένοι στα χιόνια, σωστά; Η Αφροδίτη μπορεί να μην αγαπά με πάθος, όμως μοιράζει χρήμα με πάθος.. και αυτό μας αρέσει.. πολύ! Ο Κρόνος βλέπει και δε χαρίζει κάστανο. Οπότε από σήμερα και τις επόμενες δυο εβδομάδες, επιτρέπει τα δώρα να φτάσουν στον προορισμό τους, με τον πιο δίκαιο τρόπο. Αγκαλιάζει τους εργατικούς και αφοσιωμένους ανθρώπους και τους ανταμείβει και με το παραπάνω. 

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, καιρός για όνειρα!

φιλάκια.. 💖


Κριός
Τις μέρες αυτές εμφανίζονται οι σύμμαχοί σας στον επαγγελματικό τομέα! Μέχρι τώρα νιώθατε πως αγωνιζόσασταν μονάχοι, πως κανείς δεν κατανοούσε τα άγχη, τις σκέψεις σας, τις πράξεις σας, να που μάτια υπάρχουν παντού και βλέπουν! Το ΣΚ αυτό είναι ιδανικό για δημόσιες σχέσεις, με πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Στις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορεί να πάρετε μια προαγωγή, να σας αλλάξουν θέση, ή να σας κάνουν μια πρόταση που να αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο εργασίας! Και επειδή ο έρωτας υφίσταται σε όλες τις εποχές, μια πρόταση γάμου, η έκπληξη του σύμπαντος! 

Ταύρος
Ταυράκια μου, ξεχάστε τις αγάπες και τα λουλούδια, οι μέρες αυτές είναι εξολοκλήρου αφιερωμένες στην καριέρα σας! Η αλήθεια είναι πως δίνετε μεγάλη μάχη, είναι όλα στα κόκκινα, πολύ καιρό τώρα, απλά έφτασε η εποχή που θα αποκτήσετε και τίτλο και χρήμα! Το ΣΚ αυτό έχει εργασία και χαρά, μιας που δεν πτοείστε από αργίες και τα σχετικά! Ο στόχος είναι στόχος και πρέπει να επιτευχθεί επιτυχώς! Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «κλέψει» από την ήδη υπάρχουσα εργασία σας, ή να σας ξεμυαλίσει με ένα νέο project! Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, εσείς καλό είναι να τις αξιολογήσετε με απόλυτη ψυχραιμία!

Δίδυμος
Επιτέλους νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε ότι πραγματικά θέλετε! Το σύμπαν σας επιτρέπει να πάτε ένα κομμωτήριο και να κάνετε μια τρελή αλλαγή, όμως σας επιτρέπει να κλείσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο και να εξαφανιστείτε από τα πάτρια εδάφη! Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι ιδανικές για ένα ταξίδι αναψυχής, στην άλλη άκρη της Γης άμα γίνεται! Οπότε το ΣΚ αυτό, ασχολείστε με τέτοια ζητήματα και είστε πανευτυχείς! Βέβαια, το σενάριο τύπου να γίνετε καλύτεροι στο αντικείμενό σας, παίζει πολύ, οπότε αρκετοί Δίδυμοι, ίσως να καθίσετε στα θρανία για λίγο, μια νέα θέση εργασίας το δωράκι..

Καρκίνος
Μέρες που το χρήμα σας αγαπά λίγο περισσότερο, οπότε σκέφτεται πολύ σοβαρά να κατοικήσει μόνιμα στο θησαυροφυλάκιο σας! Προφανώς ανοίγουν οι ουρανοί και αν κάτι ήταν μπλοκαρισμένο, αλλάζει κατάσταση και παίρνετε μεγάλη ανάσα από αυτό. Λεφτά, περισσότερα από τα συνηθισμένα έρχονται τις μέρες αυτές, να χαρείτε για πάρτη σας και ας το κρατήσετε μυστικό ακόμα και από αγαπημένα πρόσωπα. Το ΣΚ αυτό κάντε κάτι το διαφορετικό, από τα συνηθισμένα, για να φτιάξετε κυρίως το ψυχολογικό. Ξεχάστε τις μπουγάδες και τις κατσαρόλες, οι βόλτες έχουν την τιμητική του και τα extreme αξεσουάρ!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως θα τη θυμάστε για πάντα τούτη τη Νέα Σελήνη, μιας που είναι των άκρων η επιρροή της επάνω σας! Νέος σύντροφος; Μια νέα αγάπη; Και με την παλιά τι έγινε; Ή τι θα γίνει; Μπάχαλο η κατάσταση για το σύμπαν γενικώς έχει βάλει στο μάτι την προσωπική σας τη ζωή, δηλαδή αν περνάτε ωραία, όλα βαίνουν καλώς, αν όμως όχι, τότε τι περιμένετε για να πείτε το αντίο; Άτακτους σας βρίσκω το ΣΚ αυτό, μιας που αρκετοί αποζητάτε μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα φιλί, σε άγνωστες υπάρξεις. Οι επόμενες δυο εβδομάδες καθοριστικές για την ερωτική σας τη ζωή. Κάτι τελειώνει. Κάτι ξεκινά!

Παρθένος
Μυστήριο το σύμπαν στην περίπτωση τη δική σας. Κάτι αλλάζει, κάτι σας ξεβολεύει, ίσως για καλύτερα, ίσως όχι και τόσο, πάντως να έχετε το νου σας, γιατί ναι μεν, αλλά! Τις μέρες αυτές, ίσως να σας αλλάξουν γραφείο, ή ακόμα και ώρες εργασίας. Να σας μεταθέσουν σε ένα άλλο πόστο, με νέα καθήκοντα, ίσως να σας φορτώσουν και με απίστευτη δουλειά. Και επειδή έχετε τρομερή διαίσθηση, το ΣΚ αυτό όλο και κάτι θα περάσει από το μυαλό σας, όλο και μια προετοιμασία θα κάνετε για αυτά που θα έρθουν. Στον «εχθρό» λέμε πάντα καλημέρα, ποτέ δε γυρίζουμε την πλάτη! Ξεγελάτε το σύμπαν όλο με τίμιο τρόπο!

Ζυγός
Φτου – φτου, να φορέσετε μια μπλε χάντρα και όσα κομποσκοίνια έχετε γιατί το σύμπαν σας λατρεύει και δε σας χαλά χατίρι με τίποτα! Οι μέρες αυτές είναι φοβερές και τρομερές, από επαγγελματικής άποψης αλλά και από ερωτικής. Ανοίγουν οι ουρανοί, οι ευκαιρίες είναι αμέτρητες και ξαφνικά μπορεί να εμφανιστεί στο πιάτο σας, εκείνη η επιθυμία, που μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα όνειρο παιδικό, που τώρα πια ενηλικιώθηκε και μπορεί να πραγματοποιηθεί! Το ΣΚ αυτό έχει μπόλικο φλερτ, χαμόγελα και πονηρές ματιές, αγάπες και λουλούδια, για όλους τους Ζυγούς εκεί έξω! Μια νέα γνωριμία σας συναρπάζει!

Σκορπιός
Και που λέτε το σύμπαν όπως φαίνεται σας σπρώχνει στο να αλλάξετε σπίτι! Να φύγετε από εκεί που είστε και να πάτε αλλού. Θα το κάνετε μονάχοι; Θα πάρετε μαζί σας και κόσμο; Μόνο εσείς το γνωρίζετε αυτό. Πάντως το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που σας ξεσηκώνει, σας ξεβολεύει, σας δείχνει με κάθε τρόπο πως μια τέτοια αλλαγή είναι απαραίτητη από όλες τις απόψεις! Με κάτι τέτοιο θα ασχολείστε για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Το ΣΚ αυτό σας βλέπω στη γύρα, όμως εκφράζετε τις επιθυμίες σας, τις αποφάσεις σας και σοκάρετε πολύ κόσμο! Γυρέψτε .. your new magic place!

Τοξότης
Μέρες που θα ταξιδέψετε, θα πάτε στο σπιτάκι σας το πατρικό, θα επιστρέψετε στις ρίζες σας, γιατί υπάρχει πιο όμορφο από αυτό; Είτε υπάρχει κόσμος εκεί μέσα, είτε όχι, η οικογενειακή αγάπη και θαλπωρή πάντα θα σας συγκινεί με πολλούς μαγικούς τρόπους! Πρώτα θα θεραπεύσετε τη ψυχή και το μυαλό σας και μετά θα πάρετε αποφάσεις μεγάλες και τρανές για το μέλλον σας. Έχετε δυο εβδομάδες περιθώριο για να συμβούν όλα αυτά, οπότε φτιάξτε πλάνο και δρόμο. Το ΣΚ αυτό είναι κάπως μυστήριο, γιατί αρκετοί ελεύθεροι Τοξότες μπαίνετε σε σκέψεις τύπου, εσάς ποιος θα σας φροντίσει άμα γεράσετε;;;

Αιγόκερως
Μεταξύ μας το ΣΚ αυτό, σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας. Από τη μια δε θέλετε να χαλάσετε φράγκο σε ανούσια πράγματα, τύπου super market.. χαχα.. και από την άλλη γιατί όχι ένα κομμωτήριο, μια νέα μπλούζα, άντε ένα σετάκι, για τις πρωινές τις ώρες; Το σύμπαν για κάποιο λόγο θέλει να σας δώσει πέντε φράγκα παραπάνω! Ένα δωράκι ουρανοκατέβατο! Οπότε τις επόμενες δυο εβδομάδες, λεφτά έρχονται όχι μόνο από την εργασία σας, αλλά και από άλλες πηγές, ίσως κάποιες και πολύ ξεχασμένες. Το θέμα είναι το πώς θα αξιοποιήσετε το χρήμα. Αποταμίευση ή επένδυση; Ένα όνειρό σας πραγματοποιείται!

Υδροχόος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Φανταστικά τα νέα του σύμπαντος, επιτέλους μπαίνει το νερό στο αυλάκι και μπορείτε να κάνετε όνειρα για ένα μέλλον ονειρεμένο. Αισιόδοξοι, χαμογελαστοί, ικανοποιημένοι, οι εξελίξεις είναι θετικές και αξίζετε πολλά μπράβο για την υπομονή, το πείσμα και την αφοσίωσή σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Το ΣΚ αυτό να υποθέσω πως θα γεμίσετε από λάφυρα, χρήμα και έρωτας στο πιάτο σας, με το καλημέρα! Πατήστε φρένο στις φιλοδοξίες σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με εκείνους που αγαπάτε. Έχετε δυο εβδομάδες για να καταστρώσετε τα νέα σας τα σχέδια!

Ιχθύες
Και που λέτε είστε το μοναδικό άτομο που το σύμπαν δε θέλει να προσφέρει τα μαγικά του τα δώρα. Κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι, νιώθετε πολύ εκτεθειμένοι, σε διάφορους τομείς, ενώ δεν είστε. Φαντάζεστε διάφορα, ναι με υπάρχουν αλήθειες στις σκέψεις σας, αλλά το τερματίζετε και το καρβουνιάζετε, ενώ δεν είναι έτσι. Το ΣΚ αυτό κλείνεστε στο σπιτάκι σας και φτιάχνετε ένα επεισόδιο από κατασκοπευτική ταινία, τύπου ποιος είναι έξω από το σπίτι σας, το FBI; Μήπως το CSI; Χαχα.. Υπερβάλετε ως συνήθως ή μήπως όχι; Το σύμπαν ευτυχώς σας ταξιδεύει, σας στέλνει κάτι μαγικό για να ξεχαστείτε. 2 weeks? OMG!

magicfariel

Φωτογραφία από Peace,love,happiness από το Pixabay