Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Το «πικάντικο hello» του Δεκέμβρη by MagicF’Ariel!

01/12 – 04/12/2022 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Ο Δεκέμβρης μας μπήκε στο αθόρυβο όπως φαίνεται, αλλά κατά βάθος κάνει πολύ φασαρία εκεί ψηλά στο σύμπαν! 





Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, δίνει τη μάχη της με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες! 

Δίδυμοι & Τοξότες το νου σας, γιατί η συμπεριφορά σας δείχνει πιο πολύ ένα αντίο, την πόρτα, το άντε γεια! Μια σχέση ζωής είναι κρίμα και άδικο να χαλά, αν δε συντρέχουν σοβαροί λόγοι. 

Παρθένοι ας προσέξετε θέματα επαγγελματικά, οι συνεργάτες σας δεν είναι super ήρωες, ούτε και εσείς. Μην προσπερνάτε αδιάφορα ανθρώπους που έχουν ένα λόγο παραπάνω!

Ιχθύες αποφύγετε το κουτσομπολιό, σας κάνει κακό, επίσης φαντάζεστε δράκους και χάνετε την ουσία των πραγμάτων! Δώστε τις απαντήσεις σας νέτα – σκέτα και μην αφήνετε παραθυράκια δεξιά και αριστερά! 

Όπως ανέφερα ξανά ο Ποσειδώνας κάνει τον guest star τις ημέρες του Δεκέμβρη και φυσικά δεν άργησε να εμφανιστεί με σκοπό φυσικά να βοηθήσει τον Ερμή να ρίξει τις αναστολές του και να τον κάνει τέρμα κουτσομπόλη και κακοπροαίρετο φυσικά. Οπότε μέχρι να φτάσει η εβδομάδα στο τέλος της, τα μαντάτα είναι φανταστικά, τρελά και αλλοπαρμένα και όποιος τσιμπήσει!
Βέβαια λένε, πως όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, οπότε πέρα από τα λόγια, τα πολλά τα λόγια, κάποιες μάσκες θα πέσουν και θα φανεί ο ένοχος της παρέας! 

Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, δεν αφήνει την Αφροδίτη σε χλωρό κλαρί. Την θέλει στην τσίτα, στην πίεση, θυμωμένη και στραβωμένη με τους πάντες! Οπότε θέματα ερωτικά, φιλικά, συναδελφικά, όλες οι σχέσεις έχουν τα προβληματάκια τους, που θα φανούν αλλά δε θα αντιμετωπιστούν, αντιθέτως θα γίνει το μπαμ και ότι προκύψει!

Το ΣΚ αυτό με τον Ποσειδώνα σε τρελά κέφια, είναι πολύ παράξενο, μιας που όποιος ασχοληθεί με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ας έρθουν τα νέα, ας φύγουν έτσι όπως ήρθαν, δίχως εξάρσεις, δίχως αντιδράσεις, δίχως βιαστικές κινήσεις! Υπάρχει παγίδα στο θέμα που εννοείται πως κάποιοι θα πέσουν μέσα, με κλειστά τα μάτια. Η έπαρση βλάπτει, δεν υφίσταται, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος, κανείς δεν πρέπει να είναι μονοφαγάς, κανείς δεν πρέπει να ρουφάει την ενέργεια του άλλου! Ή μαζί ή τίποτα! 

Σε ποια εποχή; 💭

φιλάκια.. 

Κριός
Μπήκε παράξενα ο Δεκέμβρης, με την Αφροδίτη από τον Τοξότη σε έξαλλη κατάσταση! Και κάπως έτσι σας βρίσκει το συναισθηματικό το χάος! Από την άλλη ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, σας έχει στρεσάρει τόσο πολύ, που τις μέρες αυτές θέλετε να πείτε εκείνο το περιβόητο «αϊ σιχτήρ» σε όλους και στα πάντα! Ένα συννεφιασμένο Σάββατο λοιπόν, με τα κέφια σας πολύ πεσμένα, ούτε το τηλέφωνο δε θα σηκώσετε. Ο καναπές θα πάρει το σχήμα του κορμιού σας. Η ζυγαριά θα κάνει ένα μικρό κλικ προς τα επάνω. Τα νέα του Ερμή τρέχουν, να κρατάτε μικρό καλάθι και το στόμα σας κλειστό! Ο Ποσειδώνας έκανε τη βρομοδουλειά του πάλι.. ψεματάκια παντού..

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, βάλλεται από παντού, βρίσκεται από την πρώτη κιόλας ημέρα του Δεκέμβρη στο «πεδίο της μάχης» και δίνει ρέστα η άτιμη! Να μια καλή δικαιολογία για τα non stop νευράκια που έχετε όλη την ημέρα. Που αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Εννοείται πως δεν έχετε καμία όρεξη για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, αντιθέτως προτιμάτε τις μοναξιές σας και γίνεστε τέρμα αντικοινωνικοί. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, ρίχνει λάδι στη φωτιά, η υπερένταση που νιώθετε είναι μόνιμη. Ένα Σάββατο, γκριζωπό, μοναχικό που αρκετοί θα το βγάλετε ξάπλα βλέποντας ταινίες και τρώγοντας λιχουδιές. Ο Ερμής ανοίγει κουβέντες που «καίνε»! Danger!

Δίδυμος
Το ποδαρικό του Δεκέμβρη άκρως χαοτικό κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα μπορούσε να σας «φτιάξει» ως μεμονωμένο γεγονός, όμως δεν την αφήνουν, ο ανάδρομος Άρης και ο Ποσειδώνας. Μέρες που από τη μια αποζητάτε την ελευθερία σας, πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, από την άλλη όμως, αναρωτιέστε γιατί είστε μόνοι και δεν υπάρχει ένας σύντροφος για εσάς. Ένα πολύ παράξενο Σάββατο, ο Ερμής βάζει στο στόμα σας λόγια πολύ πικρόχολα, που αν τα ξεστομίσετε, θα πληγώσετε τους ανθρώπους σας, προκαλείτε με κάθε τρόπο το «αντίο»! Το νου σας γιατί το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Αταξίες έχει το ΣΚ αυτό, ξεφεύγετε!

Καρκίνος
Μια που μπήκε Δεκέμβρης, μια που η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας φόρεσε την πανοπλία, θα της κάνετε παρέα στη μάχη που δίνει με το σύμπαν! Ωραίο ακούγεται ως ιδέα, όμως ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, δε σας αφήνει να το απολαύσετε και τόσο. Ο Ερμής παρέα με τον Ποσειδώνα τις μέρες αυτές σας κάνουν να φαντάζεστε δράκους, γίνεστε τέρμα κουτσομπόληδες, ψαχουλεύετε άνευ λόγου και αιτίας. Χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας και φροντίστε Σαββατιάτικο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας βοηθούν να κάνετε πιο ευχάριστες σκέψεις. Μεταξύ μας είναι από εκείνα τα Σάββατα που ένα αθώο φλερτ μπορεί να φέρει μια σχέση φουλ στο πάθος!

Λέων
Μοιραίες, απρόβλεπτες συναντήσεις και επαφές με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, ίσως και την πρώτη σας αγάπη, η Αφροδίτη με τον Ερμή έχουν φροντίσει για αυτό! Να κοιτάζετε στο inbox, καλού – κακού. Και κάπως έτσι ο Δεκέμβρης σας λέει hello! Ερωτικές εξομολογήσεις έχει επίσης το μενού! Ποιος τη χάρη σας, Λιονταράκια μου τρελά και αλλοπαρμένα. Βέβαια το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο τις μέρες αυτές, πολλά τα μαντάτα. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας κάνει υπερβολικούς σε ζητήματα πολύ απλά. Έντονα τα συναισθήματά σας, σας βρίσκω κάπως φουντωμένους Σαββατιάτικο, οπότε νερό, να πίνετε νερό! Αποφύγετε τις εντάσεις με το παραμικρό. Νευράκια φουλ!

Παρθένος
Είστε έτοιμοι για μια μάχη που εσείς θα την ξεκινήσετε; Η Αφροδίτη από τον Τοξότη έχει φτιάξει τέτοιο σκηνικό, που οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, σας βρίσκουν να μάχεστε για τα κεκτημένα σας ή για το δίκαιο φυσικά. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, δε σας αφήνει να χαρείτε τίποτα. Το ένα φτιάχνει και το άλλο χαλάει. Ότι και αν σημαίνει αυτό. Πιέζεστε, καταπιέζεστε, ο Ποσειδώνας σας θολώνει πολύ τα νερά, οπότε από τη μια σκούζετε και από την άλλη όχι και τόσο! Ένα Σάββατο, τέρμα γκριζωπό, καταιγίδες προσεχώς, μιας που σε αρκετές περιπτώσεις δε θα συγκρατήσετε τα λόγια σας, κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν! Και αν τα πείτε θα αλλάξει κάτι; Να είστε ψύχραιμοι! 

Ζυγός
Με το που μπήκε Δεκέμβρης, οι ευαισθησίες σας στο φουλ! Αρκετοί θέλετε να κλάψετε, να ξεδώσετε με φυσικό τρόπο, να που ο εγωισμός δυσκολεύει το πράγμα και “Houston we have a problem”.! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς τις μέρες αυτές, δε λέτε όχι σε διάφορες συναντήσεις, να όμως που το έργο το χαλούν ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους και ο Ποσειδώνας κυρίως! Τα νέα τρέχουν και σας συγκλονίζουν κατά μια έννοια, σας αγχώνουν, σας αποσυντονίζουν, γιατί άλλα είχατε κατά νου, άλλα εμφανίζονται στα ξαφνικά. Ξημέρωσε ένα Σάββατο πολύ μυστήριο, όπως φαίνεται θα συμφωνήσετε με όλους, προκειμένου να υπάρχει αρμονία!

Σκορπιός
Ο Δεκέμβρης έφερε μπόλικα σύννεφα με το καλημέρα! Λεφτά θα έπρεπε να έχετε στις τσέπες σας και λεφτά δεν έχετε και αυτό είναι αρκετό για να έχετε τις μαύρες σας. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους φταίει για αυτό, οπότε θα χρειαστεί να δείξετε απίστευτη ψυχραιμία, μη δίνετε αφορμές για να σας πατούν και άλλο εκεί που πονάτε! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι τόσο πολύ θυμωμένη τις μέρες αυτές, που σας κάνει και εσάς να νιώθετε έτσι, με πολύ κόσμο εκεί έξω.. Ένα Σάββατο που γίνεστε τέρμα αντικοινωνικοί, βαρεθήκατε να μιλάτε για τα ίδια και τα ίδια, θέλετε το χρόνο σας για να ετοιμάσετε ένα plan b! Ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη, τα φαινόμενα απατούν!

Τοξότης
Το αντίο της Αφροδίτης και του Ερμή από το ζώδιό σας, σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο, μιας που βάλλονται και οι δυο από τον Ποσειδώνα, μιας που ο ανάδρομος Άρης έχει πάθει παροξυσμό! Ο Δεκέμβρης ξεκίνησε κάπως στραβά, συναισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα στον αέρα, μιας που άλλα επιθυμείτε και άλλα γίνονται. Σας πνίγει το παράπονο σε αρκετές περιπτώσεις, όμως δεν έχετε τη ψυχική ηρεμία για να το αντιμετωπίσετε. Σάββατο, ας μην ήταν Σάββατο, το face to face, είναι μια κατάσταση που θέλετε οπωσδήποτε να αποφύγετε. Προκειμένου λοιπόν να μπείτε σε λόγια και εντάσεις που τελειωμό δε θα έχουν, ούτε άκρη θα βγει, αφήστε το να πέσει κάτω. Κάποια άλλη φορά!

Αιγόκερως
Νιώθετε σα κουρέλι ψυχικά και σωματικά, ενώ είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας. Ο Δεκέμβρης μπήκε με διάθεση να σας ρίξει στο κρεβάτι τέζα, μιας που χρειάζεστε ύπνο, βιταμίνες, άντε και καμιά εντριβή! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, είναι τόσο πολύ στραβωμένη, γεγονός που σας επηρεάζει άμεσα, τύπου τις μέρες αυτές να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, ακόμα και για τα πιο χαζά πράγματα. Μέρες που καλά κάνετε να πιστεύετε ότι βλέπετε και όχι ότι ακούτε! Οι χειροπιαστές αποδείξεις είναι πιο σημαντικές και πιστευτές από τις θεωρητικές. Σάββατο λοιπόν, με ένα κεφάλι καζάνι, γεμάτο από σκέψεις και παράξενες πληροφορίες. Ποια η απόφαση;

Υδροχόος
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Το ποδαρικό του Δεκέμβρη, σας θέλει με ανεβασμένη την πίεση, νευράκια πολλά και το φαρμάκι στο στόμα! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι πρώτο μέτωπο στη μάχη, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και κάπου εκεί έξω χάθηκε το νόημα. Σωστά; Από τη μια θέλετε να μπείτε στο Christmas spirit, από την άλλη δε σας αφήνουν και τόσο. Δε ρίχνετε νερό στο κρασί σας με τίποτα, οπότε καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις, σίγουρα θα εκτεθείτε και θα σας κακό χαρακτηρίσουν. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους σας κάνει αντικοινωνικούς. Έφτασε και το Σάββατο, που παίζει να εξαφανιστείτε από παντού! Think before you speak!

Ιχθύες
Ο Δεκέμβρης βοήθησε από την πρώτη κιόλας ημέρα, να προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα! Όχι πως δε γνωρίζετε το τι παίζει, αλλά όταν έρχεται και η επιβεβαίωση, τότε το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, σας επηρεάζει άμεσα! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι γεμάτος από εκπλήξεις, από εκείνες που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και το στομάχι πέτρα! Θέματα σπιτιού, οικογένειας, συντροφικότητας, όλα στο τραπέζι σας, πρέπει να τα λύσετε, εδώ και τώρα! Ένοχα μυστικά υπάρχουν και στα καλύτερα τα σπίτια, να το προσμένετε το κουλό. Ο Ποσειδώνας σας βομβαρδίζει με πληροφορίες που δε στέκουν..!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay