Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Οι ημέρες των Χριστουγέννων 23/12 – 25/12/2022, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασαν Χριστούγεννα, γιορτινές οι ημέρες αυτές, ο κόσμος μοιράζει πολύ αγάπη εκεί έξω.. 😅 αστειεύομαι φυσικά, μιας που τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο αγαπησιάρικα όπως φαίνεται. Το σύμπαν κάνει κάτι προσπάθειες, αλλά το σήμερα αγαπιόμαστε και αύριο όχι και τόσο, απλά δε μου κάνει. Κάτσε εκεί που είσαι και άσε με στην ησυχία μου.. Τέτοιες μέρες δεν είναι; Ειλικρινά τώρα! 😕

Ας αφήσουμε την τρέλα μου στην άκρη και ας κάνουμε βουτιά στο όνειρο, στο Christmas spirit, που πραγματικά είναι τόσο μαγικό, ο καθένας το φτιάχνει για την πάρτη του και για εκείνους που αγαπά. Το στόλισμα του δέντρου είναι όντως ένας βραχνάς, αλλά τελικά δεν είναι. Γιατί κάθε κλαρί, κάθε στολίδι, κρύβουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ξαφνικά φεύγουν τα νεύρα και το παιδί εμφανίζεται! Όταν τα φωτάκια αναβοσβήνουν, όταν υπάρχει κάλτσα στο τζάκι, όταν από παντού σε κοιτάζουν άγγελοι, τότε ο τόπος όλος, ένα μικρό σαλονάκι ας πούμε, εκπέμπει άφθονο Christmas spirit! Ω ναι, έφτασαν τα Χριστούγεννα.. Και εκεί που πάει να σκάσει το χαμόγελο, εκεί και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα 23/12 λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Λυπάμαι, αλλά τα συναισθήματα του κόσμου, δεν είναι και τόσο ωραία, τόσο αγνά, τόσο αγαπησιάρικα. Ο Αιγόκερως είναι πολύ σκληρός, ψυχρός, κακός και ανάποδος για αρκετούς, είναι μια καρδιά που σιγοκαίει στο αθόρυβο και στην αφάνεια. Κανείς δε ξέρει ποτέ τίποτα. Μοναχικά Χριστούγεννα με λίγους και καλούς. Ή και κανέναν. Το τραπέζι μικρό. Το δίλημμα δουλειά ή σπίτι μεγάλο. Καριέρα ή ερωτικός σύντροφος; Αγχωτικά Χριστούγεννα.

Στις 25/12 όμως ο Ερμής από τον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, κάνουν τα μαγικά τους, γιατί δε θέλουν η μέρα να πάει στράφι! Its Christmas time, επιβάλλεται να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις. Ξαφνικά τα μηνύματα πέφτουν βροχή, εκπλήξεις προκύπτουν από το πουθενά, κάποιος πρέπει να αγαπήσει εκεί έξω και να αγαπηθεί το ίδιο πίσω. Ξεχνάμε έστω για λίγες ώρες τα βάσανά μας και εκτιμάμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι μας πιο πολύ και το σπιτάκι μας φυσικά, που μας αγκαλιάζει κάθε μέρα και κάθε νύχτα!

Merry Christmas my little fairies! 🎄


Κριός
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι κάπως διαφορετικά από τα άλλα, μιας που αρκετοί δε θα τρέξετε να αγοράσετε την πούλια και τον αυγερινό, για κάποιο event, αντιθέτως θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, ή κάποιου πολύ φίλου. Σήμερα, 23/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, έχει επιστρέψει και ο Δίας στο ζώδιό σας, συνεπώς όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στην καριέρα σας, στους στόχους σας, σε ότι εκκρεμότητα υπάρχει και πρέπει να κλείσει! Το γεγονός πως εσείς τα δίνετε όλα τέτοιες μέρες, δε σημαίνει πως το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι. Οπότε, καλύτερα να κόψετε ταχύτητα και να ακολουθήσετε για λίγο το πνεύμα των ημερών, παρά να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δε το θέλουμε αυτό. Χριστούγεννα στο σπίτι, με φόρμες και παντόφλα! Ξεκούραση.. 

Ταύρος
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάτε καλά! Θα γεμίσει η μπάκα, όπως και να έχει! Τα φετινά Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε φουλ αντικοινωνική ψυχική κατάσταση, οπότε η ασφάλεια του σπιτιού, η θαλπωρή και η ζεστασιά του, η μοναδική σας επιθυμία. Σήμερα, 23/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ας υποθέσουμε πως το σύμπαν καταβάλει μια προσπάθεια να σας ξεπορτίσει, να σας πάει βόλτα, μπας και αλλάξετε mood! Ο Δίας από τον Κριό, τις μέρες αυτές, προτιμά τα ακραία συναισθήματα, οπότε με μέτρο το αλκοόλ, με μέτρο το φαί. Και ενώ η ατζέντα σας μπορεί να είναι κενή, ξαφνικά ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, σας στέλνουν το πιο γλυκό μήνυμα ever! Μπορεί να είναι ερωτικό, φιλικό, καλύτερα να εστιάσουμε στο νέο αυτό, όπως φαίνεται στις 25/12 το Christmas spirit θα σας μαγέψει κανονικά! 

Δίδυμος
Όπως φαίνεται θα τρέξετε να αγοράσετε την πούλια και τον αυγερινό, φτερά και πούπουλα, από όλα τα καλά υπάρχουν εκεί έξω, έχετε να παρευρεθείτε σε αρκετά event! Η σημερινή 23/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, παρέα με τον Δία από τον Κριό, θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας, δημόσιες σχέσεις, σε κλίμα γιορτινό, με απώτερο σκοπό την επαγγελματική σας εξέλιξη! Αταξίες έχει το μενού, ίσως και να βρεθείτε τη λάθος στιγμή, σε λάθος τόπο με πολύ κακές παρέες, οι καλικάντζαροι φταίνε για αυτό! Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας κυριεύουν από ρομαντισμό, αρκετοί Δίδυμοι θα αποζητήσετε ένα πρόσωπο που μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε έρωτας μεγάλος. Και μιας που είστε μέσα στις γλύκες, μοιράζετε τρυφερά μηνύματα, γίνεστε η έκπληξη των Χριστουγέννων!

Καρκίνος
Και που λέτε φέτος ο Αϊ Βασίλης θα έρθει νωρίτερα, όσον αφορά την περίπτωση τη δική σας! Υπέροχες ημέρες ξεκινούν από σήμερα 23/12 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε μπόλικο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δε θεωρείτε τίποτα δεδομένο, παλεύετε εκ νέου, να γοητεύσετε το σύντροφό σας, να εντυπωσιάσετε το φλερτ σας, εσείς θα μοιράσετε το Christmas spirit και οι άλλοι θα σας το ανταποδώσουν! Εσείς επίσης θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και να αφήσετε τους άλλους να ξεδώσουν ή να ξεφύγουν έστω για λίγο. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας ξυπνούν με γλυκά φιλιά παντού, σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Καιρός λοιπόν να φτιάξετε νέες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Λέων
Και ο κλήρος για το supermarket, τα ψώνια και το γιορτινό τραπέζι, έπεσε, θα πέσει; Σε εσάς φυσικά! Μέρες που τρέχετε και δε φτάνετε, γιατί από τη μια η φαντασία σας καλπάζει και από την άλλη κάτι από όλα αυτά που έχετε κατά νου, πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Πώς θα σας θαυμάσουν ακόμα πιο πολύ;;; Η Νέα Σελήνη σήμερα 23/12 από τον Αιγόκερω φταίει για το σκηνικό αυτό και ο Δίας από τον Κριό βοηθά στο να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη! Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, στις 25/12 πατούν φρένο για εσάς, οπότε μετά το γιορτινό τραπέζι θα χαλαρώσετε και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Κατά πάσα πιθανότητα να μείνει πολύ φαγητό στην άκρη για τις επόμενες ημέρες. Μην αποζητάτε άμεσα να σας εκθειάσουν, δώστε χρόνο! Οικογενειακά, ζεστά Χριστούγεννα. Enjoy!

Παρθένος
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ μυστήρια για εσάς! Έχετε κάτι επιθυμίες πρωτόγνωρες, θέλετε να ξεφύγετε από τα γνωστά! Η Νέα Σελήνη σήμερα 23/12 στον Αιγόκερω, σας κάνει τέρμα φιλοχρήματους, που σημαίνει πως θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να φτιάξετε ταμείο. Βέβαια, ο Δίας από τον Κριό θέλει να σας ντύσει ωραία και να σας πάει ας πούμε σε ένα Καζίνο! Να παίξετε λίγο με την τύχη σας, γιατί έχετε προαίσθημα εσείς. Και εντάξει αν πάτε με τα λίγα και φύγετε όπως να’ναι, αλλά αν είναι να μαδήσετε τον κουμπαρά, αφήστε το για του χρόνου! Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας παραπλανούν ακόμα περισσότερο, δηλαδή η ζωή είναι ωραία, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει.. το είναι μας! Μια ευχάριστη είδηση, ένα ρομαντικό μαντάτο, σας λέει Merry Christmas!

Ζυγός
Κάτι έχετε κάνει εσείς, που το σύμπαν σας βασανίζει Χριστουγεννιάτικο, ή μάλλον φταίει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, για όλα τα κακά που σας συμβαίνουν συχνά, πυκνά; Η σημερινή 23/12, Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω, δυστυχώς δε φέρνει συναισθηματισμούς, αντιθέτως σας θέλει πιο σκληρούς όταν πρόκειται να διαλέξετε το δουλειά ή σπίτι; Μια προσπάθεια να γλυκάνετε το τοπίο θα την κάνετε, όμως δε νομίζω να σας βγει και τόσο. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας έχουν σκοπό να γλυκάνουν πολύ το τοπίο στις 25/12. Διαλέξτε Γήινα ζώδια ή του Νερού, για καλή παρέα. Μάλλον η καριέρα σας έχει την ύψιστη προτεραιότητα, ο Δίας από τον Κριό, έχει στρέψει εκεί όλο το ενδιαφέρον σας. Ο Δίας όμως βοηθά στο να ξεχάσετε τους τρόπους σας. Χριστούγεννα με στόχους και νούμερα..!

Σκορπιός 
Μέρες που από τη μια κάνετε σα μικρά παιδιά, από την άλλη όμως είστε σε επαγρύπνηση για του τι και του πως κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Ενώ μέρες προσπαθείτε να τα βρείτε και να συμβαδίσετε με διάφορους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, ξαφνικά η σημερινή 23/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας κάνει τόσο σκληρούς και απόλυτους που πάνε οι ισορροπίες, να ήταν και άλλες! Πιο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Και ποιοι φίλοι; Και ποια οικογένεια; Από μόνοι σας ρίχνετε ένα σκοτεινό πέπλο γιατί κατά βάθος δεν είναι έτσι! Μήπως να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας; Ευτυχώς που ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 θα μαλακώσουν την καρδούλα σας και έστω και την τελευταία τη στιγμή, υπάρχει μια θέση στο τραπέζι για εσάς. Last Christmas.. κτλ.!

Τοξότης
Και που λέτε φέτος θα κάνετε πολλά δωράκια από εδώ και από εκεί, έτσι στα ξαφνικά! Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βάζει σε ένα απίστευτο Christmas mood, θέλετε οπωσδήποτε το δέντρο σας, να έχει μικρά δωράκια από κάτω. Πάνε τα μαδιά, αλλά χαλάλι. Φέτος ανοίγετε το σπίτι σας, φτιάχνετε αμέτρητες λιχουδιές και προσκαλείτε φίλους και οικογένεια, όπως βλέπουμε στις ταινίες. Ο Δίας από τον Κριό σας βάζει σε μπελάδες, αλλά είναι χαρμόσυνοι, γιατί όχι; Βέβαια αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς θα σας βγουν, δε θέλω μουτράκια, για όλα υπάρχει ένας λόγος. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας θέλουν ψύχραιμους, λογικούς και γλυκομίλητους. Παρά γίνεστε ευαίσθητοι και σας λείπουν άνθρωποι που αγαπάτε πολύ. Τα αστέρια λάμπουν για κάποιο λόγο..

Αιγόκερως
Διχασμένους σας βρίσκω τις μέρες αυτές, μιας που θα χρειαστεί να κάνετε εμφανίσεις από εδώ και από εκεί, ντυμένοι στην πέννα, ενώ η παρουσία σας είναι άκρως απαραίτητη και στο σπίτι! Η Νέα Σελήνη σήμερα 23/12 στο ζώδιό σας, σας ξεσηκώνει για δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να βελτιώσετε την εικόνα που έχετε στο κοινωνικό σας το περίγυρο. Αρκετοί θα το τερματίσετε με extreme ενδυματολογικές εμφανίσεις, αλλά το περίεργο χρειάζεται για να τραβά τα βλέμματα..! Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας βοηθούν να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να εστιάσετε στην οικογένειά σας, προσφέροντας αγάπη και θαλπωρή. Τα φετινά Χριστούγεννα βάζετε τον Σκρούτζ για ύπνο και ξαφνικά πέφτει η στάθμη του χρήματος.

Υδροχόος
Σα να θέλετε να πάρετε τα βουνά μου φαίνεται, ανοιχτά μέτωπα παντού και εσείς οι πρωταγωνιστές, δε ξέρω κατά πόσο θα το αντέξετε αυτό! Η σημερινή 23/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σα να είναι το κερασάκι στην τούρτα, διώχνει μακριά τους καλούς τους τρόπους και τα γλυκά τα συναισθήματα και κάπως έτσι φέτος δεν έχει Christmas spirit! Κάποιος σας το έκλεψε μήπως; Ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, ο Κρόνος κατσικωμένος επάνω σας, κάνει και κάτι κουλά ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, τίποτα δεν πάει έτσι όπως τα έχετε υπολογίσει! Σωστά; Ευτυχώς που ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 θα ρίξουν ένα απίστευτα μαγικό πέπλο στην ατμόσφαιρα, σίγουρα θα ηρεμήσετε, ίσως και να τη δείτε και πολύ ρομαντικά! Τα φετινά Χριστούγεννα κρύβουν θυμό και απογοήτευση..!

Ιχθύες
Αγαπημένη εποχή, κάνετε βουτιά στο όνειρο, καλπάζει και η φαντασία σας, άντε να σας συμμαζέψουμε. Το σκηνικό των ημερών γεμίζει το πορτοφόλι σας, όμως το αδειάζετε στο πι και φι. Νιώθετε και πολύ Santa Claus, απίστευτο το συναίσθημα, μόνο που εκείνος τα φτιάχνει τα δώρα δεν τα πληρώνει.. Η Νέα Σελήνη σήμερα 23/12 στον Αιγόκερω θέλει να κοινωνικοποιηθείτε, να βρείτε νέα ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε μια άλλη άποψη για τη ζωή. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση δεν εκτίθεστε προσωπικά, ούτε οικονομικά, γιατί δεν είναι όλοι φίλοι. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 25/12 σας βάζουν πάνω στο έλκηθρο και σας πηγαίνουν βόλτα. Ξεχνάτε τα βάσανά σας, ζείτε το Christmas spirit στο απόλυτο και δείχνετε πολύ αγάπη στους ανθρώπους σας. “All I want for Christmas, is You”!

magicfariel

Φωτογραφία από Hira Shah από το Pixabay