Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Μια βδομάδα με Πανσέληνο! by MagicF’Ariel..

05/12 – 09/12/2022
Φεγγάρι στους Διδύμους 08/12


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε ξεκινάει μια εβδομάδα πολύ παράξενη από αστρολογικής άποψης! Το σύμπαν δίνει ρέστα, θέλει να παρθούν αποφάσεις καθοριστικές, θέλει η αλήθεια να φανεί, θέλει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. 
Εννοείται πως διάλεξε τον Δία, για να βάλει μια τάξη στις άλυτες τις υποθέσεις μας, οπότε βρίσκει τον Ερμή και του αλλάζει τα πλάνα, έστω και για μια ημέρα! Στις 06/12 ξεκινά μια ζόρικη ημέρα, πολλά μπορεί να ειπωθούν, το ζητούμενο είναι να υπάρξει ψυχραιμία και λογική! Και επειδή ο Δίας χαρακτηρίζεται από την υπερβολή, η πιο απλή συζήτηση, μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και να γίνει πανικός!
Ευτυχώς που στις 07/12 ο Ερμής φτάνει επιτέλους στον Αιγόκερω, είναι λίγο διαλυμένος, θέλει το χρόνο του για να συνέλθει από το κακό που τον βρήκε, θέλει το χρόνο του για να βάλει σε εφαρμογή τα νέα του τα πλάνα! 

Το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά είναι αυτό που μας βρίσκει στα ξαφνικά με την Πανσέληνο, δηλαδή τα συναισθήματά μας γίνονται κάθε μέρα πιο έντονα, μέχρι που γεμίζει το Φεγγάρι, που θα ξεσπάσουν. Και μετά; Είναι το διάστημα που χρειάζεται για να καθαρίσει ο ουρανός από το μπουρίνι! Βέβαια, μέχρι και την επόμενη Νέα Σελήνη, η επιρροή αφορά την Πανσέληνο στους Διδύμους! 

Ο ανάδρομος Άρης φουντώνει με το Φεγγάρι αυτό, γυαλίζει το ματάκι του, είναι έτοιμος για δράση με το παραμικρό! Συνεπώς, τίποτα δεν πρόκειται να πέσει κάτω, κανένας συμβιβασμός δε θα γίνει, χαλάκια στο πάτωμα δεν υπάρχουν για να αποκρύψουν εκκρεμότητες και μυστικά!

Και ενώ ετοιμάζεται η Αφροδίτη να πάει στον Αιγόκερω μπας και βγάλει την πανοπλία της μάχης και σωθεί, τη βρίσκει ο Δίας και της επιβάλλει ένα τέλος, ερωτικό κυρίως, που δε ξέρω αν θα είναι ένα happy end ή σκέτο the end! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ας έχετε το νου σας, γιατί παίζετε με τη φωτά και κάποια στιγμή θα καείτε! Πόσο πχια; 

Σταματώ εδώ.. το ΣΚ που μας έρχεται.. έχει άρωμα Αιγόκερου.. Άλλη φάση! 😎

φιλάκια 


Κριός
Μέρες που, η καριέρα σας πάνω από όλα! Δυο είναι τα σενάρια που παίζουν. Ή που θα χάσετε το χρόνο σας σε κουτσομπολιά, ίντριγκες, παρασκήνιο και μετά το χάος, ή που θα γίνετε τέρμα αντικοινωνικοί, καθόλου συναισθηματικοί και θα κάνετε αυτό που πρέπει. Σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως. Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας τεστάρει, γιατί στα σκαριά είναι κάτι καινούριο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας αναβαθμίσει. Συνεπώς πώς θα διαχειριστείτε τις κρίσεις πανικού των άλλων; Το Φεγγάρι στους Διδύμους ρίχνει λάδι στη φωτιά, νιώθετε έντονα την πρόκληση και όχι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γυρέψετε την πινακίδα που γράφει “exit”!

Ταύρος
Ταυράκια μου, μέρες που θα τη φορέσετε την πανοπλία, ούτε στον ύπνο σας δε θα τη βγάζετε, για τόσο πολύ μιλάμε! Το Φεγγάρι στους Διδύμους στις 08/12, με έναν Άρη τσίτα ολε, είναι αρκετό από αστρολογικής άποψης, για να είστε μόνιμα μπουρλότο! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε να αποφύγετε συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά, ή που «καίνε», γιατί δε θέλει και πολύ για να προκύψει σαματάς! Είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Το μόνο που σας σώνει είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω. Αλλάζετε τακτική, το παιχνίδι της ζωής αποκτά σοβαρό χαρακτήρα! Ότι και να γράφω, Ταύρος εν υαλοπωλείο! Ασυμμάζευτοι! 

Δίδυμος
Γράφω.. σβήνω, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, είναι κάτι ταινίες, που δένουν το λυκάνθρωπο με πανσέληνο για να τον προστατέψουν από όλα τα κακά και φυσικά να προστατευτούν και οι άλλοι! Κάτι τέτοιο θα βιώσετε τις μέρες αυτές, Πανσέληνος στο ζώδιό σας, να φωτίζει το έργο του άτιμου Άρη, που μόνο φωτιά δε μας έχει ρίξει! Είναι μέρες που αρκετοί εκεί έξω νιώθετε μια απογοήτευση για την ερωτική σας τη ζωή, φαντάζεστε πως θα μπορούσατε να είχατε καλύτερο σύντροφο, πως χαραμίζεστε άδικα μέσα σε μια ανούσια σχέση. Είναι έτσι ή σας βολεύει το σενάριο αυτό; Ευτυχώς που πηγαίνει ο Ερμής στον Αιγόκερω. Πάρλα.. game over!

Καρκίνος
Μέρες που έχετε μια υπερένταση, κάνετε πολλά σενάρια, κάποια στέκουν, κάποια όχι και τόσο, παίζετε με την τύχη σας, την προκαλείτε κιόλας, συναισθηματικό το θέμα και άκρως εγωιστικό. Ο Δίας από τους Ιχθύες, προκαλεί τον Ερμή, λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, θέλει αποφάσεις να παρθούν εδώ και τώρα! Αυτό σας αγχώνει, σας κάνει να ψάχνεστε δεξιά και αριστερά, χάνεστε στην πορεία, βοηθά πολύ το Φεγγάρι στους Διδύμους στις 08/12! Το νου σας πάνω στα νεύρα και στη θολούρα, μη χτυπήσετε, μην πάθετε κάποιο ατυχηματάκι, ακόμα και με την παντόφλα και να ντύνεστε καλά, γιατί ο Άρης βαρά ανελέητα, στα πιο αδύναμα σημεία. Γρήγορο βάδισμα, κάνει καλό!

Λέων
Μέρες που σας βάζουν στη μέση και σας βομβαρδίζουν με απίστευτες πληροφορίες, κάποιες αληθεύουν κάποιες όμως όχι και τόσο, οπότε ως Λιοντάρια που είστε και με τη βοήθεια του Δία, γίνεστε τέρμα υπερβολικοί και αντιμετωπίζετε διάφορες καταστάσεις, με άσχημο τρόπο. Όταν το Φεγγάρι γιομίσει 08/12, ο Άρης δείχνει να βιάζεται, οπότε χάνετε τη ψυχραιμία σας, λέτε αλήθειες που πονούν, πολλές σχέσεις σας φτάνουν στα άκρα, κάποιες «ραγίζουν» όμως για τα καλά! Από τη μια οι επαγγελματικές σας οι ανησυχίες, από την άλλη τα προσωπικά σας, νιώθετε σα μπαλάκι του πινκ πόνκ. Αυτό η ύπαρξή σας, απλά δεν το αντέχει άλλο! Stop it now!

Παρθένος
Προφανώς και είναι η εβδομάδα που θα τσακωθείτε στη δουλειά για την άδεια των Χριστουγέννων! Ναι, τη δικαιούστε, όμως έχουν «τα αξιώματα» προτεραιότητα και αυτό σας εκνευρίζει απίστευτα πολύ. Εννοείται πως δε φταίνε οι αγαπημένοι σας άνθρωποι για αυτό, ούτε μπορούν να σας βοηθήσουν, οπότε η μάχη είναι δική σας και καθαρά προσωπική. Το Φεγγάρι στους Διδύμους 08/12, με τον Άρη να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και τον Ερμή να βρίσκεται σε απόλυτη παραζάλη, κάνει χαοτικό το λόγο σας και οι αντιδράσεις σας δεν πάνε πίσω. Αλλάξτε τακτική, δεν είστε στο σπίτι! Σας συμμαζεύει ο Ερμής από τον Αιγόκερω, αλλά τα λάθη είναι λάθη!

Ζυγός
Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγετε το τιμόνι, γιατί είστε πολύ αφηρημένοι και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Ο Δίας από τους Ιχθύες στριμώχνει τον Ερμή ακόμα και στο ταξίδι του προς τον Αιγόκερω, αυτό σημαίνει πως ξαφνικά ότι έχετε σχεδιάσει για το διάστημα αυτή ή λίγο πιο μετά, μπορεί να πέσει στο κενό, για αμέτρητους λόγους! Δίχως να το ψάξετε ξεσπάτε από εδώ και από εκεί και αυτό είναι το συναίσθημα που θέλει ο Άρης από τους Διδύμους, αυτό απαιτεί και το Φεγγάρι στις 08/12! Ενώ προσπαθούν να σας καθησυχάσουν οι δικοί σας οι άνθρωποι και να σας βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις, εσείς πείσμα και κακό, πρέπει να γίνει το δικό σας!

Σκορπιός
Δε φτάνει που σας έχουν ριγμένους, σας τη λένε και από πάνω, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας ρίξουν τις ευθύνες, ενώ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο! Και επειδή ο Δίας είναι φουλ στραβωμένος, δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, έτσι αναίμακτα! Συνεπώς ανοίγετε το στοματάκι σας, τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, ξεπερνάτε τα επιτρεπτά όρια και ότι θέλει ας βρέξει! Μέρες γεμάτες από δράση – αντίδραση, δε σηκώνετε πολλά, σίγουρα η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12, θα σας τρελάνει το μυαλό, παίζει να το τερματίσετε με τον πιο απίστευτο τρόπο! Και όχι το shopping therapy δε θα περιμένει άλλο! Τι είχατε και τι χάσατε; Extreme επιλογή, αλλά..

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις μέρες που ή θα πάρετε τα βουνά, ή θα το ρίξετε στο κλάμα! Θυμάστε τα πάντα, οτιδήποτε δε σας αρέσει, οτιδήποτε δε σας ταιριάζει και βομβαρδίζετε τους ανθρώπους σας με παράπονα και συναισθήματα εντελώς υπερβολικά. Από τη μια το Φεγγάρι στους Διδύμους στις 08/12, από την άλλη ο «τσακωμός» της Αφροδίτης με τον Δία στις 09/12, ερωτικά μπουρίνια φέρνουν, δηλαδή καβγαδάκια με τα ντεσιμπέλ στο τέρμα! Ο Άρης ξεθάβει ή καλύτερα ξεριζώνει τα πάντα όλα στο πέρασμά του, οπότε τα λόγια σας πληγώνουν ανεπανόρθωτα! Το ζητούμενο είναι εσείς τι επιθυμείτε; Μαζί ή χώρια; Με συντροφιά ή μονάχοι;

Αιγόκερως
Το σύμπαν τις μέρες αυτές σας θέλει ή πρώτο μέτωπο στη μάχη, ή στη μέση να κάνετε τον διαιτητή! Τα προβλήματα που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, όμως το σκηνικό που διαδραματίζεται σας παρασέρνει σε αλλόφρων καταστάσεις! Αντιμετωπίστε το πρόβλημα στη ρίζα του και μη χρυσώνετε το χάπι, γιατί ο Άρης από τους Διδύμους μόνο αυτό δε θέλει! Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 08/12 βοηθά το ηφαίστειο να εκραγεί! Να είστε τολμηροί και αποφασιστικοί, αυτό θέλει ο Δίας από τους Ιχθύες! Οι σοβαρές συζητήσεις ας προκύψουν λίγο πιο μετά, ο Ερμής στο ζώδιό σας. Θαύμα..!

Υδροχόος
Ο καθένας με τον πόνο του στη ζωή αυτή! Θέλετε τόσο πολύ να ανοίξετε τα φτερά σας σε επαγγελματικό επίπεδο, που δε βλέπετε μπροστά σας τίποτα! Το σκηνικό είναι χαοτικό από αστρολογικής άποψης, είναι και ο χαρακτήρας σας τέτοιος, που δε θέλει και πολύ να χαθείτε στο ίσιωμα! Από τη μια ο Δίας σας δημιουργεί μια έπαρση, τύπου εσείς είστε και κανείς άλλος, από την άλλη όμως ο ανάδρομος Άρης και το Φεγγάρι στους Διδύμους στις 08/12 σας γκρεμίζουν το όνειρο! Από το να παίζετε το ποιος είναι ο πιο δυνατός και να λέτε πράγματα που δεν πρέπει, καλύτερα τις μέρες αυτές να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας και να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Εννοείται πως είστε στο μάτι του Κυκλώνα, αλίμονο θα έλεγα, αλλά το σύμπαν έχει κάνει σχέδια που σας μπλέκουν σε περιπέτειες! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και προκειμένου να το παίξετε οι καλό της παρέας, τα κάνετε ακόμα πιο χάλια και εκτίθεστε και εσείς και το παρεάκι σας! Μήπως κρύβεται δόλος από πίσω; Το Φεγγάρι στους Διδύμους στις 08/12 σας τρελαίνει το μυαλό, έχετε τάσεις φυγής, ίσως και να τα πείτε εκείνες τις ημέρες λίγο παραπάνω! Αποζητάτε τις ελευθερίες σας, σε καταστάσεις ασφυκτικά δεμένες! Αρκετοί προσπαθείτε να βρείτε αποκούμπι στους ανθρώπους σας, η Αφροδίτη όμως αρνείται πεισματικά να δείξει κατανόηση!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay