Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Το Ζώδιο του Αιγόκερω και οι Ερωτικοί του σύντροφοι! by MagicF’Ariel..

Ένας Αιγόκερως ίσως να είναι το μοναδικό ζώδιο που δεν του αρέσει το φλερτ! Η καρδιά ενός Αιγόκερου δεν έχει σχήμα οβάλ, είναι τετραγωνισμένη, μιας που η λογική του, ποτέ δεν επιτρέπει στην καρδιά, να λειτουργήσει με βάση τα συναισθήματα που πολύ καλά κρύβει εκεί μέσα. Είναι τόσο κλειστός χαρακτήρας, κανείς ποτέ δε γνωρίζει το αν είναι ερωτευμένος, αν αγαπά ή αν ποθεί μια ύπαρξη! 

Πολλές φορές το ξεχνάει και ο ίδιος, μιας που δεν υπάρχει λόγος κάποιος να γνωρίζει τις αδυναμίες του. 
Ο Αιγόκερως είναι πολύ σταθερός χαρακτήρας, είναι σχεσάκιας, δύσκολα χωρίζει, δύσκολα παντρεύεται κιόλας. Για να προχωρήσει σε μια σχέση, πρέπει να είναι απολύτως σίγουρος πως έχει επιλέξει το σωστό σύντροφο, να γνωρίζει το μέγεθος της αγάπης του, της εκτίμησής του, του θαυμασμού του, να απορεί ακόμα μα πώς και γιατί βρέθηκε κάποιος εκεί έξω που να αποδέχεται όλες τις παραξενιές του! Μπορεί να γίνει πολύ σκληρός, πολύ ψυχρός, κακό και ανάποδος, με το πρόσωπο που αγαπά, γιατί συνέχεια τσεκάρει το μέγεθος της αγάπης και της πίστης του συντρόφου του.
Ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσει, του τονώνει την αυτοπεποίθηση, νιώθει ασφάλεια και τότε μπορεί να εμφανίσει έστω για λίγο την πιο γλυκιά πλευρά του.!

Θεωρώ πως αρκετοί Αιγόκεροι είναι πληγωμένες ψυχές, γιατί δε φτάνει που δεν εκφράζονται, δεν εκδηλώνονται, διώχνουν μακριά ανθρώπους που θα μπορούσαν να τους προσφέρουν τις χαρές της ζωής, για όσο κρατήσει. Δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα, το αφήνουν στην τύχη, που αυτή είναι οι κοινές παρέες, οι κοινές δραστηριότητες, με πιάνετε τι σας λέω; Το προξενιό λογικά Αιγόκερως το φαντάστηκε. Μια συναισθηματική μπίζνα.. 😅! Γιατί; Η απόρριψη δε βρίσκεται σε καμία στρατόσφαιρα.. ούτε καν ως λέξη. Οπότε αντί να μπαίνουν σε περιπέτειες τύπου χυλόπιτες και τα σχετικά, ναι, γιατί όχι το προξενιό; 

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι φωτιά! Έχει πολύ πάθος μέσα της το οποίο το εκδηλώνει με τις σαρκικές τις απολαύσεις! Ο άντρας Αιγόκερως είναι πιο επιφυλακτικός, σε θέματα ερωτικά. Και οι δυο θέλουν να είναι σίγουροι για τον ερωτικό τους το σύντροφο, μόνο που η γυναίκα άμα δεν νιώσει την απόλυτη απόλαυση, θα φύγει μακριά, ενώ ο άντρας, έχει την υπομονή, θέλει το χρόνο του, δυο σώματα να γίνουν ένα! Αυτό είναι μια πολύ γενική άποψη, γιατί παίζει ρόλο ο αστρολογικός χάρτης του κάθε Αιγόκερου. Θα μπορούσε να έχει Αφροδίτη, Ερμή και ωροσκόπο στον Σκορπιό! Σε μια τέτοια περίπτωση και τα δυο φύλλα είναι φουλ στο πάθος και στον ερωτισμό!

Αν σας αρέσει ένας Αιγόκερως, θα πρέπει να γνωρίζετε πως για να σας δώσει προσοχή θα πρέπει να βρίσκεστε ή στην ίδια κοινωνική τάξη, ή παραπάνω από αυτόν! Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο επάγγελμα που κάνετε, στα χρήματα που βγάζετε, στο σπίτι που μένετε, στα ρούχα που φοράτε, έχει το ψώνιο του αριστοκράτη, τι να κάνουμε τώρα; Τέρμα συντηρητική ύπαρξη, το ιδανικό ραντεβού είναι σε ένα εστιατόριο, κουλτουριάρικο, με καλό κρασί και τέλεια μουσική. Οι αισθήσεις του να είναι σκόρπιες. Είναι σίγουρα μια πρόκληση για έναν Αιγόκερω.

Η ατάκα τύπου πίσω από έναν άντρα πετυχημένο κρύβεται μια πλούσια καλή σύζυγος είναι σίγουρα βγαλμένη για έναν Αιγόκερω! Think about it!

Ας δούμε λοιπόν, με ποια ζώδια ταιριάζει! Ποιος θα μπορούσε να ήταν ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος ενός Αιγόκερου;

Αιγόκερως με Κριό 🔥
Μια σχέση φουλ στο πάθος! Επειδή όμως και οι δυο είναι σκληροί και απόλυτοι ως χαρακτήρες, οι τσακωμοί και οι εντάσεις μεταξύ τους ατελείωτοι. Θα μπορούσαν να έχουν μια ελεύθερη σχέση, μια γνωριμία μέσα από τη δουλειά μιας που και οι δυο είναι φουλ καριερίστες. Μια σχέση κρυφή..

Αιγόκερως με Ταύρο
Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, πιο πολύ στο φιλικό τους κατατάσσω. Συντηρητικοί και οι δυο, κάποια στιγμή θα βαρεθούν, ίσως να φτάσουν και σε σημείο να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια. Επειδή το θέμα της ασφάλειας είναι το Α και το Ω και για τα δυο ζώδια, το μούγκα στη στρούγκα παίζει πολύ!

Αιγόκερως με Δίδυμο 😱
Εννοείται πως σχέση καμιά! Το ύφος και των δυο είναι αρκετό για να μη λένε ούτε καλημέρα! Μια τέτοια γνωριμία, στην αρχή έχει λίγο ενδιαφέρον, αλλά οι αντίθετες απόψεις είναι αρκετές για εκείνους τους περιβόητους καβγάδες. Ο ένας λιγομίλητος, ο άλλος φλύαρος. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους με τίποτα!

Αιγόκερως με Καρκίνο 💗
Σα να έχουν γεννηθεί ο ένας για τον άλλον! Ιδανική σχέση από όλες τις απόψεις, μιας που ο Καρκίνος είναι διακριτικός, είναι πιστός, είναι συμπονετικός, έχει όλα τα συστατικά που αποζητά ένας Αιγόκερως. Αγαπά ο ένας τον άλλον, δίχως να ξεπερνιούνται τα όρια. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους!

Αιγόκερως με Λέων
Μια σχέση όμορφη, με ημερομηνία λήξης! Στην αρχή υπάρχει το πάθος, η περιέργεια εκείνη της εξερεύνησης, αλλά μόλις ξεφουσκώσει το ροζ το συννεφάκι ξεκινούν τα δύσκολα. Και οι δυο αποζητούν το θαυμασμό, κανείς όμως δεν τον προφέρει απλόχερα. Μια γλυκιά ανάμνηση της ζωής.

Αιγόκερως με Παρθένο 💗
Η τέλεια σχέση! Θα μπορούσε να προκύψει από προξενιό, μιας που και οι δυο δυσκολεύονται στον να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ταιριάζουν όμως, υπάρχει αρμονία μεταξύ τους. Ο χρόνος που αφιερώνουν ο ένας στον άλλον, τους δένει ακόμα πιο πολύ, μιας που βαδίζουν ακριβώς στο ίδιο μονοπάτι.

Αιγόκερως με Ζυγό
Μη μπείτε καν στον κόπο! Ενώ και οι δυο λατρεύουν τα λούσα και την ακριβή ζωή, ο ένας είναι εσωστρεφής και ο άλλος αποζητά διαρκώς λόγια αγάπης. Ο σκληρός χαρακτήρας του Αιγόκερου, πληγώνει αφάνταστα τη ρομαντική ψυχή ενός Ζυγού. Ερωτικός σύντροφος όχι, αλλά επαγγελματικός, σίγουρα ναι!

Αιγόκερως με Σκορπιό 🔥🔥🔥
Σχέση φουλ στο πάθος! Και οι δυο κλειστοί χαρακτήρες, επιφυλακτικοί στον έρωτα, το παιχνίδι μεταξύ τους μυστήριο, αινιγματικό, ο ένας ψαχουλεύει τη ψυχή του άλλου! Υπάρχει χημεία, εγκεφαλική επαφή, κάτι το σκοτεινό που συναρπάζει και τις δυο πλευρές. Μαγική σχέση γεμάτη από ένοχα μυστικά!

Αιγόκερως με Τοξότη
Το καλό και για τους δυο είναι να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον! Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε καν φιλική. Οι διαφορετικές απόψεις για τη ζωή είναι τόσο έντονες που μόνο οι καβγάδες τους ενώνουν. Φουλ αταίριαστοι, δεν ανήκουν καν στην κατηγορία πως τα αντίθετα έλκονται!

Αιγόκερως με Αιγόκερω 💕
Σχέση ζωής! Έτσι φτιάχνονται οι βασιλικές οι οικογένειες! Ταιριάζουν τόσο πολύ, που για να είναι μαζί, έχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους, κοινό όραμα, χτίζουν ο ένας πάνω στον άλλον! Τα συμφέροντα είναι κοινά, συνεπώς μένουν μαζί για πάντα! Αγάπη ναι, σεβασμός ναι, ο έρωτας..μμμ! 

Αιγόκερως με Υδροχόο ❤💖❤
Εδώ έχουμε τα παράξενα της φύσης! Ο τέλειος ερωτικός συνδυασμός, μιας που και οι δυο είναι ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, οπότε ποτέ δε ξεπερνούν τα όρια μεταξύ τους, αγαπούν κρυφά και με μέτρο. Εργασιομανείς και οι δυο, ο χρόνος που αφιερώνουν ο ένας στον άλλον, λίγος και πολύ καλός!

Αιγόκερως με Ιχθύες 💗
Κατά ένα μαγικό τρόπο ταιριάζουν! Ο ρομαντισμός του Ιχθύ, γλυκαίνει πολύ την καρδιά του Αιγόκερου. Βέβαια, η υπέρ ευαισθησία και η εκφραστικότητα του Ιχθύ, εκνευρίζει τον Αιγόκερω, αλλά συγχρόνως του δίνει την αυτοπεποίθηση που γυρεύει. Αισθησιακή σχέση, γεμάτη από ups and downs!

magicfariel

Φωτογραφία από ThankYouFantasyPictures από το Pixabay