Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Ποσειδώνιες Αγάπες μας αναστατώνουν γλυκά! by MagicF’Ariel..

27/12 – 28/12/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα Χριστούγεννα πάει πέρασαν, μπορώ να εξομολογηθώ, πως υπάρχει το Christmas spirit, είναι πολύ μαγικό, δυνατό και ειλικρινά όταν το σύμπαν θέλει, όταν οι Άγγελοι που μας προσέχουν θέλουν, τότε οι εκπλήξεις είναι αμέτρητες και τα συναισθήματα πιο όμορφα από ποτέ! 




Μια γλύκα μας έμεινε από τα πιο γκριζωπά Χριστούγεννα, οπότε τις μέρες αυτές, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη γλύκα αυτή, ο σκοπός είναι να δώσουμε αγάπη, να λάβουμε αγάπη, να χτυπήσουν οι καρδιές μας, στο μαγικό ρυθμό του έρωτα! Δυο μέρες, γεμάτες από ρομαντικά μηνύματα, από λόγια αγάπης, από προσκλήσεις αναπάντεχες, από μοιραίες συναντήσεις! Δυο μέρες που η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θα ξεσηκώσουν πολλές ψυχές εκεί έξω, για να πουν το Σε Αγαπώ! Ο εγωισμός εξαφανίζεται, ο θυμός το ίδιο, ξεγυμνώνονται οι ψυχές, ξεθάβονται δυνατά συναισθήματα, υπάρχει έντονα η ανάγκη για εκείνο το φιλί, για εκείνη την αγκαλιά, για το φοβερό χέρι με χέρι.

Στον αφρό της θάλασσας μας έχει ο Ποσειδώνας, τα ζώδια της Γης και του Νερού, ίσως και να ζήσουν το όνειρο.. Ποσειδώνια αγάπη, είναι τόσο γλυκιά, τόσο αθώα, τόσο ρομαντικιά, μα μόλις η θάλασσα του Ποσειδώνα γαληνέψει, τσουφ.. πέφτουν τίτλοι τέλους.. Δάκρυα χαράς; Λύπης; Μήπως απλά μια όμορφη ανάμνηση;

Να το ζήσουμε ξωτικά μου.. να το ζήσουμε..! Το τώρα έχει σημασία, το αύριο όχι και τόσο..

ποσειδώνια φιλάκια.. 😘💦


Κριός
Δε θα τις χαρακτήριζα ερωτικές τις μέρες σας, αν και η Αφροδίτη καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, θέλει να σας παραπλανήσει, έστω για μερικές ώρες. Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, ίσως και να προκύψει ένα αθώο φλερτ, κυρίως για να σας φτιάξει τη διάθεση, τη ψυχολογία, να σκάσετε ένα χαμόγελο, επιτέλους! Ακόμα και ένα μήνυμα αγάπης, από κάποια ξεχασμένη ύπαρξη, είναι αρκετό για να νιώσετε ωραία. Κρατήστε τα όμορφα της στιγμής, μη ζητήσετε τίποτα παραπέρα, μην κάνετε σενάρια. Ένα απλό δωράκι από το σύμπαν είναι!

Ταύρος 💗
Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, τις μέρες αυτές γλυκαίνουν πολύ την καρδιά σας! Εξαφανίζεται ο θυμός, εμφανίζεται η αγάπη. Αρκετοί Ταύροι εκεί έξω παίζει να λάβετε ένα μήνυμα από το πρόσωπο εκείνο, που σας βλέπω να λιώνετε στο λεπτό! Μη βιαστείτε να απαντήσετε, παίξτε τούτη τη φορά σωστά το παιχνίδι του έρωτα. Φλερτάρετε ρομαντικά, δίχως πολλά λόγια. Ο Ποσειδώνας βοηθά στο να φτιάξετε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σας, να σαγηνεύσετε μια ύπαρξη. Τα καλά λίγο κρατούν, για αυτό απολαύστε το, δίχως ερωτήσεις!

Δίδυμος
Παράξενες ημέρες, είναι γεγονός πως όταν οι πλανήτες συναναστρέφονται με τον Αιγόκερω, εσείς μπλοκάρετε συναισθηματικά. Αν είστε καλλιτέχνες μπορείτε να ξεσπάσετε άφοβα πάνω σε έναν καμβά! Αριστούργημα το έργο. Όπως φαίνεται δεν είστε και τόσο συγκεντρωμένοι, σα να χάνετε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, βρίσκεστε στο κενό μήπως; Τελευταίες ημέρες του έτους και η Αφροδίτη σας βοηθά να κάνετε έναν απολογισμό. Το πού ήσασταν και το πού φτάσατε, σε περιτύλιγμα ως δώρο από τον Ποσειδώνα! Θα το ανοίξετε;; 

Καρκίνος 💕
Πιο ρομαντικά δε γίνεται, το σύμπαν έχει φροντίσει να σας αποπλανήσει ερωτικά, στο φουλ! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θέλουν πολύ να σας ηρεμήσουν, να γίνετε γατούλες, να αφοσιωθείτε εξολοκλήρου στο σύντροφό σας, να χουχουλιάσετε αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι. Να ζήσετε το όνειρο έστω για δυο ημέρες! Μπορεί και λίγο παραπάνω, αν είστε καλά παιδιά. Οι μοναχικοί Καρκίνοι, βλέπω να γυρεύετε κάποιον από τα παλιά, για την παρέα, το φλερτ, τα χαμόγελα και την τελευταία αγκαλιά του χρόνου. Enjoy every moment!

Λέων
Θέλετε πολύ τις μέρες αυτές να σας κανακέψουν μέχρι εκεί που δε φτάνει. Εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση του Ερμή και στείλτε τα μηνύματά σας εκεί που πρέπει, είτε προφορικά, είτε γραπτώς, τι σημασία έχει, ο σκοπός είναι ο σύντροφός σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει, να μάθει τις επιθυμίες σας! Μη γκρινιάζετε σαν τα μικρά τα παιδιά, κανείς δε σας έκλεψε το γλειφιτζούρι. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, βοηθούν στο να καλπάσει η φαντασία σας, οπότε σειρά σας να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα. Κεριά, μουσική, σοκολατάκια..

Παρθένος
Κάθε τι που κάνετε τις μέρες αυτές έχει ρομαντικό χαρακτήρα. Περπατάτε στο δρόμο και ονειρεύεστε.. για τόσο πολύ λέμε. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας κάνουν να φαντάζεστε ένα παραμύθι. Οπότε εσείς που έχετε ένα σύντροφο αποζητάτε όλη του την προσοχή και εσείς που δεν έχετε, γυρεύετε κάποιο πρόσωπο έστω για λίγο φλερτ, να μερικά γλυκόλογα. Αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις, αφήστε λίγο στο φλου τα προγράμματα και τα σουαρέ, δώστε το χρόνο στους άλλους να σας προσφέρουν τα όμορφα συναισθήματά τους!

Ζυγός
Ιδανικές ημέρες για να αγαπήσετε με όλο τον κόσμο! Ίσως για πρώτη φορά φέτος, στο τραπέζι σας και στο σπίτι σας, υπάρχουν άνθρωποι, που παλιά ούτε καν! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θέλουν να μονιάσετε με κάποιες ψυχές, γιατί οι έχθρες μόνο ψυχοφθόρες είναι και ανούσιες, αν το καλοσκεφτείτε ξανά! Συνήθως ταξιδεύετε, βρίσκεστε ανάμεσα από αγνώστους, όμως τούτη τη φορά κάτι ανεξήγητο σας κράτησε πίσω. Ποσειδώνιες αγάπες, ίσως να κρατήσουν για λίγο, όμως φτιάχνουν την ατμόσφαιρα και γλυκαίνουν τη ψυχή σας. Why not? 

Σκορπιός 💗
Η αλήθεια είναι πως αρκετοί Σκορπιοί έχετε κάνει βουτιά στα σκοτάδια σας, γιατί άλλα περιμένετε, άλλα προέκυψαν, συνέβη όμως και κάτι το μαγικό! Ο Ερμής βάζει το χεράκι σας πάνω στο πληκτρολόγιο, ο σκοπός είναι να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης. Δυσκολεύεστε στο send, οπότε η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, το πατούν για εσάς και κάπως έτσι η αγάπη επιστρέφει στη ζωή σας! Μονιάζετε τις μέρες αυτές, με πρόσωπα που το αξίζουν αληθινά. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε όμορφες στιγμές, ρομαντικές και ερωτικά αξεπέραστες.

Τοξότης
Μέρες που το σύμπαν σας βουτάει ολόκληρους μέσα σε ένα καζάνι από σοκολάτα! Μεταφορικά βέβαια, μιας που τα λόγια σας στάζουν μέλι συνεχώς. Ο Ερμής βαστά διάφορες προσκλήσεις στα χέρια του για εσάς, εσείς αποφασίζετε με ποια παρέα θα συναναστραφείτε. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φέρνουν δίπλα σας ανθρώπους με καλά συναισθήματα, αλλά δίχως υποσχέσεις για εκείνο το αύριο. Επιτρέψτε τους να σας τρατάρουν, να σας κεράσουν, να σας προσφέρουν το οτιδήποτε. Δείτε το ως ανταμοιβή, για τις χάρες που κάνατε!

Αιγόκερως 💘
Καθώς θα το έχετε καταλάβει και οι ίδιοι, είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Ο Ερμής από το ζώδιό σας, σας στέλνει ευχάριστα μηνύματα, σας αγαπούν, σας θέλουν στην παρέα τους, σας το δείχνουν! Ρομαντική η διάθεσή σας, αφήνεστε, ρίχνετε τις άμυνες σας, αποζητάτε να σας παρασύρουν σε ένα παραμύθι. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, φροντίζουν αυτές οι δυο μέρες, να είναι φουλ ερωτικές, είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι! Η τετράγωνη λογική δεν υφίσταται, το σύμπαν έπιασε γόμα και έσβησε τις γωνίες. Δώστε στο πρόσωπο τη σκυτάλη, για να σας αποδείξει την αγάπη του! 

Υδροχόος
Η καρδιά σας τις μέρες αυτές, έχει χρώμα γκριζωπό. Τα μηνύματα που στέλνετε είναι μετρημένα στο ένα χέρι, μιας που αποζητάτε την αγάπη, με πράξεις από τους άλλους, μιας που είστε μέσα στην γκρίνια. Ο Ερμής βρίσκει τον τρόπο να σας ξεμπλοκάρει επικοινωνιακά, αλλά πάντα μέσα στα επιτρεπτά όρια. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, γαληνεύουν την ατίθαση καρδιά σας, την κάνουν κατακόκκινη, συνεπώς έστω για δυο μέρες, αφήνεστε στα αληθινά σας τα συναισθήματα και εκπλήσσετε ευχάριστα κάποιες ψυχές εκεί έξω! Πρωταγωνιστές σε ένα παραμύθι δυο σελίδων. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό!

Ιχθύες
Μέρες που αν βγείτε από το σπίτι, θα γνωρίσετε νέο κόσμο, ίσως και να φτιάξετε νέες φιλίες. Καιρός να ανανεώσετε την ατζέντα σας, να επιτρέψετε σε κάποιες άγνωστες υπάρξεις να μπουν μέσα στη ζωή σας. Με επιφύλαξη πάντα, αλλά τολμήστε το, δεν έχετε να χάσετε κάτι. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας θέλουν μέσα στις αγάπες και στα φιλιά, οπότε να μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε ατμόσφαιρα για το σύντροφό σας. Να μια καλή ευκαιρία, να πείτε ναι σε ένα φλερτ που μέχρι χθες ήταν κάπως αδιάφορο. Ζήστε το σήμερα, βλέπουμε για το αύριο!

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay