Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Τα Ζώδια «διστακτικά» λένε ναι στον Έρωτα! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται είμαστε παιδιά του έρωτα, τι να κάνουμε τώρα; Όχι πως συνέβη κάτι το συγκλονιστικό, αλλά καλό είναι να μπαίνουμε στο mood σιγά-σιγά, γιατί η Αφροδίτη φέτος από τον Αιγόκερω, έχει την όρεξη να μοιράσει τα δώρα της, τα λάφυρα που κέρδισε στη μάχη που ακόμα δίνει στο ζώδιο του Τοξότη! 



Όμως οι μέρες πλησιάζουν που θα ταξιδέψει στον Αιγόκερω και θα έλεγα να την καλοδεχτούμε, να την υμνήσουμε, να την εκθειάσουμε, γιατί είναι η Θεά του Έρωτα! Πόσο μας έχει λείψει.. δε λέγεται! Κάτι ώρες πριν συμβεί αυτό, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, παρέα με τον Δία από τους Ιχθύες, έρχονται σε μια κόντρα, ανεπανάληπτη! 
Ο στόχος και των δυο είναι η καλοπέραση και η εκπλήρωση των προσωπικών τους επιθυμιών! Το φαντάζεστε λίγο το σκηνικό; Ντυμένοι με καθαρά μοσχομυριστά ρούχα, αρωματισμένοι φουλ, να ακούνε μουσική, να χορεύουν, να τρώνε και να φλερτάρουν με διάφορες υπάρξεις, σα να μην υπάρχει αύριο. Ανταγωνίζονται στο ποιος θα περάσει καλύτερα! Και κάπως έτσι εμείς οι κοινοί θνητοί, αυτό το ΠΣΚ (09/12 – 11/12) θα το ρίξουμε στη διασκέδαση και στις απολαύσεις! Θα φάμε και σταφύλι;;; Να ξέρω! 😅

Ο Ερμής αγκαλιάζει σφιχτά την Αφροδίτη στις 10/12, συναντιούνται μετά από τρεις μέρες, αλλά φαντάζει ως αιωνιότητα, μιας που ο Ερμής ήταν στριμωγμένος από τον ανάδρομο Άρη και η Αφροδίτη ήταν στο πεδίο της μάχης! Της επιβίωσης! Νίκησε; Έχασε; Νομίζω κέρδισε! Γιατί; Think about it! 

💘Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι επιτέλους η καρδιά σας, ξανά σε χρώμα κόκκινο! 

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, κρεβατο..ερωτόλογα; ή κρεβατομουρμούρα;😕

φιλάκια.. 


Κριός
Και που λέτε ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, επηρεάζει φουλ την ερωτική σας τη ζωή, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση δε σας αφήνει άλλο να πείτε εκείνο το «δεν πειράζει», αντιθέτως πειράζει και παρά πειράζει, όταν έχετε παραπονάκια, ή νιώθετε πληγωμένοι, καλό είναι να τα λέτε τη στιγμή που συμβαίνουν και όχι να τα μαζεύετε μέσα σας. Διεκδικείτε συναισθηματικά αυτό που σας ανήκει και όπως φαίνεται το μενού έχει και ερωτικά καβγαδάκια, αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις! Μια μαργαρίτα να μαδήσετε να μάθετε αν σας αγαπάει ή όχι! Ερωτικά καβγαδάκια προκαλεί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το ΣΚ 10/12 - 11/12! 

Ταύρος
Ο Ερμής στον Αιγόκερω (07/12) επιτέλους φέρνει ευχάριστα ερωτικά μαντάτα για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω. Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν και πάλι, αμέτρητα τα ξεκαθαρίσματα των ημερών. Η απάντηση είτε είναι θετική, είτε αρνητική, το ζητούμενο είναι να γνωρίζετε προς τα πού βαδίζετε συναισθηματικά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (10/12) εννοείται πως αγκαλιάζει την τετράγωνη λογική, οπότε ακόμα και αν γνωρίζετε πως θα ακούσετε αλήθειες που πονούν, ας γίνει και έτσι, μπας και ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα δωράκι από τον αγαπημένο σας, σας εκπλήσσει ευχάριστα! Ανήκετε στα ζώδια που λέτε διστακτικά το ναι στον Έρωτα! Μια έκπληξη έρχεται και είναι όλη δική σας! 

Δίδυμος
Αν καταφέρετε να προσπεράσετε την Πανσέληνο (08/12) αλώβητοι, τότε όντως σας περιμένουν όμορφες ημέρες! Η αλήθεια είναι πως ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, συμμαζεύουν τον αυθορμητισμό σας και τα λόγια σας επίσης, οπότε μετά τη μπόρα το Ουράνιο τόξο! Ο Άρης, αν και ανάδρομος, σας ξεσηκώνει για ερωτικές αταξίες. Φλερτάρετε, αποζητώντας επιβεβαίωση, «ξεσπάτε» σαν έφηβοι, καιρός να νιώσετε ωραία, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι. Όλα αυτά βέβαια, από το ΣΚ 10/12 – 11/12 και μετά! Οι σαρκικές απολαύσεις, έχουν την τιμητική τους.. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας θέλει παντρεμένους και νοικοκυρεμένους! Για να δούμε προς τα πού φυσά ο άνεμος;

Καρκίνος
Και ο κλήρος της απόφασης πέφτει επάνω σας, μιας που στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου, το αν θα υπάρχει σύντροφος στο πλάι σας από εδώ και στο εξής. Ο Άρης ανάδρομος από τους Διδύμους, δε σας αφήνει περιθώρια άλλα! Ότι έχετε να το πείτε, το διάστημα αυτό είναι μια καλή ευκαιρία, ο Ερμής από τον Αιγόκερω σίγουρα θα βάλει τα σωστά λόγια στο στόμα σας. Το ζητούμενο είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι μέσα από την καρδιά σας, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που θα υπάρξουν. Ιδανικό το ΣΚ 10/12 – 11/12 για φλερτ, δίχως όμως μελλοντικές δεσμεύσεις! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνει πειρασμούς στο διάβα σας, τόσο απολαυστικούς μα τόσο επικίνδυνους! Αρέσετε τι να κάνουμε;

Λέων 
Είναι από εκείνες τις ημέρες που λαμβάνετε διάφορα μηνύματα, πολύ περίεργα, η φαντασία σας καλπάζει, αλλά και η διαίσθησή σας, είναι πολύ έντονη. Το να αποφύγετε να κάνετε διάφορες συζητήσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό, δεν είναι η λύση. Το να ψαχτείτε όμως, για το τι συμβαίνει γύρω σας, ναι, γιατί όχι; Από τη μια ο Άρης, από την άλλη η Πανσέληνος, η ένταση που νιώθετε δε σας αφήνει να κάνετε τον οποιοδήποτε, νορμάλ διάλογο. Όχι δεν έχει αγάπες και λουλούδια τις μέρες αυτές, έχει όμως beaute και shopping therapy! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας θέλει να φλερτάρετε άφοβα με διάφορες υπάρξεις, ολίγον απαγορευμένες! Και μετά; 

Παρθένος 
Αν ξεπεράσετε τις επαγγελματικές σας τις ανησυχίες, τότε οι μέρες αυτές, θα μπορούσαν να είναι φουλ συναισθηματικές για εσάς και πολύ ερωτικές επίσης. Όσο η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, τόσο το καλύτερο, γιατί φεύγει μακριά η κακιά επιρροή του Άρη από τους Διδύμους! Το ΣΚ 10/12 – 11/12, μπορείτε να πάτε ένα μικρό ταξιδάκι παρέα με το πρόσωπο, να μια καλή ευκαιρία με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, να κάνετε μια πρόταση γάμου! Οι ελεύθεροι προτιμήστε το άγνωστο, κάτι το διαφορετικό, γιατί έτσι θα ανανεωθείτε και θα μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας βοηθά σε θέματα συντροφικότητας. Όμως σας ξεπορτίζει πρώτα! 

Ζυγός
Ξεκινάμε από το γεγονός πως οι μέρες αυτές, δεν είναι και τόσο δα ερωτικές για εσάς. Από τη μια ο Άρης από την άλλη το Φεγγάρι στους Διδύμους, πιο πολύ νιώθετε μια μόνιμη ταραχή και ανησυχία, παρά έχετε την όρεξη για γλύκες, αγκαλίτσες και φιλάκια. Και ποιος θα την πληρώσει τη νύφη; Τα φιλαράκια σας φυσικά, που θα γεμίσουν το σπίτι σας από την παρουσία τους, που θα σας παρασύρουν για βόλτες και σουαρέ από δω και από κει. Καλά κρατεί η ψύχρα στα μέρη σας, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνουν τα χιόνια το ΣΚ 10/12 – 11/12! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει τέρμα σπιτόγατους και χουχουλιάρηδες! Εκπληρώνεται μια τρελή σας επιθυμία!

Σκορπιός
Αρκετά προβληματιστήκατε και πληγωθήκατε επειδή το πρόσωπο που αγαπάτε, απλά δε σας καταλαβαίνει. Και κάπως έτσι λίγο η Πανσέληνος στους Διδύμους, πολύ η Αφροδίτη και ο Δίας, τις μέρες αυτές το ρίχνετε στην τρελίτσα και ότι προκύψει! Οι δεσμευμένοι να συνεννοηθείτε πρώτα, γιατί μετά το μπουρίνι συνήθως είστε μουτρωμένοι για μέρες. Να κάνετε επίσημη ανακοίνωση τύπου, «ότι έγινε – έγινε»! Ωραίες ημέρες για σουλάτσο, σε διάφορα στέκια, κυρίως στις 10/12 – 11/12 που η Αφροδίτη επιτέλους φτάνει σε ένα πολύ safe ζώδιο! Ναι σε φλερτ δίχως υποσχέσεις όμως! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας ξεπορτίζει, ο σκοπός είναι οι νέες γνωριμίες και τα νέα ενδιαφέροντα!

Τοξότης
Μέρες που ανακατεύονται στα πόδια σας φίλοι και γνωστοί, στάζουν το φαρμάκι τους και σας τα κάνουν κάπως μπάχαλο! Ερωτικά μπερδέματα προκαλεί ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, αφού θα χρειαστεί στα ξαφνικά να διαλέξετε στρατόπεδο. Ή το πρόσωπο που αγαπάτε ή εκείνους που σας αγαπούν, πως έτσι δείχνουν τουλάχιστον. Καθόλου ερωτικό το ΣΚ 10/12 – 11/12, μιας που θα γίνετε χίλια κομμάτια προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων και όχι του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας σοβαρεύει. Αν δεν τραβήξει ο καθένας το δρόμο του, τότε η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σίγουρα θα σας κάνει ένα δωράκι προκειμένου να αγαπήσετε ξανά. Υπομονή..!

Αιγόκερως
Κάθε μέρα και καλύτερη, κυρίως από τις 09/12 και μετά, μιας που ο Ερμής και η Αφροδίτη επισκέπτονται το ζώδιό σας. Τα λόγια σας είναι πιο όμορφα, πιο σοβαρά, αλλά κρύβουν μπόλικο νάζι τις μέρες αυτές. Αν διώξετε μακριά τις σκοτούρες τις επαγγελματικές, το ΣΚ 10/12 – 11/12 ίσως και να είναι από τα καλύτερα, μιας που ο έρωτας και πάλι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη ζωή σας. Hot – hot, ότι καλύτερο για να ανάψουν τα αίματα και να περάσει επιτέλους ο σύντροφός σας υπέροχες στιγμές. Μέρες που σας φλερτάρουν υπάρξεις που καιρό σας ποθούν.! Τι λέτε; Θα δώσετε καμιά ευκαιρία; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έφτασαν ξανά Χριστούγεννα. Μια επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί και να αφήσετε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

Υδροχόος
Και που λέτε ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, λογικά πρέπει να σας έχει τρελάνει το μυαλό και τη ψυχή! Η Αφροδίτη και ο Δίας σας θέλουν τη ψυχή της παρέας, οπότε για να είναι όλοι χαρούμενοι, παίζει τις μέρες αυτές, να κάνετε μικρές, ερωτικές και αγαπησιάρικες εξομολογήσεις. Το ΣΚ 10/12 – 11/12 είναι υπέροχο, λύνεται η γλώσσα σας, μεταμορφώνεστε σε αγνώριστα πλάσματα, ξεσηκώνετε τα πλήθη προκειμένου να νιώσετε την αγάπη στο πετσί σας. Φροντίστε μόνο να μην είναι εγωιστικό, τύπου να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες σας, πριν κλειστείτε και πάλι στο παλάτι του χιονιού.! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θέλει πολύ να μετατρέψει το φίλοι - φίλοι σε εραστές - εραστές! Το νου σας σε έρωτες από το παρελθόν.. κάποιοι αξίζουν, κάποιοι όχι και τόσο!

Ιχθύες
Εννοείται πως τις μέρες αυτές, κάνετε βουτιά στα σκοτάδια του σύμπαντος, μιας που βομβαρδίζεστε από αστρολογικής άποψης. Άρης, Δίας, Αφροδίτη, από τη μια σας παθιάζουν, είστε φωτιά που καίει, από την άλλη όμως σας κρυώνουν, γιατί απλά υποψιάζεστε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά! Αρκετοί ταξιδεύετε στο παρελθόν, σε κάποιο πρόσωπο που σας πλήγωσε και αναρωτιέστε το γιατί και το πώς. Υπομονή να φτάσει το ΣΚ 10/12 – 11/12 να ηρεμήσετε από το Φεγγάρι και να μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μπας και ο συναισθηματικός σας ο κόσμος πάψει να είναι μες στην υπερβολή.! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθά τους ελεύθερους να βρουν τον έρωτα σε ένα γνώριμο πρόσωπο! Καλέ μπροστά σας ήταν όλο αυτό τον καιρό..

magicfariel 

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay