Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Μέρες γεμάτες από «Ποσειδώνια» φανταστικά μαντάτα! by MagicF’Ariel..

10/01 – 16/01/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μυστήρια εβδομάδα ξεκινά, γεμάτη από αντιθέσεις, ψεματάκια, στεναχώριες και πολύ άγχος! Ε μα πόσο πια να κρατήσουν τα γλέντια; 





Ο Άρης από τον Τοξότη, μέρες τώρα έχει ξεκινήσει τις εντάσεις με τον Ποσειδώνα! Γερό τσακωμό θα ρίξουν στις 11/01, οπότε όσο να’ναι είμαστε ήδη κάπως, όλα στα κόκκινα, το χάος, μας καλημερίζει και μας καληνυχτίζει με πολύ μεγάλη αγάπη! Φανταζόμαστε δράκους από το πουθενά! Και αντιδρούμε κάπως ανάλογα!
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καλό είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, να μη πιστέψουμε στα παράξενα που θα ακούσουμε, να φιλτράρουμε τα γεγονότα και τις πληροφορίες, γιατί τα φαινόμενα απατούν! Ο Ποσειδώνας θυμώνει πάρα πολύ με τον Άρη και φτιάχνει παγίδες για όλους μας! Ακόμα ένα τεστ, με ένα τέλος πολύ άγνωστο!
Προσπαθούν να τον ηρεμήσουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω που βρίσκονται, τρέχουν να σώσουν ότι μπορούν, όπως φαίνεται κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν με άσχημο τρόπο και κάποιες απλά θα γίνουν πιο δυνατές!

Ο Πλούτωνας με τον Ήλιο συνεργάζονται μέσα στο ΣΚ οπότε στις 15/01 και 16/01, θα πέσει πολύ φως στο σκοτάδι και θα μαθευτούν αλήθειες που κάποιους θα τους συγκλονίσουν! Τίποτα δε κρύβεται από τον Ήλιο, οπότε κυρίως τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, προσδεθείτε καλά στη θέση σας, ή που θα απογειωθείτε από χαρά, ή που θα προσγειωθείτε ανώμαλα και omg!

Πλησιάζει και Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Οπότε μας πιάνει το τρεις μέρες πριν, συνεπώς το ΣΚ αυτό θα έχουμε δράματα τύπου, σε αγαπώ, όχι δε με αγαπάς, μα δε μπορώ χωρίς εσένα, μα χωρίς εμένα το έκανες αυτό! Ένας συναισθηματικός παραλογισμός, δικαιολογημένα ίσως, αφού ο Ποσειδώνας μας έδειξε τα δόντια του και μας έριξε στο χαντάκι, δίχως καν να ρωτήσει το τι και πως ή να αναρωτηθεί, αν η καρδιά πόνεσε..

Ε ναι! Πόνεσε! Πολύ! 💥

φιλάκια.. 


Κριός
Ο Άρης από τον Τοξότη, που λέτε, τις μέρες αυτές κάνει ένα φου δυνατό και ξεσκεπάζει τα πάντα όλα! Ότι δεν έχει γίνει σωστά, τίμια και με ήθος στον αέρα! Συνεπώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μπόλικες αλήθειες που πονούν, που αφορούν είτε τους συνεργάτες σας στη δουλειά, είτε τα προσωπικά, ερωτικά, ζητήματα! Διαπιστώνετε με μεγάλη έκπληξη, πως τσάμπα σπαταλήσατε το χρόνο σας, τσάμπα σάλιο σε κάποιες περιπτώσεις! Αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις, ή να πάρετε αποφάσεις, ο Ποσειδώνας θολώνει πολύ τις σκέψεις σας! Το ΣΚ 15/01 και 16/01, θα είστε φουλ μαγεμένοι από το φεγγάρι που γιομίζει, θα μπορούσε να είναι άκρως ερωτικό, γεμάτο στο πάθος, στο συναίσθημα και στις αποκαλύψεις! Omg!

Ταύρος
Από τη μια η ανάδρομη Αφροδίτη, από την άλλη «αγριεμένος» Ποσειδώνας, ζόρικα τα πράγματα από συναισθηματικής άποψης! Οι προσδοκίες πληγώνουν, αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, να όμως που το σύμπαν είναι τέτοιο, που έχει σκοπό να προσγειώσει ανώμαλα πολλούς Ταύρους εκεί έξω! Ίσως και τα φαινόμενα να απατούν, να είναι όλο αυτό ένα τεστ, πίστης, αφοσίωσης, χαρακτήρα! Οπότε πριν ξεκινήσετε τις δραματικές σκηνές, βαστάτε τα άλογα, να ηρεμήσει ο Ποσειδώνας πρώτα! Το ΣΚ 15/01 και 16/01, έχει χρώμα μαύρο! Ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας πει ένα μυστικό, που δε ξέρω κατά πόσο θα σας αρέσει! Από την άλλη η Πανσέληνος στον Καρκίνο που έρχεται ολοταχώς σας κάνει πολύ ευαίσθητους! Ένα τέλος έφτασε!

Δίδυμος
Προτείνω να πάρετε τα βουνά, αλλά μόλις γυρίσετε τα προβλήματα θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν, με μεγάλη αγωνία! Ο Άρης από τον Τοξότη, ρίχνει τρελό τσακωμό με τον Ποσειδώνα και χάνετε στα ξαφνικά τη γη κάτω από τα πόδια σας! Νιώθετε πως σας πετούν έξω από όλα και δε σας αρέσει καθόλου αυτό! Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο στις 14/01 είναι το κερασάκι στην τούρτα! Πάνε τα πλάνα, γίνονται αεροπλάνα και εσείς βρίσκεστε στο σημείο μηδέν, σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα! Ερωτικά και επαγγελματικά θέματα σας προβληματίζουν εκ νέου, αλλά πού μυαλό για να τα εξετάσετε με ψυχραιμία και λογική; Έφτασαν οι μέρες για να ακούσετε τον παραλογισμό των άλλων, δίχως να αντιδράσετε φυσικά! Ένα ΣΚ στις 15/01 και 16/01, φουλ στη μπλόφα!

Καρκίνος
Και που λέτε ο Άρης είναι και πολύ ζαβολιάρης και μιας που είναι αγριεμένος με τον Ποσειδώνα, ας σας κάνει να νιώσετε και εσείς κάπως έτσι! Τα νέα τρέχουν σα ζαβά και δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Κάποιος σας λέει ψέματα, κάποιος σας ρίχνει στάχτη στα μάτια, κάποιος όμως σας αποκαλύπτει πολλά και διάφορα, κάτω το σαγόνι.. Μη βιαστείτε να πιστέψετε τα πάντα όλα, η αλήθεια ίσως και να βρίσκεται κάπου στη μέση! Ο Πλούτωνας μπαίνει στο παιχνίδι δυναμικά, οπότε έρχεται ένα ΣΚ πολύ βαρύ, συννεφιασμένο, που φοβάμαι πως θα αστράψετε και θα βροντήξετε μετά από καιρό! Φταίει και το φεγγάρι που γιομίζει, στο ζώδιό σας τούτη τη φορά, γίνεστε πολύ ευαίσθητοι και υπερβολικοί! Να ντύνεστε καλά, μια ίωση σας τριγυρνά..!

Λέων
Κάτι σας βρίσκει εσάς, τόσοι πλανήτες βρίσκονται σε απόλυτη έξαρση, οπότε και εσείς μαζί τους! Θέλετε να είστε οι καλύτεροι σε ότι κάνετε, σας πιάνει τέρμα το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο, μόνο που τις μέρες αυτές, φέρεστε σα κακομαθημένα παιδιά! Τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο σας και δε δέχεστε αντιρρήσεις από κανέναν! Βιάζεστε, πολύ βιάζεστε προφανώς ο Άρης από τον Τοξότη σας έχει τσιτώσει τέρμα, όμως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, το νου σας! Ναι μεν είστε έμπειροι, έχετε δυνατή άποψη, είστε άμεσοι, όμως ο Ποσειδώνας σας βάζει τρικλοποδιές, θέλει να σας δει να ζητάτε ταπεινά συγγνώμη! Τραγικό; Το ΣΚ 15/01 και 16/01 γίνεστε πολύ μαρτυριάρηδες, μεταφέρετε νέα που δεν πρέπει, σε κάθε περίπτωση εκτίθεστε!

Παρθένος
Φροντίστε να αδειάσετε τα ντουλάπια και το ψυγείο, δώστε κάπου αλλού τις λιχουδιές, ή το αλκοόλ, γιατί τα γεγονότα μπορεί να σας παρασύρουν σε διατροφικές ακολασίες και δε το θέλουμε αυτό! Από τη μια ο Άρης, από την άλλη ο Ποσειδώνας και εσείς κάπου στη μέση να δέχεστε τα πυρρά! Προσοχή μεγάλη στο τιμόνι, στο πώς περπατάτε, μη βιάζεστε γενικώς, γιατί αυτό σας έλειπε αρχή του χρόνου να σας συμβούν τα απίστευτα! Κάποιο πρόσωπο δε σας φέρεται και τόσο ωραία, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, νιώθετε πως αδικείστε και ξεσπάτε, σα τους λωλούς, να αυτό θέλει το σύμπαν! Ίσως να πέσουν οι μάσκες, μέρες που όλοι τις φοράνε! Ότι και να πείτε, καμία ανταπόκριση από το μέτωπο! Ψυχραιμία, μπόρα είναι θα περάσει..!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές το σύμπαν σας θέλει άτακτα και κακά παιδιά! Για αλλού ξεκινάτε, αλλού λέτε πως θα πάτε και βρίσκεστε αλλού για αλλού! Προτιμάτε τις μυστήριες παρέες και τα παράξενα τα μέρη, νιώθετε μια απίστευτη έλξη, εκείνη της περιπέτειας, που σχεδόν πάντα σας φέρνει μπελάδες! Ο Άρης ταρακουνά τους πάντες, οπότε δε γλυτώνετε από τη μούρλια του! Όμως ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο στις 14/01 σιγοντάρει τρελά στο να ξεκινήσετε να μοιράζετε πληροφορίες δεξιά και αριστερά! Ο Ποσειδώνας θολώνει κατά πολύ την κρίση σας και μιλάτε ακατάπαυστα ακόμα και μπροστά σε αγνώστους! Μην αποκαλύπτετε τους άσους που έχετε κρυμμένους στα μανίκια σας! Το ΣΚ 15/01-16/01 μείνετε στο σπίτι, φρόνιμα!

Σκορπιός
Όσο έξυπνοι και αν είστε, θα πέσετε στην παγίδα του σύμπαντος κανονικά και ίσως μετά για πρώτη φορά να κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Ο Άρης και ο Ποσειδώνας στις 11/01 ρίχνουν γερό καυγά! Ο ένας ξεσκεπάζει τις αλήθειες και ο άλλος τις αλλοιώνει και ποιος θα βρει το δίκιο του δε ξέρω! Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, στις 14/01 βοηθά στο να μη σκέφτεστε σωστά, στο να πιστέψετε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και φυσικά να ξεσπάσετε σε πρόσωπα που δε πρέπει! Το ΣΚ 15/01-16/01, νιώθετε τύψεις, μαλώνετε με τον εαυτό σας, ποιος θα νικήσει, ο εγωιστής ή η ψυχή; Το φεγγάρι που έρχεται φουντώνει τα συναισθήματά σας και καταστρέφετε τα πάντα στο πέρασμά σας! Σχέσεις ζωής σας κλείνουν την πόρτα!

Τοξότης
Ήδη νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, η οποία θα χτυπήσει κόκκινο στις 11/1! Μια μέρα πολύ δύσκολη, αφού ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Ποσειδώνα και αυτό εσάς, σας βαρά αστρολογικά, κατακούτελα! Σας ανατρέπουν τα πάντα όλα και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Αφηρημένοι, ζαλισμένοι, εκνευρισμένοι, προφανώς βλέπετε τη μια όψη του νομίσματος! Την πιο αρνητική, ίσως και τα φαινόμενα να απατούν! Ο Ποσειδώνας ρίχνε μπόλικη στάχτη στα μάτια του κόσμου, οπότε υπομονή να καθαρίσει λίγο το τοπίο! Το ΣΚ 15/01-16/01 είναι ζόρικο από κάθε άποψη! Το φεγγάρι που γιομίζει σας φορτώνει συναισθηματικά και ξεσπάτε με άγαρμπο τρόπο! Σας αντιπαθούν και φταίτε!

Αιγόκερως
Ακόμα και εσείς, που θεωρείστε οι προνομιούχοι αστρολογικά των ημερών, τα βρίσκετε μπαστούνια! Ο Άρης προφανώς είναι πιο δυνατός και έχει τις ζοχάδες του, ίσως και να ζηλεύει που η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σας αγαπούν! Οπότε κάνει τα πάντα για να σας χαλάσει το όνειρο! Ότι και αν σας πουν τις μέρες αυτές, ότι συναίσθημα και αν σας δείξουν, πετάξτε τα στα σκουπίδια, είναι ένα κάρο μπαρούφες, έτσι για να σας ζαλίσουν λίγο το μυαλό! Ο Πλούτωνας θα φροντίσει στις 16/01 να σας πει την αλήθεια! Ένα ΣΚ λοιπόν, γεμάτο από αποκαλύψεις και συναισθηματικές φουρτούνες, μιας που πλησιάζει Πανσέληνος στον Καρκίνο! Έχετε τα φόντα να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, αφήστε να δείτε πού το πάει.. το σύμπαν!

Υδροχόος
Αυτό που σας βρίσκει τις μέρες αυτές, είναι ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας! Ναι μεν από τις 14/01 και μετά, ίσως εσάς να σας πιάσει λίγο νωρίτερα! Στο σύμπαν γίνεται της μουρλής, ο Άρης από τον Τοξότη δίνει ρέστα, οπότε και εσείς λογικά πολλά νευράκια θα έχετε, κυρίως για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά! Ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε δράκους και να πιστεύετε στα παραμύθια, οπότε πριν αντιδράσετε απόλυτα και σκληρά, μήπως να το ψάξετε λιγουλάκι; Ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσει πολύ στο να μάθετε την αλήθεια! Ξεχάστε το χρήμα, τα έσοδα και τα έξοδα, μη δανείσετε πουθενά και προσοχή στις συναλλαγές σας! Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να κάνετε ταμείο! Το φεγγάρι σας ρίχνει στο κρεβάτι!

Ιχθύες
Ανήκετε στους πρωταγωνιστές του σύμπαντος, μπάχαλο η κατάσταση! Ο Άρης από τον Τοξότη, σα να τσακώνεται πάνω από το κεφάλι σας με τον Ποσειδώνα! Τους βλέπετε τους κεραυνούς, αστράφτει και βροντάει και πού μυαλό εσείς για τις υποθέσεις σας; Τα νέα ταξιδεύουν, ακούτε πράματα και θάματα και αντιδράτε με το χειρότερο τρόπο! Αφηνιάζει ο Ποσειδώνας στα μέρη σας! Ένας χωρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα, μεγάλο το σοκ, ανεξάρτητα του ποιος θα πει το αντίο! Το να γίνετε λιώμα και να ακούτε καψουροτράγουδα all day long, μήπως να γυρέψετε αιτίες και αφορμές; Φλερτάρετε πού τις μέρες αυτές, με άγνωστες υπάρξεις, για το ψυχολογικό κυρίως, να όμως που ο Πλούτωνας μαρτυρά τα πάντα όλα εκεί που δε πρέπει!

magicfariel

Φωτογραφία από Ermal Tahiri από το Pixabay