Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Το ταξίδι του Ερμή στον Υδροχόο κρύβει ένα μυστικό! by MagicF’Ariel..

Γενάρης 02/01 – 31/01/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Γενάρης όπως φαίνεται μας παίζει περίεργα παιχνίδια! Από τη μια μοιράζει χαρά, ευτυχία και ελπίδα για εκείνο το όνειρο, από την άλλη μας κάνει και φανταζόμαστε δράκους, η αλήθεια όμως είναι πως τα φαινόμενα απατούν τελικά! Έχω μια επιθυμία να κράξω το σύμπαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας! 

Ο Ερμής χαρωπός και ανέμελος ταξίδεψε στο ζώδιο του Υδροχόου! Έκανε και αυτός ποδαρικό τρελό και αλλοπαρμένο, κυρίως για τους Δίδυμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους! Όμως όσο να’ναι έχει επηρεάσει όλα τα ζώδια, σε κάποιους λύνει το ζωνάρι και σε κάποιους το σφίγγει τόσο σφικτά, αχ και βαχ πόσες αλήθειες θα ειπωθούν, πού να ξέρατε και να ξέραμε.. και κανείς δε ξέρει τίποτα!
Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες είναι όντως χαρωπές, βοηθούν στο να διατηρήσουμε για λίγο ακόμα το Christmas spirit, έχουμε Υδροχοοίσια διάθεση, να βγούμε, να συναντήσουμε κόσμο, να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να διασκεδάσουμε, να ταξιδέψουμε, να αποκαλύψουμε τις φανταστικές ιδέες μας, που αφορούν είτε το μέλλον το ερωτικό, είτε το επαγγελματικό! Υπάρχει μια διάθεση να επαναστατήσουμε γλυκά και να ξεσηκώσουμε τα πλήθη για κάτι όμορφο!

Στις 14/01 όμως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο! Ξεκινούν τα γλέντια δηλαδή, γιατί πεισμώνει ο Ερμής, όπως πεισμώνει και ένας Υδροχόος και ζόρικα τα πράγματα! Ξεκινάει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ, οι σκέψεις μας γίνονται χαοτικές, ο καθένας από εμάς έχει το δίκιο του και άντε να το βρει κανείς! Το στοματάκι μας ξαφνικά στάζει και πολύ φαρμάκι! Η αλήθεια είναι πάντα μια, οπότε ο Ερμής γίνεται άγαρμπος στο λόγο του, αντιδρά με το παραμικρό και δε δέχεται καμία κουβέντα! Στον τρελό λέμε πάντα ναι.. έτσι μου έχουν πει.. 
Οπότε ή που θα υπάρξει ένας προσωρινός συμβιβασμός στις επιθυμίες και στα όνειρά μας, ή που θα βροντήξει το σύμπαν όλο!
Ο Ουρανός από τον Ταύρο έρχεται στα ίσα του και δε προλαβαίνει να συμβεί αυτό, τσακώνεται με τον Ερμή, τα μηνύματα αλλάζουν ύφος! Απρόβλεπτες συναντήσεις, ή που προκαλούν ταραχή ή απρόσμενους έρωτες;;; Από εκείνους που ποτέ δε μιλά κανείς; 

Στις 26/01 ο Ερμής, με μούτρα ως το πάτωμα, ετοιμάζει βαλιτσούλα και κάνει επίσκεψη ξανά στον Αιγόκερω! Εκεί τον προσμένει με μεγάλη χαρά ο Πλούτωνας που σίγουρα δεν έχει σκοπό να του χαϊδέψει τα αυτιά! Ότι πρόβλημα είχε προκύψει τις ημέρες του Δεκέμβρη, ίσως και πιο πριν, εμφανίζεται, γιατί ή που θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας, ή που θα δώσουμε λύσεις τόσο οριστικές, που άλλο το μαχαίρι στο κόκκαλο δε φτάνει! Ξεκαθαρίσματα το λέω, είναι απαραίτητα, γιατί κανείς από εμάς δε μπορεί να απαλλαγεί τόσο εύκολα από ένα παρελθόν γεμάτο από συναισθήματα και εμπειρίες!

Το μυστικό του Ερμή; Μαντέψτε το! 😉

φιλάκια..


Κριός
Ο Ερμής τις πρώτες μέρες του Γενάρη από τον Υδροχόο, σα να διώχνει μακριά το σοβαρό σας το ύφος, τα λόγια σας όμως είναι πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου, τούτη τη φορά δε σας νοιάζει καθόλου το αν θα γίνουν κατανοητά ή όχι! Μέχρι και τις 14/01, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν, να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς και να γίνετε φυσικά όσο καυστικοί θέλετε! Ίσως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο! Μετά γυρίζει ανάδρομος και φέρνει το χάος στη ζωή σας, χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια! Να αγοράσετε ένα ημερολόγιο και να γράφετε τις υποχρεώσεις σας, να το τσεκάρετε κάθε μέρα, μπας και γλυτώσετε από τις παγίδες του σύμπαντος! Ο Ουρανός και η Αφροδίτη, του κάνουν νερά, είναι και οι ίδιοι ζαλισμένοι, οπότε φροντίστε να τα κάνετε όλα γραπτώς, να έχετε χειροπιαστές αποδείξεις, γιατί η απάντηση τύπου «δε μου το είπες» άκρως εκνευριστική! Ο Ερμής στις 26/01 και πάλι πίσω στον Αιγόκερω, θέλει οπωσδήποτε να τσεκάρετε τις «κρυψώνες» σας! Κάτι ξεχασμένο υπάρχει εκεί έξω!

Ταύρος
Ακόμα έχετε ορεξούλες για βόλτες και σουαρέ, η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να τελειώσουν τα Χριστούγεννα με τίποτα! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, φταίει εν μέρη, σας θέλει έξω καρδιά και απίστευτα κοινωνικούς! Βέβαια, η προσοχή σας πέφτει επάνω στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, που φαντάζουν αμέτρητες και θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε μια τάξη, χθες κιόλας! Φτιάξτε μια μέση κατάσταση, γιατί η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, όπως και οι πολλές οι βόλτες απορροφούν απίστευτη ενέργεια! Λίγο από όλα λοιπόν, μέχρι και τις 14/01! Christmas is over, ανάδρομος Ερμής, αλλάζει το σκηνικό! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και ο Ερμής σας στέλνει κάτι φοβερά μηνυματάκια, ανεβάζετε πίεση πολλές φορές και ξαφνικά κουβάρι οι σχέσεις σας! Στα νέα που θα μάθετε κρύβονται αλήθειες που είτε πονούν εσάς, είτε κάποιους άλλους, πάντως θα χρειαστεί να φιλτράρετε πολλές φορές τα δεδομένα και μετά να αντιδράσετε of course! Ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 26/01 και όπως φαίνεται το φινάλε του Γενάρη θα είναι σκληροπυρηνικό από κάθε άποψη!

Δίδυμος
Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, να το κάνετε τώρα που προλαβαίνετε, γιατί μετά τζίφος η υπόθεση! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, είναι μια πολύ μεγάλη ανάσα για εσάς, σας δίνει την όρεξη να φύγετε κάπου μακριά, έστω για λίγες ημέρες, να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας από τη βαβούρα των εορτών! Ιδανικές ημέρες για να βάλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του στη δουλειά! Ο Ερμής σας βοηθά να βάλετε τις σωστές λέξεις στο στόμα σας και να πείτε όλα αυτά που πρέπει να ειπωθούν, για καλό δικό σας φυσικά! Εντυπωσιάστε λοιπόν το κοινό σας, με τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, ακόμα και με τα παραπονάκια σας! Σας δίνουν απίστευτη προσοχή! Από τις 14/01 και μετά ο Ερμής ανάδρομος, σα να χαλάει λίγο το «κινητό» σας, επικοινωνιακά σας βρίσκει ένα μικρό χάος! Εμφανίζονται μπροστά σας άτομα που υποτίθεται θέλουν το καλό σας, σας βάζουν λόγια και σας χαλούν κατά πολύ τη διάθεση! Νιώθετε πως θέλετε να παρατήσετε τα όπλα, αλλά δε πρέπει! Ο Ερμής πετάγεται μέχρι τον Αιγόκερω στις 26/01, διπλά στραβωμένος, μέρες που σας μαλώνουν για τα λάθη σας! 

Καρκίνος 
Ο Γενάρης ξεκίνησε κάπως μυστήρια για εσάς! Ο Ερμής από τον Υδροχόο σας κάνει εαυτούληδες και λίγα λέω! Δε θέλετε να μοιράζεστε τα πράγματά σας τις μέρες αυτές, δε θέλετε να θυσιάζεστε για τους άλλους, δε θέλετε να έχετε κοινό ταμείο με το σύντροφό σας! Τι είναι αυτό που θέλετε, να μας το πείτε! Οι λέξεις βγαίνουν αυθόρμητα από το στόμα σας και λέτε αλήθειες που πονούν είτε εσάς τους ίδιους, είτε τους ανθρώπους σας! Μήπως να το ρίξετε στα beaute, μπας και ηρεμήσετε λιγάκι; Από τις 14/01 και μετά ζορίζουν ακόμα πιο πολύ τα πράγματα, αφού ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και εσείς γίνεστε υπερβολικοί, ίσως και καταπιεστικοί! Τα νέα τρέχουν, ζαλισμένα μεν, αλλά όταν φτάσουν στα αυτιά σας, ίσως και να πάθετε ένα σοκ! Τις αντιπάθειες εσείς τις προκαλείτε, τις απομακρύνσεις επίσης, οπότε πριν βγείτε από τα ρούχα σας, αναρωτηθείτε πρώτα στο πού φταίξατε!? Στις 26/01 ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω, γεγονός που σας κάνει να αναρωτιέστε με τις επιλογές σας! Ραγισμένο γυαλί δε ξανά κολλά! Μήπως να το αλλάξετε με ένα καινούργιο; Μήπως να απαλλαγείτε οριστικά; 

Λέων
Νέα χρονιά, έχετε μια απίστευτη όρεξη να το πάρετε πάλι από την αρχή με τη βοήθεια του Ερμή από τον Υδροχόο! Εστιάζετε στις προσωπικές σας τις σχέσεις, στο σύντροφό σας, στα κακά που έγιναν μια φορά και έναν καιρό και θέλετε οπωσδήποτε να τα ρίξετε όλα στο τραπέζι και να τα λύσετε, once and for all! Η αλήθεια είναι πως ακόμα οι μέρες φαντάζουν ωραίες, οπότε καλό είναι να βγείτε, από το καβούκι σας, να συναντήσετε και κανά φιλαράκι, να κυκλοφορήσετε οι μοναχικοί της παρέας, γιατί για λίγο ακόμα το σύμπαν μοιράζει κάτι δώρα! Ένας έρωτας; Μια νέα δουλειά; Από τις 14/01 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, αντιλαμβάνεστε πως είστε μόνοι στο έργο της «συμφιλίωσης»! Σας κρύβουν λόγια, αλήθειες και ερωτώ κρατήσατε τίποτα για τον εαυτό σας ή σας ξεγέλασε η καλή σας η καρδιά; Οι απαντήσεις που θα λάβετε, δε θα σας αρέσουν και τόσο και ξαφνικά θα νιώσετε εκτεθειμένοι ή το απόλυτο θύμα! Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δε πρέπει να πέσετε στα μάτια των άλλων, δε το σηκώνει με τίποτα το Λιονταρίσιο σας το «είναι»! Από τις 26/01 ο Ερμής ανάδρομος πάει για καφέ στον Αιγόκερω και εσείς.. στο γιατρό! Κρυωματάκι λέγεται!

Παρθένος
Ζόρικο το ποδαρικό του Γενάρη με την παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο! Υπάρχει μια σύγχυση στην ατμόσφαιρα κυρίως στη δουλειά σας, ή που θα ρίξετε λάδι στη φωτιά ή που θα την κάνετε από την πίσω πόρτα! Ή που θα αντιδράσετε ή που θα σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας! Να είστε συνεργάσιμοι, θετικοί, αφήστε τα πείσματα για μια άλλη φορά! Δείξτε στους ανθρώπους σας το πόσο καλά παιδιά είστε και ρίξτε και κανά χέρι βοηθείας! Οι καλές πράξεις πάντα επιστρέφουν! Από τις 14/01 και μετά ο πανικός ο ίδιος, αφού ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, σα να βιάζεστε ένα πράγμα και όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Επικοινωνιακά το χάνετε το παιχνίδι παρέα με όλους τους άλλους, οπότε οι παρεξηγήσεις βροχή, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Μη κάνετε ζαβολιές, γιατί θα σκοντάψετε επάνω τους από μόνοι σας και μετά κλάμα η κυρία! Ο Ερμής στις 26/01 αποφασίζει να κάνει επίσκεψη στον Αιγόκερω! Μεγαλοπιάνεστε και που ή θα γίνει το δικό σας ή θα κάνετε χαμό! Να θυμίσω έναν Πλούτωνα που καραδοκεί και κόβει μια και έξω σχέσεις, όνειρα, μονοπάτια! Το νου σας πώς συμπεριφέρεστε και πού!

Ζυγός
Θα το έχετε ήδη νιώσει αυτό το συναίσθημα της απόλυτης χαράς και ευτυχίας! Το χαμόγελο στα χείλη σας οφείλεται στο γεγονός πως ο Ερμής είναι στον Υδροχόο! Ωραίες μέρες για να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, να εκφραστείτε με άνεση, να ρίξετε τα τείχη εν ολίγοις! Αν και βρίσκεστε ακόμα σε Χριστουγεννιάτικο mood, προτιμάτε τις βόλτες, τα σουαρέ, τα ταξιδάκια, τίποτα και κανείς δε θα σας εμποδίσει σε αυτό! Ιδανικές μέρες για να δώσετε παράξενες αλλά φοβερές λύσεις στη δουλειά σας! Εκεί που σταματούν οι άλλοι, ξεκινάτε εσείς! Αυθόρμητα πάντα, γιατί μόνο τότε πετυχαίνει η συνταγή! Βέβαια, αν υπάρχει σύντροφος στην παρέα, να τον υπολογίζετε, όχι τίποτα άλλο, ο καναπές είναι σκληρός! Από τις 14/01 και μετά, ο Ερμής ανάδρομος, ξαφνικά μπλοκάρουν οι σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και ίσως να βγάλετε και λίγο θυμό! Ο Ουρανός εκείνες τις μέρες, ρίχνει λάδι στη φωτιά και σας κάνει επαναστάτες με αιτία ή δίχως; Στις 26/01 ο Ερμής τέρμα στραβωμένος, επιστρέφει στον Αιγόκερω και ξαφνικά θέματα σπιτιού και οικογένειας σκάνε σα κομήτες! Προφανώς αυτά που ειπώθηκαν ως λύσεις, δεν έπιασαν τόπο!

Σκορπιός
Σας ξεσηκώνει ύπουλα ο Ερμής από τον Υδροχόο και το φινάλε πολύ άγνωστο! Είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, σκέφτεστε απίστευτα πράγματα, έχετε ανησυχίες τύπου και πολύ υπαρξιακές, έχετε ήδη ανοίξει τα φτερά σας και πετάτε προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! Είστε η χαρά του σπιτιού, για πόσο όμως; Για να απελευθερωθείτε από ένα βραχνά, γίνεται πολύ έντονο το συναίσθημα να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Να πάτε κάπου μακριά να κάνετε μια νέα αρχή! Πόσο δύσκολο είναι οι σκέψεις αυτές να γίνουν πράξεις, αλλά και πόσο εύκολο; Μια απόφαση είναι όλα! Να σου και ο Ερμής ανάδρομος στις 14/01, η επιμονή σας σε τέτοιες απόψεις, ενοχλούν, οπότε σας κόβουν τον αέρα και εδώ ξεκινούν τα πανηγύρια! Προκειμένου να σας κρατήσουν κοντά τους, ίσως να σας αποκαλύψουν πράματα και θάματα και ξαφνικά να βρεθείτε σε μια κατάσταση απόλυτης σύγχυσης! Στις 26/01 ο Ερμής τέρμα θυμωμένος, επιστρέφει στον Αιγόκερω και σας θυμώνει ακόμα πιο πολύ! Ο Πλούτωνας ξυπνά τον Σκορπίσιο εαυτό σας και στάζετε φαρμάκι! Θυμάστε παράπονα από όταν ήσασταν 5 ετών! Ψυχραιμία!

Τοξότης
Έξω καρδιά σας κάνει ο Ερμής από τον Υδροχόο! Πολυλογάδες επίσης, αλλά πολύ χαρωπούς και ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, προφανώς αυτές είναι οι ιδανικές ημέρες για να μιλήσετε για τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, αλλά και να ακούσετε με προσοχή τις απόψεις των άλλων! Προτιμάτε τα σουαρέ, ο γνωστός, του γνωστού και πόρτες ανοίγουν μαγικά, προκειμένου να τραβήξετε ένα μονοπάτι! Είναι του έρωτα; Μιας νέας δουλειάς; Διαλέξτε και πάρτε! Ίσα που προλαβαίνετε, γιατί στις 14/01 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και πατάει φρένο! The party is over! Να αγοράσετε ένα ημερολόγιο, να γράφετε τις δουλειές σας τις καθημερινές, γιατί το κλίμα απίστευτα χαοτικό, κανείς δε θα σας βοηθήσει να βγάλετε άκρη! Υπεύθυνοι για εσάς είστε εξολοκλήρου εσείς! Το νου σας στη δουλειά, στο πώς αντιδράτε, ή φέρεστε, γιατί όπως νιώθετε εσείς, ίσως και να νιώθουν και οι άλλοι! Αφήστε να πέσει και κάτι κάτω, δε χάλασε και ο κόσμος! Ο Ερμής στις 26/01 αποφασίζει να συναντήσει τον Αιγόκερω, οπότε μιας που είναι τέλη του μήνα, ξεχάστε για λίγο το shopping therapy! Διπλό τσεκάρετε τις πληρωμές.. πριν φύγει το χρήμα!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται κάνατε λογαριασμό και ζείτε ένα δράμα! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, έβαλε το χεράκι του, σας βοήθησε να κάνετε προσθέσεις και μια αφαίρεση και κλάμα η κυρία! Ε λοιπόν αν αποφύγετε τα shopping therapy, που τόσο τα λατρεύετε, αν για λίγο καιρό ζήσετε μόνο με τα απαραίτητα, τότε όλα μια χαρά θα πάνε! Ελάτε τώρα, το χάρισμά σας είναι να κάνετε σωστό κουμάντο και να τα μαζεύετε τα μαδιά στο πιτς φυτίλι! Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 14/01, τότε θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεχτικοί με τα έξοδα που κάνετε και γενικότερα με τις πληρωμές σας! Αν κάτι μπορεί να πάει για λίγο αργότερα, γιατί όχι; Σε καμία περίπτωση μη δώσετε τα χέρια για κάτι που ίσως αργότερα να το μετανιώσετε! Με λίγα λόγια κερδίστε χρόνο και για να κάνετε οικονομία και για οτιδήποτε αφορά τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Ελπίζω πάνω στις χαρές των εορτών να μη τάξατε λαγούς με πετραχήλια, γιατί ο Ερμής σας έρχεται φουριόζος και φορτσάτος στις 26/01, είναι και ανάδρομος, μυρίζομαι δράματα! Ξεχνάτε ως δια μαγείας τα λόγια σας, σας τα θυμίζουν και εσείς γυρεύετε απεγνωσμένα τρόπο διαφυγής! Καλέ πού πάτε;;;

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως το καβαλάτε λίγο καλάμι, φταίει ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας! Είστε πρόσχαροι, θετικοί, αισιόδοξοι, άκρως επικοινωνιακοί, σίγουρα τραβάτε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Λατρεύετε τον εαυτό σας και φέρεστε σα να είστε εσείς και κανείς άλλος, όμορφο αυτό, όταν οι πράξεις σας, είναι τέτοιες που αξίζετε τα μπράβο του κόσμου! Αν όμως όχι, τότε να το κοιτάξετε, είδατε κάποιο όνειρο και δε μας το λέτε; Ιδανικές ημέρες, για να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πείτε την αλήθεια! Να μοιράσετε όμορφα, αλλά και άσχημα συναισθήματα, άλλωστε ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει στη ζωή αυτή! Φροντίστε οι σχέσεις σας να είναι αμοιβαίες! Να δίνετε αγάπη και να σας την επιστρέφουν πάλι πίσω! Όταν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος στις 14/01 στο ζώδιό σας, ξαφνικά οι σκέψεις σας θα είναι χαοτικές και άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, ένα επικοινωνιακό κομφούζιο! Let it flow, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, μείνετε λίγο πίσω ως θεατές, αφήστε τους άλλους να παίξουν τον ρόλο τους και μετά δείξτε τους ποιος είναι ο πρωταγωνιστής! Φεύγει για λίγο ο Ερμής από εσάς, κάνει ένα βήμα πίσω, στον Αιγόκερω, κάνετε και εσείς πάλι μια βουτιά στο παρελθόν!

Ιχθύες
Χρυσά μου είναι η εποχή τέτοια, ε λοιπόν έφτασε η στιγμή, να δείτε τα λάθη της ζωής σας κατάματα! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, είναι φευγάτος συναισθηματικά και λίγα λέω! Εννοείται πως δε λέτε πουθενά κουβέντα, τα πάθη σας, τα λάθη σας, όμως δε χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα, αφού κατά βάθος περάσατε ωραία και αποκτήσατε εμπειρίες, ίσως και ανεπανάληπτες! Πώς θα βάλετε μυαλό εσείς εκεί έξω; Πολλές ώρες ξάπλα σας βρίσκω, με σκέψεις απίστευτα ταξιδιάρικες! Ο ανάδρομος Ερμής στις 14/01 σας θολώνει το μυαλό και την κρίση σας και ξαφνικά ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια σε ανθρώπους που δεν πρέπει! Τα κατορθώματά σας, είναι δικά σας και η χαρά και ο ενθουσιασμός που νιώθετε αφορά μόνο εσάς! Κάποιος σας λέει ψέματα, κάποιος σας ρίχνει στάχτη στα μάτια, κάποιος σας θέλει στάσιμους και άπραγους μπροστά στις προκλήσεις της ζωής! Έχετε το νου σας! Ευτυχώς που ο Ερμής στις 26/01 επιστρέφει στον Αιγόκερω, αν και ανάδρομος βάζει τη λογική μέσα στο νου και σας προστατεύει από τα χειρότερα! And the winner is??? Παλέψτε για την απάντηση.. You!

magicfariel ✨

Φωτογραφία από Ria Sopala από το Pixabay