Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Το Φινάλε του Γενάρη, με τον Άρη στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

24/01 – 31/01/22 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το καλύτερο μας το κράτησε το σύμπαν για το τέλος όπως φαίνεται! Ο Γενάρης μπήκε φορτσάτος, μας τα έκανε μούτι στην πορεία, όμως το φινάλε του άκρως φαντασμαγορικό! 

Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24/01! Ταιριάζει πολύ σε αυτό το ζώδιο, είναι μάχιμος, ανταγωνιστικός, σκληρός, ειλικρινής, δε πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο! 


Η Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι ανάδρομη μέχρι τα τέλη του μήνα και μετά έρχεται στα ίσα της, αλλά προς το παρόν διαφορά καμία! Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω (26/01), είναι ανάδρομος, έχει τρελό στράβωμα, δε του αρέσουν αυτά τα μπρος και πίσω, να όμως που έχει αφήσει κάτι εκκρεμότητες που πρέπει να τις κλείσει!

Και που λέτε, τις μέρες αυτές ο Ερμής με τον Πλούτωνα, έχουν ορεξούλες σκοτεινές! Πρέπει να γίνουν και άλλες αποκαλύψεις, να βγουν στη φόρα πράγματα και θάματα, η αλήθεια βασικά! Οπότε όποιος έχει ένοχα μυστικά, τι να ειπώ, ας αναρωτηθεί, ας αναστατωθεί, ας προβληματιστεί, είναι χαζομαρούλες, ή μπουρλότο; Τα νέα πάντως τρέχουν και δεν αρέσουν σε κανέναν! Διαπιστωμένο λοιπόν, πως όποτε ο Πλούτωνας γουστάρει αποκαλύψεις, μας πέφτει το σαγόνι! Και omg!

Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, φτιάχνουν το πιο ερωτικό κοκτέιλ ever! Το ταξίδι στο παρελθόν, συνεχίζει να υφίσταται, πολλές ψυχές εκεί έξω, θυμούνται στιγμές αξέχαστες, χαμόγελα, φλερτ, πειράγματα, πόσες όμορφες αναμνήσεις υπάρχουν, από κάποια πρόσωπα που μια φορά και έναν καιρό έφερναν την απόλυτη ευτυχία στη ζωή μας; Τι έφταιξε; Τι χάλασε; Γιατί;
Οπότε το ΣΚ 29/01 – 30/01, πολλά τα μηνυματάκια, τα τηλέφωνα, ίσως να προκύψουν και μοιραίες συναντήσεις! Επιμένει η Αφροδίτη σε έναν έρωτα μεγάλο και τρανό, στην εκπλήρωση του ανεκπλήρωτου, στα πάθη που πρέπει να εκτονωθούν, να κάνουν τον κύκλο τους, να σβήσουν κάποια στιγμή, για να δείξουν το αληθινό συναίσθημα! Μια γυμνή καρδιά! Την αγάπη! 

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η εβδομάδα που έρχεται, είναι πιο απρόβλεπτη από ποτέ, σε όλα τα επίπεδα!

Τι λέτε να τραγουδήσω λίγο.. Σάκη.. «μην αντιστέκεσαι.. κάνε ένα βήμα και εσύ..»
..άντε καρδιά μου! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Σκληρό το φινάλε του Γενάρη για εσάς! Μαζεύονται μπόλικοι πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου, με αρχηγό τον Άρη τούτη τη φορά, οπότε σοβαρεύει πολύ το πράμα και οι αλήθειες λέγονται έξω από τα δόντια! Κυρίως επαγγελματικά τα βάσανά σας. Δίχως να πάρετε ανάσα από τους στόχους που πετύχατε, last year, σας αναθέτουν νέα project, πιο δύσκολα, με τέτοιον τρόπο, που θα ξινίσετε λίγο τα μουτράκια σας! Η Αφροδίτη σας δημιουργεί ανησυχίες, για τις επιλογές σας, το παρελθόν σας, τι δε κάνατε σωστά; Ο Ερμής κάτι σας φανερώνει και η έκπληξη πολύ μεγάλη! Με τη βοήθεια του Ουρανού, αντιδράτε παράξενα και εδώ είναι που θα χρειαστεί να διαλέξετε ακόμα ένα μονοπάτι! Του Άρη; Που φέρνει χωρισμούς; Ή της Αφροδίτης που φέρνει ένα πάθος, με ημερομηνία λήξης; Των άκρων η φάση!

Ταύρος
Προτείνω να στρώσετε κόκκινο χαλί στον Άρη, γιατί είναι φιλαράκι σας καλό, τώρα που πηγαίνει στον Αιγόκερω! Είστε που είστε από τη φύση σας, σοβαροί, απόλυτοι και σκληροί απέναντι σε όλους, ο Άρης σας κάνει ακόμα πιο πολύ, απαπαπα κανείς δε σας συμπαθεί τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη! Τα λόγια σας τις μέρες αυτές, στάζουν φαρμάκι, δικαιολογημένα μεν, αλλά ντάξει, είπαμε! Ο Ερμής με τον Πλούτωνα, κάνουν τα μαγικά τους! Η Αφροδίτη όμως δε σας αφήνει σε χλωρό κλαρί! Μια φλερτάρει επικίνδυνα με τον Άρη, μια με τον Ουρανό, το ΣΚ 29/01 και 30/01, άκρως συγκλονιστικό σε ερωτικό επίπεδο! Επιμένει πολύ εκείνος ο ανεκπλήρωτος έρωτας, ένα απωθημένο από το παρελθόν! Εμφανίζεται, εξαφανίζεται, ξανά εμφανίζεται, ότι και αν συμβεί, καλό ή κακό, ψυχραιμία και βαθιές ανάσες! 

Δίδυμος
Μυστήριο το φινάλε του Γενάρη! Ο Άρης που λέτε, σας ξεπαραδιάζει κανονικά! Θα πληρώσετε μπόλικους λογαριασμούς, καμία αναβολή δε σηκώνει η υπόθεση! Αποφύγετε να ζητήσετε δανεικά από το σύντροφό σας, μη διανοηθείτε από το φλερτ σας! Αφήστε τα ερωτικά σας εκτός γιατί μετά το χάος! Βέβαια, ο Άρης τούτη τη φορά, σας ανάβει φωτιές! Η συνάντησή του με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, είναι αρκετή για να μεταμορφωθείτε σε γατούλες, ή μάλλον αγριόγατες και να εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας! Ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα σας μεταφέρουν νέα που θα σας απογοητέψουν! Ίσως και κουτσομπολιά που θα σας στεναχωρήσουν! Για αυτό και εσείς το ΣΚ, φτιάχνετε ατμόσφαιρα, όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και φροντίζετε να κλείσετε ακόμα και το τηλέφωνο! Ο στόχος σας ποιος είναι;;; 

Καρκίνος
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου, δε σας βλέπω και πολύ καλά! Μέρες που τα συναισθήματά σας είναι υπερβολικά, από τη μια αγαπάτε φουλ το σύντροφό σας, από την άλλη τον ζηλεύετε, από την παρά άλλη θέλετε να τον κλειδώσετε έξω από το σπίτι και πάει λέγοντας το πράμα! Ο Άρης είναι πηγή μεγάλου κακού και έχει πολύ καλή παρέα! Είναι έτοιμος για όλα, το θέμα είναι είστε εσείς;;; Φωτιά στα μπατζάκια σας ανάβει κανονικά, τι να σώσει η έρημη η Αφροδίτη;;; Ερωτικά καβγαδάκια, αποφάσεις που ας μείνουν σε σκέψεις καλύτερα, να όμως που ο Άρης τα θέλει όλα μια και έξω! Αν το τραβήξετε το θέμα στα άκρα με το σύντροφό σας, ίσως και να χωρίσετε μες στο καταχείμωνο! Σκληροπυρηνικό το ΣΚ 29/01 και 30/01, από άποψη συναισθηματική. Μπουρλότο ή φλογερές, παθιασμένες ερωτικές στιγμές;;;

Λέων
Ο Άρης στον Αιγόκερω, σας ανεβάζει την πίεση για πάρα πολλά ζητήματα, ξεσκεπάζει το χαλί και μαθαίνετε αλήθειες που πονούν! Σα να σας έχουν βάλει στο μάτι στη δουλειά, σα να απουσιάζετε πολύ συχνά, σα να ζητάτε μια άδεια ξανά, γίνεστε οι εξοργιστικοί της παρέας! Ανεξάρτητα από τις δικαιολογίες σας, κάποια στιγμή υπάρχει το σωστό και το λάθος! Ο Ερμής με τον Πλούτωνα, σας στέλνουν μαντάτα που σας ενοχλούν! Αλλάζετε δουλειά ή πόστο; Σε αναμμένα κάρβουνα εσείς, ζόρικο το φινάλε του Γενάρη! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, έχουν φτιάξει δυο σενάρια για εσάς! Ή που το ΣΚ 29/01 και 30/01 θα που θα χουχουλιάσετε παρέα με το πρόσωπο που αγαπάτε, ή που θα προκύψουν ερωτικά καβγαδάκια, με λόγια που στάζουν φαρμάκι! Η ένταση που νιώθετε, ίσως και να σας ρίξει τέζα στο κρεβάτι! 

Παρθένος 
Πολύ φορτσάτος μπαίνει ο Άρης στον Αιγόκερω, τσουπ μια ερωτική απογοήτευση ίσως και να τη νιώσετε! Και τι ακολουθεί; Εργασία και χαρά! Ο Άρης έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, νιώθετε γεροί και δυνατοί όμως γίνεστε σκληροί και απόλυτοι στο λόγο σας! Η αλήθεια είναι πως δε παίζετε ομαδικά και κάποιοι ίσως να ενοχληθούν από αυτό! Ο Ερμής και ο Πλούτωνας σας αποκαλύπτουν ένα μυστικό και χαλάει πολύ η διάθεσή σας! Μέρες που αρκετοί θα ακούσετε ερωτικά παραπονάκια. Να δώσετε προσοχή και να αποφύγετε τις αντιδράσεις τύπου, ποιος θα έχει την τελευταία κουβέντα! Το ΣΚ 29/01 και 30/01, ή που το ρίχνετε στο shopping therapy και ξεπαραδιάζεστε κανονικά, ή που επιλέγετε μια άτακτη παρέα, φτιάχνετε ένοχα ερωτικά μυστικά και είναι όλα δικά σας! 

Ζυγός
Μια βδομάδα γεμάτη από ένταση, ο Άρης στον Αιγόκερω φταίει για αυτό και οι λοιποί πλανήτες φυσικά! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, μιας που για ακόμα μια φορά αποκαλύπτονται πράγματα και θάματα και εσείς ως συνήθως στη μέση! Ο Ερμής και ο Πλούτωνας κρύβονται από πίσω, θυμάστε παράπονα που είχατε ακόμα και από την παιδική σας ηλικία! Η Αφροδίτη σας έχει τρελάνει το μυαλό! Από τη μια προκαλεί νευράκια και ερωτικά καβγαδάκια με το σύντροφό σας, τη τσιγκλάει πολύ η παρουσία του Άρη! Από την άλλη σας θέλει φουλ ερωτευμένους με το πρόσωπο! Τα γεγονότα όμως είναι απρόβλεπτα, ο Ουρανός έχει τον ρόλο του, οπότε να είστε προσεχτικοί στις αντιδράσεις σας, μη παίρνετε στα σοβαρά τα πάντα όλα, γιατί μπορεί να βρεθείτε ακόμα και με πατερίτσες! Επικίνδυνες οι παντόφλες.. το νου σας!

Σκορπιός
Μια που πηγαίνει ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια που σας κλείνει τη μύτη και κάνετε ένα μπουμ! Ζόρικες οι τελευταίες ημέρες του Γενάρη, πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε και το χειρότερο από όλα είναι πως δε καταλαβαίνετε ποιος ο λόγος που τρέχετε σα τους λωλούς. Ο Πλούτωνας δε σας αφήνει να ξεφύγετε και τόσο από το παρελθόν! Κάτι έχετε αφήσει εκεί πίσω που αποζητά ένα closer! Βρείτε το και φτιάξτε το, ότι και αν σημαίνει αυτό! Η Αφροδίτη σας έχει αναστατωμένους με διάρκεια, σας δείχνει με κάθε τρόπο, ποια είναι η ύπαρξη που προσμένει πώς και πώς να μπει μέσα στη ζωή σας! Ο Ουρανός μπλέκει στα δίχτυα της Αφροδίτης και το ΣΚ 29/01 και 30/01 είναι πολύ δυνατό για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Ακολουθείτε την καρδιά σας.. κάνετε μεγάλο πανικό! Έκπληξη!

Τοξότης
Με το που μπαίνει ο Άρης στον Αιγόκερω, σας πιάνει μια τρελή μανία για shopping therapy! Ίσως και να σας περίσσεψαν τίποτα φράγκα, ίσως όχι και τόσο, έχετε και εσείς επιθυμίες που θέλετε να τις πραγματοποιήσετε! Ακόμα μπορεί να θεωρείτε πως έφτασε η εποχή να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, όμως πού πάτε με ανάδρομο Ερμή; Την εβδομάδα αυτή, μαζέψτε καλύτερα το χρήμα, κάντε το μασούρι, τιμή σας και καμάρι σας αν τα καταφέρετε! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, το ΣΚ 29/01 και 30/01 θέλουν να σας πάνε βόλτα! Επιλέξτε παρέες που σας ταιριάζουν, που σας φτιάχνουν τη διάθεση, που δε γνωρίζουν και πολλά για τις ανησυχίες σας! Ο γνωστός, του γνωστού, τσουπ ίσως να προκύψει και μια γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική! Να φλερτάρετε άφοβα, γιατί μια είναι η ζωή, λίγες και οι χαρές της! 

Αιγόκερως
Χρυσά μου από αύριο 24/01 ο Άρης στο ζώδιό σας! Στις 26/01 ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει στο ζώδιό σας! Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας μέχρι και τις 29/01, αλλά τι σημασία έχει; Ο Πλούτωνας έχει κατσικωθεί στο ζώδιό σας! Τι άλλο να σας πω; Party σωστό, για τέλη του Γενάρη και οι διαθέσεις απίστευτα άγριες! Ο Άρης σας τσιτώνει η αλήθεια είναι, νευράκια πολλά! Σας δίνει δύναμη επίσης, είστε σβέλτοι, πιάνετε πουλιά στον αέρα, οι καλύτεροι της παρέας! Το νου σας, στους ζηλιάρηδες της παρέας! Η Αφροδίτη παίζει πολύ με το μυαλό σας! Ξαφνικά ίσως να χρειαστεί να επιλέξετε τον καλύτερο σύντροφο και να προτιμήστε το κακό παιδί, που έχει σίγουρα ημερομηνία πίκρας! Ξεχάστε τα πολλά τα λόγια, προτιμήστε τις πράξεις και τις όμορφες ερωτικές ιδιαίτερες στιγμές! Ο Ουρανός, σας ξεβολεύει! Συγκρατήστε τα συναισθήματά σας!

Υδροχόος
Ο Άρης χρυσά μου μόνο πονοκέφαλο μπορεί να σας φέρει και πολλά νευράκια! Οτιδήποτε σας συμβαίνει, το παίρνετε πολύ πατριωτικά και κάνετε κακό στον εαυτό σας! Την εβδομάδα αυτή, πάλι θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, πάλι θα αναστατωθείτε, όμως μήπως να αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό, ξανά και ξανά; Ο Πλούτωνας δε θα σας αφήσει σε ησυχία, αν δε λύσετε το γρίφο! Βάζει το χεράκι της και η Αφροδίτη, ο έρωτας είναι ένα θέμα πολύ μυστήριο για εσάς! Θέλετε να ενδώσετε και δε σας αφήνει ο εγωισμός σας! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, το ΣΚ 29/01 και 30/01, έχουν σκοπό να σας φανερώσουν όλα εκείνα τα συναισθήματα, που κρύβετε μέσα σας πολλά χρόνια τώρα! Μη τρομάξετε, αφήστε να δείτε πού καταλήγουν; Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα, πείτε το σ’αγαπώ! Γράψτε το καλύτερα, πιο εύκολο! 

Ιχθύες
Όλος ο κόσμος έχει μια κατεύθυνση, εσείς από την άλλη μεριά! Ο Άρης στον Αιγόκερω σας κάνει τέρμα ανταγωνιστικούς! Αποζητάτε όμως και την αποδοχή των άλλων, οπότε οι πράξεις σας την εβδομάδα αυτή, θα είναι λίγο αψυχολόγητες, λίγο απρόβλεπτες, πάλι θα σηκώσετε τους πάντες στον αέρα! Με ανάδρομο Ερμή, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, ίσως και παραφέρεστε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλάζετε γνώμη για αρκετά ζητήματα, μετανιώνετε προφανώς, άντε να το εξηγήσετε όλο αυτό! Συνήθως ανήκετε σε εκείνους, που αλλού κοιμάστε και αλλού αγαπάτε, το νου σας, γιατί η Αφροδίτη έχει σκανταλιάρικη διάθεση, γίνεται απρόβλεπτη πολύ και το ΣΚ 29/01 – 30/01 μπορεί να ζήσετε τα απίστευτα! Ο Πλούτωνας με τον Ερμή φέρνουν μαντάτα όχι και τόσο ευχάριστα! Ο επιμένων νικά όπως και να έχει! 

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay