Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 15/01 – 16/01/2022 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Γενάρης δε μας τα λέει και πολύ καλά, δε ξέρω από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω! Δεύτερη μέρα με Ερμή ανάδρομο και έχουν συμβεί ήδη τα απίστευτα! Πού να ήμουν και Υδροχόος;; 😄! 

Το σύμπαν έχει τρελά κέφια, ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, η ανάδρομη Αφροδίτη τσουπ, guest star! Καλέ ο Άρης πού είναι; Να ήρθε στην παρέα! Μα γιατί υπάρχει μια νευρικότητα καλέ; Τυφλώθηκε η παρέα, ο Ήλιος πέρασε να πει ένα γεια.. και σκάλωσε κάπου! Ποιο ψεματάκι πρέπει να φανερωθεί; Ποιος το είπε; Γιατί; 
Πριν ξεκινήσει την ανάκριση, κάποιος χτυπά δυνατά την πόρτα! Ο Πλούτωνας! Καλώς τα δεχτήκαμε.. 😎! Ζόρικα τα πράγματα, ο Πλούτωνας δε πάει πουθενά άμα δε μάθει την αλήθεια! Και επιτόπου το έπαθλο! Τιμωρία ή νίκη;;;
Φανταστείτε το σκηνικό, ακόμα και το σύμπαν είναι χαοτικό, προφανώς φταίει ο ανάδρομος Ερμής, που τι κάνει το ΣΚ αυτό; Μας χαιρετά! Δίνει κάποιες ευκαιρίες, τύπου να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στο μήνυμα που ετοιμαζόμαστε να στείλουμε, όμως ρίχνει και το internet άμα λάχει για να μη φύγει το μήνυμα ποτέ!!!!

Σοβαρά τώρα..

Αυτό που θέλει ο Πλούτωνας από εμάς, είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας! Δηλαδή, είμαστε ευτυχισμένοι; Ναι ή όχι; Πολύ απλή η ερώτηση. Τι είναι αυτό που σαμποτάρει την ευτυχία μας; Πώς λύνετε; Ποιες οι συνέπειες; Καμία μεγάλη αλλαγή δεν έχει προκύψει, δίχως πόνο! Δίχως κάποια θυσία! Κάτι αφήνουμε και κάτι έρχεται!

Ποιος είναι έτοιμος λοιπόν;

εγώ.. η Ταυρίνα σας.. 💖

φιλάκια..

Κριός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό από κάθε άποψη! Ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας στριμώξει σε μια γωνιά και να σας τα ψάλλει! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας! Ξεπεράστε τις προσωπικές σας τις επιθυμίες, αφήστε στην άκρη την καριέρα σας, τα φιλαράκια σας, ας σας δουν από βδομάδα! Φροντίστε να προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας στο σπίτι, ένα πιάτο ζεστό φαί, πολύ αγάπη και προδέρμ, γιατί πόσο πια; Το φεγγάρι σας κάνει πολύ ευαίσθητους και θυμώνετε με το παραμικρό! Ψυχραιμία να ειπώ; 

Ταύρος
Τι έχει σκοπό να σας αποκαλύψει ο Πλούτωνας στα ξαφνικά; Να έπαιζε μπάλα στο σύμπαν μόνο αυτός, καλά θα ήταν! Ένα ΣΚ απρόβλεπτο, κάποια αλήθεια ή θα φτάσει στα αυτιά σας, ή θα τη διαπιστώσετε και θα λάβετε δραστικά μέτρα! Έχω την εντύπωση πως κάποια ψυχή θα σας πατήσει τον κάλλο και θα σας πιάσει το Ταυρίσιο σας το ταπεραμέντο και πραγματικά omg! Εννοείται πως δε πρέπει να αντιδράσετε την ώρα που είστε θυμωμένοι, ούτε φυσικά να ξεκινήσετε τα delete! Κάτι θέλει να αποκαλυφτεί και ο Πλούτωνας πιέζει, χρόνος άλλος δεν υπάρχει! 

Δίδυμος
Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο.. νομίζω είναι αρκετό για να χάσετε για λίγο τον εαυτό σας! Μοναχικό ΣΚ από κάθε άποψη, νιώθετε έναν απίστευτο πονοκέφαλο, από τα συμβάντα των ημερών! Ξεκουραστείτε καλύτερα, κλείστε το ρημάδι το τηλέφωνο και αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις επαφές γιατί δεν είναι καλές ημέρες για τέτοια! Το μυαλό σας φαντάζεται σενάρια πολύ σκοτεινά, άλλα περιμένετε από κάποιους, τίποτα δεν έρχεται, οπότε ξεφεύγουν οι σκέψεις σας κανονικά! Είναι μια καλή ευκαιρία να τα πείτε με τον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας!

Καρκίνος
Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, το σύμπαν σας κοιτά και χαμογελά! Το φεγγάρι από σήμερα σας φουντώνει συναισθηματικά, γίνεστε υπερβολικοί και πολύ γκρινιάρηδες! Μην ακούτε τι σας λέει ο ένας και ο άλλος, ακούστε τον εαυτό σας, το ένστικτό σας, εσείς κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια! Ο Πλούτωνας πάλι σκαλίζει τα ερωτικά σας τα θέματα, σας κάνει πολύ ζηλιάρηδες, καταπιεστικούς και θέλετε οπωσδήποτε να έχετε το πάνω χέρι! Ένα ΣΚ πολύ μυστήριο, ή που θα υπάρξει πάθος ερωτικό με το πρόσωπο, ή που θα προκύψουν εντάσεις ανεπανάληπτες!

Λέων
Κάποιος σας κάνει κάτι κόνξες, σας ανταγωνίζεται και δείχνει πως είναι καλύτερος από εσάς και κάπως έτσι ξεκινάνε τα προβλήματα! Ένα ΣΚ που θα είστε φουλ εκνευρισμένοι, θυμωμένοι ίσως και εξαγριωμένοι, γιατί κανείς δεν είναι καλύτερος από εσάς! Ο Πλούτωνας σας βοηθά στο να ανακαλύψετε τρόπους να αποδείξετε όλα αυτά που λέτε και κάνετε! Πού και πού μια υπενθύμιση της αξίας σας, χρειάζεται, γιατί εύκολα ο κόσμος ξεχνά! Το φεγγάρι που πλησιάζει σας κάνει απίστευτα αντιδραστικούς! Τα κακά παιδιά τα μαλώνουν στο τέλος. Μην είστε εσείς!

Παρθένος 
Λογικά είστε τέρμα στραβωμένοι με τα πάντα όλα, καθόλου ευχάριστο ΣΚ αυτό για εσάς! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας τρελάνει, αλήθεια τώρα, γιατί δε γίνεται συνεχώς εσείς να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, ας το κάνουν και οι άλλοι μια φορά! Και κάπως έτσι δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, ο Πλούτωνας σας κάνει πολύ σκληρούς με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους! Το θέμα δεν είναι το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αλλά το να βρεθεί η άκρη του νήματος, να δείτε το πρόβλημα από τη ρίζα και να το λύσετε! Μετά δε θα αναρωτιέστε το γιατί;

Ζυγός
Μια ζαλάδα την έχετε με τον Ερμή ανάδρομο στους Υδροχόους! Όμως το ΣΚ αυτό σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε όλα τα θέματά σας κάτω, να τα δείτε από μια άλλη οπτική γωνία και να τα λύσετε με όμορφο τρόπο! Μη λέτε τα ιδιαίτερά σας από δω και από εκεί, γιατί μετά θα σας ματιάσουν και η ζήλια είναι κακό πράγμα! Κρατήστε μάλλον πολλά για τον εαυτό σας! Ο Ερμής σας κάνει ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν, μήπως κάποιες από τις τότε σκέψεις σας, μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα; Τίποτα δεν είναι για πέταμα στη ζωή αυτή! Μια ύπαρξη από τα παλιά, έκπληξη μεγάλη!

Σκορπιός
Λογικά τις μέρες αυτές έχετε ακούσει τα χίλια μύρια, οπότε ξαφνικά νιώθετε πως δε μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν, ούτε καν το φιλαράκι σας! Έχουν βγει τα χρυσά τα φτυάρια, αλλά μεταξύ μας τώρα, η ζωή σας έχει σασπένς έτσι;;; Νιώθετε την ενέργεια του Πλούτωνα που δίνει πόνο το ΣΚ αυτό, γιατί όχι λίγο δράμα και για εσάς; Μέρες που επιδιώκετε να έχετε την τελευταία την κουβέντα, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, έχετε πάντα δίκιο! Από το να φθείρεστε με κάκιστες συμπεριφορές, αναρωτηθείτε τι σας ενοχλεί περισσότερο;;; Τι φταίει και φέρεστε έτσι; Τι σας λείπει;

Τοξότης
Χαοτικές οι μέρες αυτές, πολλά τα μαντάτα, δε ξέρετε τι να πρώτο πιστέψετε! Καλό είναι να μη δώσετε και πολύ σημασία, όμως δε θα το καταφέρετε αυτό, αφού το φεγγάρι που γιομίζει σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους, ευέξαπτους και παρορμητικούς! Το ΣΚ αυτό φρόνιμο θα ήταν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας, να αποφύγετε τα λόγια τα μεγάλα, τις συναντήσεις επίσης ακόμα και με φίλους σας, γιατί να σας το πω απλά, κανείς δεν έχει όρεξη για γκρίνιες! Χουχουλιάστε στο κρεβατάκι σας, στα ζεστά, δείτε σειρές που σας φτιάχνουν το κέφι, γιατί η ηρεμία είναι προσωπική υπόθεση!

Αιγόκερως
Να το πούμε νέτα – σκέτα! Δε δίνετε λεφτά σε κανέναν και φυσικά αποφεύγετε τις σπατάλες, γιατί πώς θα φτιάξετε κουμπαρά ξανά; Το σύμπαν λοιπόν έχει όρεξη για τεστ! Για εσάς αυτό σημαίνει πειρασμοί! Έχει να κάνει με τη διατροφή σας; Με το shopping therapy; Με τα ερωτικά σας;;; Οπότε το ΣΚ αυτό παίζει να σας προκύψουν απίστευτες ευκαιρίες και να χρειαστεί να κρατήσετε λίγο τα μπόσικα! Θα το καταφέρετε, γιατί είστε δυνατοί χαρακτήρες εσείς;; Αφιερώνετε χρόνο για τα beaute σας, εντάξει είπαμε, η ομορφιά πάνω από όλα! Κοιμηθείτε να φτιάξετε και επιδερμίδα!

Υδροχόος
Χρυσά μου ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, τι να σας γράψω εδώ πέρα; Μπήκε πολύ φορτσάτος δε λέτε; Έχει άγριες διαθέσεις ωχ αμάν! Κάθεστε και πιστεύετε τον έναν και τον άλλον και χάνετε την ουσία κυρίως στις προσωπικές σας τις υποθέσεις! Τι λέει η καρδιά σας; Αυτό θα κάνετε! Το αν ξεβολευτούν μερικοί και μερικές, δε σας αφορά αυτό! Γυρέψτε την αλήθεια έτσι όπως εσείς γνωρίζετε και αφήστε τα παιδιαρίσματα! Το ΣΚ αυτό κλείστε το στόμα σας, οι απόψεις σας είναι εξωπραγματικές και αποκαλύπτουν τα μυστικά σας! Μείνετε λίγο μόνοι, να ηρεμήσετε!

Ιχθύες
Στον ερωτικό τομέα τα έχετε κάνει μπάχαλο για ακόμα μια φορά! Μουτράκια και λόγια και κανείς δε θα βγάλει άκρη, οπότε ένα ΣΚ συννεφιασμένο και λίγα λέω! Και πάνω στον καημό σας, ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια! Ξεγυμνώνεστε απέναντι σε ανθρώπους που δε πρέπει! Αποφύγετε τα οινοπνευματώδη ποτά, γιατί δε θέλετε και πολύ για να εκτεθείτε! Ο Δίας ναι μεν στο ζώδιό σας, όμως δε πρόκειται να σας σώσει άμεσα! Πρώτα θα επιλέξετε, μετά θα υπάρξουν οι συνέπειες και αναλόγως την προσπάθεια και το ήθος, τότε κάποιο θαύμα μπορεί και να συμβεί! Ψυχραιμία!

magicfariel

Φωτογραφία από Kieran MacAuliffe από το Pixabay