Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Υδροχόος, το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel..

Γενάρης & Φλεβάρης 2022

Καλημέρα στους Υδροχόους όλου του κόσμου! Και μιας που έχω αδυναμία στο ζώδιο, ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω, την ανεξήγητη περίπτωσή σας, αποφάσισα να γράψω κάτι ψιλά, τύπου τι έχει στα σκαριά το σύμπαν για εσάς; Τι ετοιμάζει; 





Σας είπε αντίο ο Δίας, ή έφυγε τρέχοντας; Μήπως τον διώξατε άρον-άρον; Γκρινιάζετε για θέματα τύχης, μιας που εκεί που ήρθαν ή έρχονται τα καλά, εκεί εξαφανίζονται μαγικά και δεν έχετε προλάβει να τα απολαύσετε ούτε για μια στιγμή! Ε λοιπόν, ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί ο σκοπός δεν είναι αυτός, αλλά το να είστε μέσα στο παιχνίδι και στα νύχια! Ο Δίας λοιπόν, όσο ήταν στο ζώδιό σας, σας βοήθησε, σας έδωσε πείσμα, κουράγιο, δυναμισμό, για να καταφέρετε να γίνεται οι καλύτεροι παίκτες, top 5, να ειπώ ή top 3; Μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Σωστά; 
Ο Δίας από τους Ιχθύες τώρα πια έχει σκοπό να φέρει το χρήμα! Να γεμίσει το πορτοφόλι σας! Όταν φυσικά έχετε να λαμβάνετε χρωστούμενα! Να κάνετε οικονομία, γιατί τις μέρες του Φλεβάρη όλο και κάποια πρόκληση θα σας γαργαλίσει την τσέπη. Μέρες που το φυσάτε το χρήμα, μη το πείτε παραέξω, γιατί μετά θα λέτε, φταίει το κακό το μάτι!

Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, παρέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σας προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο! Από τη μια θέλετε να αποδράσετε, από την άλλη όλες οι πόρτες κλειδωμένες, κανένας τρόπος διαφυγής! Αποπνικτική η κατάσταση, αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ κανονικό! Ο σκοπός αυτών των δυο, είναι να σας γνωρίσουν την υπομονή και τη ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση!
Το σκηνικό παραμένει το ίδιο και τον Φλεβάρη, το νου σας σε θέματα χωρισμού, δε φταίνε οι άνθρωποί σας, για τις ανησυχίες τις δικές σας! Φταίει η εποχή που ζούμε!

Ο Ερμής, μια που ήρθε στο ζώδιό σας, μια που γύρισε ανάδρομος, οπότε εκεί που όλο το παιχνίδι ήταν δικό σας και υπέρ σας, ξαφνικά game over! Θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, να επικοινωνήσετε γενικώς και εκεί που πάτε να κάνετε την αρχή, βουρλίζεστε και ή που χάνετε το δίκιο σας, ή που προτιμάτε τις μοναξιές σας! Μεταξύ μας τώρα, αν είναι να ανοίγετε το στοματάκι σας και να πετάτε διαμάντια που πληγώνουν, καλύτερα μούγκα στη στρούγκα! Ο Ερμής φεύγει για λίγο από το ζώδιό σας, αλλά επιστρέφει, συνεπώς ο Φλεβάρης επικοινωνιακά είναι απίστευτα άστατος, σα το χαρακτήρα σας ένα πράγμα! Είτε είναι ανάδρομος, είτε στα ίσα του, Houston we have a problem! Μη λέτε κουβέντα για τα μελλοντικά σας τα σχέδια, μη μπλέκετε σε επικίνδυνες ερωτικές περιπέτειες, γενικώς καθίστε φρόνιμα! Εξαφανιστείτε μαγικά από παντού!

Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου, σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά, να εκεί μέσα στην καρδιά! Το ταξίδι στο παρελθόν πολύ μεγάλο, κρύβει απίστευτα συναισθήματα, εικόνες φανταστικές και από τη μια θέλετε να τρέξετε πίσω σα τρελοί και από την άλλη πατάτε φρένο και αναρωτιέστε το τι έχετε πάθει! Από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και ακόμα βαστά! Ο Αιγόκερως είναι ένας πολύ σοβαρός χαρακτήρας, δε σκορπάει την καρδιά του από εδώ και εκεί, πόσο ταιριάζετε σε αυτό, οπότε η δουλειά της Αφροδίτης στο ζώδιο αυτό, είναι πολύ υπεύθυνη! Δηλαδή σκαλίζει μεν το παρελθόν, όμως σας οδηγεί στην αληθινή αγάπη! Σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να θεραπεύσετε τις πληγές σας! Άνθρωποι και άνθρωποι έχουν περάσει από μπροστά σας, όμως πάντα καταλήγετε σε ένα πρόσωπο! Τρομαχτικό μεν, αλλά εντυπωσιακό! Τούτη τη φορά, κάτι σας τσίμπησε! Κάτι πάθατε! Κάτι ξύπνησε μέσα μας! Χαμογελάσατε ζεστά και πολύ αληθινά!
Τι κάνει τώρα η ανάδρομη Αφροδίτη; Παρακολουθεί τις πράξεις σας! Θα αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και θα φερθείτε ωραία εκεί που πρέπει, ή πάλι τα ίδια λάθη; Το στομάχι σας, εεε;;; Πεταλουδίτσες μήπως;
Ο Φλεβάρης, ο μήνας σας, η γιορτή των ερωτευμένων, δε φαντάζεστε τι έχετε να πάθετε! Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στον Αιγόκερω! Πραγματικά σειρά μου να τρομάξω, γιατί θα σας συμβούν τα απίστευτα εκείνες τις ημέρες! 14/02 – 16/02/22 η καρδιά σας θα πάρει φωτιά! Η λογική θα πάει περίπατο! Ο φτερωτός ο άγγελος, να το ξέρετε, θα σας ρίξει όλα τα βέλη του, θα σας πιάσουν όλα.. (χαχαχα) και σα μαγεμένοι θα κάνετε επιτέλους αυτό που προστάζει η καρδιά! Έχω σοκαριστεί με αυτά που γράφω, η άτιμη! 

Ο Άρης όπου να’ναι πηγαίνει στον Αιγόκερω! Πόσο ευχάριστο να είναι αυτό ως μεμονωμένο αστρολογικό γεγονός; Σας βλέπω πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέπτη να τσακώνεστε με τον εαυτό σας, να παλεύει το καλό το διαβολάκι με το κακό και να γίνεται χαμούλης! Ο Άρης λοιπόν να το ξέρετε, θα σας ξελασπώσει σε επαγγελματικό επίπεδο! Εννοείται πως θα σας δείξει ξεκάθαρα το ποιος πρέπει να φύγει και ποιος να μείνει, γιατί κουτοπονηριές και εξαπατήσεις, φανερώνονται επιτόπου! Κοτζάμ Πλούτωνας κρύβεται από πίσω!
Οπότε ο Φλεβάρης είναι ο μήνας που θα πάρετε τα πάνω σας, ναι μεν πολύ άγχος και ένταση, αλλά μαγικά θα μπουν όλα στη θέση τους! Ο Άρης γουστάρει τρελά εκείνους που το παλεύουν (αλίμονο), οπότε κάποιοι Υδροχόοι, λαμβάνετε τα λάφυρα από τις νίκες σας.. Δικαιώνεστε για την επιμονή σας σε θέματα επαγγελματικά! Φροντίστε να κρατάτε τα φύλλα σας κλειστά, μην εμπιστεύεστε κανέναν και όχι στις ανούσιες σπατάλες!

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, τα βρίσκει λίγο σκούρα, πολλά τα σύννεφα! Είναι οι σκέψεις σας, σωστά; Εσείς είστε και κανείς άλλος και ξαφνικά έχετε ένα ύφος πολύ περίεργο! Ανεξάρτητα από τους τίτλους και τα λάφυρα, καλό είναι να είστε ταπεινοί, συνεργάσιμοι, ψύχραιμοι, ανθρώπινοι με τους τριγύρω, γιατί έτσι σας αγαπούν περισσότερο! Το καλάμι είναι ωραίο, αλλά δεν είναι και τόσο ωραίο! Προσπεράστε το λοιπόν!
Το φοβερό και τρομερό είναι η Νέα Σελήνη 01/02 στο ζώδιό σας! Μέρα απρόβλεπτη, έντονη, μυστήρια, άγνωστο το τι μπορεί να συμβεί είτε σε εσάς, είτε σε όλο τον πλανήτη! Απίστευτη η ενέργεια του σύμπαντος εκείνη την ημέρα! Πολύ δυνατή! Και περνάει μέσα από εσάς! Φανταστείτε το λιγάκι, τόσες ταινίες έχουμε δει! Ή που θα μπλοκάρετε επικοινωνιακά και θα τρέξετε να κρυφτείτε στο λαγούμι σας, ή που θα γίνετε έξω καρδιά και θα πέσουν τα σαγόνια! Συνταρακτική η 1η του Φλεβάρη 2022 μέρα! Έχω ήδη σκιαχτεί..!
Πανσέληνος στα Λιοντάρια 16/02! Αντιλαμβάνεστε πως σας βαρά κατακούτελα, οπότε τα συναισθήματά σας, τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, υπερβολικά έντονα, μια είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, μια στα πατώματα και πολύ εκνευρισμένοι! Βαστάτε τα άλογα σε κάθε περίπτωση! Όταν νιώθετε έτσι, καλύτερα να αράζετε σε εκείνο το δωματιάκι με τα αγαπημένα σας αντικείμενα και να χαλαρώνετε παραμιλώντας μονάχοι, παρά να γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας! 

Ο Μάρτης σαφώς ένας πολύ καλύτερος μήνας.. αλλά αποφάσισα να βάλω μια τελεία! Να έχει σασπένς το θέμα!

Happy Birthday.. 💝

magicfariel

Φωτογραφία από Reinhold Silbermann από το Pixabay