Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Φαντασμαγορικές οι πρώτες μέρες του Γενάρη 2022 by MagicF’Ariel!

03/01 – 09/01/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από αύριο επιστροφή στα θρανία, οπότε λίγο πριν αποφάσισα να στρωθώ και να γράψω, γιατί ναι μεν γιορτινή η εβδομάδα, είναι όμως η τελευταία! 





Η ανάδρομη Αφροδίτη τούτες τις ημέρες έχει την τιμητική της, όπως και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες! Μεταξύ τους μοιράζουν γλυκόλογα και ξαφνικά υπάρχει πολύ αγάπη στην ατμόσφαιρα! Το ταξίδι στο ερωτικό μας παρελθόν έχει διάρκεια όπως φαίνεται και ο στόχος είναι να εκπληρωθούν τα ανεκπλήρωτα και το κόστος των πράξεών μας, σε κάποιες περιπτώσεις πολύ ακριβό! Σε κάποιες απλά φανταστικό! 

Στις 05/01 ξημερώνει μια μαγική ημέρα, ονειρεμένη από όλες τις απόψεις, αφού την έχουν επιλέξει η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, είναι η μέρα που τα ερωτικά ραντεβουδάκια θα ανθίσουν, τα μηνυματάκια θα πέφτουν σα βροχή, τα γλυκόλογα σκέτη ζάχαρη! Απίστευτα ρομαντική η διάθεση του κόσμου, κάποιοι φαντάζονται τον ιππότη πάνω στο άλογο, κάποιοι τον βλέπουν να έρχεται! Όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ο έρωτας ήρθε για να μείνει!

Στις 08/01 ο Ήλιος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω, ρίχνει μπόλικο φως στις ερωτικές υποθέσεις της ανάδρομης Αφροδίτης και ότι είναι αληθινό, είναι υπαρκτό, οπότε ακόμα μια μέρα που φέρνει μοιραίες συναντήσεις, φιλιά καυτά και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης! Και ω ναι να τα πιστέψουν οι δύσπιστοι της παρέας, να τα πιστέψουμε και εμείς, γιατί η πίστη στα συναισθήματα της καρδιάς, κρύβει τόση πολύ μαγεία, τόση ενέργεια, η επιθυμία να σε δω και να με δεις, είναι αχαλίνωτη! Τίποτα και κανείς δε μας σταματά!

Μια εβδομάδα βγαλμένη από παραμύθι. 
Τι προτιμάτε; Τη Σταχτοπούτα ή τη Χιονάτη; 💘

φιλάκια.. 


Κριός 
Η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει τέρμα ρομαντικούς και είστε μέσα στις γλύκες την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη! Ναι μεν εργασία και χαρά, ναι μεν έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα καριέρας, να όμως που ο έρωτας ούτε ρωτά, ούτε τον νοιάζει το αν έχετε τον χρόνο για παιχνιδάκια συναισθηματικά! Κάποιος εμφανίζεται μπροστά σας σα κομήτης, σας φλερτάρει, σας διεκδικεί και σας αποσυντονίζει από τους σοβαρούς τους στόχους σας! Είστε η ψυχή της παρέας και νιώθετε πολύ super! Προσδοκάτε σε μια επιβεβαίωση! Μήπως να τη ζητήσετε ξεκάθαρα; 

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει στην επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σας! Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας θέλει απεγνωσμένα να εκπληρωθεί και η ανάδρομη Αφροδίτη ανάβει το πράσινο το φως και χρησιμοποιεί όλα τα μαγικά της φίλτρα για να πετύχει τούτη τη φορά το σκοπό της! Βέβαια ο Ποσειδώνας σας ξεγελά για ακόμη μια φορά, που σημαίνει πως ότι και αν συμβεί γύρω στις 05/01 να μη δώσετε υπερβολική σημασία! Απλά να απολαύσετε τη στιγμή! Παίζει πολύ το σενάριο κάποιοι να φαντάζεστε δράκους! Για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια τούτη τη φορά;

Δίδυμος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και είστε αλλού για αλλού! Ευτυχώς που ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη κάνουν τα μαγικά τους και όσο να’ναι σας πιάνουν και σας ηρεμούν κατά κάποιο τρόπο! Φουλ ρομαντικοί, βλέπετε αστεράκια και καρδούλες είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποια ύπαρξη που απλά σας έδωσε λίγη σημασία παραπάνω! Είστε πολύ δοτικοί, αισθησιακοί, φλογεροί και έχετε ορεξούλες μυστήριες! Κάτι ετοιμάζεστε να ζητήσετε, το νου σας μόνο μην είναι δώρα αξίας ή χρήματα! Ιδανικές ημέρες για συναντήσεις, βόλτες και ρομαντικά ταξιδάκια!

Καρκίνος
Μπάχαλο σας έχει κάνει συναισθηματικά η ανάδρομη Αφροδίτη! Από τη μια θέλετε να πάρετε τα βουνά και από την άλλη όχι, θα μείνετε πίσω και θα λύσετε τα θέματά σας! Ξεσηκωμένοι και γοητευμένοι από τις γιορτινές συναντήσεις που είχατε, ίσως κάπου εκεί ανάμεσα στα πλήθη να γνωρίσατε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο! Κάποιοι προβληματίζεστε για τις επιλογές σας! Την κουρτίνα Νο1 ή Νο2; Κάποιοι ενώ γνωρίζετε το πώς να χειριστείτε τις προσωπικές υποθέσεις, πέφτετε ξανά στην ίδια λούμπα! Ο Ποσειδώνας σας τα κάνει όλα υπέροχα αλλά κατά βάθος δεν είναι! 

Λέων
Όπως φαίνεται η ανάδρομη Αφροδίτη σας έχει βάλει στο μάτι για τα καλά! Από τη μια θέλει να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας και να τα βρείτε και από την άλλη σας ρίχνει σε μια αγκαλιά «παράνομη»! Βρήκε φως και μπήκε, μην αναρωτιέστε μερικοί! Αμέτρητοι οι πειρασμοί τις μέρες αυτές, σας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες! Ναι μεν το χρήμα είναι ωραίο, αλλά όσο ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που αύριο θα γίνουν καπνός! Μέρες που δίνετε αγάπη και περιμένετε να τη λάβετε πάλι πίσω! Κρατήστε τις ισορροπίες!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές κάποιος θα σας θυμηθεί και θα εμφανιστεί μπροστά σας σα φάντασμα; Η ανάδρομη Αφροδίτη δε σας επιτρέπει να αφεθείτε σε ρομάντζα μιας ημέρας αλλά σας θέλει αποφασιστικούς και απόλυτους για πρόσωπα που αφορούν το ερωτικό σας παρελθόν! Το αντίο όταν το λέτε το εννοείτε, πάει και τελείωσε! Ο Ποσειδώνας βέβαια, θολώνει τις σκέψεις σας, πετάει τη λογική στα βράχια και σας θέλει να βλέπετε καρδούλες μπροστά σας συνεχώς! Να φλερτάρετε άφοβα, κυρίως για το ψυχολογικό! Τα βλέπετε όλα ρόδινα ενώ δεν είναι! Και ποιος το ξέρει;;;

Ζυγός
Δε ξέρω τι κάνατε τις γιορτές, πάντως αρκετοί μπουχτίσατε το σπίτι και θέλετε να αποδράσετε όπως και να έχει ή ταξιδέψατε μακριά και σας έχει λείψει το σπιτάκι σας όσο ποτέ! Η ανάδρομη Αφροδίτη σας τα έχει κάνει μούτι! Δε ξέρετε τι θέλετε! Από τη μια σας λείπει απίστευτα η οικογενειακή θαλπωρή, από την άλλη οι ελευθερίες σας! Τις μέρες αυτές καλό είναι να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους ανθρώπους σας, γιατί κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει! Ο Ποσειδώνας σας κάνει έντονα διαισθητικούς, οπότε επιδιώξτε συναντήσεις, τώρα που μπορείτε και προλαβαίνετε!

Σκορπιός
Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει ταρακουνήσει όλο σας το «είναι» ξαφνικά πολύ αγάπη, πολύ έρωτας, απαπα τόσο συναίσθημα σας πνίγει, να όμως που έχετε απίστευτη ανάγκη να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε βαθιά! Τις μέρες αυτές λοιπόν, σας εμφανίζει ένα πρόσωπο στα ξαφνικά και σας δείχνει το μονοπάτι που πρέπει να διαβείτε για να νιώσετε ωραία! Από τη μια μαλώνετε τον εαυτό σας, από την άλλη σα μαγεμένοι πέφτετε σε μια καταπληκτική αγκαλιά, που κανείς ποτέ δε πρέπει να μάθει για αυτό! Ο Ποσειδώνας ρίχνει τις αντιστάσεις σας, ο έρωτας είναι άνευ λογικής!

Τοξότης
Αρκετοί από εσάς παίρνετε άδεια τούτες τις μέρες και φροντίζετε να κάνετε τις δικές σας γιορτές, λίγο διαφορετικά, αλλά τι σημασία έχει; Στο σπίτι να είστε αγκαλιά με το σύντροφό σας και τι στον κόσμο όλο; Καλά και μονάχοι να είστε, νιώθετε όμορφα, έχετε τόσα πράγματα να κάνετε! Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι η πηγή του κακού! Σας φέρνει το χρήμα, σας κάνει να το ζητάτε από εκεί που σας το οφείλουν, σκαλίζει πληγές η άτιμη! Ο Ποσειδώνας ταξιδεύει το μυαλό σας σε παλιές καλές εποχές, με πρόσωπα που αγαπούσατε πολύ! Ένα ταξίδι είναι αρκετό για να καλύψετε το κενό!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σας έχει σκοπό να τρελάνει την καρδούλα σας και το μυαλό σας επίσης! Από τη μια υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει να σας προσφέρει όσα επιθυμείτε, κυρίως συναισθηματικά και από την άλλη υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο, ίσως πιο μπρουτάλ που σας θέλει για πάρτη του, αλλά δίχως πολλές αγάπες και λουλούδια! Ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Από τη μια σας στέλνει εκδρομές, υπόσχεστε λόγια του αέρα και από την άλλη σας ρίχνει σε μια αγκαλιά ναι μεν πολύ φλογερή, όμως είστε έτοιμοι να πονέσετε;;;

Υδροχόος
Τις μέρες αυτές καλό είναι να προστατέψετε τα λεφτουδάκια σας! Αλλάξτε κωδικούς και κόψτε τις σπατάλες, γιατί ωραία η μεγάλη η ζωή, αλλά αν είναι να τρώνε και οι διπλανοί σας τσάμπα και βερεσέ, τότε πού το πάτε; Η ανάδρομη Αφροδίτη σας έχει ζαλίσει το μυαλό και την καρδιά, γιατί σας έχει ήδη ταξιδέψει στο παρελθόν, σας έχει ήδη εμφανίσει εκείνα τα δυο μάτια, το θέμα είναι είστε έτοιμοι να το ζήσετε τώρα που παίζει; Ναι ή όχι; Ο Ποσειδώνας σας κάνει τέρμα ρομαντικούς και φέρεστε παράξενα για τα δικά σας τα δεδομένα! Αποφύγετε τις ερωτικές συγκρίσεις και ζήστε το!!!

Ιχθύες
Κάποιοι τα κάνατε λίγο μπάχαλο τις γιορτινές ημέρες, μια που σας έδειξε το δρόμο η ανάδρομη Αφροδίτη και μια που τρέξατε, μη χάσετε το κελεπούρι! Ο Ποσειδώνας σας κάνει πολύ ρομαντικούς, ευαίσθητους, αγαπησιάρηδες και τις μέρες αυτές είστε μέσα στις γλύκες, είτε με το σύντροφό σας, είτε με όλο τον κόσμο! Πήρατε τις αποφάσεις σας, καιρός να ασχοληθείτε με περισσότερες δραστηριότητες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξετε απόψεις και ανησυχίες, ακόμα και χαρές, το ζητούμενο είναι να ανανεωθείτε μέσα από παρέες! Ο έρωτας πού είναι;

magicfariel

Φωτογραφία από Angeline 1 από το Pixabay