Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 29/01/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό έχω να γράψω ζωδιάκια ημέρας, να είμαι ειλικρινής, μου έχει λείψει πολύ! Καθημερινή, γλυκιά συνήθεια, που τώρα πια μόνο μέσα στο ΣΚ, μπορώ να την απολαύσω.. και αυτό it depends! 😄.. 

Τα νέα της ημέρας είναι λίγο από όλα, λέμε τώρα! Η Αφροδίτη στα ίσα της, συνεχίζει να βρίσκεται στον Αιγόκερω, έχει πάρει το πολύ σοβαρό της το ύφος και θέλει οπωσδήποτε να φτιάξει τις σχέσεις των ανθρώπων! Έκανε τα τεστ της όλο αυτό τον καιρό, οπότε έφτασε η στιγμή, να ανταμείψει τους τυχερούς και τους άτυχους επίσης! 

Το θέμα όμως δεν είναι τι θέλει μόνο εκείνη, αλλά τι επιθυμούν, ο Ερμής, ο Πλούτωνας και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου! Βρήκαν τη μέρα, Σαββατιάτικο να μας κάνουν να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, να πάει η ψυχή μας στην Κούλουρη, να πέσουν τα σαγόνια! Τι να κάνουμε; Θα το υποστούμε και αυτό!

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω! Επέστρεψε για να κλείσει διάφορες εκκρεμότητες, που όπως φαίνεται αφορούν εκείνο το άκρως, βασανιστικό παρελθόν που κατά βάθος όλοι έχουμε! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, δε θέλει επιφανειακά συναισθήματα, ούτε πρόχειρες καταστάσεις! Θέλει την αλήθεια! Οπότε έχει σκοπό, όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να φέρει πολλά στο φως, ανεξάρτητα αν ο ίδιος ζει στο σκοτάδι! Και πώς θα γίνει αυτό; Μέσω του Ερμή, φυσικά! 

Από την άλλη η Αφροδίτη, έχει πιεί τη βαλεριάνα της, τη βρίσκει σε αφθονία στου αγρούς και εκεί που πάει να ηρεμήσει, τσουπ ο Ουρανός, της γαργαλάει τα πόδια! Να τρομάξει ή να χαρεί με την παρουσία του, δε ξέρει, για αυτό και μαθαίνει για τις προθέσεις του αμέσως! Τη βοηθά να στείλει εκείνα τα ερωτικά μηνυματάκια, στις καρδιές που φλέγονται και τα αναμένουν πώς και πώς! Απρόβλεπτες, μοιραίες στιγμές, ανάμεσα από δυο ερωτευμένους! Κάποιες ψυχές εκεί έξω, γίνονται πιο αυθόρμητες, πιο ασυγκράτητες, πιο ειλικρινείς! Ένα Σάββατο, με τον έρωτα να έχει την τιμητική του..

Λέτε απόψε να συναντήσει η Αφροδίτη, κρυφά τον Άρη της..;;; 🔥💘🔥

φιλάκια.. 


Κριός
Πολύ πεσμένα τα κέφια, τι σημασία έχει αν είναι Σάββατο, το μυαλό σας είναι συνεχώς στη δουλειά! Αποφύγετε να σηκώνετε τα τηλέφωνα, κυρίως από άτομα της εργασίας σας, γιατί απλά θα σας τρελάνουν! Ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, έχει τα σκοτάδια του, οπότε τα μαντάτα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Πιο πολύ αγχωτικά θα τα έλεγα και εξοργιστικά επίσης! Όπως και να χειριστείτε το επικοινωνιακό το κομμάτι, όλο και κάτι θα φτάσει στα αυτιά σας, σας βλέπω να φουντώνετε, αφήστε το να περάσει προς το παρόν! Σφυρίξτε αδιάφορα! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους της παρέας, πολύ ενδιαφέρουσα! Να σας κάνει αυτό το κλικ! 

Ταύρος
Μόλις ξημέρωσε ένα από τα πιο απρόβλεπτα Σάββατα, ever! Είναι τέτοιο το αστρολογικό τοπίο, που σας επηρεάζει από παντού, δε ξεφεύγετε με τίποτα! Ο Ερμής είναι τέρμα στραβωμένος, μοιράζει ραβασάκια άκρως ενοχλητικά! Βρίσκεστε και σε αναμμένα κάρβουνα, λόγω του Άρη, δε θέλετε και πολύ να μεταμορφωθείτε σε αληθινούς Ταύρους! Αν κάποιος παραλογιστεί μπροστά σας, κάντε τον χάζι καλύτερα, παρά να μπείτε σε διαδικασία συζήτησης! Ο καθένας με τη μούρλια του, αφού γνωρίζετε πως στο τέλος θα κάνετε αυτό που θέλετε εσείς! Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας, άνευ λόγου και αιτίας! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ίσως σώσουν την κατάσταση με ένα love letter ή message?

Δίδυμος
Αυτό που ο Ερμής επέστρεψε στον Αιγόκερω, σας βοηθά, αφού επιτέλους σταματήσατε να μιλάτε, απλά παρατηρείτε τα πάντα όλα γύρω σας, ακούτε με προσοχή τις σκέψεις των άλλων, καιρός να ανακαλύψετε την αληθινή όψη των πραγμάτων! Ο Ερμής είναι επιθετικός τις μέρες αυτές και τα ραβασάκια που στέλνει όχι και τόσο ευχάριστα! Σαββατιάτικο, ένα ερωτικό καβγαδάκι ίσως να είναι η αφορμή για να στάξουν οι άλλοι το φαρμάκι τους, κάποιος κάνει έντονα παραπονάκια με άσχημο ύφος! Στον έρωτα, πάντα υπάρχουν δραματικές σκηνές! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μπορεί να ισοπεδώσουν μια σχέση σε χρόνο ντε τε, ή να ενώσουν δυο ψυχές! Μπα, λεφτά θα πάρετε! Γεμίζει το σακούλι!

Καρκίνος
Με μουτράκια ξυπνάτε σήμερα, πολύ πεσμένα τα κέφια, ίσως και πολύ γκρινιάρηδες! Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, άλλες απαντήσεις δίνετε, δε θέλει και πολύ να προκύψει εκείνο το περιβόητο μπουρλότο! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, ξαφνικά οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας γίνονται όλο και πιο έντονες! Δε θέλετε και πολύ να πλάσετε ιστορίες για αγρίους μέσα στο μυαλό σας, πάει το Σάββατο, θα έχουμε δράματα όπως φαίνεται! Βέβαια, η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μπορεί να σώσουν κάτι, την τελευταία τη στιγμή! Αφήστε τις φλυαρίες, βάλτε φωτιά στο πάθος και στο κρεβάτι σας επίσης! Είναι από εκείνες τις ημέρες, τις πολύ ερωτικές, με διάρκεια μια βδομάδα.. Καλά δεν είναι;;;

Λέων
Μου φαίνεται πως είστε από τους άτυχους της παρέας! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που σας βομβαρδίζει με παράξενες ειδήσεις, που σας ενοχλούν κατά βάθος! Πολύ άγχος έχετε, φταίει η δουλειά σας, ίσως και η συμπεριφορά των συναδέλφων σας, μυρίζεστε πως κάτι δε πάει καλά! Ο Πλούτωνας με τον Ερμή, έχουν σκοπό να σας αποκαλύψουν πολλά και διάφορα! Απλά πάρτε βαθιές ανάσες και ψυχραιμία πάνω από όλα! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, δε μπορούν να βοηθήσουν, πού όρεξη τώρα για αγάπες και λουλούδια! Το νου σας, το πώς φέρεστε στο σύντροφό σας και στους ανθρώπους σας, γιατί είναι ένα Σάββατο που μπορεί ακόμα να σας πουν και το αντίο! Μπάζει το καράβι, τι θα κάνετε για αυτό;

Παρθένος
Με λίγα λόγια σήμερα έχει καβγαδάκια, εντάσεις, πικρόχολα λόγια και μετά ένα τρελό shopping therapy! Ζόρικη μέρα κουμάντο κάνουν τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω και ένας Ουρανός από τον Ταύρο! Και για να πάψετε να φέρεστε σαν ένα κακομαθημένο παιδί, ο Ερμής έχει σκοπό να σας αποκαλύψει κάτι, που θα σας προσγειώσει λίγο ανώμαλα! Ένα Σάββατο που σας βλέπω μέσα στο σπίτι, με τις πιτζάμες και ότι λιχουδιά υπάρχει στο σύμπαν τριγύρω! Να φοράτε τις σατέν πιτζάμες και να είστε σουλουπωμένοι γενικώς, γιατί ποτέ δε ξέρετε ποιος θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, λέω η ρομαντικιά! Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σας γλυκάνει, με μια ευχάριστη, απρόβλεπτη, έκπληξη!

Ζυγός
Μεταξύ μας βρίσκεστε σε μια σύγχυση, είστε σε αναμμένα κάρβουνα, γενικώς! Ο Άρης σας έχει ανάψει φωτιές, να γιατί προκύπτουν ερωτικά καβγαδάκια! Σάββατο σήμερα, εκτονωθείτε δημιουργικά, για να φύγει η ένταση μακριά, να νιώσετε πολύ ωραία, κάποια στιγμή! Τι λέτε; Η Αφροδίτη με τον Ουρανό σας βάζουν σε απρόβλεπτα έξοδα, για καλό σκοπό! Κάτι προκύπτει που το θέλετε πάρα πολύ, είναι μια καλή ευκαιρία και αν λειτουργήσετε αυθόρμητα και ξεπαραδιαστείτε για ακόμα μια φορά και τι έγινε; Ένας πειρασμός λοιπόν που θα σας βγάλει out of budget! Μόλις χαρείτε, ο Πλούτωνας θα σας κλέψει το χαμόγελο, αφού τη χαρά σας χλωμό να τη χαρούν και οι λοιποί! Μη λέτε τίποτα!

Σκορπιός
Τι κανονίζετε πάλι εσείς εκεί έξω; Σήμερα λοιπόν, θα κυκλοφορήσετε και με το παραπάνω! Ο στόχος είναι να σας δουν και να τους δείτε και να ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν κυρίως το επαγγελματικό σας το μέλλον! Επειδή όμως ο Πλούτωνας βρίσκεται σε έξαρση, φαντάζομαι πως νύχτα θα δώσετε τα χέρια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Ο Ερμής σας φέρνει ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Ουρανού, αντί να τρομάξετε, θα το πάρετε λίγο πιο θερμά, ίσως και πιο ρομαντικά και ξαφνικά να παρασυρθείτε στο παιχνίδι του έρωτα! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μη τρομάξετε, αντιθέτως απολαύστε το, μια βδομάδα θα κρατήσει! Ναι;;;

Τοξότης
Μια καλή ημέρα για να αράξετε στο σπιτάκι σας και να εξαφανιστείτε από τους πάντες και τα πάντα! Χαοτική η μέρα επικοινωνιακά και πολλά τα κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, οπότε καλύτερα να απέχετε, παρά να βρεθείτε να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο; Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα, είναι και σκοτεινό το τοπίο λόγο του Πλούτωνα, το δίκιο σας δε θα το βρείτε με τίποτα! Σάββατο σήμερα, στείλτε κάποιον άλλον στην αγορά, να σας αγοράσει τα απαραίτητα, γιατί αν πάτε εσείς, λίγο το ένα και πολύ το άλλο, θα ξεπαραδιαστείτε, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους! Και μετά το ψυγείο άδειο! Μέσα από μια ένταση όμως, η Αφροδίτη και Ουρανός, μπορεί να σας ανάψουν ερωτικές φωτιές!

Αιγόκερως
Αλλιώς τα έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλιώς θα σας βγουν στην πραγματικότητα, σας βλέπω λίγο αναστατωμένους Σαββατιάτικο! Έχετε τόσους πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας, που είστε σα χαμένοι, σα ζαλισμένοι, χαοτικές οι σκέψεις σας, πονοκέφαλος μεγάλος! Ξεχάστε για λίγο τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, χαλαρώστε στο σπιτάκι σας, φρόνιμα και κλειστό το τηλέφωνο! Επικοινωνιακά δε το έχετε, στάζει και η γλώσσα σας φαρμάκι με το παραμικρό, η Αφροδίτη τρέχει και δε φτάνει, χαμούλης έτσι; Είστε λίγο μπρος (μέλλον) – πίσω (παρελθόν) και σήμερα έχει πολύ από αυτό! Φλογερά ερωτικό το τοπίο για εσάς, παίξτε με τη φωτιά και ή που θα καείτε ευχάριστα, ή δυσάρεστα! Who knows?

Υδροχόος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα, που το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν, όλη σας η ύπαρξη βρίσκεται αλλού! Ο Πλούτωνας φταίει, κάτι θέλει να σας αποκαλύψει, μια αλήθεια μεγάλη, που ίσως να είναι και λυτρωτική! Μην αντιστέκεστε στο κάρμα, σε αυτό που θέλει να συμβεί! Αλλιώς θα γυρίζετε συνεχώς γύρω-γύρω, ψυχοφθόρο δε λέτε; Και κάπως έτσι δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά, ανεξάρτητα από τις δημόσιες σχέσεις που επιβάλλεται να κάνετε, για τους λόγους σας, φυσικά! Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, θέλουν οπωσδήποτε να πράξετε όπως προστάζει η καρδιά σας! Αγαπάτε; Δείξτε το! Δεν αγαπάτε; Πείτε το! Τα συναισθήματα καλό είναι να μοιράζονται και όχι να διαιωνίζονται άσκοπα! Μάλιστα!

Ιχθύες
Σήμερα κανονίζετε διάφορα δίχως να υπολογίζετε το ξενοδόχο, συνεπώς θα ξαφνιαστείτε από τις αντιδράσεις των άλλων! Ίσως και να θεωρείτε κάποιες παρουσίες δεδομένες, όμως δίχως προειδοποίηση για τις ιδέες σας, μην έχετε τρελές απαιτήσεις! Γκρίνια μυρίζομαι και μουρμούρα και να έχετε και ένα μικρό δίκιο, πάει το Σάββατο, της κλάψας! Ο Ερμής παρέα με τον Πλούτωνα, δημιουργούν ένα σκοτεινό, επικοινωνιακό χάος, οπότε άλλα ακούν τα αφτιά μου και τα σχετικά! Αρκετοί Ιχθύες, έχετε πάθει εργασιομανία, θέλετε να είστε οι καλύτεροι, να προσπεράσετε τους πάντες, να πέσουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Η Αφροδίτη και Ουρανός, το σκέφτονται να σας εκπλήξουν ευχάριστα! Ναι;;

magicfariel

Φωτογραφία από LwcyD από το Pixabay