Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Αεράτα μαντάτα υπό το φως του Ηλίου! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και το μυστήριο στο σύμπαν συνεχίζεται και πρωταγωνιστές των γεγονότων είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Η πηγή του κακού;;; 






Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω; Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο είναι μια καλή αρχή! Ο Ήλιος χθες επισκέφτηκε το ίδιο ζώδιο, μιας που ξεκίνησαν τα γενέθλια των Υδροχόων! Ζαλάδα για το ζώδιο, πολύ μεγάλη!

Και που λέτε έχουν πονοκέφαλο οι Υδροχόοι τις μέρες αυτές και πρέπει να έχουμε και εμείς! Απίστευτο;;; Ο Ήλιος βρήκε τον ανάδρομο Ερμή σε πολύ επιθετική διάθεση, κάνει πλάκα με τα εμάς, έχει ήδη προκαλέσει το χάος επικοινωνιακά, τα μηνύματα όμως που πρέπει να φύγουν, έχουν μείνει στη μέση, κάποια δεν έχουν γραφτεί ακόμα! Ο Ήλιος έπιασε δουλειά, αρχικά του έριξε φως, τον ζέστανε, του θύμισε πώς είναι κάποιος να προσμένει ένα μήνυμα αγάπης, πόση η αγωνία του παραλήπτη και κάπως έτσι όπως το φαντάζομαι τούτη τη στιγμή, προβληματίζονται παρέα και γράφουν..! Όχι δεν είναι εύκολο, αντιδραστικός ο Ερμής, απόλυτος ο Ήλιος.. θα έρθει το love letter, ή θα ξεπροβάλει κεραυνός από το φάκελο;;;

Το παρελθόν, αχ αυτό το παρελθόν, οι ανάδρομοι πλανήτες φταίνε, είναι και η Αφροδίτη στο κόλπο! Η αληθινή αγάπη πρέπει να βρεθεί, να αποκαλυφτεί, να γίνει αμοιβαία αισθητή, σε εκείνους που αξίζουν αυτό το έπαθλο της ζωής! Ποιος είπε πως είναι εύκολο; Ποιος είπε πως δεν είναι ένα ρίσκο; Ποιος μίλησε για φόβο; Ε λοιπόν το κουβάρι αυτό.. θα ξετυλιχτεί, θα βρεθεί η άκρη του.. και μετά;

Η έκπληξη!!!

φιλάκια..

Ταύρος
Μέρες που ο ανάδρομος Ερμής έχει μήνυμα για εσάς, ερωτικό φαντάζομαι! Μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη, κάθισαν ένα βραδάκι, το έγραψαν παρέα, όμως ακόμα να φτάσει σε εσάς! Το καλό πράγμα αργεί να έρθει, όπως και το κακό, σε κάθε περίπτωση η έκπληξη θα είναι πολύ μεγάλη, ίσως και καθοριστική! Καλά μην περιμένετε πάνω από το τηλέφωνο, ούτε να κοιτάζετε το γραμματοκιβώτιο μέρα - νύχτα, αν είναι να φτάσει το μαντάτο, ή το γράμμα, θα συμβεί το πολύ μέσα σε μια εβδομάδα από τώρα! Το παρελθόν, είναι μια πονεμένη ιστορία και το σύμπαν επιμένει, πως τουλάχιστον όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, ή που θα ζήσετε το όνειρο, δηλαδή ένας ανεκπλήρωτος έρωτας να εκπληρωθεί, ή που θα μπει τελεία και παύλα! Τις μέρες αυτές, καλό είναι να το δουλέψετε μέσα στο μυαλό σας το θέμα αυτό! Δηλαδή αν εμφανιστεί το πρόσωπο, να το καλοδεχτείτε, δίχως πείσματα και εγωισμούς. Να αποφύγετε τις υπερβολικές συναισθηματικές εκφράσεις, η πολύ χαρά τρομάζει, άλλωστε άμα συμβεί το θαύμα, η λάμψη στο πρόσωπό σας, θα είναι super φωτεινή! Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, φανερώνει την αληθινή αγάπη! Surprise!

Λέων
Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, βάζει σε φάκελο τη ζεστασιά του, θέλει οπωσδήποτε να σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την ερωτική σας τη σχέση, είτε είστε παντρεμένοι, είτε υπάρχει ένα φλερτ μέσα στη ζωή σας! Φωνάζει τον ανάδρομο Ερμή, του λέει ένα «Ψιττττ εσύ, έλα δω, έχω μήνυμα να στείλω»! Ο φάκελος πρέπει να φύγει, οπωσδήποτε και μέχρι να φτάσει στον προορισμό του, εσείς να βρείτε το χρόνο να κάνετε μια προετοιμασία! Δηλαδή να φτιάξετε ατμόσφαιρα ρομαντική, κρύο καιρός για δυο, να δείξετε πως έχετε τη διάθεση να δώσετε εσείς την προσοχή σας στο ταίρι σας, να γίνετε και λίγο κυνηγοί άμα χρειάζεται! Ας είναι τα χιόνια εκτός σπιτιού και εντός ας φλέγεται το σύμπαν από πάθος! Εν ολίγοις, αν ξεπεράσετε το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο για καμιά βδομαδούλα, αν εστιάσετε στις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σας, αν γίνετε και λίγο χαλί να σας πατήσει, τότε όντως υπάρχει ελπίδα! Μυρίζομαι πως τα έχετε κάνει μπάχαλο σε προσωπικό επίπεδο, ένα συγγνώμη ποτέ δεν είναι αρκετό, οπότε αν σας κάνουν κόνξες, μη το πάρετε πατριωτικά! Νάζια του έρωτα είναι.. παιχνίδια της αγάπης.. Έφτασε το μήνυμα;

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής, θα σας στείλει σίγουρα μήνυμα, ίσως όχι μόνο ένα και δυο, αλλά πολλά περισσότερα! Σας απασχολούν και πάρα πολλά θέματα αιώνες τώρα, οπότε αν πάρει φωτιά το inbox σας, μην τρομάξετε! Τι περιμένετε; Ένα διαζύγιο; Έφτασε! Μια διαθήκη; Ένα δάνειο; Μη μου πείτε πως και εσείς περιμένετε ένα ερωτικό γράμμα; Αυτό όπως φαίνεται θα φτάσει τελευταίο! Ίσως όμως να είναι η σειρά σας, να καθίσετε κάτω, να το γράψετε και να το αποστείλετε, σε εκείνο το πρόσωπο που γνωρίζετε πως σας αγαπά και ακόμα σας προσμένει! Μεταξύ μας τώρα, ακόμα και στην άλλη άκρη της γης να μένει, εσείς γνωρίζετε τα πάντα για τη ζωή του προσώπου αυτού, μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση και να σοκάρετε τους πάντες; Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι ζωής; Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, ζεσταίνει πολύ την καρδιά σας και τις μέρες αυτές, χαοτικά τα συναισθήματά σας! Τα όνειρα που βλέπετε πολύ έντονα, σίγουρα κάτι έχουν να σας πουν! Η διαίσθησή σας, εσείς και το μαντείο των Δελφών! Μετακομίζετε χρυσά μου, φτιάξτε βαλίτσα, ο έρωτας σας αλλάζει ακόμα και χώρα άμα λάχει! Bon voyage!

Υδροχόος
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας όπως και ο ανάδρομος Ερμής, λογικά πρέπει να γίνεται ένας χαμός μέσα στη ψυχή σας τις μέρες αυτές! Άλλα νιώθετε, άλλα κάνετε! Άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε! Θα σας στείλουν μήνυμα, ή θα στείλετε εσείς;;; Ιδού η απορία! Εντάξει μπορεί το μυαλό σας να είναι συνέχεια στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, όμως η εποχή άλλαξε, η κλεισούρα και οι απαγορεύσεις σας έχουν κάνει να αναπολείτε τους έρωτες της ζωής σας και το τι πήγε στραβά όλα αυτά τα χρόνια; Σίγουρα στέλνετε πολλά μηνύματα στον εαυτό σας, αλλοπρόσαλλα φυσικά, χαοτικά και απρόβλεπτα, αφού διαπιστώνετε πως όλο και κάποιο πρόσωπο αγαπάτε πολύ, σας λείπει και πως θα ήταν η ιδανική παρέα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Η αναποφασιστικότητα που δείχνετε σε θέματα ερωτικά, δε σας βοηθά καθόλου, για αυτό πεισμώνει ο ανάδρομος Ερμής, φτιάχνει τον φάκελο για εσάς και κρυφά παρέα με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα το στείλουν το μήνυμα στο πρόσωπο και ας προκύψει ότι θέλει! Ο Ήλιος ζεσταίνει πολύ την καρδιά σας, σας φορτώνει με όμορφα συναισθήματα, κάνει ένα γερό boost, οπότε μέσα σε μια βδομάδα τσουπ η έκπληξη!

magicfariel

Φωτογραφία από efes από το Pixabay