Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακαλύψτε τον αριθμό του Πεπρωμένου σας! Είναι μαγικός.. το ξέρατε αυτό;;; by F’Ariel!

Αριθμολογία, είναι μια μορφή αρχαίας μαντικής τέχνης, που προέρχεται από την εποχή των Βαβυλωνίων. Ο Πυθαγόρας όμως ήταν αυτός, που ασχολήθηκε λεπτομερώς και ανέπτυξε τη τέχνη αυτή, η οποία χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα! Θεωρούσε πως όλα
μπορούν να εκφραστούν με αριθμούς. Οι αριθμοί τώρα, οι μονοί είναι οι δυνατοί και χαρακτηρίζονται ως αρσενικοί και οι ζυγοί είναι οι θηλυκοί και καταλαβαίνετε τώρα πως έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Υπάρχει η άποψη πως οι αριθμοί μπορούν να αναλύσουν το χαρακτήρα μας, να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, τον εσωτερικό μας τον κόσμο και πως ο αριθμός που μας αντιπροσωπεύει, είναι το πεπρωμένο μας. Μπορεί δηλαδή να μας πει το μέλλον, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά.. Οι αριθμοί που ερμηνεύονται είναι από το 1-9, το 11 και το 22!


Πάμε τώρα να κάνουμε μαγικά;

Λοιπόν, θα πιάσετε την ημερομηνία της γέννησής σας.

Ας πάρουμε τη δική μου, για να μας βγει και πιο εύκολο. 10/05/1976 1+5+1+9+7+6 = 29 2+9 = 11 Ο αριθμός του πεπρωμένου μου είναι το 11! Magic number.. Και κάπως έτσι θα κάνετε όλοι σας..

Τι σημαίνουν όλα αυτά..


Νο1
Η εντύπωση που δίνετε προς τα έξω είναι πως είστε εξωστρεφής, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση. Δημοφιλής στις παρέες σας που θέλετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο. Φιλόδοξοι πολύ, γεμάτοι από ενέργεια, θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αν νιώσετε και πιστέψετε στην αγάπη, μόνο τότε μπορεί να ηρεμίσετε και να αφήσετε κάποιον άλλον να σας παρασύρει.. Επαγγελματικά, σας αρέσει να είστε εσείς ο αρχηγός, όμως και στο σπίτι. Σας αρέσει να έχετε ευθύνες και τις αντιμετωπίζετε σα παιχνιδάκι. Το κακό είναι πως είστε ανυπόμονοι και αυταρχικοί. Ανακαλύψτε τους όμορφους τρόπους συμπεριφοράς, γιατί και έτσι νικητές θα βγείτε!

Νο2
Εντάξει μπορεί να μην έχετε ηγετικές ικανότητες, μπορεί να μη σας νοιάζει αν κάποιος είναι πιο πάνω από σας, όμως όταν ανοίγετε το στόμα σας, τσακίζετε κόκαλα! Τους περνάτε όλους από κόσκινο. Είστε ευαίσθητοι πολύ, αν και δε φαίνεται αυτό, προτιμάτε να νομίζουν οι άλλοι πως είστε δυνατοί και σκληροί. Κατά βάθος είστε ευγενικές ψυχές και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Είστε ο τέλειος διπλωμάτης, αφού μια η ηρεμία σας και μια το πρακτικό το μυαλό σας, να έγινε η απόλυτη σύνθεση. Πρέπει να εκφράζεστε πιο συχνά, γιατί καταπιέζεστε, μαζεύετε μέσα σας διάφορα και μια ωραία μέρα, γίνεται το μπουμ! Αν κοντρολάρετε λίγο αυτό, τότε θα βρείτε την ισορροπία που αποζητάτε!

Νο3
Κοινωνικό άτομο είστε, βρίσκεστε παντού και πάντα και πρέπει να τα γνωρίζετε όλα. Και τα φανερά και τα μη! Σας αρέσει να τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και πρέπει να είστε και τσίτα πολύ! Μπορεί να δείχνετε χαρωποί και αισιόδοξοι πολύ, όμως κατά βάθος φοβάστε πως δε θα αγαπηθείτε ποτέ αληθινά και πως δεν έχετε φίλους. Όλα θέμα ανασφάλειας προσθέτω. Για αυτό και έχετε χιούμορ. Και ξέρετε τι λένε για τους ανθρώπους σαν και εσάς.. Μπορεί να είστε πολύ δημιουργικοί, όμως έχετε και μερικά κακά! Συνεχώς παινεύετε τον εαυτό σας στους άλλους, είστε αλαζόνες και διώχνετε τον κόσμο μακριά σας. Μπορείτε και με άλλο τρόπο να περάσετε τις ιδέες σας. Κάπως έτσι θα βρείτε την αρμονία μέσα σας.

Νο4
Μη μου πείτε πως φοράτε και παπιγιόν, θα τρελαθώ! Συντηρητικοί μέχρι κόκαλο, έμπιστοι πολύ και εξαρτώμενη από το κύκλο σας. Όποιος γνωρίζει τα μυστικά σας, έχει δώσει όρκο ζωής! Είστε σπιτόγατοι, ντροπαλοί, συγκρατείς, μπορεί και λίγο τσιγκούνηδες, προσθέτω! Προτιμάτε την ησυχία σας, την αφάνεια και τη διακριτικότητα. Μπορεί στη δουλειά να υπάρχει αργή και σταθερή εξέλιξη, όμως θέλετε το χρόνο σας, για τα πάντα. Ο κόσμος να χαλάει δίπλα σας, εσείς εκεί.. το βιολί σας! Μη πέφτετε με τα μούτρα σε διάφορα παράξενα, όπως οι αιρέσεις ας πούμε και κοιτάξτε να ακούσετε και καμιά διαφορετική ιδέα, γιατί η ζωή έχει πολλές πόρτες και παράθυρα!

Νο5
Μμμ strange number.. Ζωηροί ως χαρακτήρες με πνεύμα και μυαλό άπαιχτο! Καθόλου ήρεμοι και τσίτα τα γκάζια που λέμε.. Άστατοι πολύ ερωτικά, αφού κατά βάθος το εγώ σας είναι πάνω από όλα! Κακό αυτό, πολύ κακό! Είστε άριστοι στις δημόσιες τις σχέσεις, εντυπωσιάζετε τον κόσμο και κάπως έτσι κλείνετε τις συμφωνίες σας τις επαγγελματικές και τις ερωτικές φυσικά. Απολαμβάνετε τη στιγμή και δεν έχετε καθόλου τύψεις για αυτό. Φροντίστε να ολοκληρώνετε αυτά που αναλαμβάνετε και να μην αφήνετε στη μέση τα όνειρά σας. Λίγη πειθαρχία δε βλάπτει και όταν αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας, τότε θα έχετε προχωρήσει στο επόμενο level.. αλλιώς.. μήπως είστε Δίδυμος;

Νο6
Πολύ εξωστρεφής και κοινωνικοί είστε εσείς. Χαρούμενα πλάσματα κατά βάθος, συνήθως και δημόσια πρόσωπα, αφού σας γνωρίζουν σχεδόν όλοι. Δε σας αρέσουν οι φασαρίες, θέλετε να επικρατεί γαλήνη στο περιβάλλον σας είτε αφορά το σπίτι, είτε τη δουλειά. Το ψώνιο σας είναι να σας λένε μπράβο και πόσο όμορφος είναι ο χώρος που κινείστε γενικότερα. Φροντίζετε να είναι όλα τέλεια, αλλιώς αρμονία και ισορροπία.. Κάνετε γιόγκα. Πείτε μου την αλήθεια. Διαλογίζεστε; Εδώ τα λέμε όλα, το ξέρετε αυτό.. Είστε πολύ της καριέρας και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Ζείτε για να ψυχαγωγείτε και να ευχαριστείτε τους άλλους! Στο έρωτα είστε εγωιστές και κτητικοί. Οι απολαύσεις σας αρέσουν πολύ και κάπως έτσι πάντα μπλέκετε σε περιπέτειες.

Νο7
Κλειστοί τύποι είστε πολύ εσείς. Εσωστρεφής και απόμακροι γενικώς! Δεν έχετε πολλούς φίλους, βασικά δύσκολα μπορεί κάποιος να σας καταλάβει. Θέλετε η ζωή σας να είναι ήρεμη, κανονική, συνηθισμένη και κάπως έτσι κλείνεστε στο καβούκι σας και τη χάνετε μέσα από τα χέρια σας. Συγχρόνως δεν έχετε καμία επαφή με τη πραγματικότητα. Η δουλειά σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα μοναχική, μπορεί μεν να είστε δημιουργικοί τύποι, όμως δε μπορείτε να συνεργαστείτε με άνθρωπο. Ονειροπόλοι για πάρτη σας, φτιάχνετε το δικό σας τον κόσμο και πολλές φορές πέφτετε από τα σύννεφα. Προσπαθήστε να πατάτε στη γη.. όσο το δυνατόν καλύτερα!

Νο8
Είστε ο άνθρωπος βράχος! Όλοι τρέχουν σε εσάς, να τους βοηθήσετε, να τους συμβουλέψετε, να τους καθοδηγήσετε! Σας αρέσει πολύ αυτό, γιατί είστε γεννημένοι για κάτι τέτοια. Είστε αποφασιστικά άτομα και ο τρόπος που χειρίζεστε τις διάφορες καταστάσεις, σας κάνουν να δείχνετε πως είστε σαφώς πολύ καλύτεροι από τους άλλους και πιο σοφοί. Η δουλειά σας σίγουρα θα είναι μια υπεύθυνη θέση κάπου, μπορεί ακόμα και χειρούργος, πάντως αρκετοί κρέμονται από τα χέρια σας! Οργανώνετε τέλεια το κάθε τι, μπορεί να είναι και λόξα αυτή. Και κάπως έτσι γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους και καταπιεστικοί. Και μένετε μόνοι πάντα στο τέλος.. κρίμα..

Νο9
Μαγεύετε το κοινό σας με μια ματιά σας μόνο! Το ξέρατε αυτό; Η αύρα σας είναι τέτοια που δε μπορεί να σας αντισταθεί ψυχή! Σας θαυμάζουν και ως άνθρωπο αλλά και ως εραστή. Άλλωστε πρέπει να σας αρέσει η ποικιλία και να είστε άτακτοι πολύ. Ανεξάρτητοι, δημιουργικοί, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση, ασχολείστε με τους πάντες και τα πάντα! Τα εμπόδια και γενικώς τα προβλήματα σας αρέσουν, γιατί στροφάρει έτσι ο εγκέφαλος και δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς στο τέλος! Θα πρέπει να προσέξετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί πληγώνετε τους ανθρώπους σας, άθελά σας! Είπαμε να είστε φοβεροί τύποι, αλλά χαλαρά..

Νο11
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενική μπορώ.. χα χα ! Το νούμερο αυτό είναι πολύ δυνατό, όπως και ο χαρακτήρας σας. Γεννημένοι ηγέτες, αρχηγοί, με ισχυρή γνώμη, που δύσκολα δέχεστε το όχι ως απάντηση! Εξου και το πείσμα.. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας είναι αυτός που έφερε αντίρρηση στην ιδέα σας! Στη χαρά σας! Μαύρο φίδι που τον έφαγε! Λατρεύετε τα δύσκολα, θα πολεμήσετε μέχρι τέλος και δε σας νοιάζει αν θα νικήσετε ή όχι. Όλα μια εμπειρία είναι στη ζωή αυτή, σωστά; Δημιουργικοί πολύ, τραβάτε τον κόσμο κατά ένα περίεργο πράγμα, φτιάχνετε ομάδα δηλαδή, αλλά έχετε και εσείς τα θέματά σας! Ανάμεσα στους δέκα ανθρώπους, θα αγαπήσετε περισσότερο το ένα το λαμόγιο! Έχετε το μαγνήτη.. Το νου σας!

Νο22
Το μαγικό 22! Έχω σοκαριστεί.. Τέλος! Ο αριθμός της τελειότητας και εσείς είστε φοβεροί άνθρωποι με απίστευτη δυναμική. Γνωρίζετε πολλά, δείχνετε κατανόηση απέναντι στα πάντα και έχετε ένα τρόπο να αντιμετωπίζετε τα θέματά σας, δίχως να ξεφεύγει το πράγμα. Έχετε απίστευτες ικανότητες, είστε χαρισματικοί και επαγγελματικά φτάνετε πολύ ψηλά! Σας αρέσει η διακριτικότητα αλλά είναι τέτοια η ζωή σας, που βρίσκεστε μέσα σε όλα, πάντα επιθυμητοί σε όλους! Ικανοποιήστε με τα αποτελέσματα, αλλά δεν είναι ποτέ αρκετό αυτό για εσάς. Μερικές φορές παρασύρεστε και τεμπελιάζετε, όμως κάπως έτσι παίρνετε δυνάμεις για τον επόμενο στόχο!

magicfariel@gmail.com