Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα Ζυγός, by F’Ariel!

Έφτασε και η εποχή σας.. λατρεμένα μου πλασματάκια. Όσο και αν με αναστατώνετε και με ζουζουνίζετε, άλλο τόσο σας έχω απίστευτη αδυναμία. Έξυπνοι άνθρωποι, με ευαισθησίες να τι άλλο καλό θα αναφέρω για τη περίπτωσή σας.. Βέβαια, το σύμπαν
σας έχει βάλει και πάλι στο μάτι! Τελειώνει επεισοδιακά ο Σεπτέμβρης, με την έκλειψη Σελήνης στο Κριό. Κάτι θα ταρακουνηθεί εκεί πέρα, εργασιακό θα είναι το θέμα σας, όμως θα το αντιμετωπίσετε όπως όλα τα άλλα!


Τα μαντάτα τώρα.. του Οκτώβρη! Θα γίνετε πιο αποφασιστικοί από ποτέ και θα δράσετε αναλόγως! Δηλαδή ναι μεν θα συνεργαστείτε, ναι μεν θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, ναι μεν θα ρισκάρετε, αλλά με τους δικούς σας τους όρους! Δε θα χαριστείτε για κανέναν και σε καμία περίπτωση!

Ερωτικά τώρα διαπιστώνετε επιτέλους πως είστε πολύ παράξενοι άνθρωποι, πως έχετε απίστευτες ιδιοτροπίες και θα πρέπει να κάνετε εσείς εκείνο το βήμα, για να φτιάξουν τα πράγματα. Αποδέχεστε τη πραγματικότητα μεν όμως τίποτα δε πρέπει να μείνει στον αέρα. Ή θέλετε, ή δε θέλετε! Τα μα μου σου του λου.. δε παίζουν πια! Θα αποζητήσετε από το σύντροφό σας στιγμές πάθους και έρωτα, όμως όχι μέσα σε ένα χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να είναι αυθόρμητο. Σας το λέω.. αν έχετε μπει σε τέτοιες σκέψεις.. άσχημα τα νέα! Θέλει πολύ δύναμη, κουράγιο και προσπάθεια για να φουντώσει κάτι που έχει αρχίσει και αργοσβήνει.. Το νου σας λοιπόν οι δεσμευμένοι κυρίως!

Γενικά όμως θα πρέπει να ψαχτείτε μέσα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας πάνω από όλα. Μέχρι πού είστε διαθετιμένοι να φτάσετε; Τι θυσίες μπορείτε να κάνετε; Ακόμα και οι ελεύθεροι, όλο και κάπου βασανίζεστε. Σωστά; Γιατί δίχως έρωτα και πόνο απλά δε ζείτε!

Επαγγελματικά τώρα υπάρχει βαβούρα μεγάλη. Αρκετοί αλλάζετε δουλειά όμως όσο λυπημένοι και αν είστε, αυτό που θα βρεθεί ίσως να είναι πολύ καλύτερο. Να μη σας φθείρει και τόσο. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Η επαφή σας με άτομα που γνωρίζετε καιρό, θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Αν σκέφτεστε πονηρά, τύπου να αποζημιωθείτε για το κόπο σας, θα το πετύχετε! Σε όλες τις περιπτώσεις το παρελθόν πρέπει να κλείσει και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Σε πιο τομέα, εσείς θα επιλέξετε..


magicfariel@gmail.com