Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξημέρωσε Σάββατο, τι όμορφα.. Είναι νωρίς ακόμα και έχει μια φοβερή ησυχία. Το μυαλό όμως έπιασε δουλειά και η ψυχή μου
ήδη καίγεται και πραγματικά δε ξέρω. Τίποτα δε ξέρω.. Αλλά δε πειράζει..
Η ιστορία γράφεται από μόνη της, εντάξει έβαλα και εγώ το χεράκι μου, όμως τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσμένω. Από τη μια η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο και από την άλλη θέλω να εξαφανιστώ από το χάρτη.. ούτε καν κουκίδα, τίποτα απολύτως! Διχασμένη προσωπικότητα, αλλά όπως και να έχει, πρέπει να φανώ δυνατή, αποφασισμένη, κυρίαρχος του εαυτού μου!
Αυτό ήθελα, αυτό θέλω, αυτό θα πετύχω.. Όλα θέμα χρόνου είναι και δόξα να έχει.. σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα ρολόι, μια ημερομηνία, ένα πρωινό ή ένα βράδυ, είναι αρκετά να βοηθήσουν το κάθε τι..


Χαρούμενο το ΣΚ αυτό, καλοκαιρινό ακόμα, όποιος μπορεί να φύγει μη το σκεφτεί καθόλου, η θάλασσα ακόμα είναι ζεστή και τόσο ήρεμη.. πω πω λατρεύω το Σεπτέμβρη και τώρα πότε θα ανταμώσω ξανά με το απέραντο γαλάζιο.. πραγματικά απορώ..

φιλάκια..

Κριός
Ευτυχώς που από εχθές έχετε τα κέφια σας, βρίσκεστε σε καλή διάθεση και το σημερινό θα το πάρετε λίγο στο χαλαρό. Μπορεί να έχετε διάφορα κατά νου, βόλτες, ψώνια, αλλά να που θα βρεθεί κάποιος που θα ζητήσει τη βοήθειά σας, είτε για θέματα δουλειάς, είτε για σπιτιού. Πάντως ένα χεράκι θα πρέπει να τα δώσετε, μη πω και δυο, γιατί όταν εσείς είχατε ανάγκη κάποιες ψυχές έτρεξαν. Κάντε το θα νιώσετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας!

Ταύρος
Ένα πολύ όμορφο Σάββατο σας ξημέρωσε, γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις. Δε ξέρω πού αναφέρεται ο ποιητής, πάντως κάτι καλό θα συμβεί σήμερα και επιτέλους ακόμα και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να χαμογελάσετε.. Χρήματα έρχονται από το πουθενά, δηλαδή από άτομο ή μια κατάσταση που απλά είχατε αφήσει πίσω στο παρελθόν. Μπορεί όμως να σας κάνουν και μια πρόταση για έξω, να σας φροντίσουν, να σας γοητέψουν, έτσι επειδή και τα καλά τα παιδιά έχουν ψυχή..

Δίδυμος
Πραγματικά αναρωτιέμαι τι να έχει μπει μέσα στο μυαλό σας άραγε.. Τι είναι αυτό που ζητάτε από τους άλλους, είναι έτοιμοι να σας το δώσουν που σημαίνει πως και πάλι η ζωή σας θα αλλάξει. Κάνετε μια επανάσταση πολύ τρελή, γιατί πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και σε άλλους τομείς, όμως η συμπεριφορά σας δε θα είναι και η πρέπουσα. Φίλοι, γνωστοί, άνθρωποι που σας αγαπούν και σας εκτιμούν θα είναι δίπλα σας. Παίξτε μπάλα λοιπόν.. και ότι προκύψει!

Καρκίνος
Μέρα που θα είστε άκρως επικοινωνιακοί, χαρωποί και επιτέλους θα το πάρετε απόφαση να εκφραστείτε ελεύθερα και να πείτε τα πάντα. Φροντίστε να υπάρχει μια σειρά, ένας ειρμός, μια συσχέτιση, γιατί είναι σημαντικό να εξαντλήσετε τα θέματά σας ουσιαστικά και μια και έξω. Όχι στο φτερό συζητήσεις γιατί πάλι θα μείνετε με την απορία. Όλα καλά θα πάνε αρκεί να είστε ειλικρινής και να έχετε απώτερο σκοπό.

Λέων
Όχι μόνο δεν έχετε τα κέφια σας, αλλά νιώθετε και απίστευτα κουρασμένοι. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας, να μείνετε μέσα σπίτι να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί και πάλι θα προκύψουν δουλειές, που θα πρέπει να τις κάνετε, δίχως καμία αναβολή. Μέρα παράξενη, που θα γκρινιάξετε αρκετά, αλλά είναι από εκείνες που στο τέλος θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Πάντως βοηθήστε αν χρειαστεί.. θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως..

Παρθένος
Τι ετοιμάζετε πάλι; Τι; Μια τρελή ιδέα έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, μπορεί να βγάλετε χρήματα αρκετά, πάντως αν μιλήσετε για αυτό στους ανθρώπους σας, μπορεί να σας βοηθήσουν κιόλας. Πολύ τυχερή η ημέρα σας, τόσο πολύ που αν έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού να πάτε! Λάμπετε ολόκληροι και η αύρα σας εκπέμπει κάτι πολύ θετικό. Αν και Σάββατο, εσείς πάντα κάνετε τη διαφορά. Ζείτε άλλωστε για αυτό!

Ζυγός
Σήμερα λοιπόν αγαπητά μου να περιμένετε να χτυπήσει το τηλέφωνο και να εμφανισθεί κάποιο άτομο από τα παλιά. Φίλος θα είναι αυτός; Φίλη;;; Πάντως ετοιμαστείτε για να βγείτε έξω, θα πάτε σε πολλά και διάφορα μέρη, θα συναντήσετε πολύ κόσμο που θα σας θυμίσει άλλες εποχές και θα περάσετε πολύ super! Ακολουθήστε τα σημάδια, πολύ μαγικά τα βρίσκω και κάπως έτσι θα επανέλθει ο καλός παλιός σας εαυτός.. Τρομάζω..!

Σκορπιός
Τι θα κάνετε σήμερα, πραγματικά απορώ. Θετική η ημέρα σας, αισιόδοξη πολύ, που κατά ένα παράξενο τρόπο, θα μαζέψετε δίπλα σας τους φίλους σας, τους δικούς σας, όλο το καλό τον κόσμο και θα μιλήσετε με λόγια βγαλμένα μέσα από τη καρδιά σας. Θα τους εντυπωσιάσετε και ναι θα σας αγαπήσουν περισσότερο. Καιρός να αποκαταστήσετε τη βλάβη, να φτιάξουν οι σχέσεις σας, γιατί αρκετά έχετε βασανιστεί και εσείς και οι άλλοι!

Τοξότης
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, γεμάτη από εκπλήξεις ευχάριστες πολύ! Ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση, κάποιες κουβέντες, θα είναι η αιτία να τα ξανά βρείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Αν χειριστείτε σωστά τη κατάσταση, μπορεί ο έρωτας να ξανά μπει στη ζωή σας, μπορεί η θέση που καιρό κυνηγούσατε να γίνει δική σας, μπορεί ακόμα να πάρετε και μια αύξηση. Από εσάς εξαρτώνται όλα!

Αιγόκερως
Σήμερα θα κάνετε ότι θέλετε. Τίποτα και κανείς δε θα σας σταματήσει και θα το απολαύσετε αυτό, ως εκεί που δε πάει. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως η ημέρα σας είναι πολύ αισιόδοξη, λαμπερή και μοιράζει χαμόγελα. Και έξοδο μπορεί να έχετε απόψε, φροντίστε να κάνετε τα beaute σας για να σας θαυμάσουν και να σας ζηλέψουν φυσικά. Λοιπόν σήμερα δεν έχει δουλειές και υποχρεώσεις, έχει μόνο απολαύσεις..

Υδροχόος
Αν το άγχος σας όλες αυτές τις ημέρες ήταν μια νέα συνεργασία, επαγγελματική φυσικά, σας το λέω για να ηρεμίσετε, σήμερα θα γίνουν οι τελικές οι συζητήσεις και όλα θα πάνε μια χαρά. Μπορεί να δώσετε τα χέρια, μπορεί και όχι, αλλά ως δια μαγείας θα ανακουφιστείτε γιατί θα γνωρίζετε πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Θετική η ημέρα σας, λεφτά μπορεί να βγάλετε, όλα με το μέρος σας είναι.. Τι ανησυχείτε;

Ιχθύες
Πραγματικά έχετε ρίξει όλο το βάρος στις δουλειές σας, ανεξάρτητα αν μερικοί ακόμα κάνετε διακοπές. Το μυαλό σας στριφογυρνάει στους ανθρώπους σας, στο μέλλον και σε πράγματα διαφορετικά. Τα μαγικά σας τα έχετε κάνει, το μόνο που μένει είναι να περάσει λίγο ο χρόνος και να μείνουν δίπλα σας αυτοί που πραγματικά το αξίζουν. Δουλέψτε μαζί, συνεργαστείτε, δείξτε το πόσο εκτιμάτε αυτό που σας συμβαίνει.. Κερδισμένοι θα βγείτε από όλες τις απόψεις!

magicfariel@gmail.com