Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς αντιδρούν τα Ζώδια στους Ανεκπλήρωτους Έρωτες, by F’Ariel!

Ανεκπλήρωτος έρωτας. Τι πιο ωραίο, αχ και πόσο βασανιστικό.. Ρομαντικές ταινίες από εδώ, παραμύθια με ιππότες και πριγκίπισσες από εκεί, έφτασαν και τα δυο σου μάτια τα γαλανά, πάει σε ερωτεύτηκα..

Αχ αυτά τα μάτια, πόσες ζημιές έχουν κάνει στο πλανήτη αυτόν. Τα μάτια σου τα μαγικά και ας έχουν χρώμα μαύρο. Με υπνώτισαν, με παρέσυραν, είμαι δική σου τώρα. Μα πέρασε η ώρα, τα χρόνια το ίδιο μια φορά, πάει χάθηκε το τρένο.. ούτε το καπνό του δε βλέπω από μακριά.. Να μόλις έγινε ανεκπλήρωτος έρωτας.. Γιατί;; Καμία ελπίδα, κανένα φως.. Θα σε ανταμώσω ξανά.. ή να κοιτάξω προς τα μπρος;;


Μα μια τα σύννεφα, μια η μουσική, μια εκείνο το φόρεμα, να πάλι η αφορμή.. Οι σκέψεις μου σε εσένα τριγυρνούν, σα να είναι μαγεμένες, τα μάτια σου ψάχνουν κάπου να βρουν, αναρωτιέμαι, γιατί οι καρδιές μας είναι τόσο παγωμένες..;;;

Μα φύγε μακριά, εξαφανίσου για χρόνια.. Όταν ανταμώσουμε ξανά.. όλα πάλι ίδια θα είναι, πάντα θα υπάρχει μια καυτή ματιά, καιγόμαστε νομίζω.. αν καλά θυμάμαι..

Αχ ανεκπλήρωτε έρωτά μου.. πού θα είσαι απόψε για να σε βρω; Στα σύννεφα θα ανέβω και πιστά αιώνια θα σε ακολουθώ..

Και κάπως έτσι, οι δυο φιλενάδες, καθίσαμε παρείτσα και σας γράψαμε τα παρακάτω..


Κριός
Έχει υπομονή, μπορεί να φλερτάρει διαρκώς, να δείχνει ασταθής, αλλά όταν νιώσει έρωτα για ένα πρόσωπο, τότε θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί η κατάλληλη η στιγμή, ανεξαιρέτως πόσος καιρός θα περάσει. Του γίνεται μια αθέατη, μυστική εμμονή και συνεχώς βρίσκει τρόπους για να πλησιάσει και να πετύχει το στόχο του.
*Είναι από τους ανθρώπους, που τον ανεκπλήρωτο έρωτα, συνήθως τον εκπληρώνουν..

Ταύρος
Ρομαντική ύπαρξη που ζει για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Λατρεύει τα δύσκολα, πεισμώνει, φαντάζεται, ονειρεύεται, το παραμύθι. Ως αργόστροφος στο είδος, χάνει ευκαιρίες μοναδικές, όμως ο χρόνος τα φέρνει έτσι, που κάπως, κάπου, κάποτε, βρίσκει το άλλο του μισό και τότε συγκλονίζεται, αφού το πρόσωπο, είναι κάποιος από ο παρελθόν, μια οικεία φιγούρα, εκείνος ή εκείνη, που ήρθε και έφυγε πολύ βιαστικά..
*Είναι άνθρωπος που θα αφήσει το σύμπαν, να αποφασίσει, αν θα εκπληρωθεί ο έρωτας αυτός ή όχι. Αβέβαια όλα!

Δίδυμος
Δεν έχει ανεκπλήρωτους έρωτες ένας τέτοιος χαρακτήρας. Είναι τόσο εγκεφαλικός και επικοινωνιακός, φλερτάρει διαρκώς και συνήθως πετυχαίνει το στόχο του. Ζει ένα μεγάλο έρωτα, σε συχνότητα μεγάλη. Μια από εδώ, μια από εκεί, μια παραπέρα. Βαριέται εύκολα για αυτό ψάχνει αιωνίως να βρει τον ανεκπλήρωτο έρωτα, για να ασχολείται με κάτι και να γουστάρει.
*Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να λέει συχνά «..Ποιο ανεκπλήρωτοι έρωτες και κουραφέξαλα..»

Καρκίνος
Μυστήρια περίπτωση, μπορώ να πω. Ζει για το παραμύθι, για το όνειρο, την αιώνια αγάπη, την οικογένεια, τη παντοτινή πίστη. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, θα υπάρξει έστω και μια φορά στη ζωή του και σπάνιο πολύ το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Εσωστρεφής και ευαίσθητος πολύ ως χαρακτήρας θα προσπαθήσει να κάνει τη προσέγγιση όταν γνωρίσει τον έρωτα το μεγάλο, όμως με το πρώτο εμπόδιο θα κάνει πίσω και θα αφήσει το χρόνο να δείξει, που σημαίνει ίσως και ποτέ! Και να συμβεί το θαύμα, η συναισθηματική καταπιεστική του συμπεριφορά, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο!
*Είναι άνθρωπος, που βιώνει τον ανεκπλήρωτο έρωτα, συγχρόνως με μια άλλη σχέση.

Λέων
Ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι καθαρά εγωκεντρική υπόθεση. Εντάξει, όχι για όλους αλλά είναι χαρακτήρας τέτοιος, που θα τον νιώσει, θα τον αφήσει να τον παρασύρει και αν δε βρει ανταπόκριση;;; Έχουμε πρόβλημα! Δε το δέχεται με τίποτα. Υπομονετικός, με στόχο προσωπικό, θα κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει, για να τον θαυμάσουν, για να πετύχει αυτό που θέλει. Και τότε πέφτουν οι μάσκες και εκεί που ζει το όνειρο, τον έρωτα του, το πόθο του, γυρίζει το νόμισμα τούμπα. Έτσι ο ανεκπλήρωτος έρωτας γίνεται εμμονή, αλλά με τον καιρό μια γλυκιά ανάμνηση.
*Ο άνθρωπος αυτός συνήθως εκπληρώνει τον έρωτά του και μετά πηγαίνει παρακάτω στον επόμενο.

Παρθένος
Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, μένει πάντα σε αυτή τη κατάσταση γιατί είναι άνθρωπος περισσότερο της λογικής παρά του αυθορμητισμού και του συναισθήματος. Ποτέ δε θα κάνει τη πρώτη κίνηση, μπορεί να αφήσει την ευκαιρία της ζωής σου να πάει χαμένη. Και να καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρο, η συμπεριφορά του θα διώξει τον έρωτα μακριά. Απόλυτος χαρακτήρας που πνίγει κάθε τι όμορφο παρουσιάζεται στη ζωή του.
*Είναι άνθρωπος που δε θα δείξει ποτέ τι πραγματικά νιώθει με το σωστό τον τρόπο και ας μείνει ανεκπλήρωτος ο έρωτας.

Ζυγός
Το μανάρι που ζει για να έχει ανεκπλήρωτες έρωτες. Θα σκαρφιστεί χιλιάδες τρόπους, για να εισβάλει στη ζωή του άλλου. Κοινές παρέες, συμπτώσεις πολλές, δίχως να χάσει ιδιαίτερο χρόνο. Άλλωστε φημίζεται για τη κοινωνικότητά του. Είναι από τους χαρακτήρες που δίνεται με πάθος, μέχρι τελικής πτώσης. Το φλερτ είναι ο τρόπος ζωής του, συνεπώς οι γνωριμίες πάνε και έρχονται και όλο σκάνε και νέοι ανεκπλήρωτοι έρωτες. Η φαντασία να καλπάζει και τίποτα άλλο. Θα το ζήσει το γεγονός δυο και τρεις φορές, μη πω και περισσότερες και ζηλέψουν και μερικοί.
*Είναι άνθρωπος που παίζει με τον ανεκπλήρωτο έρωτα και κερδίζει πάντα. Όμως καταστρέφει ψυχές..

Σκορπιός
Λατρεύει τους σκοτεινούς, καταστροφικούς, ανεκπλήρωτους έρωτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να θελήσει κάτι και να μη το αποκτήσει. Κτητικός, απόλυτος, δε χάνει ευκαιρία καμιά, αντιθέτως τις δημιουργεί ο ίδιος. Εκπληρώνει τον έρωτα της ζωής του, με άμεσες κινήσεις, εφόσον όμως γνωρίζει όλες τις απαντήσεις και είναι σίγουρος για τον άλλον. Αλλιώς το δουλεύει τόσο προσεχτικά, δύσκολο να αστοχήσει. Είναι ειδικός στο είδος.
*Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ανεκπλήρωτους έρωτες, έχει όμως άλλες προτεραιότητες.

Τοξότης
Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας είναι η αιτία που ο χαρακτήρας αυτός θα είναι το αιώνιο παιδί. Εκπληρώνει τις επιθυμίες του, είναι ασταθής, όμως και πολύ ειλικρινής. Μπορεί όχι στα λόγια, αλλά με τις πράξεις του σίγουρα. Ερωτεύεται διαρκώς, το ζει και ψάχνει πάντα για το σύντροφο που ποτέ δεν είχε. Το άπιαστο.
*Ο άνθρωπος αυτός, δημιουργεί ανεκπλήρωτους έρωτες, για να τους γεύεται και να τους γλεντάει ως έπαθλο μες στο δάσος!

Αιγόκερως
Ψύχρα η περίπτωση αλλά με ζεστή καρδιά. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να συμβεί μια και τελευταία. Η άποψη τύπου στη βράση κολλάει το σίδερο, είναι αυτή που αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο χαρακτήρα, της λογικής και όχι του συναισθήματος. Συνεπώς, ή θα τον ζήσει ή καθόλου. Και να πετύχει κάτι στην αρχή, πάλι μόνος θα μείνει αφού έχει απίστευτες ιδιοτροπίες και ελαττώματα. Όταν το πάθος σβήσει, μένει η ωμή η αλήθεια.
*Ο άνθρωπος αυτός συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή του.

Υδροχόος
Όχι η περίπτωση αυτή δεν έχει ανεκπλήρωτο έρωτα. Αν πραγματικά θέλει ένας Υδροχόος, τότε θα το ζήσει και θα το ζει αιώνια και ας έχει χιλιάδες συντρόφους. Η πόρτα αυτή, ποτέ δε κλείνει. Προέχει το εγκεφαλικό παιχνίδι, το ελεύθερο φλερτ, η προσέγγιση, η επαφή σε ανώτερο επίπεδο και μετά όλα τα άλλα. Συνεπώς ένα τόσο ανήσυχο πλάσμα, εγωιστικό και πεισματάρικο, αν βρει τον ανεκπλήρωτο έρωτα, θα τον εκπληρώσει, θα τον βιώσει, θα τον διώξει μακριά, αλλά πάντα θα είναι κοντά του και η ζωή συνεχίζεται.
*Ο άνθρωπος αυτός έχει γεννηθεί για να εκπληρώνει τέτοιους στόχους, όσο ανασφαλής και αν είναι.

Ιχθύες
Έχει αμέτρητους ανεκπλήρωτους έρωτες και βρίσκονται όλοι στη φαντασία του. Ρομαντικός, ευαίσθητος, ταξιδεύει εγκεφαλικά διαρκώς, πλάθει δράκους και ιππότες ή πριγκιπέσες.. Το ιδανικό για τον Ιχθύ είναι να βρει το άτομο που θα έχει πολύπλευρο χαρακτήρα, με αμέτρητα ενδιαφέροντα. Μπορεί να μη βρει ποτέ το άλλο του μισό, μπορεί όμως και να το βρει. Δε θα κυνηγήσει τον έρωτα που θα αδιαφορήσει για αυτό, θα του γίνει εμμονή για λίγο αλλά όλα ξεπερνιούνται στη ζωή αυτή. Σωστά;
*Είναι παιδί του Ποσειδώνα. Να το αγαπάτε και να του χαϊδεύετε τα μαλλιά.. Εκείνη την ώρα ονειρεύεται. Πετάει πάνω στο σύννεφο.. Ζει φανταστικά τον ανεκπλήρωτο τον έρωτα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos