Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας ερωτικός παραλογισμός..

..όταν κάποιος είναι ερωτευμένος κάνει χαζά πράγματα..
ξεκινούν ως αθώα πειράγματα που
στη πορεία αποδεικνύονται μεγάλη καψούρα.. λέμε τώρα για να περνάει η ώρα..

..ο έρωτας είναι τρελός.. σαν ένα σύννεφο που σκάει μέσα στο μυαλό.. θολώνει τη λογική και σε παρασέρνει όπου θέλει αυτό.. κάπως έτσι έρχεται και το ρίσκο.. οι επικίνδυνες αποστολές.. και κάπως έτσι μπλέκουμε μεταξύ μας και άντε να έρθουμε στα ίσα μας..

Τι είναι ο έρωτας; Μια επιθυμία σαρκική; Μια σκέψη πονηρή; Ένα χάδι , μια ματιά; Και γιατί φεύγει, χάνεται μακριά, σα να μην ήρθε ποτέ; Και πότε κρατάει περισσότερο; Μήπως είναι ένας σίφουνας; Ένας ανεμοστρόβιλος;

Είπαμε, δε μπορώ να εξηγήσω τα ανεξήγητα, αλλά τις απορίες μου τις έχω..

Ρίσκο! Ερωτικό ρίσκο.

Η ματιά που βγάζει φωτιές, έχει χρονοδιάγραμμα; Νομίζω πως δεν έχει ούτε όρια.. Είναι θέμα χημείας. Μυαλού. Μιλάει το σώμα τώρα.. Καμία αντίσταση δεν υπάρχει.. Οι φωτιές θα είναι για πάντα φωτιές..

Το χαμόγελο που κρύβει νάζι.. κρύβει έρωτα... Δεν είναι ένα απλό χαμόγελο. Έχει πολύ γλύκα επάνω και κάποιος ντρέπεται.. Χαμηλώνει τα μάτια.. Έχει θέμα.. Μετά πώς θα αντισταθεί στο πειρασμό.. there is no turning back!

Μια απλή χειραψία. Ηφαίστειο που καίει.. Ένα αθώο άγγιγμα που μόνο αθώο δεν είναι.. Υπάρχει έλξη, υπάρχει έρωτας.. κρυμμένος πάθος..

Μια τρέλα.. ένας ερωτικός παραλογισμός..συναισθήματα έρχονται και φεύγουν, σα τον άνεμο, γιατί όλα έχουν τις εποχές τους τελικά.. ακόμα και ο έρωτας.. και δεν είναι πάντα άνοιξη..

..αλλά και πάλι.. τι να λέμε τώρα..

magicfariel