Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άντρας Τοξότης.. δεν είναι για σπίτι χρυσή μου..

Και επειδή μια ψυχή ανήσυχη μου έστειλε ένα μήνυμα, θα της απαντήσω με το δικό μου το μαγικό τον τρόπο. Καταρχάς εσύ ένα γλυκό Καρκινάκι, πού πας με αυτόν
τον άγριο το τύπο;

Μπορεί ναι μεν να σου αρέσει, αλλά έκανες το λάθος να τον πιέσεις. Γιατί η φύση σου είναι τέτοια, που αποζητάς την αγάπη, τη θαλπωρή, τη φροντίδα και το νιαούρισμα.. Όσο και αν δε το θες, όσο και αν το φωνάζεις, η αύρα σου άλλα λέει και δε θέλω να φανταστώ τι μήνυμα μπορεί να του έστειλες.. Σίγουρα τον τρομοκράτησες χρυσή μου..

Ο άντρας Τοξότης, δε μαζεύεται με τίποτα! Είναι ο κλασικός εργένης που πιστεύει στο Θεό της Ανεξαρτησίας, όσο κανένας άλλος! Του αρέσει η γυναίκα να είναι περπατημένη, αποφασιστική, δύσκολη περίπτωση και με τη δική της τη ζωή. Ο καθένας στο πάγκο του και το πάθος ας είναι η αιτία μιας συνάντησης! Έτσι γοητεύεται, το μυαλό του φαντάζεται διάφορα, βρίσκεται σε έξαρση που λέμε και ναι τότε θα σε πάρει και τηλέφωνο, θα θελήσει να σε συναντήσει και θα σου κάνει σεξ τρελό και αλλοπαρμένο.
Αν αυτή η εικόνα ξαφνικά αλλάξει, θα το πάρει αμέσως χαμπάρι, γιατί είναι και γάτα το παλικάρι και θα γίνει μπουχός! Όσο υπάρχει το μυστήριο, θα τον έχεις εκεί στα πόδια σου.. Τα ζώδια που συνήθως ταιριάζει είναι ο Ιχθύες και ο Παρθένος. Είναι καρμικά, έχουν μια ανεξήγητη επαφή, ότι και να λέμε εκεί αράζουν περισσότερο. Τα λοιπά δυστυχώς, δε μπορούν να ακολουθήσουν το άπιαστο πνεύμα του.

Βέβαια, αν πέρασε καλά μαζί σου, τότε να περιμένεις να εμφανισθεί από το πουθενά, σα να μη συνέβη τίποτα. Η συμπεριφορά σου γλυκό μου Καρκινάκι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ψυχρή, αδιάφορή όμως και επιθετική! Συνεπώς, το νου σου, αν θες να γίνει κάτι καλό. Δηλαδή θα πρέπει να τον παίξεις όπως ακριβώς σε παίζει.. Τρέλα αυτός; Τρέλα και εσύ.. Θα τα καταφέρεις; Πολύ δύσκολο το βρίσκω.. αλλά θαύματα συμβαίνουν πού και πού..

Ο Τοξότης ως εραστής είναι πολύ super, όσο υπάρχει φυσικά το μυστήριο και το απαγορευμένο. Συνεπώς ως σύζυγος είναι άπιστος, οι εξαιρέσεις είναι απειροελάχιστες, για αυτό επιμένω Καρκινάκι μου.. πού πας να μπλέξεις;;; Μέχρι να πεθάνει, θα ψάχνει την ιδανική γυναίκα, που ειλικρινά δεν υπάρχει, γιατί προφανώς την έχει δημιουργήσει έτσι στο μυαλό του, για να μη τη βρει ποτέ!

Επειδή όμως υπάρχουν και άλλες ψυχές που ενδιαφέρονται για έναν άντρα Τοξότη, μπορώ να αποκαλύψω πως μια Διδυμίνα το έχει πιάσει το νόημα.. Γιατί έχει φευγάτο μυαλό και μπορεί να τον παίξει πιο άνετα! Δηλαδή, η φιλική προσέγγιση από πλευράς του, είναι ότι πιο μόνιμο μπορεί να προσφέρει. Με αυτό τον τρόπο είσαι μέσα στη ζωή του, με τους δικούς του όρους όμως! Σου αρέσει αυτό; Μήπως να κάνατε σεξ, για να μάθετε την αλήθεια επιτέλους; Είσαι μια ύπαρξη που δεν έχει κατακτήσει ακόμα και αυτό όσο να είναι από τη μια τον ενοχλεί, από την άλλη όμως τον γοητεύει γιατί υπάρχει αυτό το μυστήριο..

Προσωπικά ο άντρας Τοξότης δε μου αρέσει καθόλου! Μου είναι μια αδιάφορη ύπαρξη.. αλλά αν αρέσει σε εσάς κορίτσια.. χάρισμά σας.. χα χα !!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos