Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/09/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και όπως πίνω το καφέ μου, ελληνικό παρακαλώ πολύ, κάνω να δω, από περιέργεια, τα σχήματα, μέσα στο φλιτζάνι. Όχι πως γνωρίζω, αλλά είχα διαβάσει κάπου, πως
μπορώ να ερμηνεύσω τα κρυφά μαντάτα, μόνο με τη δική μου τη φαντασία.

Δε το έχω γυρίσει φυσικά, αφού ακόμα τον απολαμβάνω, αλλά αυτό που βλέπω είναι το βυθό της θάλασσας. Ένα ψαράκι, μια γοργόνα, σα να φοράει κορώνα στο κεφάλι της και σα να ακουμπάει με το μαγικό της το ραβδί, δυο πλάσματα που φιλιούνται.. Υπάρχει και ένα σαλάχι πιο κει, αλλά είναι τόσο ήρεμα τα νερά, τόσο γαλανά, τόσο όμορφα, που ακόμα και ο κόσμος που ζει στα αυτά τα μέρη, βρίσκεται σε αρμονία και αγάπη..

Ξέφυγε η φαντασία μου εντελώς, έτσι δεν είναι;;; Το χάνετε το ξωτικό.. χα χα … αλλά έτσι είμαστε εμείς, φευγάτα και πολύ τρελαμένα..

Η ημέρα σήμερα, από αστρολογικής άποψης, είναι πολύ ερωτική! Κρύβει απρόβλεπτες εκπλήξεις, μπορεί να συμβεί κάτι πολύ μυστήριο που λίγοι όμως θα τολμήσουν να το δοκιμάσουν.. Το μυστικό θα σας αποκαλυφθεί αργότερα..

το ξωτικό έχει σκανδαλιάρικη διάθεση.. ζουζουνίζει..

φιλάκια..



Κριός
Πολύ δύσκολη ημέρα για εσάς. Σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνία και θα σας κάνουν ερωτήσεις που δε τις περιμένατε καν. Να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και ετοιμόλογοι στο κάθε τι! Θα νευριάσετε πολύ όμως και θα ξαφνιαστείτε, γιατί θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός. Μπορεί να είναι επαγγελματικό το θέμα, μπορεί όμως και ερωτικό. Δε πιστεύω να κάνατε πάλι τη λαμογιά σας;

Ταύρος
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα. Ανεβασμένοι πολύ, δόξα το Θεό να λέμε, μέσα στα χαμόγελα και πώς να σας το πω, πετάει η ομάδα κανονικά! Το νου σας, γιατί γίνεστε και αυθόρμητοι πολύ, όταν είστε χαρούμενοι και κάνετε χαζομάρες που μετά τις μετανιώνετε. Αλλά μπορεί και όχι.. Σωστά; Παίξτε μπάλα, για να μάθετε το αποτέλεσμα!

Δίδυμος
Και που θα ασχοληθούν πάλι σήμερα μαζί σας, αφού προσπαθούν να καταλάβουν τι έχετε και είστε τόσο χάλια ψυχολογικά, πάλι άκρη δε θα βγάλουν. Εσείς μπορεί να έχετε στο μυαλό σας διάφορα, όμως αν δε τα πείτε, να σας καταλάβουν, μη περιμένετε να γίνει κάποιο θαύμα. Ο καθένας έχει τα βάσανά του και οι ροζ οι μέρες, πάει πέρασαν! Εκφραστείτε ελεύθερα και ας ρίξετε και μερικές βόμβες. Τουλάχιστον θα πείτε την αλήθεια!

Καρκίνος
Μια πρόταση θα σας κάνουν σήμερα και εσείς θα ξινίσετε λίγο τα μούτρα σας. Είστε και απαιτητικοί τύποι εσείς, παράξενοι πολύ συγχρόνως, όμως καλύτερα να φάτε μια κουταλιά μέλι πρωί-πρωί, να γλυκάνετε το είναι σας και να προχωρήσετε αναλόγως. Δηλαδή, να ακολουθήσετε τα σημάδια, έστω και με κρύα τη καρδιά, γιατί πάντα κρύβονται ευχάριστες και απρόβλεπτες εκπλήξεις.. you never know..

Λέων
Μέρα παράξενη για εσάς, αφού σα τα μικρά τα παιδιά θα παρασυρθείτε και θα συμπεριφερθείτε με το χειρότερο τον τρόπο στους δικούς σας τους ανθρώπους. Και εντάξει να είστε μέσα στο σπίτι, αλλά αν βρίσκεστε στο χώρο εργασίας, θα εκτεθείτε και θα κακό χαρακτηριστείτε, γιατί η κατανόηση και η καλή η συνεργασία είναι το ζητούμενο και όχι οι κόντρες και τα παιδιαρίσματα. Το νου σας..

Παρθένος
Ως συνήθως οι τρελοί της παρέας. Κανείς δε θα έχει κέφια σήμερα, μόνο εσείς θα είστε μέσα στα χαμόγελα και την όρεξη για δουλειά. Μπορεί να σας κοιτούν με μισό μάτι, μπορεί να ακούσετε και κανένα πικρόχολο σχόλιο, αλλά εσείς στο κόσμο σας, εντελώς! Δώστε τα όλα μέχρι και τις 25, γιατί μετά σας κάνει επίσκεψη το χάος. Να έχετε και ένα ξύδι δίπλα σας, για όσους ενοχλούνται!

Ζυγός
Δεν έχετε να πάτε πουθενά σήμερα. Πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Καθαρίστε το, πληρώστε τους λογαριασμούς, πετάξτε τα άχρηστα τα πράγματα, πλύντε κανά ρούχο. Βαρετά ακούγονται το ξέρω, αλλά ποιος θα τα κάνει αυτά για εσάς; Ο σύντροφός σας, να το ξέρετε θα σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα έχετε γκρίνιες. Η οικογένειά σας, το ίδιο. Κάντε τη πάπια, συνεργαστείτε για να αποφύγετε τη μουρμούρα.

Σκορπιός
Κάπου θα εμπλακείτε σήμερα, με το έτσι θέλω, γιατί μυρίζεστε πως κάτι δε πάει καλά, αλλά θα το κάνετε με τόσο άγαρμπο τρόπο, που μπορεί κάποιος να βάλει τα κλάματα. Ξέρω πόσο αυστηροί και απόλυτοι είστε, πως έχετε πάντα δίκιο, όμως ο τρόπος είναι το μυστικό για να γίνει και σωστά η δουλειά σας και να σας θαυμάσουν στο τέλος. Μη γίνεστε σκληροί και χαλαρώστε λίγο.. Δεν είμαστε και όλοι ίδιοι..

Τοξότης
Πολύ καλή μέρα για εσάς, είστε μέσα στη θετική την ενέργεια, τα χαμόγελα και με οτιδήποτε καταπιαστείτε, θα το ολοκληρώσετε επιτυχώς! Σίγουρα μέχρι και τέλος του Σεπτέμβρη, οι μέρες σας θα είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως, κυρίως για θέματα εργασιακά, γιατί κάτι αλλάζει, κάτι νέο έρχεται, πρέπει να είστε έτοιμοι. Όμως και στον έρωτα, τις έχετε πάρει τις αποφάσεις σας! Πείτε μου τώρα, τι συμφωνία κάνατε με το Κρόνο; Θα σκάσω!

Αιγόκερως
Να φάτε ένα καλό πρωινό, για να νιώθετε δυνατοί όλη την ημέρα. Τα άστρα θα σας δώσουν και αυτά την απίστευτη την ενέργεια. Πάει γίνατε υπερ ήρωες! Να ντυθείτε και αναλόγως! Τα έχετε οργανώσει όλα μια χαρά και ξέρετε ακριβώς πώς να κινηθείτε, τίποτα δε σας τρομάζει. Μέχρι και τις 25, πετάει η ομάδα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό και εσείς δώστε τα όλα!

Υδροχόος
Το ξέρω πως δε σας αρέσει η Δευτέρα καθόλου! Γιατί; Συνήθως αφήνετε όλες σας τις δουλειές για αρχές της εβδομάδας και μετά βαριέστε απίστευτα. Σήμερα λοιπόν, είναι μια από αυτές τις μέρες, που έχετε υποσχεθεί διάφορα και θα πρέπει να τα κάνετε ο κόσμος να χαλάσει. Φροντίστε να είστε συνεπής, μη πάτε να ξεφύγετε από τη πίσω πόρτα και αποδείξτε το πόσο ικανοί και χαρισματικοί είστε. Θέλετε γκρίνιες πρωινιάτικο;;; Δε νομίζω..

Ιχθύες
Φτου μη σας ματιάσω πρωί-πρωί, είστε μια χαρά ψυχολογικά, μέσα στα χαμόγελα και την αισιοδοξία. Είδατε ωραίο όνειρο; Υπάρχουν θέματα που θέλετε να αντιμετωπίσετε καιρό τώρα. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, αφού θα σας βγει πολύ αυθόρμητα και θα λυθεί η γλώσσα σας έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Ναι, αν είστε ανοιχτόμυαλοι και πετάξετε τις παρωπίδες, μπορεί να δείτε το φως!

magicfariel@gmail.com