Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Astro Tip: Τα Ζώδια του Σαββάτου 26/04/14 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο ουρανός καταγάλανος, απλά με λίγες ελαφριές άσπρες πινελιές, ο ήλιος έχει ξεπροβάλει πίσω από το βουνό και μέχρι να
ανεβάσω το θέμα μου, ίσως να έχει πιάσει και μπόρα!!

Κάθομαι και χαζεύω τα λουλούδια μου, που τα έχω κάτι σα τα παιδιά μου.. Τα λατρεύω κάθε μέρα και περισσότερο! Η βουκαμβίλια έχει ανθίσει, το γιασεμί το ίδιο, τα γαρίφαλα, τα σκυλάκια, η ορχιδέα, ακόμα και οι φραουλίτσες έβγαλαν ανθό! Προσμένω με αγωνία, εκείνη τη λεμονιά, να μου δώσει το καρπό της, που μόνο αυτό δεν έχει κάνει ως τώρα!

Όμως όπως είπαμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!

Αδυναμία μεγάλη και στο μποστάνι που έχω φτιάξει, στο καταπράσινο της φύσης που το λέω και το ξανά λέω, καλύτερη ψυχοθεραπεία από τη κηπουρική, δεν υπάρχει! Άνοιξε και η έκθεση της Κηφισιάς, ετοιμάζομαι για επιδρομή και ας μην έχω χώρο άλλο! Όλα τα όμορφα της ζωής, βρίσκουν τη γωνίτσα τους, δε λέτε??

Μου αρέσει η τεχνολογία δε λέω, αλλά ακόμα εκείνο το δαίμονα δεν τον έχω βάλει! Ζέστη από ξύλο και τζάκι, δροσιά, από τα δέντρα και το γλυκό αεράκι.. Φυσικά πράγματα, άλλωστε για αυτό υπάρχουν και οι εποχές, για να τις ξεχωρίζουμε σε όλο τους το είναι…!!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Διαπιστώνετε ξαφνικά ότι σας έχουν περισσέψει μερικά χρήματα και θα κάνετε τα πάντα και να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, αλλά και να τα ξοδέψετε! Λίγο φρένο δε βλάπτει πού και πού.. Από Δευτέρα θα σκούζετε πάλι..

Ταύρος
Ναι μεν προσμένετε για ένα θαύμα, όμως δε κάθεστε και με τα χέρια σταυρωμένα! Έχετε πάρει τα πάνω σας και σήμερα ειδικά θα κάνετε πολύ δημιουργικά πράγματα! Μη μένετε στα συνηισμένα, κάντε τη διαφορά.. Καλή επιτυχία, λοιπόν..

Δίδυμος
Επιτέλους θα ανακουφιστείτε από ένα νέο που θα πάρετε για ένα δικό σας άτομο! Ναι σφύζει από υγεία και πλέον δε θα έχετε καμία δικαιολογία για να γκρινιάζετε και να μουρμουράτε! Εστιάστε στα επαγγελματικά σας..

Καρκίνος
Να περιμένεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο φίλο που θα εμφανισθεί, έτσι στα καλά καθούμενα και φυσικά θα σου αλλάξει όλο το πρόγραμμα! Εννοείται ότι θα τρέξεις να τον ή την ανταμώσεις, κάτι καλό μαθαίνεις..

Λέων
Βασικά θα πρέπει να οργανώσετε τις σκέψεις σας λίγο ακόμα! Τι είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας? Μια δουλειά, δίχως μέλλον, ή κάτι το αξιόλογο και το δημιουργικό? Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να κινηθείτε σωστά!

Παρθένος
Σηκώστε κανά τηλέφωνο ή στείλτε εκείνο το e-mail, πάντως επικοινωνήστε με κόσμο λίγο διαφορετικό για να έρθουν οι αλλαγές που επιθυμείτε! Αν σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας, προς εξωτερικό, κάντε το!!

Ζυγός
Μη μένετε στα λόγια, κάντε και καμία πράξη! Σας ακούσαμε, σας συμπαρασταθήκαμε, τώρα είναι σειρά σας, να αποδείξετε πόσο αληθινοί και φερέγγυοι είστε! Πάντως κάποιο άτομο είναι δίπλα σας και σας στηρίζει!!

Σκορπιός
Καλά, το κουλό της ημέρας, είναι φυσικά το να σας ζητήσουν σε γάμο!! Απίστευτο, αφού η ζωή που κάνετε, μόνο προς τα εκεί δε τα τραβά, βέβαια όχι και σε όλες τις περιπτώσεις! Πάντως μια σχέση έρχεται για να μείνει!!

Τοξότης
Αν και Σάββατο σήμερα, τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν! Στον αέρα μυρίζει μια αύξηση, μια προαγωγή, πάντως βρίσκεστε σε ανοδική πορεία και ίσως να σας το επιβεβαιώσουν κιόλας!

Αιγόκερως
Η ημέρα είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους! Ότι μπει στο μυαλό σας, κάντε το! Στείλτε εκείνο το ρημαδο..μήνυμα, ίσως να λάβετε εκείνη την απάντηση που τόσο καιρό περιμένετε! Πάντως τολμήστε το, δεν έχετε κάτι να χάσετε!!

Υδροχόος
Φοβερή ημέρα για εσάς, αφού κάθε τι που θα ακούτε θα σας δίνει θετική ενέργεια και πολύ ζωντάνια, μπορώ να πω! Εξαφανίζεται η ανασφάλειά σας και ναι για ακόμα μια φορά νιώθετε ότι θα κατακτήσετε τον κόσμο όλον!

Ιχθύες
Αν υπάρχει κάποιο άτομο που γλυκό κοιτάτε, φλερτάρετε εν ολίγοις, κάντε το πρώτο βήμα και έτσι ξαφνικά ξεκινούν, τα φοβερά απρόοπτα, δε λέτε? Ωραία ημέρα, για πειράγματα, για πολύ νάζι και ρομάνς..! Χαμογελάστε πρώτα..!

magicfariel@gmail.com