Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τι θα φέρει η Άνοιξη 2014 στο κάθε Ζώδιο by F’Ariel!

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη, λίγο πιο επίσημα, με περισσότερο ήλιο, λουλούδια και χαμόγελα! Είναι απίστευτη η ενέργεια που μας δίνει, κάθε μέρα και περισσότερη, αφού το
φως, η ζεστασιά, το πράσινο της φύσης, το γαλάζιο του ουρανού, όλα συνωμοτούν μεταξύ τους, κάνουν αυτό το μαγικό συνδυασμό και μας μαγεύουν λεπτό προς λεπτό!
Κάτι σα να υπήρχε ένα ρολόι, με το που μπήκε Μάρτης, ξύπνησαν τα πάντα, τα σύννεφα ταξίδεψαν κάπου μακριά, οι θάλασσες ηρέμισαν και εμείς παρασυρθήκαμε από τις πρώτες καλοκαιρινές τις σκέψεις..

Αν όμως αγναντέψουμε λίγο πιο πάνω και το ψάξουμε λίγο πιο πολύ, ίσως με έννοιες κάπως φευγάτες, θα συναντήσουμε έναν Άρη, λίγο ανάδρομο και λίγο θυμωμένο, να μαλώνει τους γλυκούς και πολύ ρομαντικούς Ζυγούς, έτσι επειδή είναι η σειρά τους τώρα!
Αυτή η διαμάχη θα κρατήσει ως τις 20 Μαΐου, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βιώσουμε μια άνοιξη, λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, γεμάτη από εκπλήξεις, εντάσεις και όνειρα που ίσως να μη πραγματοποιηθούν ποτέ!

Και οι Ζυγοί φυσικά, θα νιώσουν κάτι πολύ παράξενο να συμβαίνει πάλι στη ζωή τους και οι σχέσεις για ακόμα μια φορά θα κλονιστούν, ίσως με το πιο δύσκολο και άχαρο τρόπο! Ότι είναι να διαλυθεί, θα διαλυθεί και ότι είναι να φτιάξει, θα φτιάξει!
Οι συμβιβασμοί και οι μετριότητες, έφτασαν στο τέλος τους και κατά βάθος, ο καθένας από εμάς, μέσα από πολύ μυστήριες συνθήκες, θα αποζητήσει την ευτυχία, την ελευθερία και την αγάπη, ανεξάρτητα του ποιος θα πληγωθεί στο τέλος!!!

Τα Ζώδια που θα πάθουν ένα πανικό σε όλα τα επίπεδα, θα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι!
Όμως, μια βόλτα στο παράθυρο, μια ματιά σε ένα λουλούδι, ή στο βουνό, ή στη θάλασσα, ακόμα και στον ουρανό, είναι αρκετή, για να σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε ακόμα μια ανοιξιάτικη και πολύ μυστήρια ημέρα..


Κριός
Βαδίζετε επάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και αν δε προσέξετε λίγο τις αντιδράσεις σας, θα πέσετε και κανείς δε θα βρίσκεται εκεί για να σας σώσει! Η άνοιξη για εσάς είναι ανανεωτική, όμως αυτή τη φορά θα είναι σε όλα τα επίπεδα! Πάλι περνάτε από κόσκινο φίλους και γνωστούς, πάλι ο εγωισμός σας στα κόκκινα και πάλι λέτε το αντίο σε παλιές ίσως και πολύ αγαπημένες σχέσεις! Καλά θα κάνετε αυτή τη φορά, να μη βιαστείτε τόσο, αφήστε τον ήλιο να ζεστάνει λίγο τη καρδιά σας και σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, τουλάχιστον εκεί που πραγματικά αξίζει.

Ταύρος
Η άνοιξη είναι το στοιχείο σας, όμως αυτή τη φορά αντί να σας ανεβάσει ψυχολογικά, ίσως να σας ρίξει και στο κρεβάτι! Καλό είναι να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην υγεία σας, να πάτε σε εκείνον το γιατρό που τόσο αποφεύγετε και φυσικά να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική! Έφτασε πάλι ο καιρός που το σώμα σας, πρέπει να επανέλθει από τις καταχρήσεις του χειμώνα! Από την άλλη οι εργασιακές σας σχέσεις θα μοιάζουν περισσότερο με πεδίο μάχης και θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας! Κάντε τα απαραίτητα δίχως όμως να βυθίζεστε στο άγχος και ως εκεί που δε θα σας χαλάει το πρόγραμμα που θα έχει τον εαυτό σας, ως πρωταγωνιστή!

Δίδυμος
Η τρέλα και το χάος στη ζωή σας! Το νιώθετε ήδη, όμως υπάρχει και λογική εξήγηση! Το σύμπαν και οι πλανήτες του! Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια άρνηση, δε θέλετε να δείτε τη πραγματικότητα, δε θέλετε να κουραστείτε άδικα, δε θέλετε να κάνετε τίποτα απολύτως! Αυτό θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη καθημερινότητά σας, για αυτό ξεγελάστε για λίγο τα άστρα και δραστηριοποιηθείτε! Ξαφνικά όμως σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή, θέλετε κάποιον δίπλα σας, αλλά οι απόψεις σας μάλλον τρομάζουν τον κόσμο παρά να τον γοητεύουν! Μια παλιά αγάπη επιστρέφει και αξίζει να ανοίξετε τη πόρτα, αυτή τη φορά!

Καρκίνος
Η άνοιξη φέρνει γκρίνιες, τσακωμούς και παρεξηγήσεις για εσάς, τους ονειροπαρμένους της παρέας! Ξαφνικά αρκετοί θα αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι, ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας, ή ακόμα θα σκεφτείτε να επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη! Αυτές οι αλλοπρόσαλλες επιθυμίες σας, θα φέρουν στη πόρτα σας συγγενείς, φίλους και γνωστούς, με το μακρύ και το κοντό του καθενός και εσείς το πείσμα σας! Δείξτε κατανόηση όπου χρειάζεται και μη το παρά τραβάτε το σχοινί, γιατί απλά θα είναι οι ημέρες τέτοιες.. μη χάσετε από τη ζωή σας άδικα κάποιους ανθρώπους..! Και όχι, μη χωρίσετε ακόμα! Συμβιβαστείτε πρώτα..!

Λέων
Όσο και αν λατρεύετε τον ήλιο, άλλο τόσο δε θα σας αγγίξει η άνοιξη, αφού περισσότερο θα φέρει χάος και αναστάτωση, παρά χαμόγελα και ξεγνοιασιά! Λίγο πέρα δώθε θα είστε, σε μια διαρκή κίνηση, κουβέντες από εδώ, νέες προτάσεις από εκεί, όμως τίποτα δε θα προχωρήσει αφού όλο και κάτι θα συμβαίνει! Σκεφτείτε κάθε εμπόδιο για καλό και φυσικά το ενδεχόμενο να ηρεμίσετε λιγάκι στη ζωή σας και να αφήσετε να έρθουν από μόνα τους τα μαντάτα! Καλό είναι να προσέχετε τι λέτε στο κόσμο, να αποφύγετε τις σοβαρές δεσμεύσεις και μην ανησυχείτε, έρχεται ένα καλοκαίρι πολύ φοβερό για εσάς! Αλλάζουν όλα!

Παρθένος
Τι άνοιξη και κουραφέξαλα, αρκετοί από εσάς, έχετε βάλει στόχο να ξεπαραδιαστείτε εντελώς, είτε φτιάχνοντας το σπίτι σας, είτε το χώρο της δουλειάς σας, πάντως ως το καλοκαίρι παίζει να μην έχετε σάλιο! Με τα λεφτά θα ασχοληθείτε κυρίως όλο αυτό τον καιρό, αφού θα τα σκορπίσετε ακόμα και σε μορφή επένδυσης, θα βγείτε εκτός τόπου και χρόνου και εκεί είναι που θα ξεκινήσουν τα ζόρια! Τίποτα δεν είναι σίγουρο για ένα μπόνους που περιμένετε, ή ακόμα αν σας χρωστούν χρήματα! Αναθεωρήστε τις απόψεις σας και προχωρήστε σιγά-σιγά και φυσικά μη δανείσετε σε κανέναν, τίποτα! Ούτε ένα φουλάρι, που λέει ο λόγος! Προστατευτείτε!

Ζυγός
Όμορφά μου πλασματάκια, η άνοιξη σας ταιριάζει γάντι, όμως αυτή τη φορά θα σας τσακίσει το νευρικό σύστημα, για τα καλά! Μέχρι τις 20 Μάιου, παίζει να έχετε τσακωθεί και παρεξηγηθεί με τους πάντες, αφού όλα σας ενοχλούν σε σημείο απίστευτο και κανείς και τίποτα δε μπορεί να σας συγκρατήσει! Δώστε μεγάλη σημασία στη δουλειά σας, μη βιάζεστε, μην είστε ανυπόμονοι, μην ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους! Δείξτε την ωριμότητα που χρειάζεται στα κουλά που θα προκύψουν, κρατήστε μυστικές τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και προχωρήστε ακόμα και υπογείως! Αλλιώς χαπάκι, νερό και υπομονή!

Σκορπιός
Δε σας φτάνει ο Κρόνος, ήρθε τώρα και ο Άρης για να τσακίσει κόκαλα κανονικά! Το χάος το ίδιο μέσα στη ψυχή σας, στο μυαλό σας και ξαφνικά κανένας δρόμος δε σας κάνει για τα όνειρα που έχετε! Παντού ένα τοίχος, κυρίως σε θέματα δουλειάς, αφού ουσιαστικά ούτε εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε τι να κάνετε και πώς να πετύχετε τους στόχους σας! Για τους έρωτές σας, ούτε λόγος! Κάνει κρύο πολύ στα μέρη σας, έχει παγετό! Κλείστε τα αυτιά σας σε συμβουλές φίλων και κάντε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό! Καιρός να βάλετε μπροστά τη διαίσθησή σας, το ένστικτό σας και τα προσωπικά σας βιώματα! Υπομονή ως τον Ιούλιο!!!

Τοξότης
Μπορεί να λατρεύετε τη φύση και τις εξορμήσεις, όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς, για την άνοιξη αυτή! Αλλαγές μεν, ευχάριστες δε, όμως με αρκετά ευτράπελα στον ενδιάμεσο! Μη ξεχνάτε ότι όλα τα ζώδια τραβάνε τα ζόρια τους τον καιρό αυτόν, για αυτό σε εντάσεις που θα προκύψουν καλό είναι να μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση, τύπου χωρισμού και τέτοια! Βέβαια θα πέσουν οι μάσκες και θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι, για αυτό αφήστε και λίγο το χρόνο να δείξει, πέρα από τις υποψίες που έχετε! Επιστρέφει μια παλιά αγάπη, ή ένας καλός συνεργάτης και ίσως να συμβεί και ένα θαύμα! Δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους που αξίζουν!

Αιγόκερως
Ποια άνοιξη, εσείς πραγματικά είστε απόγονος του Σκρούτζ, δε βρίσκω καμία άλλη λογική εξήγηση! Μόνο η δουλειά και το χρήμα θα σας ενδιαφέρουν όλες τις ημέρες αυτές και φυσικά το να κυριαρχήσετε παντού! Η επιθυμία σας, θα είναι να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει, γεγονός που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών, αφού συνήθως η δική σας λογική, είναι η παράλογη εκδοχή των άλλων! Καλό είναι να συγκρατήσετε τη παρορμητικότητά σας, στα κουλά που θα συμβαίνουν τριγύρω, άλλωστε ο κόσμος θα γκρεμίζετε ως τις 20 Μαίου και ως τότε τουλάχιστον κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες, δίχως να ξεκινήσετε κάτι καινούριο!

Υδροχόος
Λατρεμένοι μου Υδροχόοι, οι άνοιξη σας γεμίζει με απίστευτη ενέργεια, φαντασία και όρεξη να δημιουργήσετε πάλι το ακατόρθωτο! Ιδέες φοβερές, που ναι μεν θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά για να γίνουν πραγματοποιήσιμες, όμως αυτή τη φορά δε θα καταφέρουν οι άλλοι να σας ακολουθήσουν! Μη το πάρετε προσωπικά, αλλά ο κόσμος δε θα είναι και στα καλύτερά του.. Μη ξεκινήσετε τίποτα καινούριο ως τις 20 Μαΐου, παραμείνετε στα γνωστά και γνώριμα και ας εσείς δουλεύετε υπογείως, ως πεισματάρικα και πολύ εγωιστικά πλασματάκια! Προσοχή εσείς που ταξιδεύετε, προστατέψτε τα πράγματά σας, φροντίστε να μπείτε στο σωστό αεροπλάνο και γενικά να είστε απολύτως σίγουροι για την οργάνωση κάθε ταξιδιού, πριν ξεκινήσετε τις τρελές σας εξορμήσεις!!! Κατά τα άλλα όλα s u p e r !

Ιχθύες
Και ως τα ζαβά της παρέας, η άνοιξη ναι μεν θα σας αναστατώσει γλυκά, όμως το μυαλό σας θα είναι συνέχεια στο χρήμα και τα χρέη σας! Τόσο καιρό σπατάλες από εδώ, έξοδα από εκεί, ξαφνικά ως τις 20 Μαΐου θα πρέπει να πληρώσετε τα σπασμένα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας! Κάποιοι δουλέψτε και ξεχάστε τις δικαιολογίες και κάποιοι δημιουργήστε δίχως έξοδα! Αν περιμένετε λεφτά από κάπου καιρό τώρα, ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει λιγάκι, να σας τα φέρει στη πόρτα σας, όμως ως τεστ του σύμπαντος, θα πρέπει να κλείστε τις τρύπες και να μη τα φάτε σε λούσα και αηδίες! Και μέσα στη μαυρίλα του χρήματος, επιστρέφει και ένας ξεχασμένος έρωτας και σας ταρακουνάει το έδαφος κανονικά, ιδιαίτερα σε εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι!! Καλά να περάσετε..

magicfariel@gmail.com