Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που βρίσκομαι στο άστυ, λέω να γράψω.. Ωραίες ημέρες, ήρεμες, με ένα φοβερό ήλιο, που σήμερα νομίζω
μας κάνει νάζια και το κρυφτό θα είναι το παιχνίδι του! Είναι απίστευτη η ενέργεια που μας δίνει, είτε θεωρείτε βλαβερός, είτε όχι! Χωρίς ήλιο δε ζούμε, πάει τελείωσε!

Ο πολύτιμος χρόνος που μου χαρίστηκε λόγω των ημερών, θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκε καταλλήλως, αφού μαγείρεψα με τη ψυχή μου, έφαγα σε σημείο άκρως υπερβολικό, κοιμήθηκα αυτά τα φοβερά τα μεσημέρια, σα μωράκι, σα προβατάκι, όπως και να έχει, έλιωσα κανονικά!

Αυτό όμως που με έφτιαξε απίστευτα πολύ, ήταν η κηπουρική και το μποστάνι μου! Φράουλες, τομάτες, και πιπεριές θα είναι φέτος η δική μου μπαλκονάτη σοδειά! Δε με νοιάζει η ποσότητα, με νοιάζει η ποιότητα που η γλύκα τους και η μυρωδιά τους είναι απίστευτα μαγική και αληθινή!! Τα λατρεύω από τη πρώτη στιγμή που τα βλέπω, μέχρι να φτάσει το τέλος τους και λυπάμαι, γιατί θα ήθελα να κρατήσουν για πάντα! Ομόρφυνε το μπαλκόνι μου, πράσινο παντού! Εννοείται ότι ο βασιλικός και ο δυόσμος, δε λείπουν αφού αυτά βαστούν τα μπόσικα, σε όλες τις περιπτώσεις! Φυτέψτε παντού, αξίζει το κόπο..!!

Καλή συνέχεια..


Κριός
Βασικά αλλιώς το είχατε σκεφτεί και αλλιώς σας προέκυψε, γεγονός που σας έχει εκνευρίσει κάπως το όλο θέμα, με τις γιορτές! Νιώθετε ότι θα εκραγείτε και είστε έτοιμοι να τα κάνετε όλα λίμπα, όμως δε πρέπει, γιατί σίγουρα τις ημέρες αυτές, είναι ο καθένας στο κόσμο του. Καλύτερα απομονωθείτε για λίγο και όταν σας περάσει, ξανά εμφανίζεστε! Το χαμόγελο δε παίζει για σήμερα!!

Ταύρος
Αγαπητά μου δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, για αυτό ακυρώστε τα πάντα και μείνετε εκεί που είστε! Αλλιώς προετοιμαστείτε για μεγάλη ταλαιπωρία και νεύρα πολλά! Δε φτάνει μόνο αυτό, το κινητό ίσως να μη πιάνει εκεί στο βουνό που σίγουρα βρίσκεστε, ή και σε υπόγειο, δεν έχει διαφορά.. πάντως σκούρα τα πράγματα, κυρίως για τους τολμηρούς της παρέας!

Δίδυμος
Δεν έχει καμία σημασία εάν σήμερα είναι αργία, αν έχετε δώσει υπόσχεση να δώσετε λεφτά κάπου, θα το κάνετε, ο κόσμος να χαλάσει! Βασικά οτιδήποτε αφορά τη δική σας ασφάλεια, δηλαδή το σπίτι σας, θα πρέπει να είναι τακτοποιημένο, τουλάχιστον η φωλιά σας, να παραμείνει έτσι! Ναι δε σας αρέσει η κατάσταση αυτή, λίγη υπομονή ακόμα και να είστε σίγουροι ότι οι καλύτερες ημέρες έρχονται!!

Καρκίνος
Τα έχετε μπερδέψει λιγάκι τα επαγγελματικά σας με τα προσωπικά και γίνεται ένα μπάχαλο μέσα σας! Η ημέρα είναι λίγο κακή όσων αφορά την επιρροή της, για αυτό καλύτερα θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι, αν δε θέλετε να ακούσετε το αντίο! Μη ξεχνάτε ότι έχουν και οι άλλοι τα όριά τους. Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα και μη κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο, ειδικά το να πάρετε αποφάσεις!

Λέων
Οι διακοπές οι δικές σας πάντα κρατούν λιγότερο από των άλλων, αφού πάλι κάτι προέκυψε ή θα προκύψει που θα χαλάσετε το χρόνο σας περισσότερο στο να βοηθήσετε ένα δικό σας άτομο, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνετε νοσοκόμοι, έστω για λίγο! Η περιπέτεια είναι στο αίμα σας, για αυτό αποφύγετε ακόμα και σήμερα να κάνετε κάτι τολμηρό, γιατί όλο και κάποιος θα παρασυρθεί και ίσως σακατευτεί στο τέλος!!!

Παρθένος
Το υπαρξιακό δε θα λείψει σήμερα από τη παρέα, αφού όλη την ημέρα θα αναρωτιέστε αν τελικά σας αρέσει όλο αυτό που κάνετε, ή απλά ακολουθείτε τα πλήθη και όπου σας βγάλει! Κάθε παρέα είναι και μια οικογένεια, με τα παράξενά της, με τα νευράκια της, με όλο αυτό που κάνει το θέμα πικάντικο! Για αυτό η κατανόηση είναι πολύ σημαντική, τουλάχιστον ως το βραδάκι! Αλλιώς του χρόνου αλλάζετε ρότα!!

Ζυγός
Λίγο τα νευράκια σας να προσέξετε και τις μεγάλες τις αποφάσεις και κατά τα άλλα η ημέρα σας θα κυλήσει ήρεμα, που λέει ο λόγος! Πάλι έχουν ανακατευτεί οι δουλειές σας, με τα προσωπικά σας, ένα μπάχαλο σωστό, είτε αυτό αφορά κάτι το ερωτικό, είτε όχι! Πάντως και τα δυο απαιτούν το χρόνο σας, όχι βιαστικές αποφάσεις και πάνω από όλα λογική! Δεν είναι εποχές ούτε για επαναστάσεις, ούτε για να παρασυρθείτε κάπου..!! Προστατέψτε το σπίτι σας!

Σκορπιός
Αφήστε τα αινίγματα και τις υπεκφυγές και μπείτε κατευθείαν στο ψητό! Δύσκολα θα σας καταλάβουν σήμερα και φυσικά να κατανοήσουν τις κινήσεις σας. Εσείς σίγουρα έχετε κάποιο λόγο, όμως μερικές φορές κολλάει το μυαλό των άλλων, ή θέλουν πιο ξεκάθαρες κουβέντες για να πιάσουν τα βαθύτερα νοήματά σας! Πάντως, αφήστε λίγο την επίθεση και την εχθρική τη στάση και πιάστε τα σορόπια.. Κάτι καλό ίσως προκύψει..

Τοξότης
Βασικά οτιδήποτε έχετε κανονίσει για σήμερα θα πρέπει να το ακολουθήσετε κατά γράμμα. Αποφύγετε να αλλάξετε τα σχέδιά σας, γιατί θα είναι καταστροφική η συνέχεια σε όλα τα επίπεδα! Μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και καιρός να αφήσετε λίγο το παιδί στο σπίτι κλειδωμένο, γιατί το σύμπαν σας κρύβει και από μια έκπληξη σχετικώς δυσάρεστη! Θα κάνετε το σχέδιο Α, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα!! Το νου σας..

Αιγόκερως
Αφού δε χαλάσατε χατίρι σε κανέναν σήμερα θα θελήσετε να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα, που θα αφορά κυρίως τον εαυτό σας και κανέναν άλλον! Βέβαια σας ενημερώνω ότι αυτό δε πρόκειται να συμβεί, ειδικά αν βρίσκεστε οικογενειακώς σε κάποιο νησί, ή χωριό, ή οπουδήποτε! Έτσι είναι οι αρχηγοί, τους αποζητούν όλοι και στο τέλος τρελαίνονται. Για αυτό ψυχραιμία, ίσως από το απόγευμα και μετά να κάνετε το κέφι σας!!

Υδροχόος
Αν τα αφήσατε όλα για σήμερα, κακό του κεφαλιού σας! Ναι σας έχει πιάσει μια σπαρίλα, όμως και μια τάση εξαφάνισης, γιατί έτσι είστε εσείς, όμως αν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείστε, θα το κάνετε και θα πείτε και ένα τραγούδι! Μη γκρινιάζετε, μη μουρμουράτε, οργανωθείτε και όλα θα γίνουν μια χαρά και θα περισσέψει και χρόνος για τα δικά σας τα κόλπα! Πού κρύβετε όλη αυτή τη σπίθα, μου λέτε??

Ιχθύες
Καλύτερα σήμερα να απομονωθείτε εντελώς! Κατεβάστε τα τηλέφωνα, εξαφανιστείτε από φίλους και γνωστούς και αράξτε είτε μόνοι, είτε με το ταίρι σας! Αν αποφασίσετε το αντίθετο, να περιμένετε ανακατωσούρες και αδιάκριτες ερωτήσεις, που θα σας εκνευρίσουν πολύ! Ως ψαράκια τρελά, έχετε τον τρόπο να ξεγλιστράτε σε τέτοιες περιπτώσεις, για αυτό να είστε σε ετοιμότητα!!

magicfariel@gmail.com