Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Γυναίκα Ταύρος & Άντρας Σκορπιός = love for ever! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα λατρεμένα μου ξωτικά! Μετά από πολύ καιρό, αποφάσισα να γράψω για αυτό το σπουδαίο ζευγάρι, από αστρολογικής άποψης, συμπαντικής ίσως, προσωπικής σίγουρα!

Καθώς όλοι γνωρίζουμε, στον αστρολογικό κύκλο, ο Ταύρος έχει απέναντί του τον Σκορπιό. Και ο Σκορπιός τον Ταύρο. Ονομάζονται αντίθετα ζώδια, υπάρχει όμως μεταξύ τους, μια απίστευτη έλξη! Είναι σίγουρα εγκεφαλική, τα μάτια του Σκορπιού διαπερνούν έναν Ταύρο, κάτι που το βρίσκει ιδιαίτερα γοητευτικό. 


Η γυναίκα Ταύρος, είναι μια πολύ παράξενη ύπαρξη, της αρέσει να τη ξυπνούν, να την ταρακουνούν, να την αναστατώνουν, βγαίνει από τη ρουτίνα της, αλήθεια σας λέω. Νιώθει ζωντανή, κάτι κινείται στα γνωστά ή μήπως άγνωστα; Η ελεύθερη γυναίκα Ταύρος, γυρεύει με απίστευτη υπομονή και επιμονή τον άντρα των ονείρων της. Ξέρει ακριβώς το πώς θέλει να είναι εμφανισιακά, ως χαρακτήρας, σε τι οικονομικό status θα πρέπει να βρίσκεται, προκειμένου να έχει μια όμορφη ζωή. Καμία κίνησή της δεν είναι τυχαία, όταν πρόκειται να δεσμευθεί, να νοικοκυρευτεί και φυσικά να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως ο άντρας και πόσο μάλλον ένας Σκορπιός, θα περάσει πολύ ζάχαρη, δίπλα σε μια Ταυρίνα! Το καλό φαγητό το εκτιμούν και οι δυο σε κάθε περίπτωση. Και ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το υπογράφω αυτό! 

Δύσκολη γυναίκα η Ταυρίνα, είναι απόλυτη, πεισματάρα, ξεροκέφαλη, ατομίστρια, ζηλιάρα, κτητική, δεν την κάνεις εύκολα ζάφτι! Βέβαια, τα χαστούκια της ζωής, αλλάζουν τον άνθρωπο, τον βελτιώνουν, γιατί τέτοιες συμπεριφορές, μόνο τη μοναξιά φέρνουν. Ο άντρας Σκορπιός, εξίσου δύσκολος, με τα ίδια τα χαρακτηριστικά, μα πώς θα καταφέρουν ως ζευγάρι να επιζήσουν; Μα μόνο όταν υπάρχει αληθινή αγάπη. Είναι ο μοναδικός ο τρόπος για να πέσουν οι άμυνες. Μια σου και μια μου όμως. Ισότητα, δικαιοσύνη. Σωστό αλισβερίσι, το υπογράφω και αυτό! 

Η γυναίκα Ταύρος, θέλει ο σύντροφός της να πιάνει πουλιά στον αέρα! Να είναι γατόνι. Ανήσυχος, δημιουργικός, εργατικός, να τον θαυμάζει για τις ιδέες του, για το πνεύμα του, για τα κατορθώματά του! Να νιώθει πως έχει άντρα δίπλα της, μια ματιά χίλιες λέξεις. Γιατί ω ναι τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις μετρούν μόνο! Ο άντρας Σκορπιός, έχει όλα αυτά τα στοιχεία που ανέφερα, του αρέσει πολύ να τον θαυμάζουν, στο χέρι της Ταυρίνας είναι η εξέλιξή του, ή η αυτοκαταστροφή του. Σε μια σχέση, σωστή και ωραία, ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Διοχετεύουν μαγική ενέργεια ο ένας στον άλλον. Είναι από τα υπέρ μεταξύ ενός Ταύρου με έναν Σκορπιό. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους, είναι σίγουρα πολύ μεγάλος, ο αλληλοθαυμασμός, είναι τρελό χούι. Όσο είναι αόρατος και χαριτωμένος, είναι όλα τέλεια. Άμα χαλάσει κάτι σε αυτό, “Houston we have a problem”. 

Ένας τρόπος για να «σφραγιστεί» η εμπιστοσύνη μεταξύ μιας Ταυρίνας και ενός Σκορπιού, είναι να της κάνει πάσα το ταμείο! Δηλαδή εκείνη να διαχειρίζεται τα έσοδα και τα έξοδα. Τροφή για σκέψη θα έλεγα, αλλά οι πράξεις φωνάζουν πιο δυνατά από τα λόγια. Εννοείται πως δε θα λείψει κάτι από το σπίτι, πως όλα θα είναι τέλεια τακτοποιημένα και πως θα μπαίνει και κάτι στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες. Όλα αυτά σε μια όμορφη, ισορροπημένη σχέση. 

Η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ κοινωνική, όπως τέρμα επιλεκτική, δεν μπαίνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι της. Ο άντρας Σκορπιός από την άλλη δεν προσκαλεί κανέναν στο σπίτι του, έξω είναι μια χαρά. Καλές οι παρέες, αλλά πρέπει να έχουν κάποιο νόημα. Σε αυτό συμφωνούν. Κάποιες φορές οι καλές δημόσιες σχέσεις, με τα κατάλληλα τα άτομα, φέρνουν ευμάρεια. Ο ρόλος της Ταυρίνας, πολύ σημαντικός σε αυτό. Εκείνη θα πρέπει να χειριστεί μια τέτοια υπόθεση, για τον Σκορπιό της. Θα της γκρινιάξει στην αρχή, αλλά θα την ευχαριστήσει αργότερα. Το υπογράφω και αυτό! 😅 

Η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευτυχισμένη, όταν έχει πέντε φράγκα στην άκρη, όταν υπάρχουν έσοδα, όταν το σπίτι της είναι απλά τέλειο, όταν είναι όλα πληρωμένα, όταν έχει να ξοδέψει για φρουφρού και αρώματα! Μην της στερήσεις τις κρέμες της, τα αρώματά της, τα κομμωτήριά της, μπήκες black list στο λεπτό! Μπορεί να γίνει μέσα στα αλεύρια, φτιάχνοντας ψωμί, μπορεί μέσα στα λάδια, φτιάχνοντας ντολμαδάκια, μπορεί ακόμα και μέσα σε ιστούς από αράχνες φτιάχνοντας τον κήπο, αλλά όταν πρόκειται για την ομορφιά της, δε το συζητά καθόλου! Ο άντρας Σκορπιός, παίζει να έχει το ίδιο το ψώνιο, να ταιριάζουν σε αυτά, η καλύτερη κολόνια, το καλύτερο πουκάμισο, το ρολόι ας είναι άπαιχτο, είναι του ακριβού ο κύριος, μην τον βλέπετε έτσι.. 😆! Να γιατί πρέπει να πέφτει χρήμα στο σπίτι. Και από τις δυο πλευρές, αλλά να πέφτει γενικώς! Να πως διατηρούν την ευτυχία τους, μια Ταύρος και ένας Σκορπιός. Από τις απολαύσεις.. 

Αν και οι Ταυρίνες δεν υποκύπτουν εύκολα σε έναν άντρα, με τους Σκορπιούς είναι διαφορετικά. Κτητικός στο έπακρο ο άντρας Σκορπιός, απότομος, σκληρός, ψυχρός, επιθετικός, το εντελώς αντίθετο από μια γυναίκα Ταύρο. Το θέμα όμως είναι πως για να φέρεται έτσι, σημαίνει πως σε καμία περίπτωση δε θέλει να εκδηλώσει τα αληθινά του τα συναισθήματα, ίσως πως νοιάζεται too much, έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση, εμπνέει σιγουριά, ασφάλεια. Ποιος είπε πως αρέσουν τα γλυκανάλατα στις Ταυρίνες; Όταν αστράφτει το ματάκι του, τον αφήνετε να έρθει εκείνος σε εσάς. Του δίνεται το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται προκειμένου να σας μιλήσει. Η αληθινή αγάπη δεν καταπιέζει, αλλά απελευθερώνει. Αυτό μπορεί να το πετύχει μια Ταυρίνα σε έναν Σκορπιό. Ξέρει να φτιάχνει ατμόσφαιρα, σίγουρα υπάρχει μέσα στο σπίτι ένα δωμάτιο που αράζετε το κορμί σας. Που χαλαρώνετε.. Θα έρθει από μόνος του, σίγουρα πράγματα. Οι Ταυρίνες ξέρουν πότε να σταματούν να μιλούν. Όλο το σώμα τους εκπέμπει τα πάντα όλα. Μαγικό εεε;;; 

Αυστηρός σύντροφος ο άντρας Σκορπιός, για μια γυναίκα Ταύρο, όμως έχουν μαγικό τρόπο να βαστούν και οι δυο τα μπόσικα, δίχως να υπάρχουν συγκρούσεις. Ο καθένας έχει τον τομέα του. Είναι και αυτό μαγικό εεε;;; Ο άντρας Σκορπιός, είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Έχει απίστευτα χαρίσματα, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, είναι φιλόδοξος και εργασιομανής. Έχει όμως και μια σκοτεινή πλευρά, που μόνο εκείνος γνωρίζει πως υπάρχει, οι υπόλοιποι απλά υποψιαζόμαστε, που άμα κάτι δεν του κάτσει καλά, δεν του βγει, τότε μπορεί να ισοπεδώσει τα πάντα όλα και να το πάρει από την αρχή, όταν νιώσει εκείνο το συναίσθημα. Είναι αυτοκαταστροφικός. Δεν είναι εύκολος στις σχέσεις του, είναι κρυψίνοος και λέει ψεματάκια. Από τα πιο αθώα μέχρι εκεί που δε φτάνει ο νους.. Εντάξει, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, όμως για εμένα συνήθως οι Σκορπιοί έχουν διπλή ζωή. Άλλο φαίνεται και άλλο είναι. 
Ερωτικά για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ο άντρας Σκορπιός ναι μεν είναι φλογερός και παθιασμένος, όμως όχι και όλοι οι Σκορπιοί. Παίζουν ρόλο ο αστρολογικός χάρτης του καθενός, τα βιώματά του και πολλά άλλα! Είναι και θέμα χημείας. Ή από την αρχή ο πανικός ο ίδιος ή τζίφος η υπόθεση! Αλλά η ταμπέλα ας κατέβει από εκεί ψηλά.. Λέω η Ταυρίνα 😂.. 

Επειδή λοιπόν είναι παράξενα όντα ο Ταύρος με τον Σκορπιό, έχουν τα ίδια περίπου στοιχεία, ή την ίδια περίπου φιλοσοφία ζωής, ταιριάζουν πολύ, εφόσον διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους ο καθένας με τον τρόπο του, δίχως εμπλοκές, με αποτέλεσμα πάντα το επιθυμητό. Δε με νοιάζει ο τρόπος, με νοιάζει να πάρω αυτό που θέλω! Ότι και αν σημαίνει αυτό.. Το λέει και ο ένας και ο άλλος!

Θα κλείσω το κείμενο, γιατί μπορώ να γράφω ασταμάτητα, με το σενάριο η Ταυρίνα με τον Σκορπιό, να έρθουν σε ρήξη, σε δυσάρεστα συναισθήματα. Εκεί η αγάπη γίνεται μίσος, τα σενάρια εκδίκησης πάνε και έρχονται. Εξαρτάται πάντα την περίπτωση και το γεγονός, όμως μια απιστία, ή ένα ψέμα, είναι λόγος «πολέμου»! Ακόμα και στον χωρισμό θα πρέπει να υπάρχει μεγαλομανία και φιλότιμο. Δίκαιη η μοιρασιά! Και για τον έναν και για τον άλλον! Ζόρικη φάση, να είστε σίγουροι για αυτό.. 

Ταύρος + Σκορπιός = Love fore ever! 💘

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay