Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Ερωτικές Φουρτούνες στα πλάνα του Άρη και της Αφροδίτης! by MagicF’Ariel..

23/08 – 25/08/2024 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ παράξενη Παρασκευή μας ξημέρωσε, ίσως από τις χειρότερες του Αυγούστου;

Ο Άρης από τους Διδύμους, στριμώχνει την Αφροδίτη από την Παρθένο, έχει να τις σπικάρει δυο και τρία φωνήεντα. Είναι πολύ θυμωμένος, εξαγριωμένος θα έλεγα, η αλήθεια θα ειπωθεί, θέλει να ξαλαφρώσει το αγόρι. 

Η Θεά τι να κάνει η έρημη, θα πάει με τα νερά του ή όχι; Θα του κάνει το χατίρι ή θα ρίξει λάδι στη φωτιά και μετά το χάος; Θα δείξουν τα συμβάντα, σωστά;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είστε στο μάτι του Κυκλώνα! Θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές, πικραμένο το ΠΣΚ, θα έχουμε δράματα να μου το θυμηθείτε. Τελειώνει και το καλοκαιράκι, ας τελειώσουν και κάποιες σχέσεις. Δεν αντιπροσωπεύουν όλες εκείνο το love for ever and ever.. και τα σχετικά. Και εντάξει αν είναι περιπέτειες της εποχής, αν όμως όχι, τότε μήπως κάποιος να ρίξει νερό στο κρασί του;

Ερωτικές φουρτούνες προκαλεί η συμπεριφορά της Αφροδίτης και του Άρη! Αποκαλύψεις!
Όλα στη φόρα! Τίμιο το παιχνίδι του σύμπαντος. Υπάρχει τιμιότητα στις σχέσεις; Ειλικρίνεια; Μμμμ μάλιστα-μάλιστα…!

Καρκίνοι και Σκορπιοί εξίσου στα κόκκινα, ασυμμάζευτους σας βρίσκω, είναι μη σας προκαλέσει κανείς, αστράφτει το ματάκι στο δευτερόλεπτο! Και ως συνήθως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δηλαδή και τα υπόλοιπα τα ζώδια, όλο μια αναστάτωση θα περάσουν!

Βέβαια, οι Υδροχόοι είναι η έκπληξη των ημερών! Σιγά μην ακολουθήσουν τα πλήθη! Εμ.. οι αλήθειες να λέγονται!

Ψυχραιμία έτσι;

φιλάκια..


Κριός
Ο Άρης με την Αφροδίτη, έχουν τρελό καβγαδάκι σήμερα, ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον, συνεπώς κάτι τέτοιο θα σας συμβεί. Έχετε μπόλικα θέματα άλυτα, στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα, σήμερα λοιπόν μπορεί να σκάσουν όλα μαζί και να γυαλίσει κάπως το ματάκι σας. Το σενάριο να σας φορτώσουν με τα απίστευτα είναι πολύ μεγάλο, το εξοργιστικό θα είναι να σας βάλουν deadline! Ούτε στις καλύτερες ημέρες τέτοια δουλειά δε βγαίνει και από περισσότερα άτομα. Εννοείται πως δεν το αφήνετε έτσι, καβγαδάκια στη δουλειά, με συνεργάτες, εγωισμοί και πείσματα μαζί. Ερωτικά καιρός να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να προχωρήσετε παραπέρα. Μακριά από πειρασμούς του χθες, του σήμερα και του αύριο! Υπάρχει έκπληξη..

Ταύρος
Ταυράκια μου, ο Άρης και η Αφροδίτη στα κόκκινα, ναι υπάρχει μπόλικο πάθος, υπάρχει όμως και ένας εκνευρισμός ανεπανάληπτος! Σήμερα λοιπόν, ξυπνά το θηρίο που κρύβετε μέσα σας, αποζητάτε έρωτες, μεγάλους και τρανούς, στιγμές φανταστικές και ονειροπαρμένες, πολύ hot-hot η διάθεσή σας! Διεκδικείτε, στοχεύετε, απολαμβάνετε! Πώς αλλιώς να το γράψω; Το θέμα όμως είναι πως μέσα στο ΠΣΚ, ξεπαραδιάζεστε, πληρώνετε οφειλές πολύ απαραίτητες, έχετε μεν υποστήριξη, μια βοήθεια, το αποτέλεσμα είναι ένα, ταμείο άδειο! Όταν είναι για καλό σκοπό να μην κλαίτε, θα σας ανταμείψει η προσπάθεια που κάνετε. Και μιας που το πορτοφόλι έχει κενά αέρος, ας μείνετε στο σπιτάκι σας, με αγκαλίτσες και φιλάκια. Δωρεάν υπηρεσίες.. 😅

Δίδυμος
Ζόρικο το σκηνικό, ο Άρης είναι στο ζώδιό σας, έχει άγριες διαθέσεις, ενοχλεί την Αφροδίτη, συνεπώς υπάρχει μπόλικη γκρίνια πάνω από το κεφάλι σας! Με νευράκια ξυπνάτε, δεν έχετε όρεξη για κουβέντες, ή μάλλον έχετε και θα βγάλετε τα εσώψυχά σας; Το θέατρο του παραλόγου, να είστε σίγουροι για αυτό, αστράφτει το ματάκι σας και ξεσπάτε στον σύντροφό σας, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας, όποιον βρίσκετε μπροστά σας. Το να σας ρωτήσουν τι έχετε, είναι ότι χειρότερο, τι να εξηγήσετε και σε ποιον; Το νου σας, γιατί δε θέλει και πολύ κάποιος να σας πει το αντίο και μετά να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Για λίγο βέβαια, αλλά είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις επαφές και τα άσκοπα λόγια μέσα στο ΠΣΚ. Έχετε πονοκέφαλο.. σωστά;

Καρκίνος
Από τις πιο δύσκολες ημέρες του Αυγούστου! Ο Άρης και η Αφροδίτη, έχουν ένα ερωτικό καβγαδάκι, υπάρχει θυμός, υπάρχουν και απωθημένα. Κάπως έτσι θα είναι και η ημέρα σας, ίσως και οι επόμενες! Μια αφορμή, κάτι θα συμβεί, που θα σας θυμίσει τα πάντα όλα, θα βγείτε από τα ρούχα σας και θα κάνετε μεγάλο σαματά. Δε ξέρω αν θα γυρέψετε τα δίκια σας, πιο πολύ θέλετε να τα βγάλετε από μέσα σας και ότι θέλει ας προκύψει! Όπως φαίνεται κάποιος θα κοιμηθεί στον καναπέ ή έξω από το σπίτι! Ας μην είστε εσείς αυτοί, αλλά είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε μονάχοι; Είναι από εκείνες τις ημέρες, που το «αντίο» βολτάρει έντονα στο μυαλό σας και δε φοβάστε τίποτα! Ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει. Πάρτε βαθιές ανάσες και ξανά σκεφτείτε το!

Λέων
Ερωτικά παράπονα έχει σήμερα, μπόλικα μάλιστα και με άγαρμπο τρόπο! Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι σε «εμπόλεμη» κατάσταση, συνεπώς θα βγάλετε τα εσώψυχά σας, δίχως να δώσετε το περιθώριο στο ταίρι σας, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το θέατρο του παραλόγου με εσάς πρωταγωνιστές, είστε το απόλυτο θύμα και το δείχνετε με κάθε τρόπο. Ο θυμός σας ή η δυσαρέσκειά σας, οφείλετε και σε εσάς τους ίδιους, που επιτρέψατε να συμβούν πολλά και διάφορα, ενώ θα μπορούσατε να τα είχατε αποφύγει. Αλήθειες που πονούν έχει το ΠΣΚ, δε ξέρω αν θα βγει κάτι καλό από αυτό, μιας που το ρίχνετε στα ποτά και στα ξενύχτια και ξεπαραδιάζεστε εντελώς! Αψυχολόγητα ξεσπάσματα που κάνουν κακό μόνο σε εσάς!

Παρθένος
Μια πολύ περίεργη ημέρα, μιας που η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, είναι τέρμα θυμωμένη με τον Άρη, τσακώνονται όλη μέρα και όλη νύχτα ένα πράγμα! Κάπως έτσι και εσείς, είστε μέσα στα νευράκια, τα βάζετε με τον σύντροφό σας, φταίει για τα πάντα όλα. Στις μεγάλες τις αγάπες, το σύμπαν φέρνει το πάθος και τα καυτά τα φιλιά, τις απολαύσεις όχι όμως το συναίσθημα. Ζόρικο το ΠΣΚ, μουτράκια έχει το μενού, θα το στάξετε το φαρμάκι σας, κάποιοι θα κοιμηθείτε στον καναπέ, ή μήπως στο πατρικό σας; Δεν ακούτε καμία δικαιολογία, δεν πιστεύετε σε διάφορες υποσχέσεις, θέλετε να δείτε πράξεις και χρόνος άλλος δεν υπάρχει! Μεταφέρετε την κακή σας τη διάθεση στη δουλειά και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας!

Ζυγός
Από τις πιο δύσκολες ημέρες του Αυγούστου, ένα ΠΣΚ πολύ ζόρικο σε ερωτικό επίπεδο. Άλλα θέλετε εσείς, άλλα ο σύντροφός σας, δε θα βγάλετε άκρη και τόσο εύκολα. Θυμάστε όλες σας τις επιθυμίες, τις συζητήσεις και τα εκφράζετε με πολύ παράπονο, γίνεστε κάπως ανυπόφοροι. Αν έχετε ένοχα μυστικά σας ξεφεύγουν, καλό είναι να αποφύγετε τις συγκρίσεις με πρώην, δε θα σας βγει σε καλό. Προκειμένου λοιπόν, να βρείτε τα δίκια σας, πληγώνετε τους άλλους, δημιουργείτε μια περίεργη κατάσταση, ίσως και δίχως νόημα. Αν επιθυμείτε κάτι το ιδιαίτερο καλό είναι να το ζητήσετε και άμα δε σας κάνουν το χατίρι, ανακαλύψτε εναλλακτικές, ένα plan b. Η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν μεγάλη αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο!

Σκορπιός
Πολλά είναι αυτά που θέλετε να κάνετε ή να φτιάξετε και δεν μπορείτε γιατί απλά είναι λίγο πριν τα τέλη του μήνα, χρήμα δεν υπάρχει, υπομονή και ψυχραιμία δεν υπάρχουν, ο Άρης και η Αφροδίτη σας έχουν στα κόκκινα! Όσο και αν σκούζετε τίποτα δε θα γίνει, συνεπώς φτιάξτε ένα πλάνο, βάλτε προτεραιότητες και πατήστε φρένο, θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες. Όσοι έχετε κοινό ταμείο, διαπιστώνετε ανούσιες σπατάλες και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά. Όσοι προσμένετε ένα επίδομα, αργεί να έρθει, κάποιος δε σας δίνει ότι σας έχει τάξει, πόση υπομονή να δείξετε πια; Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει υποδείξεις, όταν δεν έχει τη διάθεση, να βοηθήσει! Μέρες που κλείνετε σε κάποιον την πόρτα!

Τοξότης
Το σενάριο να σας ανακοινώσουν πως τις ημέρες αυτές δεν μπορείτε να λείψετε από τη δουλειά σας, είναι πολύ μεγάλο. Όσες μέρες και αν έχετε, θα τις πάρετε αργότερα, γεγονός που σας εξοργίζει, γιατί έχετε και εσείς ανάγκη από ξεκούραση. Η Αφροδίτη και ο Άρης ναι μεν δημιουργούν εντάσεις και λογομαχίες, όμως σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει μια σχετική εύνοια, δηλαδή να χρειαστεί να θυσιαστείτε για την καριέρα σας. Ίσως να αναλάβετε ένα project, γεγονός που θα δυσαρεστήσει πολύ το σύντροφό σας, τους φίλους σας, το καλό σας το παρεάκι, γιατί απλά δεν μπορούν να σας περιμένουν άλλο! Τα ξεκάθαρα το λόγια είναι ότι καλύτερο, δε φταίει κανείς άλλος για τις επιλογές σας! Αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει..

Αιγόκερως
Ως συνήθως όλα τα κουλά Παρασκευή γίνονται, έτσι για να έχετε να σκούζετε όλη την ημέρα! Ο Άρης και η Αφροδίτη, βρίσκονται σε ανταγωνιστική φάση, τύπου ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος, ποιος φταίει για διάφορα ζητήματα. Κάτι τέτοιο θα βιώσετε και εσείς σήμερα, κυρίως στη δουλειά σας, δηλαδή παίζει να στριμώξουν στη γωνία και να ακούσετε τα απίστευτα σε σημείο εξοργιστικό! Προφανώς κάποιος θέλει να σας πικάρει, να σας τη σπάσει, προφανώς και δε θα δεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές, δε θέλει και πολύ να ξεσπάσει ένα μπουρίνι! Αποφύγετε το ΠΣΚ να βρεθείτε με κόσμο, δε θα είστε και πολύ καλή παρέα, μπορεί να την πληρώσει τη ζημιά και κάποιος άσχετος. Μείνετε στο σπιτάκι σας και ξεσπάστε δημιουργικά!

Υδροχόος
Από τις πιο παράξενες ημέρες ever! Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι στα μαχαίρια, κάπως έτσι θα είστε και εσείς αυτό το ΠΣΚ! Και ενώ τα ζώδια κάνουν χαρακίρι, εσείς γίνεστε πολύ κακά παιδιά και γυρεύετε απολαύσεις μυστήριες, τέρμα όμως ερωτικές! Κάτι τρουπώνει στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα! Ένα πρόσωπο, κατοικεί μόνιμα στις σκέψεις σας, είστε όμως πολύ εγωιστές όχι για να το δείξετε, αλλά ούτε για να το παραδεχτείτε! Ε λοιπόν σήμερα, αύριο, μεθαύριο, θα σας βγει πολύ αυθόρμητα, θα το στείλετε το μηνυματάκι σας, θα επιδιώξετε ακόμα και συνάντηση! Ω μοντιέ.. 😅 Αν δεν καταφέρετε να ικανοποιήσετε μια τέτοια επιθυμία, θα τη βρείτε την άκρη σας. Πάντα υπάρχουν διαθέσιμες υπάρξεις στην ατζέντα σας! Αλίμονο!

Ιχθύες
Μυστήρια ημέρα, έντονη πολύ, τέρμα συναισθηματική, φοβάμαι μην πέσετε στα βράχια ξαφνικά και έχουμε δράματα! Ο Άρης και η Αφροδίτη, έχουν τις μαύρες τους, συνεπώς κάτι θα συμβεί σε ερωτικό επίπεδο. Ένα καβγαδάκι μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να έρθουν τα χειρότερα. Από μια χαζομάρα ίσως; Πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια, διαπιστώνετε στα πολύ ξάφνου πως έχετε μεγάλες διαφορές με το ταίρι σας, σας πιάνει το παράπονο και να πως οι κουρτίνες από ροζ γίνονται μαύρες! Το να ανακατευτούν τρίτοι είναι μια πολύ κακή ιδέα, μην το επιτρέψετε με την καμία. Σήμερα το σύμπαν τεστάρει κατά πόσο μπορεί μια σχέση να προχωρήσει ή όχι; Μήπως να δείτε τα σημάδια, να τα επεξεργαστείτε και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας;

magicfariel

Φωτογραφία από Lisa Yount από το Pixabay