Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ζώδιο: «Αναγεννησιακός» ο Σεπτέμβρης 24’ για τους Ταύρους! by MagicF’Ariel..

01/09 – 30/09/2024

Ταυράκια μου γλυκά, ο Σεπτέμβρης ξεκινά κάπως μυστήρια αλλά μέχρι να τελειώσει, να ξέρετε πολλά τα δώρα του σύμπαντος! Το πορτοφόλι είναι άδειο, ναι μεν έχετε καλύψει όλες σας τις υποχρεώσεις, όμως όσο ο Δίας ήταν στο ζώδιό σας, αρκετοί εκεί έξω κάνατε ανοίγματα, επενδύσεις, έγινε μια νέα αρχή πολυδάπανη και με συνέχεια. Φτάνουμε στο σήμερα, που ναι ο Δίας ο Θεός της τύχης, έχει αλλάξει ζώδιο, όμως σας έχει αφήσει χρέη!
Ε λοιπόν ο Δίας από τους Διδύμους, τις ημέρες του Σεπτέμβρη και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, έχουν σκοπό να σας προσφέρουν χρήματα, με σκοπό να προχωρήσετε παραπέρα. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, καλύτερα να πατήσετε ένα τρελό φρένο, μια παύση είναι απαραίτητη προκειμένου να οργανωθείτε εκ νέου! Οτιδήποτε και αν σας προτείνουν, όσο ωραία ιδέα και αν είναι, η απάντηση ας είναι «όχι»! Λίγο αργότερα, ίσως.. 

Νέα Σελήνη στις 03/09 στο ζώδιο της Παρθένου. Ότι καλύτερο για να αποκτήσετε προσωπική ζωή. Αν κάποιος σας φλερτάρει επίμονα, να του δώσετε την ευκαιρία. Αν όχι, μήπως να βγείτε στο σεργιάνι για έναν σύντροφο ζωής; Ερωτικές και αγαπησιάρικες οι ανησυχίες σας.

Ο Ερμής την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη, συνεχίζει να σας δημιουργεί νευράκια, δε συμφωνείτε εύκολα με τις απόψεις των άλλων! Ο Ερμής από την Παρθένο, σχεδόν όλο τον Σεπτέμβρη, σας βοηθά πάντα με την τετράγωνη λογική, να συζητήσετε από την αρχή τα θέματά σας, να τα βάλετε σε μια σειρά, να βρείτε τρόπους να τα λύσετε. Θέματα που σας καίνε είναι τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Ο Κρόνος ανάδρομος από τους Ιχθύες, είναι μπάστακας στον Ερμή, οπότε τίποτα δεν είναι εύκολο για εσάς, μέχρι και τις 26/09. Άλλα μαντάτα προσμένετε, άλλα σας έρχονται, μήπως να βγάλετε τις παρωπίδες και να αλλάξετε οπτική γωνία; Να αγκαλιάσετε μια νέα τεχνική; Να μάθετε κάτι καινούργιο; 

Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, που ναι μεν είναι ανάδρομοι σε ζώδια της Γης, όμως όχι απαραίτητα για κακό σκοπό. Σε πρώτη φάση θα χρειαστεί να δείτε τα θέματα που έχετε κατάματα, να τα αποδεχτείτε, να παραδεχτείτε τα λάθη σας, ω ναι θα τον ποδοπατήσετε τον εγωισμό σας, όμως αυτά που θα διαπιστώσετε, θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Οι επόμενες κινήσεις σας, επιβάλλεται να είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες! Ναι μεν πιάνει τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου πιο πολύ, όμως όλο και κάτι θα συμβεί και στους λοιπούς! Το σύμπαν έχει μαγική ενέργεια για όλους.. 
Τα γεγονότα που θα συμβούν τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες του Σεπτέμβρη, θα σας αναστατώσουν, θα σας στεναχωρήσουν, θα σας αγχώσουν, μπορεί ακόμα και να σας ισοπεδώσουν, όμως ο σκοπός είναι να δείτε ξεκάθαρα το τι δεν πηγαίνει καλά, το τι μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα, να δώσετε τη μάχη σας και να βγείτε νικητές! Το πάθημα που γίνεται μάθημα σε 1η φάση και το μάθημα που γίνεται ένας νέος τρόπος σκέψης, αντίληψης, τρόπου ζωής. 

Κάνω μια γλυκιά υπενθύμιση πως ο Πλούτωνας όταν με το καλό επιστρέψει μόνιμα στο ζώδιο του Υδροχόου, έχει σκοπό να σας αλλάξει αντικείμενο εργασίας. Οι Ταύροι βρίσκουν τη δουλειά των ονείρων τους και κάνουν τρελή στροφή.. Αυτά στα προσεχές.. 

Όμως τώρα γίνεται η προεργασία. Θέλει το χρόνο του και αυτό! 

Ο Άρης αλλάζει ζώδιο στις 05/09 πηγαίνει στα γλυκά τα Καρκινάκια, οπότε δεν είναι και τόσο στην τσίτα, ηρεμεί ο Θεός του πολέμου, προτιμά να του κάνουν μασάζ, να τον τρίβουν με αιθέρια έλαια, να τον νταντεύουν και να τον πασπατεύουν, θέλει και αυτός την κούρα του! Στο κατάλληλο ζώδιο φυσικά! Ο Άρης μιας που η διάθεσή του βελτιώνεται τις ημέρες του Σεπτέμβρη, θέλει να μοιράσει κάποια από τα λάφυρα, να σπρώξει λίγο χρήμα, για να βοηθήσει κάποιες ψυχές, να κάνουν την κούρα τους, έτσι όπως τους αξίζει! Beaute εν ολίγοις, γιατί όχι; 
Ταυράκια μου ετοιμαστείτε, έρχεται φακελάκι τρελό! Παίξτε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για τη ζαβολιά. Δε ξέρετε ποτέ τι καλό μπορεί να έρθει. Ανοίγουν οι ουρανοί προς τα τέλη του Σεπτέμβρη.. Κάτι θα πέσει.. καλοδεχούμενο λοιπόν. 

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, ευνοεί τα beaute, θέλει να μας ομορφύνει προφανώς, εκείνη φροντίζει τον Θεό Άρη, με έναν τρόπο πολύ μαγικό.. Έτσι είναι οι αιώνιοι έρωτες, μια ο κακός ο χαμός, μια η απέραντη αγάπη.. 

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, μέχρι και τις 22/09 έχει σκοπό να σας κόψει τη μάσα! Τέρμα οι λιχουδιές, τέρμα τα παγωτά, τέρμα τα ταβερνάκια, να συμμαζευτείτε, να μπαίνετε στα ρούχα σας. Σας ρίχνει με τα μούτρα στη δουλειά, τίποτα άλλο δε σας νοιάζει, διακοπές και αραλίκι τέλος. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό για το φινάλε του Σεπτέμβρη, σας βάζει στο παιχνίδι του έρωτα για τα καλά! Σα να το έχει βάλει το σύμπαν, αμέτι μουχαμέτι να σας βρει σύντροφο ζωής. Ταυράκια, όλο και κάποια ευκαιρία προκύπτει. 

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 18/09, είναι φοβερή και τρομερή για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Η αγάπη επιστρέφει πάντα στην αγάπη.. το γράφω και το ξανά γράφω.. Οι μεγάλοι έρωτες υπάρχουν για να μας θυμίζουν το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή! Το Φεγγάρι αυτό, μαγικά σας σπρώχνει μέσα σε μια αγκαλιά.. Τι ωραία που είναι; 

φιλάκια.. 💘

magicfariel

Φωτογραφία από James από το Pixabay