Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Άρης, Δίας και Κρόνος κλέβουν την παράσταση! by MagicF’Ariel..

12/08 – 18/08/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται αυτή είναι η πιο ζόρικη εβδομάδα του Αυγούστου! Ενώ οι πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά ζώδια, ταιριαστά μεταξύ τους, είναι ευνοϊκό το σύμπαν, ξαφνικά σα να μπαίνουν σφήνα ο ένας στα σχέδια του άλλου, υπάρχει μια ένταση μεταξύ τους! Καλά με τέσσερις πλανήτες ανάδρομους μέσα σε ένα μήνα, μην προσμένουμε σε θαύματα, εννοείται πως το μπουρίνι θα ξεσπάσει και έφτασε ο καιρός! 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, στο μάτι του Κυκλώνα! 

 Ο κόσμος φορά ξανά τις μάσκες και φέρεται με τρόπο όχι και τόσο ωραίο. Ο Ερμής από τις 15/08 επιστρέφει στα Λιοντάρια, ανάδρομος, συνεπώς θίγεται το «εγώ» μας, το σωστό και το δίκαιο δεν υπάρχουν, μόνο γκρίνια και παραλογισμός. Ο Άρης και ο Δίας προκαλούν τις εντάσεις, ο Άρης και ο Κρόνος προκαλούν τα ξεσπάσματα, τις αντιδράσεις. Και ο Ερμής με τον Ουρανό, τα πείσματα και την ξεροκεφαλιά. 
Είναι μέρες που αν δεν προσέξουμε, σχέσεις ζωής μπορεί και να χαλάσουν, έτσι επειδή.. Καμία λογική εξήγηση.. Μήπως λοιπόν, να το ξανά σκεφτούμε, όταν πάει να σκάσει το μπουρίνι; Πόσο κρατάει; 1 λεπτό; Τι είναι 1 λεπτό μπροστά στην αιωνιότητα;;; 

Τουλάχιστον στο σύμπαν βρέχει.. 🌧

φιλάκια.. 


Κριός
Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα extreme sports, ακόμα και το τιμόνι, τις ημέρες αυτές! Οι συζητήσεις που κάνετε, προκαλούν αντιδράσεις και πάνω στα νεύρα σας, πολλά κουλά μπορούν να συμβούν! Δεν έχει σημασία αν είστε στο δρόμο ή στη θάλασσα, πάντα υπάρχουν κακές στιγμές. Κάνετε πολλά βήμα πίσω σε διάφορες καταστάσεις, σα να μην είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας. Και κάπως έτσι δυσκολεύετε τις σχέσεις σας, τους ανθρώπους σας, κάποιος θα σας μαλώσει. Πολύ θέλετε «να», αλλά δε θέλετε και καθόλου!

Ταύρος
Είναι μια εβδομάδα πολύ παράξενη! Οποιαδήποτε ανάγκη και αν προκύψει, να μην την καλύψετε αμέσως, να ψαχτείτε πρώτα, ίσως τελικά να μη σας είναι άμεσα απαραίτητη. Κρατήστε τα λεφτουδάκια σας, όσα έχουν απομείνει, μην είστε large, κανείς δεν είναι σε τέτοιες εποχές. Να που το σύμπαν σας δημιουργεί συνεχώς επιθυμίες και θέλετε πολύ να κάνετε το απόλυτο shopping therapy! Ο Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα, είναι αρκετός για να προκύψουν οικογενειακοί καβγάδες! Εξηγήστε με όμορφο τρόπο, απλό και ξεκάθαρο. Τι δεν καταλαβαίνουν; 

Δίδυμος
Ζόρικη η εβδομάδα, νιώθετε πως πέφτουν όλα επάνω σας, συνεπώς παίρνετε τα ηνία και ξεκινάτε τις οδηγίες χρήσης στον έναν και στον άλλον! Ξαφνικά τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα και πως εσείς και μόνο θα σώσετε την κατάσταση και σπέρνετε έναν πανικό, ίσως άνευ λόγου και αιτίας! Ο Ερμής παίζει παράξενα παιχνίδια, καλό είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις, δεν είναι οι μέρες κατάλληλες για να εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Προκλητικοί και γκρινιάρηδες λοιπόν, ανυπόφοροι ίσως, χαλάτε τη ζαχαρένια των ανθρώπων σας. Ψυχραιμία..

Καρκίνος
Ότι έχετε θάψει μέσα στη ψυχή σας, το τελευταίο διάστημα, θα το ξεθάψετε και ότι θέλει ας προκύψει! Κάνετε βουτιά στην υπερβολή, στάζετε το φαρμάκι σας, ξεδίνετε κανονικά και δε σας νοιάζει αν κάποιος θα πληγωθεί! Δε ξεχνάτε εύκολα αυτά που σας έχουν κάνει, δε φεύγει εύκολα μια κακιά ανάμνηση. Δυστυχώς έφτασε η στιγμή από αστρολογικής άποψης, για να ξεσπάσετε, αλλιώς θα βρεθείτε στη δερμάτινη την πολυθρόνα που είναι μια υπέροχη ιδέα. Ο Κρόνος λίγο σας βαστά, όμως η επιθυμία σας είναι να πείτε την αλήθεια. Μήπως να το ρίξετε στον ύπνο;

Λέων
Υπέροχη εβδομάδα για να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, να νυχτοπερπατήσετε, να θυμηθείτε τα ωραία της ζωής. Αν υπάρχουν φράγκα στην τσέπη γιατί όχι; Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι ακόμα καλύτερα. Όμως όταν οι προϋποθέσεις υπερτερούν, τότε μήπως να το ξανά σκεφτείτε; Σαν από αντίδραση, προτιμάτε τη δική σας ικανοποίηση και αμελείτε των άλλων; Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σας, σας φουσκώνει λίγο τα μυαλά, όμως σας ξεσηκώνει για λογομαχίες. Η αλήθεια θα ειπωθεί όπως και να έχει. Ακούστε με προσοχή..

Παρθένος
Όπως φαίνεται τις μέρες αυτές, θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ενώ βγαίνετε σε άδεια, ίσως και να μη βγείτε, γιατί κάποια ψυχή απλά δε θα επιστρέψει στο πόστο της! Στάζετε φαρμάκι, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε και σας φορτώνουν με επιπλέον δουλειά! Συμβαίνουν και αναποδιές πού και πού, το νου σας μη ξεφύγετε εντελώς και ξαφνικά σας δείχνουν με το δάχτυλο. Τα νεύρα σας, όχι σε τόσο καλή κατάσταση, είναι από εκείνες τις ημέρες που σας ενοχλούν από την εργασία σας, όπως και να έχει. Ψυχραιμία..

Ζυγός
Παράξενες ημέρες, πολύ βαβούρα έχει τριγύρω! Ο Δίας η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση τη δική σας, φέρνει τύχη, έστω για λίγο. Ή που θα σας κάνουν μια πρόταση για δουλειά και θα αλλάξετε εντελώς το πρόγραμμά σας, ή που θα γνωρίσετε ένα φλερτ, που θα φέρει τα επάνω-κάτω, στην καθημερινότητά σας! Τι επιθυμείτε, μια απόδραση τρελή και αλλοπαρμένη; Θα την έχετε, θέλετε, δε θέλετε. Το σενάριο να μπείτε σε ένα αεροπλάνο ή καράβι και να εξαφανιστείτε, ακόμα και μονάχοι είναι πολύ μεγάλο! Και έτσι περνάτε πολύ καλά. Ακόμα καλύτερα..

Σκορπιός
Είναι η εβδομάδα που θα σας ζητήσουν τα απίστευτα και εσείς θα μοιράζετε τα όχι σαν καραμέλες. Και ενώ έχετε ξηγηθεί το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε από οικονομικής πλευράς, κάποιοι δε θέλουν να το καταλάβουν με τίποτα. Ανακατεύονται στα πόδια σας πολλοί και διάφοροι, ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, γεγονός που τις μέρες αυτές, σας στρεσάρει, σας εκνευρίζει και οι αντιδράσεις σας όχι και τόσο ωραίες. Μπόρα είναι θα περάσει, αλλά μήπως έφτασε η στιγμή, να θέσετε εκ νέου τα όριά σας; Οι καβγάδες για κάποιον λόγο γίνονται..!

Τοξότης
Με αφορμή τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες, παίζει τις μέρες αυτές πολύ το σενάριο να ακυρωθεί ένα ταξιδάκι αναψυχής που ετοιμάζετε μέρες τώρα και το προσμένετε πώς και πώς. Τα βάζετε με το ταίρι σας, με τους ανθρώπους σας, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς. Αναποδιές πάντα υπάρχουν, μήπως κάθε εμπόδιο για καλό; Το να μαυρίσετε τη ψυχή του συντρόφου σας, είναι ότι χειρότερο μες στον Αύγουστο. Το σενάριο να είναι γεμάτο το σπίτι που θα πάτε είναι πολύ μεγάλο και όχι όλοι καλοί δε χωρούν. Θέλετε να στριμωχτείτε καλοκαιριάτικο;;; 

Αιγόκερως
Είναι μέρες δύσκολες και όσο να’ναι κάτι σας πιάνει και εσάς! Ο Κρόνος είναι ο ύψιστος φταίχτης οπότε δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό. Θέλετε να κάνετε το ένα και το άλλο, ξεκινάτε, τα αφήνετε στη μέση, προκύπτει κάτι άλλο και δεν έχετε μάθει να αφήνετε εκκρεμότητες και τρελαίνεστε από μόνοι σας. Μέρες που θα σας ενοχλήσουν από τη δουλειά σας, που θα σας ζητήσουν τα απίστευτα, τι και να είναι χαλαρά τα πράγματα, τι και αν διακοπάρετε; Το παραμύθι ξανά από την αρχή και πόσο σας κουράζει; Οτιδήποτε και αν συμβεί μην το πάρετε κατάκαρδα!

Υδροχόος
Μέρες που ή θα το παίξετε τρελίτσα και θα αποφύγετε τα ευτράπελα, ή που θα βγάζετε καπνούς από τα αυτιά και θα ενοχλήσετε τους πάντες! Ζόρικο το κλίμα, η μάχη δίνετε σε ζώδιο του αέρα, σας πιάνει φουλ. Τα κουκιά δε σας βγαίνουν, αλλιώς τα είχατε σχεδιάσει, αλλιώς έχουν έρθει, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρατήσετε τα όπλα! Με ανάδρομο Ερμή, το παλεύουμε ακόμα πιο πολύ, πετύχει – δε πετύχει! Ιδιαίτερα όταν κάποιοι υπολογίζουν σε εσάς! Αποφύγετε να λύσετε όλα σας τα θέματα τέτοιες ημέρες, ούτε άκρη θα βγάλετε, θα απογοητευτείτε επίσης!

Ιχθύες
Τα παίρνετε λίγο κρανίο τις ημέρες αυτές, λογικό από αστρολογικής άποψης, παράλογο από όλες τις άλλες! Αυτά που επιθυμείτε και αυτά που επιθυμούν οι άλλοι, έρχονται σε σύγκρουση και δεν έχετε και τόσες αντοχές για τέτοιες συμπεριφορές. Εκφράζετε όσα αισθάνεστε με άγαρμπο τρόπο, είστε οι κακοί της παρέας, στάζετε το φαρμάκι σας, βγαίνει πολύ αυθόρμητα. Άλλα περιμένετε να εισπράξετε και άλλα σας δίνουν, είτε από οικονομικής άποψης, είτε από συναισθηματικής. Εμπόδια επαγγελματικά σας πηγαίνουν πίσω, όμως τι προσμένετε Αυγουστιάτικο;

magicfariel

Φωτογραφία από Dawn Rose από το Pixabay