Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Το Σύμπαν του Σεπτέμβρη 2024: Το απόλυτο «ξερίζωμα»! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή ο χρόνος μου τελειώνει, επιστρέφω στα καθημερινά μου τα καθήκοντα, δηλαδή πάλι θα εξαφανιστώ για λιγουλάκι, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στο σύμπαν του Σεπτέμβρη! Όχι δε βιάζομαι, έχω την εντύπωση πως κανείς δε θα βιαστεί, με αυτά που θα γράψω 😅! 

Και που λέτε, ποδαρικό στον Σεπτέμβρη μας κάνει ο Ουρανός από τον Ταύρο, ο οποίος γυρίζει ανάδρομος 01/09! Έχει και παρέα, τον Πλούτωνα, ο οποίος επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, ανάδρομος παρακαλώ πολύ! Την ίδια μέρα! 




Τρομαχτικό το βρίσκω ως αστρολογικό γεγονός, πολύ δυναμικά το σύμπαν ξεκινά τη νέα σεζόν, το σενάριο να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας είναι πολύ μεγάλο! Βάλλονται κυρίως τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου, όμως είναι τόσο δυνατές οι επιρροές, που κάτι θα βρει και τους λοιπούς, ουρανοκατέβατα μάλιστα. Τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Οτιδήποτε συμβεί θα φιλτραριστεί μέσα από αυτές τις τόσο δυνατές προσωπικότητες. Προφανώς, γιατί είναι αφοσιωμένοι, πιστοί, ειλικρινείς, πολύ εργατικοί επίσης και τέρμα δίκαιοι! Τίποτα δε θα περάσει στο έτσι, by the book και λίγα λέω. 
Τα ζώδια αυτά, αγαπούν πολύ την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Θέλουν ένα καλό σπίτι, μια καλή δουλειά, έναν καλό μισθό. Δεν το βάζουν κάτω εύκολα, ο στόχος είναι στόχος και πρέπει να επιτευχθεί. Ναι, κάνουν τις λαμογιές τους, όταν κάτι πρέπει να ρολάρει άμεσα, αλλά πάντα εκ του ασφαλούς! 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, έχει σκοπό, να κάνει μια εκκαθάριση στο τοπίο. Να διώξει τους κακούς τους συνεργάτες, να τους φανερώσει επίσης, να φέρει νέους στη θέση τους, να αλλάξει το σκηνικό μέσα στις ομάδες. Ω ναι φέρνει νέους παίχτες, γιατί οι τεχνικές έχουν ήδη αλλάξει και οι ομάδες χρειάζονται φρέσκα μυαλά! Ιδέες διαφορετικές από τις συνηθισμένες! Δηλαδή για να παραμείνουν οι βάσεις γερές, για να υπάρξει ασφάλεια, σταθερότητα και μέλλον, θα πρέπει να γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Όλα χρειάζονται μια καλή συντήρηση στη ζωή αυτή, από το πιο απλό μέχρι το πιο σπουδαίο. 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ανάδρομος, ξανά, είναι μια πληγή! Ο Αιγόκερως ως προσωπικότητα είναι πολύ αυστηρός, δύστροπος, ειλικρινής, ντόμπρος, δε χαρίζει κάστανο! Αυτό που πρέπει να ειπωθεί, θα ειπωθεί και όποιος θέλει ας κλάψει. Ας πρόσεχε! Σωστά; Αποκαλύψεις θα υπάρξουν, μεγάλες και τρανές, θα μας πέσει πάλι το σαγόνι, γιατί πρέπει να βγουν οι δράκοι στη φόρα, για να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα! Να πέσουν οι μάσκες. Δε γίνεται να στηριζόμαστε σε πρόσωπα, από συνεργάτες, μέχρι και συντρόφους και να είναι ψεύτικο όλο αυτό! Πώς θα έρθει ένα καλύτερο μέλλον; Ξεριζώματα μυρίζομαι, ισοπεδώματα επίσης, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, με ταχύτητα φωτός! Είναι η τελευταία ευκαιρία που μας δίνει το σύμπαν, για την απόλυτη εκκαθάριση! Όποιος λοιπόν έχει λερωμένη τη φωλιά του, θα τον χάσει τον ύπνο του, γιατί τις ημέρες του Σεπτέμβρη, θα πληρώσει το τίμημα, όποιο και αν είναι αυτό! Δεν αστειεύεται ο Πλούτωνας, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! 

Κρόνος και Ποσειδώνας συνεχίζουν να είναι ανάδρομοι στους Ιχθύες! Ρίχνουν τους τόνους, δεν είναι τόσο σκληροί, καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία στο σύμπαν, όμως δουλεύουν υπογείως! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το σενάριο να γλυκάνετε λιγουλάκι παίζει πολύ. Θα συμβιβαστείτε σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να χρειαστεί να πείτε αθώα ψεματάκια, προκειμένου να ρολάρουν οι υποθέσεις σας. Ακόμα και ο Κρόνος το επιτρέπει, αρκεί να μην είναι εις βάρος κάποιου άλλου! Το γυαλί που ράγισε δε ξανά κολλά! Κυρίως στις ερωτικές τις σχέσεις. Το πλανητικό σκηνικό επιμένει στην απόλυτη εκκαθάριση, απλά θα το κάνετε πιο όμορφα. Πιο πολιτισμένα. Πιο στο αθόρυβο. Ίσως και πιο συνειδητοποιημένα. 

Όπως φαίνεται ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει! Το ζητούμενο για ακόμα μια φορά είναι να φύγει το σκάρτο από τη μέση και να αντικατασταθεί με κάτι αξιόλογο, χρήσιμο και αποτελεσματικό. Ότι και αν σημαίνει αυτό. Το σύμπαν μας έδωσε μπόλικο χρόνο, αμέτρητα σημάδια, έχει προετοιμάσει το έδαφος, οπότε ο καθένας από εμάς, γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο, όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει στον Υδροχόο, μόνιμα πια! Η εξέλιξη και η πρόοδος απαιτούν διαγραφές! 

Η Νέα Σελήνη στις 03/09 είναι στο ζώδιο της Παρθένου. Ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή, νέες βάσεις γερές και δυνατές, σε νέο χώμα. Κάθε κίνηση πολύ καλά μελετημένη, κάθε λεπτομέρεια επιμελείται με προσοχή, όποιος έχει σχέδιο, ας το ξεκινήσει άμεσα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και το σύμπαν βιάζεται όπως φαίνεται για εκείνες τις περιβόητες τις αλλαγές! Τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) πάρτε το απόφαση, εσείς θα κάνετε την αρχή! Καλή δύναμη σας εύχομαι!

Ευτυχώς που ο Άρης πηγαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου! Που λέει ο λόγος, φεύγει από την τρέλα και πηγαίνει στη ψυχασθένεια, αλλά τουλάχιστον Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και τα θέματα του σπιτιού. Εντάξει χάνει τη δυναμική του ο Άρης, γίνεται πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός, όμως μια τάξη θα τη βάλει. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, ίσως να φέρει και την αταξία, δηλαδή ένα σπιτικό «χαλασμένο» ή που θα φτιάξει ή που θα γκρεμιστεί! Το σενάριο να μπουν νέοι κανόνες παίζει πολύ, σε όποιον αρέσουν φυσικά, συνήθως κάνουν κουμάντο οι μεγαλύτεροι και όχι οι μικρότεροι. Κάρτα θα χτυπάμε και στο σπίτι, να μου το δείτε και αυτό! 

Ο Δίας από τους Διδύμους, ασχολείται με τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου, απελευθερώνεται από τις κακοτοπιές του Κρόνου, οπότε οι μέρες του Σεπτέμβρη, είναι αισιόδοξες κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Υπάρχει ενθουσιασμός, ελπίδα, πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν από εδώ και πέρα! Κυρίως για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)! 

Ο Ερμής τις ημέρες του Σεπτέμβρη έχει πολύ δουλειά. Την 1η εβδομάδα είναι στα Λιοντάρια, μετά πηγαίνει στην Παρθένο και στα τέλη στον Ζυγό! Αμέτρητα τα μαντάτα, όλων των ειδών, αλλά το κυρίως θέμα είναι τα εργασιακά μας! Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται. Ορθά, κοφτά, νέτα, σκέτα! Ο Ερμής είναι πολύ ξεκάθαρος στα μηνύματα που πρόκειται να στείλει στον καθένα από εμάς. Όσο είναι στην Παρθένο, συναισθηματισμοί δεν υπάρχουν, μόνο τετράγωνη λογική. Μέχρι και τις 26/09 θα κυλήσει ένα δάκρυ, χαράς, λύπης, δε γίνεται όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις. Ο Ερμής στον Ζυγό, τέλη του Σεπτέμβρη, στέλνει φουλ ερωτικά μηνύματα. Κάπως πρέπει να φτιάξει η διάθεση του κόσμου. 

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό! Μέχρι και τις 22/09, στρέφουμε την προσοχή μας σε θέματα ομορφιάς. Καιρός να χάσουμε τα κιλά των διακοπών, να πάμε ένα κομμωτήριο, να φτιαχτούμε, να σουλουπωθούμε, καλό είναι να λάμπουμε, να φτιάξουμε ψυχολογικό. Είναι τέλειο το διάστημα αυτό, για να πάμε γυμναστήριο, για να τρώμε πιο υγιεινά, για να πάμε στους γιατρούς, να προετοιμαστούμε για το χειμώνα που έρχεται. Σα να φτιάχνει και λίγο το οικονομικό, δηλαδή όποιος έχει να λαμβάνει, θα λάβει ίσως και κάτι τις το παραπάνω! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό στις 23/09! Ο έρωτας αλλάζει χρώμα. Το χρήμα επίσης. Σα να σκοτεινιάζει λίγο το σύμπαν, μπαίνει στο mood, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Παράξενα τα μηνύματα, μυστήρια η συμπεριφορά του κόσμου, κάποιο μπουρίνι θα ξεσπάσει, πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια. Πάντα όμως προκύπτουν έντονα πάθη, έρωτες κεραυνοβόλοι, συναντήσεις μοιραίες. Άλλωστε το χρήμα και έρωτας κινούν να νήματα της ζωής! Το ένα χρειάζεται το άλλο, οτιδήποτε συμβαίνει τριγύρω και σε εμάς, βασίζονται σε αυτά. Καλά θα περάσουμε τις ημέρες του φθινοπώρου! 

Και τελειώνω με την Πανσέληνο στους Ιχθύες 18/09, με έκλειψη Σελήνης. Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη, θα μας φλομώσει στη χρυσόσκονη. Ωραιοποιεί τις καταστάσεις το σύμπαν, φέρνει και ροζ συννεφάκια, ας πέσουμε στα μαλακά, μετά από όλα αυτά που θα τραβήξουμε. Ο Ερμής και ο Κρόνος μπάστακες στο σκηνικό, προσπαθούν η πραγματικότητα να διατηρηθεί με κάθε τρόπο. Ρομαντικό το φεγγάρι αυτό, προφανώς είναι μια τελευταία ευκαιρία, για να σωθούν κάποιες σχέσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, think before you.. say goodbye! 

Με το που μπαίνει Σεπτέμβρης, εν ολίγοις, τρέχουμε και δε φτάνουμε, κυρίως για επαγγελματικά θέματα και οικονομικά! Χρόνος άλλος δεν υπάρχει, τέρμα οι δεύτερες οι σκέψεις, ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος! Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, θα παλέψουμε με τα θηρία, θα χάσουμε, θα νικήσουμε, σίγουρα θα βγούμε πιο δυνατοί από την όλη ιστορία. Τι έμεινε, ένα φθινόπωρο και ένας χειμώνας! Μια χαρά μας προετοίμασε ο Αύγουστος από αστρολογικής άποψης.. Ξέρει το σύμπαν τι κάνει! 

φιλάκια.. 💖

magicfariel

Φωτογραφία από Ralf Seemann από το Pixabay