Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ζώδιο: Μια Ευκαιρία Ζωής, φέρνει ο Σεπτέμβρης 24’ για τους Παρθένους! by MagicF’Ariel..

01/09 – 30/09/2024

Αγαπητοί μου είστε το μυαλό της παρέας! Είστε ο κατάλληλος άνθρωπος, για να λύσετε γρίφους που άλλοι δεν μπορούν! 

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει πολύ δυναμικά, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη είναι ακόμα στον Λέοντα, ο οποίος σας κάνει κουτσομπόληδες, ξεστομίζετε κακίες που μπορούν να σας εκθέσουν, κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Οπότε μακριά από πηγαδάκια, από φιλαράκια – συνεργάτες, που μπορεί να σας ζηλεύουν και να θέλουν το κακό σας. 

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, επιτέλους, βελτιώνεται το επικοινωνιακό κομμάτι, μπορείτε να κάνετε απίστευτες συζητήσεις, να εκφράσετε τις ιδέες σας, να παίξετε ομαδικά προκειμένου κάποιος στόχος να επιτευχθεί άμεσα κιόλας! Συνεργαστείτε, είναι προτιμότερο από το να τραβήξετε το δρόμο σας, εκείνον το μοναχικό.. Μόνο έτσι θα γλυτώσετε από τον Κρόνο, ο οποίος σας παρακολουθεί, θέλει να δει κατά πόσο έχετε βάλει μυαλό, ή όχι;;; Αν είστε τίμιοι και δίκαιοι δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Αν όμως κάνετε κακές σκέψεις και κακές πράξεις, τότε τίποτα δε θα σας βγει και θα φρικάρετε εντελώς! 

Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, σίγουρα τις μέρες του Σεπτέμβρη θα σας βάλει στη θέση σας, είτε με όμορφο τρόπο, είτε με άσχημο. Η επιλογή είναι εξολοκλήρου δική σας! 

Ο Δίας από τους Διδύμους, θέλει πολύ να προοδεύσετε, να αποκτήσετε μια νέα θέση εργασίας, έναν τίτλο διαφορετικό, να έρθουν και περισσότερα χρήματα. Είναι περίοδος που χτίζετε το μέλλον σας, φτιάχνετε την πορεία σας, μια προαγωγή είναι στα σκαριά! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, ανάδρομος, δε θα σας αφήσει να βαρεθείτε, οπότε παίζει το διάστημα αυτό να σας αναθέσουν ένα κάρο υποθέσεις, να σας βάλουν δύσκολα tasks, να δουν το έχετε ή δεν το έχετε; Εννοείται πως είστε ικανοί, αξιόπιστοι, δουλευταράδες, δε σας νοιάζουν τα ξενύχτια, πορώνεστε πολύ με τη δουλειά σας. Αυτό έχει συνέπειες θετικές και αρνητικές! 

Πριν αναφέρω τα ερωτικά σας, ας προσθέσω τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 03/09, η οποία ευνοεί τα επαγγελματικά σας σε απίστευτο βαθμό! Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να απογειωθείτε σε θέματα καριέρας, να η ευκαιρία! Μπορεί ακόμα να φτιαχτεί ένα νέο πόστο, το οποίο να ταιριάζει απόλυτα με το αντικείμενό σας. Να ηγηθείτε μιας ομάδας. Πολύ δυνατό το διάστημα αυτό, δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Το θέμα είναι πως ο Άρης στους Διδύμους και αργότερα στον Καρκίνο, θέλει λίγο να σας απογοητεύσει, να σας ρίξει στα πατώματα. Σας τσιγκλάει προκειμένου να εκφραστείτε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας, να μάθουμε και εμείς το τι σας συμβαίνει! Τι τρέχει με την περίπτωσή σας τελικά; Πιο πολύ αποζητάτε τη γνώμη των ξένων, παρά του συντρόφου σας! Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι στην προκειμένη την περίπτωση προτιμάτε τις ελευθερίες σας, την πάρτη σας, τις δικές σας τις επιθυμίες, δεν έχετε χρόνο για αγάπες και λουλούδια. Πόσο μάλλον για ερωτήσεις άκρως ενοχλητικές.

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω, με τη βοήθεια του Ποσειδώνα που είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, έχουν σκοπό τις ημέρες του Σεπτέμβρη, να βγάλουν στην επιφάνεια τα άπλυτα της σχέσης σας. Θα το προκαλέσετε αυτό, όμως σε μια τόσο σημαντική περίοδο χρειάζεστε στήριξη και όχι αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς. Όχι μέσα στο σπίτι σας. Έχετε ανάγκη από φροντίδα και κατανόηση, άλλωστε όταν εσείς είστε καλά είναι και οι άλλοι. Ο Αύγουστος έδειξε τα σημάδια του, ήρθαν μπόλικα μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, κάποιος είπε πως θα αλλάξει, αλλά δε βλέπετε να γίνεται κάποια προσπάθεια. Μεταξύ μας τώρα, ο άνθρωπος δεν αλλάζει, όπως ήταν θα παραμείνει, άντε με μια μικρή πρόοδο Απειροελάχιστη, γιατί οι συνήθειες είναι συνήθειες και η ζωή μια. Υπάρχει και αυτό το σενάριο. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη τότε υπάρχει και μέλλον. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο τότε ένας χωρισμός είναι στα πλάνα του σύμπαντος! 

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 18/09, σας μπερδεύει σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τη μια αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας, από την άλλη δεν τον αντέχετε ούτε λεπτό! Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσετε, να δείτε τα σημάδια, να τα αποδεχτείτε και να κινηθείτε αναλόγως. Αξίζει η σχέση ή όχι; Ο Ποσειδώνας σας βαστά αναποφάσιστους, σα να τα θέλετε όλα στο πιάτο. Και όποτε σας κάνει κέφι.. Δεν πάει όμως έτσι! 

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό φέρνει το χρήμα. Έχει χρήμα να μοιράσει το κορίτσι, τι να κάνουμε τώρα. Μπορεί να εμφανιστούν τίποτα κρατήσεις, τίποτα φόροι, κάποιες υπερωρίες και να τα πάρετε όλα μαζί. Εννοείται πως όπως έρθουν, έτσι και θα φύγουν, ένα shopping therapy, πριν το φθινόπωρο είναι ότι πρέπει.

Ας το συμμαζέψουμε λίγο το έργο! Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας γεμάτος από ευκαιρίες επαγγελματικές. Χρήματα παραπάνω θα έρθουν. Αναλαμβάνετε ένα νέο project, ή πολλά μαζί προκειμένου να αποδείξετε την αξία σας. Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά. Ερωτικά ή που έχετε έναν σύντροφο διαμάντι και κατανοεί πλήρως τις ανάγκες σας και την παρούσα την κατάσταση, ή όχι. Η σκέψη ενός χωρισμού, είναι σαν το δηλητήριο. Μια που μπαίνει μέσα στο μυαλό και μια που φεύγει όταν αυτό γίνει πράξη. Συνεπώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και τέτοια δυσάρεστα συναισθήματα. Προτιμάτε τις παρέες και τους ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κοινές ανησυχίες, που μπορούν να συμβάλουν στο έργο σας θετικά! 

Και τελειώνω με αυτό! Μια ευκαιρία ζωής, απαιτεί θυσίες. Μέχρι πού θα το φτάσετε;

φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από Eva Michálková από το Pixabay