Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Αφηρημένο το σκηνικό με τη Σελήνη στους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις φορές που έχω ανάγκη να γράψω, για εμένα, για τη δική μου τη ψυχή, συνεπώς εμφανίζομαι στα ξαφνικά, ως συνήθως! Δευτέρα σήμερα, καλή μας εβδομάδα, κουλή ημέρα μπορώ να πω, αφηρημένη μέχρι εκεί που δε φτάνει! Σημείωνα τα πάντα σε ένα χαρτί, για να μη λοξοδρομήσω, για να μη χαθώ, για να είμαι σίγουρη πως έπραξα το σωστό και όχι το λάθος. 

Έλλειψη συγκέντρωσης, με τη Σελήνη στους Διδύμους! Στο παράθυρο όταν υπάρχει ωραία θέα, είναι ότι καλύτερο. Βλέπεις πχ. την Πάρνηθα και ανοίγει το μάτι σου. Βλέπεις τα σύννεφα να ταξιδεύουν και πόσο γαληνεύει η ψυχή σου, το μυαλό σου, πόσο εύκολα φεύγει το μυαλό από τη θέση του. 
Καλά όποιος βλέπει θάλασσα από το γραφείο του, από το σπίτι του, είναι υπέρ τυχερός, συναρπαστικό το ταξίδι, απίστευτα τα χρώματα, ουρανού, θάλασσας, ήλιου με τα μαύρα σύννεφα να φτιάχνουν αποχρώσεις! Πόσες φανταστικές εικόνες φτιάχνει ο Ποσειδώνας μέσα από τους καταγάλανους ωκεανούς; 

Κάτι έχω πάθει.. γράφω και ταξιδεύω.. 

Φευγάτες οι ημέρες μας, μέχρι και την Τετάρτη 24/01, οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε πλήρη έξαρση, όλο και κάποιο έργο θα μεγαλουργήσει αύριο – μεθαύριο. Εμείς που δεν είμαστε καλλιτέχνες, προσοχή στην οδήγηση, στο ίσιωμα, στα αιχμηρά αντικείμενα, σε οτιδήποτε μπορεί να μας τραυματίσει. 

Ο Ποσειδώνας κάνει θόρυβο, θα έλεγα μακριά από τα μπαρ και τα ξενύχτια..γιατί πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν.. τις μέρες αυτές! Ταξάκι σε κάθε περίπτωση και τσαγάκι..μήπως; 

φιλάκια.. 😎


Κριός 
Αν και Δευτέρα σήμερα, σας πιάνει μια λογοδιάρροια με τον έναν και τον άλλον, μόνο δουλειά δεν κάνετε! Αφήστε τα σοβαρά ζητήματα στην άκρη, μιλήστε περί ανέμων και υδάτων, γιατί εσείς μπορεί να βρίσκεστε σε μια παραζάλη, οι άλλοι όμως ίσως προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν πληροφορίες.. ενδόμυχα μυστικά, οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει, αύριο-μεθαύριο! Εννοείται πως τίποτα δεν παίρνετε στα σοβαρά, ούτε προσωπικά, μπενάκης-βγενάκης. Μέχρι και τις 24/01 χαλαρά.. 

Ταύρος 
Ωραία Δευτέρα για να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι, τους κωδικούς των τραπεζών, ο μήνας στα τέλη του, δε χρειάζεται να κάνετε άλλες σπατάλες, που πολύ θα το ήθελε το σύμπαν με τη Σελήνη στους Διδύμους! Όσο και αν αγαπάτε μερικές ψυχές εκεί έξω, σήμερα δεν είναι η μέρα για να κάνετε χατίρια! Αποφύγετε με κάθε τρόπο να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Όπως δεν έχουν οι άλλοι φράγκα, έτσι δεν έχετε και εσείς! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, επειδή κάνετε του κεφαλιού σας.. 

Δίδυμος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, παρέα με έναν Ποσειδώνα που βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση, να ξέρετε πως θα γίνετε οι κουτσομπόληδες της παρέας, θα γεμίσετε με φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες! Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, μια σας αρέσει, μια δε σας αρέσει, όχι δεν είναι μέρα για να αποφασίσετε το οτιδήποτε. Αθώα ψεματάκια, μπορεί να σας μπλέξουν σε περιπέτειες, δυνατή η επιρροή της Σελήνης στην περίπτωσή σας. Το νου σας μην κοιμηθείτε στον καναπέ κανά τριήμερο!
 
Καρκίνος
“Blue Monday” το σύμπαν σας το αφιερώνει το τραγούδι αυτό με τη Σελήνη στους Διδύμους. Καμία όρεξη για τίποτα, φαντάζεστε δράκους, είστε μέσα στο παράπονο, προκαλείτε ένα δράμα, έχει πολύ κλάμα η κυρία στο μενού των ημερών. Μέχρι την Τετάρτη 24/01 υπαρξιακά τα θεματάκια σας. Η φατσούλα κολλημένη στο παράθυρο, γκρίζο το τοπίο έξω, πολύ πεσμένα τα κέφια. Και αυτές οι μέρες έχουν τη γλύκα τους, μια τούρτα σοκολάτα ότι πρέπει για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.. Ένα κιλό πάνω! 

Λέων
Ξεσηκωμένοι για βόλτες παρέα με τα φιλαράκια είστε και ας είναι Δευτέρα και ας κάνει ψόφο έξω! Η Σελήνη από τους Διδύμους, σας έχει ήδη κλείσει διάφορα ραντεβού, δε ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρετε, γιατί αν παίζει σύντροφος στη ζωή σας, έχει παντόφλα γενικώς! Το νου σας στο τι λέτε και πού, γιατί εσείς μπορεί να είστε πρόσχαροι, θετικοί και ενθουσιώδεις, όμως στέλνετε παράξενα μηνύματα στους τριγύρω, μην έχουμε τίποτα έρωτες στα ξαφνικά με πρόσωπα που δεν πρέπει. Συμμαζευτείτε! Σε τρεις μέρες Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Το νου σας.. 

Παρθένος
Μπάχαλο σας κάνει σε ψυχολογικό επίπεδο η Σελήνη από τους Διδύμους. Η διαίσθησή σας έντονη, λόγω του Ποσειδώνα, που σας παραπλανάει κατά κάποιο τρόπο. Νιώθετε πως κάποιος σας λέει ψέματα, από τους ανθρώπους σας, σας αποφεύγει, ότι χειρότερο για εσάς. Μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν, γιατί η δουλειά σας δε θα γίνει όπως θα θέλατε και το σενάριο να εκτεθείτε, πολύ μεγάλο. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας μονάχοι και ας έρθει και το αύριο. Καχύποπτοι και γκρινιάρηδες όσο ποτέ. Αποδείξεις έχετε;;;

Ζυγός
Τυχεροί ακόμα και με τη Σελήνη στους Διδύμους, μιας που θα ξεπορτίσετε, θα βολτάρετε, ίσως και να βρεθείτε σε μυστήρια σουαρέ και ας είναι Δευτέρα. Αρκετοί ταξιδεύετε κάπου μακριά, είναι μια περίοδος που προτιμάτε τις διακοπές σε τροπικά μέρη. Είστε όμως και λίγο ανικανοποίητοι, μες στο παραπονάκι, γιατί κάποιες φορές τα ταξίδια είναι του νου και μόνο. Αποφύγετε τα ψεματάκια γιατί σας πιάνουν και εκτίθεστε για ανούσια πράγματα. Κάπως τεμπέληδες, ποιος κουνιέται τώρα κάνει και κρύο..! 

Σκορπιός
Σκοτεινιασμένη Δευτέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους, σας παίρνει πολύ από κάτω, για οικονομικούς, ερωτικούς λόγους, βασικά για τα πάντα όλα! Και για να νιώσετε καλύτερα, αποζητάτε ένα γερό shopping therapy, το οποίο δεν είναι ότι καλύτερο στην παρούσα φάση. Εννοείται πως δε δανείζετε λεφτά σε κανέναν, μέρες πολύ παράξενες για να εμπιστευτείτε κάποιον άφοβα. Οτιδήποτε σας συμβαίνει καλύτερα να το εκφράσετε άμεσα, πριν την Πανσέληνο, γιατί μετά ξεφεύγετε και παραφέρεστε!

Τοξότης
Είστε η ψυχή της παρέας με τη Σελήνη στους Διδύμους, όμορφα ξεκίνησε η εβδομάδα! Φροντίστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς πάνω από όλα και όχι τους άλλους. Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, προτιμάτε τα ήσυχα τα μέρη, όμορφες και αισιόδοξες συζητήσεις, καλές συμπεριφορές. Είστε δυνατή ψυχή, όμως τις μέρες αυτές, όλο και κάποιος θα σας αναστατώσει σε μελοδραματικό σημείο. Προτιμήστε τα αμοιβαία και μη γίνεστε χαλί να σας πατήσουν. Ο Ποσειδώνας σας πηγαίνει περίπατο..

Αιγόκερως
Αλλού για αλλού με τη Σελήνη στους Διδύμους. Προτιμάτε να κάνετε gossip, παρά οτιδήποτε άλλο. Αφηρημένοι μέχρι εκεί που δε φτάνει, πόσες φορές χαθήκατε στο ίσιωμα Δευτεριάτικο; Μέχρι και τις 24/01 κάπως έτσι, το νου σας σε λάθη στη δουλειά, που σίγουρα θα χαλάσουν τη ζαχαρένια σας. Φαντάζεστε δράκους, σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν, μην τρελαίνεστε κάπου υπάρχει μια λογική εξήγηση. Φλερτάρετε κατά λάθος, ο Ποσειδώνας κλέβει ότι άμυνα έχετε.. Έρωτας! 

Υδροχόος
Ενώ όλος ο κόσμος ψύχεται συναισθηματικά, εσείς στα κόκκινα! Η Σελήνη στους Διδύμους, είναι μια φουλ ερωτική επιρροή, συνεπώς Δευτεριάτικο ξυπνήσατε με μια διάθεση hot hot! Βασικά γυρεύετε επιβεβαίωση, πως περνάει ακόμα η μπογιά σας, θα πείτε πολλά αθώα ψεματάκια προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, ακόμα και στον έρωτα! Ποσειδώνας είναι αυτός, η φευγάτη σας ψυχή θέλει να ακούει το πόσο σας αγαπούν.. Φίλοι, φίλοι σου κρατώ και το μαντήλι, ότι πιο εύκολο!

Ιχθύες
Θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια με τη Σελήνη στους Διδύμους. Τέρμα ευαίσθητοι, η καρδούλα σας χτυπά λίγο πιο δυνατά, για πρόσωπα που θέλετε να υπάρχουν μέσα στη ζωή σας. Που νιώθετε δίπλα τους γαλήνια. Που μπορείτε υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε δράκους, συνεπώς η Δευτέρα σας από τη μια ρομαντική από την άλλη μελαγχολική, κανονίστε για επιστρέψετε σε πρώην σύντροφο να έχουμε και άλλα. Όπως και να έχει αποζητάτε μια αγκαλιά! 

magicfariel

Φωτογραφία από Александра Туркина από το Pixabay