Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Ήλιος και Πλούτωνας στον Υδροχόο! Η σελίδα αλλάζει! by MagicF’Ariel..

21/01 – 19/02/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όταν έχεις τον Ουρανό στο ζώδιό σου, οτιδήποτε και αν έχεις προγραμματίσει, δεν παίζει να πραγματοποιηθεί, με τίποτα! Κάνει πλάνα η Ταυρίνα και το σύμπαν γελά, γιατί κανείς δε ξέρει τι του ξημερώνει τώρα πια!

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο! Να υποκλιθούμε στο σύμπαν, πραγματικά ένας υπέροχος αστρολογικός συνδυασμός, φανταστείτε το λίγο, το φως με το σκοτάδι, σε απόλυτη αρμονία. 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25/01, είναι έντονη, τα συναισθήματα μας, η διάθεσή μας, οι αντιδράσεις μας, όλα στα κόκκινα! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, προφανώς οι μέρες αυτές είναι Πλουτώνιες, οι αλλαγές αστραπιαίες! Κομήτες πέφτουν βροχή, αποφάσεις, αλλαγές, νέες δραστηριότητες, νέα ενδιαφέροντα, νέα μονοπάτια. 

Τρεις μέρες πριν γεμίσει το Φεγγάρι και τρεις μέρες μετά, δηλαδή 22/01 – 28/01/24, ξεφεύγει λίγο το πράγμα σε θέματα συμπεριφοράς. Εντάσεις, καβγαδάκια, ασυνεννοησία, ένα πείσμα απερίγραπτο, ο καθένας έχει δίκιο για την πάρτη του. Όλοι μικροί Θεοί.! Tragic.. λέω.. το θέατρο του παραλόγου στα προσεχές! 

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο, έρχεται στα ίσα του γύρω στις 27 με 28/01, οπότε σιγά-σιγά το απρόβλεπτο αλλάζει μορφή, υφίσταται μεν, οι αλλαγές επιβάλλονται, αλλά μπορούν να συμβούν με πιο ομαλό τρόπο. Λέμε τώρα.. 

Και μπαίνει Φλεβάρης, αλλάζει το σκηνικό, γίνεται τέρμα απρόβλεπτο, ψυχρό κακό και ανάποδο, Ήλιος, Πλούτωνας και Ουρανός, ξεριζώνουν πράγματα και θάματα, το τοπίο θα καθαρίσει, αμέτι μουχαμέτι. Η εποχή του Υδροχόου, έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και για να κατανοήσουμε το τι εννοεί ο ποιητής, θα πρέπει να το ζήσουμε πρώτα! Βάσεις ετών, θεμέλια καλύτερα, γκρεμίζονται γιατί κάτι νέο θα φτιαχτεί εκεί.
Ο Ήλιος στον Υδροχόο, μπορεί να είναι ο λόγος που υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον, για νέες ιδέες. Δημιουργικότητα και εργατικότητα, ξεκινάμε δυναμικά. Συναισθηματισμοί δεν υπάρχουν, ούτε συμπόνιες, μάλλον κάνει πολύ κρύο στις καρδιές των ανθρώπων. Ο Υδροχόος, ζώδιο του χιονιά, παγώνει την καρδιά, ποιες αγάπες και ποια λουλούδια;

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 05/02 απαιτεί αλλαγές εδώ και τώρα! Αυτό ίσως να σημαίνει και λανθασμένες κινήσεις. Βιαστικές αποφάσεις. Είναι σα να σε σπρώχνει κάποιος από την προβλήτα, μέσα στη θάλασσα. Προλαβαίνεις να κλείσεις τη μύτη. Τη βουτιά θα την κάνεις. Μην πανικοβάλλεσαι! Θα κολυμπήσεις, είσαι δυνατός! Θα βγεις στην στεριά, άλλος άνθρωπος!

Αγίου Βαλεντίνου, με Ήλιο, Πλούτωνα, Ερμή και Άρη στον Υδροχόο! Omg και τρία λολ! Όποιος ζήσει μια ρομαντική στιγμή εκείνη την ημέρα, δίχως παρατράγουδα, να μας το πει να του δώσουμε ένα μπόνους! 

Πολύ ζουμί, έχει το σύμπαν.. Αυτά προς το παρόν!

Όλα γίνονται για έναν Υδροχόο.. το ρεζουμέ.. 😅

φιλάκια.. 


Κριός
Την αλλάζετε τη ρημάδα τη σελίδα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, δεν αλλάζετε γνώμη με τίποτα! Αφορά την εργασία σας, τη ψυχική σας υγεία, την πρόοδό σας και λίγο την τσέπη σας. Ο Ήλιος από σήμερα στον Υδροχόο μέχρι και τις 19/02 είναι ότι καλύτερο για να πάρετε τα πάνω σας, να καλυτερέψει η διάθεσή σας, να κοινωνικοποιηθείτε, να το ρίξετε λίγο έξω. Η ψυχαγωγία είναι απαραίτητη και μέρος της ζωής. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, φέρνει για εσάς, μια νέα θέση εργασίας, ίσως πολύ διαφορετική από αυτή που ήδη βρίσκεστε. Ξεριζώνετε το παλιό, αμέτι μουχαμέτι και κυνηγάτε το καινούριο, το βρίσκετε κιόλας, δε φοβάστε τίποτα και κανέναν! Ξεκινά μια νέα εποχή, με νέους στόχους και οράματα! Ο επιμένων νικά!

Ταύρος
Οι αλλαγές σας πονοκεφαλιάζουν, είτε τις αποφασίζετε εσείς οι ίδιοι, είτε κάποιοι άλλοι για εσάς! Ζόρικο το διάστημα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη, μιας που όχι απλά αλλάζει η σελίδα, ξεκινάτε νέο βιβλίο από την αρχή! Από τη μια ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, δε νομίζω να μείνει τίποτα όρθιο! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ψάχνεστε αρκετοί για κάτι νέο, κάτι που θα σας απελευθερώσει από τα δεσμά, το βρίσκετε και εξαφανίζεστε, τόσο απλά! Είστε φουλ απρόβλεπτοι, τέρμα επαναστατικοί, έτοιμοι για δράση, ή τώρα ή ποτέ! Ο Πλούτωνας εμφανίζει διάφορες ευκαιρίες, παγίδες πάντα υπάρχουν, μη θυσιάσετε σχέσεις ζωής για το χρήμα. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο, να πάρετε μια προαγωγή, έναν τίτλο ως δώρο για την εργατικότητά σας! Μην καβαλήσετε καλάμα! Συνεχίστε να παράγετε το έργο σας! 

Δίδυμος 
Ότι καλύτερο για εσάς, ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο! Κάνετε μεγάλη στροφή σε θέματα επαγγελματικά και διαπιστώνετε πως μπορείτε να γίνετε ακόμα καλύτεροι και να ανέβετε κάμποσες σκάλες, με την αξία σας φυσικά. Καιρός λοιπόν, για να ανοίξετε βιβλίο ξανά, να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο, να επενδύσετε στον εαυτό σας, για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Παθιάζεστε με τα όνειρά σας, είστε αισιόδοξοι μετά από πάρα πολλά χρόνια, έχετε στήριξη μεγάλη από άτομα που ο λόγος τους περνάει! Το σενάριο να ταξιδέψετε κάπου μακριά, είναι μεγάλο, ίσως και ένα επαγγελματικό ταξίδι να είναι η αφορμή, έχετε ανάγκη από νέες εικόνες, ιδέες, κάτι φρέσκο. Να δείχνετε πως διψάτε για νέες εμπειρίες και όχι πως τα ξέρετε όλα! 

Καρκίνος
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στο Υδροχόο, είναι ότι χρειάζεστε για να πάρετε δραστικά μέτρα που αφορούν τα συμφέροντά σας και μόνο! Το διάστημα αυτό ο ρόλος σας εντελώς κατασκοπευτικός, θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για τα έσοδά σας, τα χρέη σας, οτιδήποτε υπάρχει και δεν υπάρχει ακόμα και σε ακίνητη περιουσία. Χωρίζετε τα τσανάκια σας, με απόλυτο τρόπο, ότι σας ανήκει είναι δικό σας, τελεία και παύλα! Δύσκολο όταν υπάρχουν και άλλοι μέσα στο κόλπο, εκεί θα φανεί η δυναμική σας! Από την άλλη αμέτρητα τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, εκφράζετε πράγματα και θάματα, συγκλονιστικά κυρίως για το σύντροφό σας. Μέρες που θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας τη ζωή, προφανώς εσείς θα φτιάξετε το concept, το σύμπαν σας ευνοεί, μην το σκέφτεστε..!

Λέων
Λιονταράκια μου, ζόρικη η φάση γιατί; Σε λίγες μέρες Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Ήλιος και Πλούτωνας στον Υδροχόο, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, το έργο «Γκραν γκινιόλ»! Ο Ήλιος φωτίζει τη ψυχή σας, την καρδιά σας, σας φανερώνει τα πάντα όλα, υπάρχουν όμορφες εικόνες και συναισθήματα, υπάρχουν όμως και τα άσχημα της ζωής, που ακόμα πονούν. Υπερβολικοί σε υπέρμετρο βαθμό, τουλάχιστον μέχρι ο Γενάρης φτάσει στα τέλη του. Ο Ήλιος του Φλεβάρη, ακόμα πιο ψυχρός, φέρνει χωρισμούς και δράματα. Ερωτικό; Επαγγελματικό; Νιώθετε πως συνέχεια πρέπει να αγωνίζεστε για μια πρωτειά, δίχως λάφυρα. Κάθε τι που θα συμβαίνει τις μέρες αυτές, θα ρίχνει λάδι στη φωτιά. Το θέμα είναι πως οι συμβιβασμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα και ο Πλούτωνας τσεκάρει τους λόγους. Είστε των άκρων!

Παρθένος
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, φέρνουν στην επιφάνεια οτιδήποτε αισθάνεστε, σε πολύ έντονο βαθμό, σε σημείο να σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι. Νιώθετε πως πιέζεστε από παντού, από τη δουλειά και το σπίτι και πως κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα, προκειμένου να πάρετε τις ανάσες σας και να νιώσετε καλύτερα. Ο Ήλιος σας φέρνει δουλειές με φούντες, δηλαδή σας φορτώνουν με αμέτρητες υποχρεώσεις, είτε επειδή είστε οι πιο νέοι, είτε επειδή δε σας συμπαθούν. Το σενάριο να πάρετε μια αναρρωτική άδεια παίζει πολύ, είτε από αντίδραση, είτε από αληθινά προβλήματα υγείας. Βέβαια, το θετικό της υπόθεσης είναι, πως έφτασε ο καιρός να πάτε ένα γυμναστήριο και να κόψετε τη μάσα. Οι πιο extreme, δηλώνετε παραίτηση από κάτι πολύ σίγουρο! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα! 

Ζυγός
Οι τυχεροί της παρέας μπορώ να ξεστομίσω, μιας που ο Ήλιος και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας απογειώνουν σε όλα τα επίπεδα! Αισιόδοξοι όσο ποτέ, μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον άφοβα και να ξεπεράσετε το παρελθόν σας μια και καλή! Οι τελευταίες ημέρες του Γενάρη και ο Φλεβάρης είναι οι μήνες που θα επιλέξετε να κάνετε ένα restart, στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα πολύ δυνατά, μη ξαφνιαστείτε αρκετοί εκεί έξω, αν βρεθείτε παντρεμένοι από τη μια στιγμή στην άλλη. Βέβαια, το διάστημα αυτό από τη μια σας ρίχνει το σύμπαν με τα μούτρα στη δουλειά, φτιάχνετε καριέρα εκ νέου, όμως φτιάχνετε και ένα ζεστό σπιτικό. Κάποιοι απλά απολαμβάνετε την ελευθερία σας, ταξιδεύετε, φλερτάρετε, ζείτε για λίγο το όνειρο!

Σκορπιός
Χρυσά μου, ζόρικη η περίοδος αυτή για την καρδούλα σας, το μετά όμως που θα έρθει άκρως απελευθερωτικό. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, είναι η αιτία που θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, στα παιδικά σας τα χρόνια, στους γονείς σας, θυμάστε δράκους η αλήθεια είναι, κάτι γυρεύετε σωστά; Εστιάζεστε στα λάθη που έγιναν, στο πώς η ζωή σας θα ήταν καλύτερη, αν κάποιοι το είχαν πάρει αλλιώς, σας βλέπω στη μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα.. υπέροχη ιδέα! Ο Ήλιος σας ξεσηκώνει για μια μετακόμιση. Ο Πλούτωνας θέλει να χωρίσετε τα τσανάκια σας. Να διεκδικήσετε την περιουσία σας, να μπει επίσημα το όνομά σας, να λάβετε ότι σας ανήκει. Τάσεις φυγής σε έντονο βαθμό, για αμέτρητους λόγους. Είστε έτοιμοι να κόψετε τα δεσμά; Με το παρελθόν και με «εκείνους»;

Τοξότης
Και ξαφνικά είστε συνέχεια στους δρόμους, σε ταξιδάκια, δε μαζεύεστε στο σπίτι σας με τίποτα! Τέτοιες μέρες έρχονται με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Προετοιμάζεστε για κάτι; Έχετε πιο πολύ χρόνο από κάποιες άλλες φορές; Οργανώνεστε εκ νέου; Πέρα – δώθε λοιπόν, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε για προσωπικές. Είναι μια καλή ευκαιρία να συναντήσετε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τα αδέρφια σας, ανθρώπους που αγαπάτε. Τούτη τη φορά εσείς προσφέρετε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον. Ανάλαφρες και αγαπησιάρικες οι τελευταίες ημέρες του Γενάρη, αλλά και του Φλεβάρη. Αφηρημένοι, ίσως και ονειροπαρμένοι, φροντίστε να τσεκάρετε τι γράφετε, τι πληρώνετε, τι φτιάχνετε γενικώς, γιατί ένα λάθος, θα σας βγάλει από τη ζαχαρένια σας. 

Αιγόκερως
Πιστεύω πως θα κάνετε party, τώρα που ο Πλούτωνας πήγε στον Υδροχόο. Σα να έφυγε ένα χτικιό από επάνω σας. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στο ίδιο ζώδιο, έχουν σκοπό να σας στείλουν για shopping therapy! Βέβαια, το διάστημα αυτό ίσως και να προκύψουν χρέη από το πουθενά και να χρειαστεί να ξεχρεώσετε μέχρι και τελευταίας δεκάρας. Αρκετοί θα γυρέψετε τρόπους για να βγάλετε πέντε φράγκα παραπάνω, είτε μέσα από ένα χόμπι σας, είτε βρίσκοντας μια δεύτερη εργασία. Ο Ήλιος είναι η πηγή του κακού, μιας που φωτίζει ή μάλλον φανερώνει το γλεντζέ που κρύβετε μέσα σας, τον καλοπερασάκια, το πρόσωπο εκείνο που πληρώνει και απολαμβάνει τα ωραία της ζωής. Τι να ειπώ; Αλυσοδεθείτε, κρύψτε τις κάρτες σας, εξαφανίστε κωδικούς, μην τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Μάλλον από συμπαντική άποψη πρέπει να συμβεί και αυτό!

Υδροχόος
Οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, η αλήθεια είναι. Το ξέρω δεν έχετε βιώσει και λίγα τα τελευταία χρόνια, μάλλον ήταν η προετοιμασία για το σήμερα, το καλωσόρισμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Ο Ήλιος επίσης στο ζώδιό σας, μιας που έφτασαν οι μέρες του Happy Birthday, να υποθέσω ο συνδυασμός αυτός, σας απογειώνει, σας ξεσηκώνει, καιρός να πάρετε δραστικά μέτρα για το μέλλον σας, κυρίως το επαγγελματικό. Από σήμερα και μέχρι τέλη του Φλεβάρη, είστε έξω καρδιά, ταξιδεύετε, κάνετε δημόσιες σχέσεις, αλλάζετε τον τρόπο σας, απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Εννοείται πως κάποιο στόχο έχετε κατά νου, έχετε τον τελευταίο λόγο. Είχατε μπόλικο χρόνο για να αποδεχτείτε τα λάθη σας, έφτασε λοιπόν η στιγμή να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, σε νέες βάσεις και με άλλη λογική. Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν σας επηρεάζει άμεσα, πρέπει να δράσετε, κυρίως σε προσωπικές και επαγγελματικές επιθυμίες. Η Νέα Σελήνη στις αρχές του Φλεβάρη στο ζώδιό σας, ανάβει το πράσινο το φως! Όσο για τον Πλούτωνα, είναι μάθημα ζωής. Το πόσο θα αλλάξετε, δεν το φαντάζεστε!

Ιχθύες
Τι να λέμε στην περίπτωση τη δική σας; Έχετε κοτζάμ Κρόνο στο ζώδιό σας, ο οποίος σας βασανίζει απίστευτα τον καιρό αυτό. Ποιοι είστε και πού πάτε; Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, μια ελαφρά αστρολογική επιρροή προς τα εσάς, βέβαια από τη μια είναι χαρωπή, από την άλλη κρύβει και κάποια τιμωρία. Τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη, «κυκλοφορείτε» παντού και πουθενά, ανακατεύεστε με τον κόσμο, είστε λίγο άτακτα παιδιά, το νου σας σε περιπέτειες άπειρου κάλλους! Ο Ήλιος του Φλεβάρη, φωτίζει τις ζαβολιές που τόσο σας αρέσουν. Μακριά από κακοτοπιές, ακόμα και στη δουλειά, να κρατάτε μικρό καλάθι στα φούμαρα της εποχής, υψώστε τα τείχη, προστατέψτε τον εαυτό σας. Τα σκοτάδια του Πλούτωνα ενεργειακά τονίζουν τα χαρίσματά σας. Πιστέψτε στη διαίσθηση που έχετε για διάφορα. Ιδιαίτερα μοναχική περίοδος.

magicfariel

Φωτογραφία από HANSUAN FABREGAS από το Pixabay