Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Μαγικά Πλουτώνιο το Φεγγάρι του Γενάρη 2024! by MagicF’Ariel..

Πανσέληνος στον Λέοντα 
25/01 – 09/02/2024

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ μου αρέσει να γράφω πουρνό-πουρνό, καφεδάκι, Κυριακή, σύννεφα στον ουρανό, φευγάτο το τοπίο για εμάς τους καλλιτέχνες.. 😅! Κατάφερα να γράψω κάτι λίγα, έδωσα υπόσχεση, έπρεπε να την τηρήσω η Ταυρίνα. Το κείμενο αυτό γράφτηκε σε τρεις δόσεις! Διαφορετική η ψυχολογική μου η κατάσταση σε κάθε φάση, τα κατάφερα, έκανα τρελό focus! 👀❤

Η πρώτη Πανσέληνος του έτους, έγινε στα Λιοντάρια μας! Τα αγαπάμε πολύ αυτά τα πλάσματα, είναι η χαρά της ζωής, έχουν καρδιά ενός μικρού παιδιού. Σε κάνουν και γελάς, ανεξάρτητα από την ηλικία που έχουν, κάνουν τις τρέλες τους, είναι η ψυχή της παρέας. Πολύ καλοί φίλοι, παράξενοι ερωτικοί σύντροφοι. Πόσο να τους θαυμάσεις πια; 

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει την αναγέννηση. Τέρμα τα αστεία, άλλη πίστωση χρόνου δεν υπάρχει, όποια αλλαγή είναι απαραίτητη, θα γίνει, άμεσα κιόλας! Θα προκύψει μια μεταμόρφωση; Κάτι εντελώς νέο και πολύ διαφορετικό; Καιρός λοιπόν για νέες εμπειρίες, νέα γνώση. Αμέτρητα τα σημάδια του σύμπαντος, κάποιοι έχετε προετοιμαστεί για αυτά που έρχονται, κάποιοι όχι και τόσο, μήπως λοιπόν να συντονιστούμε, γιατί μεγάλο το χάσμα μετά! Υπάρχει ενθουσιασμός, αισιοδοξία, θετική διάθεση, χάρη στο Λιονταρίσιο Φεγγάρι, οπότε να υποθέσω πως είναι καλοδεχούμενες οι αλλαγές;;; 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι πρωταγωνιστές των ημερών, προφανώς μέσα σε δυο εβδομάδες, θα χρειαστεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να δείξετε το δρόμο, να αποδείξετε πως οι αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να υπάρξει επιβίωση και μέλλον! Σκληρό, αναγκαίο κακό; Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής, οι Υδροχόοι, είναι αυτοί που θα μας καθοδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό αύριο! 
Το Φεγγάρι λοιπόν, θα φανερώσει το διάστημα αυτό, στον καθέναν από εμάς εκεί έξω, ένα σημάδι από το μέλλον. Να δώσουμε σημασία, ακόμα και στο πιο χαζό πράγμα, το πιο μικρό, ίσως να κρύβεται ένας μικρός θησαυρός εκεί πέρα! 

Ημέρες που ο Δίας από τον Ταύρο, ευνοεί το ρίσκο! Υπερβολικό; Τρομαχτικό; Αν πετύχει όμως; Φανταστικό; Βαστάτε τα άλογα, οι βιασύνες κάτι κρύβουν από πίσω! Και ενώ ευνοούνται τα επαγγελματικά ζητήματα, οι καριερίστες βρίσκουν την άκρη τους, όλα βαίνουν καλώς, τα ερωτικά ζητήματα δεν υπάρχουν σε κανέναν χάρτη. Τέτοια κάνει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, πού να πάει και στον Υδροχόο. Όχι δεν είναι ερωτική περίοδος, η δουλειά πάνω από όλα, οι νέοι στόχοι, τα οράματα και οι επιτυχίες. Τώρα επειδή τίποτα δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν λύσει τα βάσανά τους και έχουν χρόνο και διάθεση για έρωτες. Αναφέρομαι στους πρίγκιπες και στις πριγκίπισσες. Enjoy every moment.. 👑😄

Καλή εκκίνηση λοιπόν! 💖

φιλάκια.. 


Κριός
Έχετε έντονα την επιθυμία να ξεπορτίσετε, όμως κανονίζετε δίχως το ξενοδόχο κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας. Ερωτικά καβγαδάκια, ξαφνικά πνίγεστε και θέλετε το χρόνο σας και τον αέρα σας. Προτιμάτε τις βόλτες το επόμενο διάστημα παρά το σπίτι. Ίσως να σας δωροδοκήσουν, προκειμένου να διαλέξετε μεριά στη δουλειά, είστε περιζήτητοι τις ημέρες αυτές. Το Φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να είναι αναγεννησιακό σε όλα τα επίπεδα λόγω του Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Επιλέξτε πρώτα τους φίλους σας, το σύντροφό σας, τους συναδέλφους σας και μετά θα φανεί το μονοπάτι το σωστό. Αλλάξτε τη σελίδα, συνέπειες πάντα υπάρχουν, μετά όμως;;;

Ταύρος
Επαγγελματικές ανησυχίες προκαλεί το Φεγγάρι αυτό. Αρκετοί Ταύροι νιώθετε πως πρέπει να αποδείξετε την αξία σας από την αρχή. Θα υπάρξουν φορές που θα αισθανθείτε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Αυτές τις ημέρες θα είστε πρώτο μέτωπο στη μάχη, η καριέρα σας πάνω από όλα. Κάποιοι θα τη δείτε λίγο διαφορετικά τη δουλειά. Ο Ουρανός παρέα με τον Πλούτωνα, σας σπρώχνουν σε μια νέα ασχολία, μια άλλη δραστηριότητα, μπορεί να κάνετε τρελή στροφή προς το άγνωστο! Πολλά τα μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε, μοιρασμένοι σε χίλια κομμάτια, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, κάτι φεύγει και κάτι μένει!

Δίδυμος 
Μυστήριο το Φεγγάρι, σας ξελογιάζει, σας φουσκώνει τα μυαλά, την καβαλάτε την καλάμα για μερικές μερούλες. Αρέσετε, σας προτιμούν, σας προσκαλούν σε διάφορα event ή σουαρέ, έχετε κοινωνική ζωή! Νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση. Να ξέρετε πως ο Κρόνος από τους Ιχθύες σας προστατεύει, σας βοηθά, θέλει να δουλέψετε σοβαρά, να παλέψετε για την καριέρα σας, να ανακαλύψετε ίσως και την εργασία των ονείρων σας. Από την άλλη ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, ωραιοποιεί τις καταστάσεις, παντού αστερόσκονες. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σας το συμφέρον σας. Μήπως να αλλάξετε παρέες;

Καρκίνος 
Η Πανσέληνος του Γενάρη, ρίχνει πολύ φως στο ταμείο σας, στις οφειλές σας, σε κληρονομικά θέματα ίσως; Ότι έχετε αφήσει στην άκρη ως εκκρεμότητα, θα φανεί και θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες! Έφτασε ο καιρός για το απόλυτο ξεκαθάρισμα! Ο Δίας από τον Ταύρο, είναι η κρυφή σας δύναμη, είναι ο λόγος που απαιτείτε δίκαια πράγματα, ο λόγος που ξεπερνάτε τον εαυτόν σας προκειμένου να λάβετε όσα σας ανήκουν! Το φως του Φεγγαριού, κάνει κάπως υπερβολικό το σκηνικό, ας έχετε το νου σας σε θέματα συμπεριφοράς. Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει, η επιλογή δική σας, όπως και το μέλλον σας. 

Λέων
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Πλουτώνιο κατά βάθος το Φεγγάρι αυτό και χτυπά κατευθείαν στα ερωτικά σας τα ζητήματα, στις σχέσεις σας, στο τι πρέπει να γίνει, από δω και πέρα προκειμένου να είστε ευτυχισμένοι. Πολλά Λιοντάρια τερματίζετε μια σχέση που μέλλον δεν έχει. Παίρνετε αποφάσεις ζωής, δύσκολες πολύ, κάτι πρέπει να τελειώσει, να φύγει ένα βάρος. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, να ασχοληθείτε υπερβολικά με το θέμα της συντροφικότητας, να δείξετε με κάθε τρόπο το πόσο αγαπάτε το ταίρι σας και πως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό! Μη βιαστείτε να βάλετε κάποιον στη ζωή σας, για να λέτε πως συνοδεύεστε. Ψυχραιμία! 

Παρθένος
Ζόρικο το Φεγγάρι του Γενάρη από όλες τις απόψεις! Καιρό συμβαίνουν πολλά και διάφορα στη δουλειά που σας ενοχλούν και σας εκνευρίζουν. Αποκαλύψεις να πω, πρόκειται να σας αναστατώσουν τόσο πολύ που θα σας κάνουν να το βάλετε στα πόδια; Αρκετοί Παρθένοι μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, αποφασίζετε να δραπετεύσετε, να απελευθερωθείτε από σχέσεις ζωής. Συνεργασίες πολυκαιρισμένες. Παίρνετε extreme αποφάσεις για τις εποχές που ζούμε. Ο Ουρανός από τον Ταύρο είναι το μαγικό χέρι βοηθείας, που σας μεταμορφώνει σε απρόβλεπτους επαναστάτες. Να ντύνεστε καλά, φρούτα, βιταμίνες, ξεκούραση. 

Ζυγός
Φορέστε μια μπλε χάντρα, γιατί σας ευνοεί απίστευτα η Πανσέληνος που πάει μας πέρασε. Βέβαια η μαγική ενέργεια του Φεγγαριού βαστά δυο εβδομάδες, συνεπώς το party μόλις ξεκίνησε! Έφτασε ο καιρός γλυκά μου πλασματάκια, να πραγματοποιήσετε ένα από τα όνειρα που έχετε. Σιγά-σιγά. Κάποιο φως θα δείτε, ακολουθείστε το! Επαγγελματική η χαρά σας, καιρός να αρπάξετε μια ευκαιρία, που θα σας δώσει χαρά, όρεξη, δημιουργικότητα, θα αποκτήσει νόημα η ζωή σας ξανά! Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας χαιρετά, είναι τέρμα αναγεννησιακός, καιρός για νέα βήματα, για νέες εμπειρίες. Το νου σας σε θέματα συμπεριφοράς. Δεν είστε Θεοί!

Σκορπιός
Το Λιονταρίσιο Φεγγάρι είναι ιδιαίτερα «καταπιεστικό»! Με άσχημο τρόπο σας φανερώνει όσα πρέπει να σταματήσουν, εδώ και τώρα και τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν, είστε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Μαζεύετε καιρό τώρα διάφορα μέσα σας, συνεπώς οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θέλει αλλαγές. Ότι δεν τραβά, δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται. Ο Δίας από την άλλη, σας επιβεβαιώνει πως δεν μπορείτε να στηριχτείτε σε κανέναν. Τι πρέπει να συμβεί για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους; Το ζητούμενο είναι να είστε εσείς χαρούμενοι και μετά οι άλλοι. Μη ξεπερνάτε τα όρια. Κόψτε ταχύτητα!

Τοξότης
Πολύ χαρά σας φέρνει το Φεγγάρι αυτό, όχι από μόνο του, βέβαια! Μέσα σε όλα είστε, οι προσκλήσεις από δω και από εκεί κάθε μέρα και πιο πολλές, νιώθετε δυνατοί και δραστήριοι, είστε χαρούμενοι. Και επειδή είναι περίοδος αλλαγών, καλό είναι να σκεφτείτε το πώς θέλετε η ζωή σας να είναι από εδώ και πέρα. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, είναι ο λόγος που παίζει να σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας, δώστε βάση, κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής εδώ πέρα! Δυνατές αλλαγές, που αφορούν την αλλαγή ενός σπιτιού, μιας εργασίας, μιας συνήθειας ακόμα. Μέρες που καλό είναι να λαμβάνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, δίχως να εκφέρετε γνώμη!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στα Λιοντάρια σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, γίνεστε υπερβολικοί σε κάποιες περιπτώσεις και πολύ δοτικοί. Ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια, όμως να σας θυμίσω πως το παρελθόν, είναι μια άλλη ιστορία, που ποτέ δε λέγεται! Θα πονέσετε για κάμποσες μερούλες, μεταφορική η έννοια, βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη και πληρώνετε τα πάντα όλα! Ότι οφειλές έχετε, το κούτελο να είναι καθαρό και ας είναι η τσέπη άδεια! Πονοκέφαλος, όμως μεγάλη η ανακούφιση μετά! Αρκετοί θέλετε να ξοδέψετε, να κάνετε ακριβά δώρα στον εαυτό σας, να καλλωπιστείτε, με τις ευχές μου! Ανεκτίμητα τα δώρα του Δία! Εκτιμήστε..

Υδροχόος
Δυνατό το Φεγγάρι, σας ζάλισε το μυαλό, την καρδιά, πολύ συναίσθημα στα ξαφνικά, βαρύ το αστρολογικό σκηνικό για εσάς, από όλες τις απόψεις! Σας αρέσουν οι Λιονταρίσιες επιρροές, δηλαδή να αρέσετε, να εντυπωσιάζετε, να σας θαυμάζουν, αποζητάτε τέτοιες συμπεριφορές, κάπως πρέπει να δράσετε και εσείς, για να έρθουν τα ωραία! Δυνατές αλλαγές απαιτεί ο Πλούτωνας από εσάς! Ανακαινίζετε το σπίτι σας; Αλλάζετε τόπο κατοικίας; Φτιάχνετε μια νέα επιχείρηση; Παντρεύεστε; Το φως του Φεγγαριού θα σας δείξει με τι να ξεκινήσετε, με το πώς, υπάρχει μια σειρά. Είστε θετικοί στις αλλαγές, στις πρωτοποριακές ιδέες, δεν έχετε κάτι να φοβάστε! Go for it!

Ιχθύες
Μυστήριο το Λιονταρίσιο Φεγγάρι για το ψυχικό σας τον κόσμο! Ιδιαίτερα συναισθηματικοί είστε τις μέρες αυτές, ζεστή τη βρίσκω την καρδιά σας, πιο θετικοί και αισιόδοξοι, έχετε και μια τάση ανεμελιάς. Και όταν είστε στην κοσμάρα σας, έρχονται τα καλύτερα θαρρώ, συνεπώς ο Δίας από τον Ταύρο, θέλει να σας βάλει στο σωστό το δρόμο. Να εργαστείτε όμορφα και ωραία, να αγαπήσετε ίσως, ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Και εκεί που είχατε χάσει τα κουράγια σας, εκεί τα βρήκατε ξανά, συνεπώς καιρός για δημιουργικότητα και νέες εμπειρίες, πολύ διαφορετικές από τις άλλες. Ακολουθήστε την καρδιά σας.. Ξέρει εκείνη.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Syaibatul Hamdi από το Pixabay