Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Έχει «ακεφιές» η Αφροδίτη του Γενάρη 2024! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέρασε ήδη μια εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μπλοκαρισμένη από τον Κρόνο, έφερε τα κρύα παντού! Την έσβησε τη φλόγα της τσακ μπαμ, γιατί κάποιος δικαιούται ένα δωράκι και κάποιος όχι και τόσο. Κάποιος είναι τίμιος και κάποιος άτιμος. Πώς θα γίνει τώρα; Ανεπίτρεπτο να βρίσκονται όλοι στο ίδιο το καλάθι. 

Οι επόμενες δυο εβδομάδες σχετικά πιο χαρωπές, πιο ανέμελες, συνέρχεται η Αφροδίτη, φοράει τη στολή της Τοξοτίνας, βγαίνει στα δάση για το κυνήγι του έρωτα! Γυρεύει πλάσματα υπέροχα για να φλερτάρει, να χαμογελάσει, να χορέψει, συναρπαστικό το παιχνίδι του έρωτα, ανέμελο, ελεύθερο, ατίθασο! Καιρός ήταν! 


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες είστε οι ευνοημένοι των ημερών, απολαύστε! Ή κλάψτε; Δική σας η επιλογή όπως και να έχει.. 

Η τελευταία εβδομάδα της Αφροδίτης στον Τοξότη, είναι φουλ ρομαντική, μιας που ο Ποσειδώνας έχει σχεδιάσει αγάπες, λουλούδια και αστερόσκονες! Ωραίες ημέρες για φλερτ, για ανάλαφρες καταστάσεις, για καλοπέραση, δίχως όνομα και δίχως αριθμό τηλεφώνου. Σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε, ποιος μίλησε για εκείνο το αιώνιο; Η στιγμή μετράει και το feeling! Οπότε ξεχάστε τα μεγάλα τα λόγια και τις υποσχέσεις, ή τρέξτε μακριά από αυτά. Ένα ροζ συννεφάκι είναι που θα κάνει πουφ και τέλος! 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, 23/01! Προσμένω με αγωνία! Η τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, είναι από τις πιο τυχερές του μήνα. Η Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο και τον Δία, φέρνουν μπόλικη τύχη, σε θέματα ερωτικά και οικονομικά, στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Όμως και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) έχουν κάτι να λαμβάνουν, εξίσου σπουδαίο! 

Τα ζώδια αυτά μεταξύ τους, μπορεί να ερωτευτούν κεραυνοβόλα! Πχ. Ένας Σκορπιός με έναν Ταύρο! Ένας Καρκίνος με έναν Ιχθύ! Ένας Αιγόκερως με έναν Παρθένο! Υπάρχει τρελό, φανταστικό, φουλ ερωτικό σενάριο εκεί έξω για αυτά τα έξι ζώδια! Λαχείο η φάση.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, μια ιδιαίτερα «φλογερή» επιρροή, έχετε τη διάθεση για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Και με θέματα σχέσεων, πιο προσωπικών. Ο Κρόνος όμως σαμποτάρει λίγο την κατάσταση, θα έλεγα μια κρύο και μια ζέστη. Ενθουσιασμός, αισιοδοξία, όνειρα, ελπίδες, όρεξη για φλερτ, για περιπέτειες, είστε έτοιμοι για όλα! Μονόπλευρο αυτό, να η κρυάδα, γιατί απλά η Αφροδίτη έχει ακεφιές! Ανάβετε το πράσινο το φως, κανείς όμως δεν το βλέπει! Ο Ποσειδώνας κάπως γαληνεύει το ατίθασο πνεύμα σας, μην τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς, ούτε προσωπικά, κάντε το κέφι σας, ότι σας ευχαριστεί και ας κρατήσει λίγο, τι πειράζει; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Η προσοχή σας στρέφεται στη δουλειά και στις σχέσεις σας με τους τριγύρω. Δημόσιες σχέσεις και επιτυχίες!

Ταύρος
Όπως λένε και οι Abba σε ένα από τα τραγούδια τους, “money, money, money, always honey..” κτλ. κτλ. κάπως έτσι και η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας το αφιερώνει, όχι για να σας μοιράσει πλούτη, αλλά για να σας βάλει σε σκέψεις του πώς θα διαχειριστείτε τα χρήματα που έχετε. Πώς θα καταφέρετε να πληρώσετε τα πάντα όλα και να περισσέψουν και πέντε φράγκα! Καιρός να πιάσετε χαρτί και μολύβι, ο πιο ασφαλής τρόπος παρακολούθησης εσόδων-εξόδων. Μη βιαστείτε να ζητήσετε δανεικά, το πράγμα θα δείξει από μόνο του! Υπάρχει και ένας Δίας, remember? Από κάπου, κάτι θα σας έρθει, απλά είναι έκπληξη χαρωπή και όχι κάποιος νταμπλάς, θέλω να πιστεύω.. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θέλει και χρήμα και έρωτα! Μεγάλη η χάρη του Δία και του Κρόνου, μιας που τέλη Γενάρη, η Θεά Τύχη σας χτυπά την πόρτα!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη με αφορμή την επίσκεψή της στον Τοξότη, θέλει περιπέτειες! Και εσείς φυσικά τρέχετε να τις αγκαλιάσετε γιατί σας αρέσουν πολύ. Βέβαια, αυτή η ξαφνική λατρεία για την ελευθερία σας, ίσως να είναι η αιτία να τα τσουγκρίσετε είτε με το σύντροφό σας, είτε με τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Από τη μια σας ξεσηκώνει για χωρισμούς, από την άλλη σας προτρέπει να κάνετε την πάπια. Ένας συμβιβασμός ακόμα και τι έγινε; Ο Κρόνος φανερώνει τις αταξίες σας ή κάποιου άλλου! Ο Ποσειδώνας είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε όμορφα ψεματάκια, να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Μέχρι η Αφροδίτη να μπει στον Αιγόκερω, βλέπω να τα κάνετε μπάχαλο στην ερωτική σας τη ζωή. Και οι φιλίες σας «μπερδεύονται»! Τέλη Γενάρη λεφτά έρχονται, θα δραπετεύσετε ή θα συνεργαστείτε; Χαμούλης; 

Καρκίνος
Καιρός να ανανεώσετε το φαρμακείο του σπιτιού σας. Εκείνο το ντουλαπάκι που έχει μέσα τα πάντα όλα, για κάθε περίπτωση, το νου σας στις ημερομηνίες λήξης! Η Αφροδίτη στον Τοξότη, ίσως να είναι λίγο αρρωστούλα, μη ξαφνιαστείτε λοιπόν, αν νιώσετε μια αδυναμία, ένα κρύωμα, μέσα στις ημέρες του Γενάρη. Με αφορμή διάφορα γεγονότα, ένα καλό ξεκαθάρισμα θα το κάνετε σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Ο τρόπος είναι δική σας υπόθεση.. Προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, θα το πάρετε αλλιώς και ας είναι ένα μονοπάτι εντελώς διαφορετικό! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας στήνουν μια παγίδα σε ερωτικό επίπεδο. Μην τσιμπήσετε με τίποτα! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μπόσικη και ορεξάτη. Ωραία η συντροφικότητα αλλά να παίρνει το οξυγόνο του και ο άλλος! Ήρεμα.. 

Λέων
Τι και αν έχει ακεφιές η Αφροδίτη, μόνο που είναι στο ζώδιο του Τοξότη είναι αρκετό, για να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα ξανά, να φλερτάρετε δίχως αύριο και να κάνετε τις ζαβολιές σας, που τόσο σας αρέσουν! Ο Κρόνος είναι κακό σπυρί, συνεπώς σας κλέβει την ανεμελιά γιατί οι έρωτες θέλουν μεγάλη ζωή και απολαύσεις που σημαίνει σπατάλες που αφορούν την καλοπέρασή σας. Πάνε τα φράγκα εν ολίγοις! Τις μέρες του Γενάρη, έχετε έναν αέρα γοητευτικό, ανεξάρτητο, μαγικό, τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας. Ας είστε προσγειωμένοι και να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Η αυτοπεποίθηση σας σε ερωτικό επίπεδο, είναι απίστευτα μεγάλη. Μπελάδες μυρίζομαι και παρασκήνιο τρελό. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ανώμαλη η προσγείωση στην πραγματικότητα. Κάποιος πρέπει να δουλέψει!

Παρθένος
Ο σκοπός της Αφροδίτης από τον Τοξότη, είναι να μονιάσετε με τους αγαπημένους σας, αφού όμως προκύψουν εντάσεις και αποκαλύψεις συναισθημάτων. Προκειμένου να γίνετε πάλι τα καλά παιδιά της παρέας, μπαίνετε σε μια λογική, τύπου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των ανθρώπων σας, δηλαδή να ασχοληθείτε με ζητήματα που καιρό τώρα τα έχετε αφήσει στην άκρη, από βαρεμάρα κυρίως. Το θέμα είναι εσείς να το θέλετε πιο πολύ, η χαρά να είναι δική σας πάνω από όλα και όχι των άλλων. Ο Ποσειδώνας δεν αφήνει την Αφροδίτη να λάβει αποφάσεις τύπου χωρίζουμε. Αφήστε λοιπόν τις μεγάλες αποφάσεις για λίγο πιο μετά. Το γυαλί άμα ραγίσει ούτε ο Δίας δεν το ξανά κολλά! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η συντροφικότητα σε πρώτο πλάνο. Κρύο καιρός για δυο. Φτιάξτε κατάσταση για το χειμώνα!

Ζυγός
Μπερδεμένα τα σήματα του σύμπαντος, να ήταν μόνο τα νάζια της Αφροδίτης από τον Τοξότη, καλά θα ήταν! Κρόνος και Ποσειδώνας, οι πρωταγωνιστές των ημερών του Γενάρη, φέρνουν εμπόδια και ψευδαισθήσεις! Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να πετάξετε μακριά και δε σας αφήνουν. Μέρες που καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τη μαγική σας τη ζυγαριά, από τη μια οι προσωπικές σας υποχρεώσεις και από την άλλη οι επαγγελματικές σας. Το νου σας στο πώς εκμεταλλεύεστε το χρόνο σας, γιατί αν κατά λάθος πέσετε τέζα στο κρεβάτι, δε θα βρείτε την υποστήριξη που γυρεύετε και σας αξίζει! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω την τελευταία εβδομάδα του μήνα, είναι αρκετή για να επιστρέψει το μυαλό στη θέση του! Αφροδίτη, Κρόνος και Δίας, φανερώνουν ένα θησαυρό. Ανακαλύψτε τον και διεκδικήστε τον! It’s yours! 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη καθώς γνωρίζετε πλην του έρωτα, αντιπροσωπεύει και το χρήμα. Είναι ο λόγος που θα ζοριστείτε αρκετά τις μέρες του Γενάρη, τα κουκιά δε βγαίνουν, δεν είναι αρκετά, κάποιος δεν είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει, ενώ έχει την υποχρέωση. Ο Κρόνος ρίχνει τις μάσκες, γιατί καλό είναι να ξέρετε το πού βρίσκεστε και σε ποιον ώμο να ξαποστάσετε έστω για λίγο. Σας πιάνουν οι εγωισμοί και κακιώνετε κιόλας, τύπου γιατί οι άλλοι και όχι και εσείς; Και μόλις ξεκινήσουν οι εκπτώσεις, έχει το απόλυτο shopping therapy! Μέχρι η Αφροδίτη να πάει στον Αιγόκερω, θα τα κάνετε όλα φύλλο φτερό. Δε θα μείνει σάλιο για κανέναν και για τίποτα! Αυτοκαταστροφικό, αντιδραστικό, ποιος είδε θυμωμένο Σκορπιό και δε φοβήθηκε; Νέα ερωτική άφιξη στα πλάνα του σύμπαντος προς τα τέλη του Γενάρη. Η Αφροδίτη και ο Δίας θέλουν ένα δυνατό love story!

Τοξότης
Ακεφιές η Αφροδίτη, ακεφιές και εσείς, αλλά για πόσο; Ιδιαίτερα συναισθηματικοί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, υπερβολικοί και με ακραίες απόψεις και συμπεριφορές, μια το ένα σας φτιάχνει το κέφι, μια το άλλο σας το χαλά! Ο Κρόνος είναι μια πληγή, γιατί δε σας αφήνει να απολαύσετε το σύντροφό σας, την οικογένειά σας, έτσι όπως θα θέλατε. Σας το κάνει δύσκολο, γιατί δύσκολες και οι αποφάσεις που θα πάρετε για το άμεσο μέλλον. Τυχεροί οι ελεύθεροι και ωραίοι που είναι και οι πιο ανέμελοι. Βέβαια και το πιο εύκολο φλερτ μπορεί να κρύβει αμέτρητα εμπόδια. Τις μέρες του Γενάρη θα θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι. Να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας, θα παντρευτείτε ας υποθέσουμε; Ή δώσετε ένα ξερό φινάλε; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, λεφτά σας επιστρέφουν! Ένα δώρο του Δία για το τέλος του μήνα.

Αιγόκερως
Μοναξιές φέρνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη. Είτε επειδή το επιδιώκετε μαγικά, είτε γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες που δε γίνεται και αλλιώς! Αγαπάτε τον Κρόνο, καιρός να ξεστολίσετε, να μπουν όλα στη θέση τους, να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας. Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο, φουλ ερωτικό, μια ιστορία αγάπης, ένα κρυφό πάθος, μια γνωριμία όχι και τόσο νέα, που παίζει να φανερωθεί πάνω στα παιχνίδια της Αφροδίτης, η έκπληξη μεγάλη κυρίως αν είναι αμοιβαίο! Ο Ποσειδώνας σας βάζει σε ένα απίστευτα ρομαντικό mood, ονειρεύεστε τον πρίγκιπα πάνω στο άλογο, ή ακόμα και την πριγκηπέσα, θέλετε να ζήσετε το παραμύθι όπως και να έχει. Πού να έρθει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, στις 23/01 δηλ.! Φωτιά θα πάρει το σύμπαν σας! Αφροδίτη, Δίας και Κρόνος εκπληρώνουν μια πολύ δυνατή ευχή σας! 

Υδροχόος
Οι ακεφιές της Αφροδίτης από τον Τοξότη, είναι ένας από τους λόγους που νιώθετε ανικανοποίητοι τις μέρες του Γενάρη, ανεξάρτητα αν συνεχίζετε να κάνετε το κέφι σας, παρέα με φίλους και γνωστούς, από τη μια άκρη της Γης στην άλλη. Η Αφροδίτη σας πληγώνει λιγάκι, τύπου δείχνει ξεκάθαρα το ποιοι είναι δίπλα σας επειδή σας αγαπούν και ποιοι από συμφέρον. Αρέσκονται ακόμα και με τα αποφάγια σας, πόσο πια θα επιτρέψετε τέτοιες συμπεριφορές; Θέλετε βοήθεια από τον Κρόνο; Ένα σπρωξιματάκι; Ο Ποσειδώνας, φέρνει παράσιτα στη ζωή σας, μόνο να πάρουν θέλουν. Ας έχετε το νου σας, δε θέλουμε απώλειες. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη, σας κλείνει ραντεβού με τον έρωτα της ζωής σας. Εξαφανιστείτε από τα κοινά και χωθείτε μέσα σε μια super αγκαλιά!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως μπήκε στραβά για την Αφροδίτη το νέο έτος, είναι όμως στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σας επηρεάζει άμεσα, οπότε από όλα τα καλά έχει ο Γενάρης, από άποψη συναισθηματική. Μια κρύο και μια ζέστη, έχετε και κάτι επιθυμίες υπερβολικές, οπότε όπως και να έχει με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα το πάρετε από την αρχή και λάου-λάου! Τα ναι και τα όχι είναι μέσα στη ζωή και έρχονται στην ώρα τους και όταν πρέπει! Κυνηγάτε ένα όνειρο σχεδόν άπιαστο, αυτό είναι μια πρόκληση για εσάς, σωστά; Τι σημαίνει άπιαστο; Ο Ποσειδώνας, πολύ φίλος σας, δε λέτε; Ρομαντική η διάθεσή σας, φαντάζεστε τον ιδανικό σύντροφο, διαπιστώνετε πως ίσως και να το γνωρίζετε ήδη το πρόσωπο, χάος μέσα στην καρδιά! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας βάζει στον πειρασμό να δοκιμάσετε. Μην το βάλετε στα πόδια ή λέμε run!?

magicfariel

Φωτογραφία από Wendy Aridela από το Pixabay