Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σκορπά αισιοδοξία και χαρά! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής μπορεί να ήρθε στα ίσα του, αλλά νιώθω πως έχει ξαμολήσει πολλά εμπόδια, για να έχουμε να χαιρόμαστε! 

Βέβαια, το αστρολογικό σκηνικό του Γενάρη, επιτέλους έχει αρχίσει να είναι θετικό, αισιόδοξο, γεμάτο από όνειρα και στόχους! 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/01/24 είναι απίστευτα αισιόδοξη ως προς τα νέα ξεκινήματα! Οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Επαγγελματικές ευκαιρίες, έσοδα από πηγές διάφορες, ένα φιλόδοξο move on, γιατί επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει στη ζωή αυτή, προς το καλύτερο! 


Ο Άρης επίσης στον Αιγόκερω, φοβερό το boost, δε λέτε;

Σήμερα 14/01, ο Ερμής στον Αιγόκερω! Γίνεται ακόμα πιο ωραίο το έργο, γιατί τα μηνύματα που μας φέρνει για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, είναι γεμάτα από χαρωπές εκπλήξεις! Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, θα αγωνιστούμε για τα όνειρά μας, θα το παλέψουμε και μετά έρχονται τα δώρα! Για να συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Να καθίσουμε κάτω, με σοβαρότητα, να μελετήσουμε τις υποθέσεις μας και με τετράγωνη λογική να φύγουμε από τη θεωρία και να μπούμε σε πράξεις. Πολλές οι αλλαγές που θα προκύψουν, κάποιοι θα ξεβολευτούν η αλήθεια είναι, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. 

Η ατάκα «κουνήσου δεν είσαι δέντρο» είναι απίστευτα σωστή! Ακόμα και το δέντρο όταν εμποδίζει σε ένα μεγάλο έργο, το μεταφυτεύουν, που σημαίνει πως κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει, όταν η θέληση βρίσκεται στο πικ της! Αναδιοργάνωση και προσαρμογή. Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. 

Ο Ερμής για όλα τα ζώδια έχει και από ένα ραβασάκι.

Οι Αιγόκεροι ίσως και να λάβουν λίγα παραπάνω, μιας που είναι το ζώδιο του μήνα, από κάθε άποψη! Καιρός για αποφάσεις και δράση! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για θεωρίες και φανταστικά σενάρια. Ο καθένας έχει αυτό που έχει και πρέπει να το αξιοποιήσει αναλόγως, ή να το πετάξει άμα δε χρειάζεται. Ή κάτι φεύγει και κάτι νέο έρχεται. Ή αυτό που μένει γίνεται καινούριο. Το τι εννοεί ο ποιητής, θα το πείτε εσείς στον εαυτό σας. 

φιλάκια 

Κριός 🠞 Σας διεκδικούν επαγγελματικά!
Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες πολλά θα αλλάξουν σε επαγγελματικό επίπεδο! Όπου και αν βρίσκεστε, δε θα σας αφήσουν να φύγετε και τόσο εύκολα, οι δελεαστικές προτάσεις πέφτουν βροχή, νιώθετε πως είστε στο επίκεντρο, πρέπει να αποφασίσετε άμεσα! Τούτη τη φορά σα να μη σας νοιάζει το χρήμα και τόσο, όσο στο να βρεθείτε σε ένα καλύτερο περιβάλλον, με νέα ενδιαφέροντα, με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη. Ο Ερμής φέρνει την είδηση, τα νέα είναι τελεσίδικα, δίνετε τα χέρια, επιλέγετε ένα μονοπάτι πολύ διαφορετικό. Φεύγετε και αφήνετε πίσω σας συντρίμμια; Μένετε και παίρνετε προαγωγή και αύξηση; Η επιλογή καθαρά δική σας! Η αξία σας αναγνωρίζεται και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Να είστε υπερήφανοι! 

Ταύρος 🠞 Τα όνειρά σας παίρνουν σάρκα και οστά!
Κλείνετε τη μύτη και κάνετε βουτιά στα βαθιά, γιατί έφτασε ο καιρός να πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο που για εσάς είναι σπουδαία υπόθεση! Ξεπερνάτε θεωρίες τύπου «όταν το timing είναι σωστό», εσείς φτιάχνετε ακόμα και αυτό το σενάριο, το μόνο σίγουρο! Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας κυριεύει ένα πράγμα, γίνεστε λίγο ατρόμητοι και στο λόγο σας και στις πράξεις σας, ξεπερνάτε τον Ταυρίσιο σας εαυτό σε όλα τα επίπεδα! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν μεταφράζεται για εσάς, ως εκείνο το χέρι το μαγικό, σωτήριο, ίσως να εμφανιστεί και η νεράιδα που σας προστατεύει. Εσείς κατευθύνετε τις καταστάσεις, είστε υπεύθυνοι, μετράει ο λόγος σας, σας εμπιστεύονται. Άλματα μέσα σε δυο εβδομάδες! Εντυπωσιακό!

Δίδυμος 🠞 Ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές!
Καθώς γνωρίζετε τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, κάθε τι κερδίζεται έπειτα από αγώνα. Καιρός να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, ακούγεται πολύ το όνομά σας τις μέρες αυτές, κάποιος θέλει να σας προσφέρει μια ευκαιρία, για κάτι δημιουργικό, με καλά λεφτά. Είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες του σύμπαντος; Ο Ερμής έχει σκοπό να σας βοηθήσει επικοινωνιακά, να δείξετε δηλαδή τη σοβαρή πλευρά σας, την πιο καθώς πρέπει, για να καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Μη λέτε σε κανέναν τίποτα και μην πιστεύετε ότι σας λένε. Περιορισμένος ο χρόνος σας, χαλούν οι ισορροπίες στο σπίτι, όταν είστε όλη την ημέρα απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα.

Καρκίνος 🠞 Αλλαγή «Έδρας»
Ξαφνικά αρκετοί Καρκίνοι εκεί έξω, βλέπετε τις υποθέσεις με τετράγωνη λογική και μόνο! Την αλήθεια, δίχως φίλτρα και αστερόσκονες και με τη βοήθεια του σύμπαντος, θα πάρετε αποφάσεις μεγάλες και τρανές, συγκλονιστικές ίσως και να είναι! Μπορεί να είναι μια επαγγελματική απόφαση, τύπου να επιδιώξετε να βρεθείτε κάπου καλύτερα. Μπορεί να αποφασίσετε να επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη. Το χειρότερο σενάριο είναι να πείτε το αντίο στο σύντροφό σας. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να καθαρίσει το τοπίο, για να έρθει ένα πιο λαμπρό μέλλον. Τη μετάφραση, μόνο εσείς μπορείτε να την κάνετε. Μια ιδέα σας υπέρ ενθουσιάζει, τίποτα και κανείς δε σας σταματά! Αποζητάτε την απόλυτη ανανέωση!

Λέων 🠞 Επαγγελματικές ευκαιρίες σας περιτριγυρίζουν!
Αυτό που αποζητάτε έντονα μιας που είναι αρχή του χρόνου, είναι να μπουν όλα σε μια σειρά και εσείς απλά στον αυτόματο. Το σύμπαν σας βοηθάει σε αυτό, τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες που έχετε, προετοιμαστήκατε το διάστημα που πέρασε, συνεπώς, μια κίνηση για κάτι νέο, μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι κάπως καταπιεστικός προς εσάς, φέρνει το μήνυμα, όμως προσμένει στον ίδιο φάκελο, να βάλετε την απάντηση και να τη στείλετε στον αποστολέα πάλι πίσω. Είναι όμως και μέρες που παίζει να περάσετε από αξιολόγηση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν μέχρι σήμερα δεν είχατε κανένα σημάδι πως θα συμβεί κάτι τέτοιο!

Παρθένος 🠞 Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν!
Έφτασε ο καιρός για να κάνετε μια μικρή επανάσταση! Να αλλάξετε οτιδήποτε δε σας αρέσει, ή να το παραγκωνίσετε, για κάτι πολύ καλύτερο. Τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Είναι σημαντικό να υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες στη ζωή σας, να συμμετέχετε ενεργά, να προκύπτουν νέες γνωριμίες, χρήσιμες για το μέλλον. Αν επιθυμείτε ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, μη το σκέφτεστε άλλο, κλείστε εισιτήρια και δρόμο. Ο Ερμής σας συμπαθεί ιδιαιτέρως τις μέρες αυτές, συνεπώς ευχάριστα τα μαντάτα γεμάτα από ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Το να συμμετάσχετε σε ένα διαγωνισμό, δεν είναι άσχημη ιδέα. Θα σας ανανεώσει σίγουρα και θα δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

Ζυγός 🠞 Μπαίνει χρήμα στο ταμείο σας!
Όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Πριν λίγες μέρες το σύμπαν έκανε τα πάντα για να περάσετε οικογενειακές γιορτές, για να συναντήσετε ανθρώπους που υπάρχουν δεσμοί ζωής, που όλως τυχαίως έχουν πληροφορίες πολύ χρήσιμες για εσάς. Όλα θα φανούν άμεσα, ίσως ανακαλύψετε και κανά χωραφάκι ξεχασμένο, καιρός να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα περιουσιακό. Κρατάτε ότι σας είναι απαραίτητο και όλα τα άλλα φεύγουν, με λίγα λόγια και αποκτάτε ένα εντυπωσιακό νούμερο στον τραπεζικό σας το λογαριασμό! Ο Ερμής είναι ο αγγελιοφόρος, βαστά χαρτιά, είναι όλα έτοιμα. Μπορεί ακόμα να φτιάξετε και μια επιχείρηση, να συνεργαστείτε με κάποιον μπατζανάκη, κάτι νέο έρχεται, πολύ δυνατό!

Σκορπιός 🠞 Κόψτε κάθε επαφή με το παρελθόν!
Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, είναι μεγάλες και τρανές, όμως χρειάζεστε χρόνο και συμπαράσταση. Για να συμβεί αυτό, καλύτερα να προσπαθήσετε να εξηγήσετε τους λόγους που θέλετε να αλλάξετε σπίτι. Γιατί θέλετε να αλλάξετε δουλειά. Ή να δραστηριοποιηθείτε σε άλλο επίπεδο. Θέλετε να συμμαζέψετε τη ζωή σας, να είναι πιο απλή και πιο βατή, αλλά όταν υπάρχουν και άλλοι στο έργο, δυσκολεύει το πράγμα. Συνεπώς οι αποφάσεις που θα πάρετε, είναι για να ξεκινήσετε να τις πραγματοποιείτε κιόλας. Ο Ερμής είναι σκληρός και απόλυτος, ένα επαγγελματικό ταξίδι σίγουρα θα σας ανανεώσει, τις μέρες αυτές. Ανακαλύπτετε πράγματα που μπορείτε να ασχοληθείτε, δίχως να τραβάτε το λούκι το σημερινό!

Τοξότης 🠞 «Δώστε» για να λάβετε χρήμα!
Φοβερές ημέρες, γεμάτες από εκπλήξεις, ευχάριστες, μιας που βρίσκετε τρόπους για να γεμίσει το πορτοφόλι σας, να ξενοιάσετε για λίγο. Εννοώ, πως αν υπάρχει ένα οικοπεδάκι προς πώληση, έφτασε ο καιρός του να φύγει. Ακόμα και ένα παλιό αμάξι. Κινείται το πράγμα, μαζεύετε πέντε φράγκα από το πουθενά. Αν έχετε ένα ακίνητο προς εκμετάλλευση, καιρός να το σουλουπώσετε, να το αναβαθμίσετε, να ψαχτείτε για ένα καλύτερο deal! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, βαστά μπόλικους φακέλους για εσάς, ανοίγουν οι ουρανοί μαγικά και θα διευθετήσετε ζητήματα που δε σας περνούν από το μυαλό με τίποτα. Για καλό σκοπό όμως.. Να έχετε το νου σας, πως το εύκολο χρήμα, όπως έρχεται φεύγει και δεν το θέλουμε αυτό!

Αιγόκερως 🠞 Τρεις ευχές μπόνους από το σύμπαν!
Αν και είστε οι δύσπιστοι της παρέας, έχω να σας πω, πως είστε οι super τυχεροί των ημερών και μέχρι τέλος Γενάρη θα συμβούν θαύματα, να μου το θυμηθείτε! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11/01, ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιό σας, ο Ερμής σήμερα σας καλημερίζει, να οι τρεις ευχές του σύμπαντος! Μέρες γεμάτες από πληροφορίες, από δράση, η αδρεναλίνη στα ύψη, αντιμετωπίζετε τα πάντα δίχως εκκρεμότητες, είστε ετοιμοπόλεμοι και στα νύχια που λέμε. Ο Ερμής σας κάνει πολυλογάδες, αλλά η γλώσσα σας τσακίζει κόκαλα τις μέρες αυτές. Η αλήθεια είναι μια και πρέπει να ειπωθεί, για να παρθούν αποφάσεις, μια και έξω. Αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική. Έχετε τρεις ευχές, να τις κάνετε! Άμεσα! 

Υδροχόος 🠞 Μια νέα αρχή, δίχως παρελθόν!
Πολύ καιρό τώρα το σύμπαν σας το κάνει πολύ δύσκολο το έργο, είναι όλα μπλοκαρισμένα, εγκλωβισμένοι, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Ο σκοπός ήταν και είναι, να καταλάβετε το ποιοι νοιάζονται αληθινά για εσάς και το ποιοι όχι. Να δείτε την αλήθεια κατάματα, να την αποδεχτείτε και να πράξετε αναλόγως. Κάποιοι χαίρονται να σας βλέπουν στο βούρκο, ενώ είστε για την κορυφή. Παρελθόν όλοι έχουμε, όσο ζούμε κάνουμε λάθη, τρέλες, ζουζουνιές, αυτά δεν είναι λόγος για να μην υπάρξει ένα λαμπρό μέλλον! Μόλις καθαρίσετε το τοπίο από τις ανεπιθύμητες υπάρξεις, τότε ο Ερμής θα σας φέρει τον πολυπόθητο φάκελο. Μια πρόταση, εντελώς διαφορετική, κάτι φρέσκο, δίχως παρελθόν. Κοιτάξτε μπροστά με πάθος και δίχως φόβο!

Ιχθύες 🠞 Η διαίσθησή σας, σας δείχνει ένα νέο «δρόμο»!
Τις μέρες αυτές νιώθετε πολύ ωραία, με την πάρτη σας κυρίως, έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, το γραφείο σας, τους χώρους που περνάτε το χρόνο σας. Αυτό σημαίνει πως πιάνετε το πινέλο, φωνάζετε ντεκορατέρ, παίζετε με τα χρώματα, φαντασία να υπάρχει και υλοποίηση του ονείρου. Καλλιτεχνική ανανέωση αποζητάτε, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Δε φοβάστε να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας ξεσηκώνει για περιπέτειες με το άγνωστο. Νέες ιδέες, νέα project, μόνο με νέα θέλετε να ασχοληθείτε, τίποτα παλιό! Ο Ερμής είναι αυτός που θα σας δείξει τα σημάδια που θα ακολουθήσετε. Υπάρχουν και άλλοι φάκελοι πολύ πιο μαγικοί, σε άγνωστα μονοπάτια. Ψαχτείτε..

magicfariel

Φωτογραφία από Alana Jordan από το Pixabay
Φωτογραφία από Оксана Марчук από το Pixabay