Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια: Κάτι λίγα για το σήμερα, το αύριο και το μεθαύριο.. by MagicF’Ariel!

10/09 – 12/09/2023 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Προσπερνάω το καλό μήνα, γιατί μας μπήκε, λίγο στραβά και ανάποδα, αλλά ας μην απορούμε όταν όλο το σύμπαν είναι ανάδρομο! Ο Πλούτωνας είναι γερό δόντι όπως φαίνεται και έχει σκοπό να φανερώσει πολλά και διάφορα, αλλά δε θα επεκταθώ σε αυτό.
Αφήνω πίσω μου τα δυσάρεστα, την απογοήτευση και τη θλίψη και μπαίνω σε mood αισιόδοξο και χαρωπό, έτσι από αντίδραση. Τι Ταυρίνα είμαι άλλωστε; 

Μας βαστά σε καλή διάθεση ο Άρης από τον Ζυγό, ο οποίος παροτρύνει την καλοπέραση, τις σπατάλες, όμως εμψυχώνει και εκείνους που έχουν σοβαρούς στόχους και όνειρα! 
Ο Άρης είναι εκείνος που δε θέλει ηττοπάθειες, δεν επιτρέπει να παρατήσουμε τα όπλα, μας το κάνει και λίγο πιο εύκολο το έργο, πρέπει να γίνει μια αρχή σε κάτι. 


Ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο, συμφωνεί απόλυτα με τον Άρη, συνεπώς τις μέρες αυτές, μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να πούμε ένα όχι εκεί που πρέπει και ένα ναι όμως, να πάρουμε αποφάσεις πιο βατές, ας μην πετάμε στα σύννεφα, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο. 

Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο, θέλει μια βδομαδούλα ακόμα για να έρθει στα ίσα του, για να αποκατασταθεί το θέμα της επικοινωνίας, για αυτό ας μη βιαστούμε ακόμα να κάνουμε μια νέα αρχή. Άλλο η προετοιμασία και άλλο η έναρξη σε κάτι φρέσκο. Ας λέμε λίγα και καλά, ή ας μη λέμε τίποτα, η σιγή πολλές φορές δίνει αμέτρητες απαντήσεις. 

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη από τον Λέοντα, που πλέον ήρθε στα ίσα της και προσφέρει το χρήμα σε αρκετές περιπτώσεις. Κάποιος εκεί έξω παίρνει ένα μπόνους, μια αύξηση, κάτι χρωστούμενα. Γεμίζει το σακούλι. Θα γεμίσει ή θα ξανεμιστεί στις απολαύσεις και την καλοζωία; 

Μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας κάνει κουμάντο και είναι μέγας τιμωρός.. 

Από σύνεση πώς τα πάμε;;; 

φιλάκια.. 


Κριός
Μια κρύο και μια ζέστη, η αλήθεια είναι, όμως με χαρωπό happy end! Ο ανάδρομος Ερμής σας έχει βάλει σε μυστήριες σκέψεις σχετικά με τη δουλειά σας. Σκέφτεστε μια αποχώρηση ίσως, ισοπεδώνετε τον εαυτό σας, αλλά όπως φαίνεται όλα αυτά είναι στη φαντασία σας. Ο Άρης από τον Ζυγό, είναι ο λόγος που δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και που τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Να το στάξετε το φαρμάκι σας, εκεί που πρέπει δίχως να υπάρξει συνέχεια. Να παραληφθεί το μήνυμα δίχως λεπτομέρειες. Και ψυχραιμία πάνω από όλα. Μέρες λοιπόν, που θα σας προκαλέσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως να σας αναθέσουν ένα νέο project, με σκοπό να αποδείξετε την αξία σας για ακόμα μια φορά. Κάποιος σας προστατεύει με αυτόν τον τρόπο! 

Ταύρος 
Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας, εντάξει, τις μέρες αυτές, ας είστε λίγο φρόνιμοι, τύπου μακριά από το shopping therapy, μακριά από σπατάλες, πολύ μακριά από ερωτοχτυπημένους θαυμαστές, μούφα η ιστορία! Home, sweet home! Το ευχάριστο είναι η Αφροδίτη που ήρθε στα ίσα της, συνεπώς δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, να το καθαρίσετε, να το σουλουπώσετε, να κάνετε καμιά αλλαγή, έτσι για το μάτι. Ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές, γιατί ο σκοπός είναι να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε, με όσα έχετε και μέχρι εκεί που μπορείτε να φτάσετε. Μήπως να κόψετε κάτι; 

Δίδυμος
Από τη μια η Σελήνη στο ζώδιό σας, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής, δε θέλει και πολύ για να ξεκινήσετε να μιλάτε και να ξεστομίζετε ασυναρτησίες που φέρνουν καβγάδες δίχως νόημα! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι, πως ο Άρης από τον Ζυγό, σας κάνει φιλόδοξους και σας παροτρύνει να επιδιώξετε νέα πράγματα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι που σίγουρα θα σας ανεβάσει και θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Ναι στα νέα πλάνα, να δραστηριοποιηθείτε προς τα τέλη του Σεπτέμβρη όμως! Ο Δίας στον Ταύρο, αν και ανάδρομος, σας συμμαζεύει, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ανούσια πολλές φορές. Ιδανικές ημέρες για να ηρεμήσετε, για να ζητήσετε ένα συγγνώμη, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Εσείς..;;; 

Καρκίνος
Αυτός ο ανάδρομος Ερμής σας έχει τρελάνει. Άλλα λέτε, άλλα εννοείτε, άλλα καταλαβαίνουν, γίνεται ένας χαμούλης που σας προκαλεί μόνιμο πονοκέφαλο. Ο Άρης από τον Ζυγό είναι ο λόγος που έχετε ανησυχίες για την προσωπική σας τη ζωή, για την οικογένειά σας, για το μέλλον της σχέσης σας. Ο Άρης ως συνήθως ξεσκεπάζει τα θαμμένα που πολλές φορές φέρνουν τρελή αναστάτωση. Καλό είναι τις μέρες αυτές να μη συζητάτε τα προσωπικά σας τα προβλήματα με φίλους και γνωστούς, γιατί μπορεί να ξεσπάσει μπουρίνι άνευ προηγουμένου. Ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο είναι εκείνος που ρίχνει νερό στο κρασί σας και λειτουργείτε με την τετράγωνη λογική. Επίσης να θυμάστε πως δεν είναι όλοι φίλοι και δε θέλουν όλοι το καλό σας! 

Λέων
Έχω την εντύπωση πως την καβαλάτε λίγο την καλάμα τις μέρες αυτές, γιατί έτσι θέλει ο Άρης από τον Ζυγό. Χώνεστε παντού, ψάχνεστε, γυρεύετε για διάφορες απαντήσεις, δεν αφήνετε άνθρωπο στην ησυχία του. Από τη μια είστε μια ευχάριστη παρέα, από την άλλη όχι και τόσο. Ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο σας κάνει υπερβολικούς, αποζητάτε την προσοχή του κόσμου με κάθε τρόπο, «βασανίζετε» απίστευτα το σύντροφό σας, θέλετε να σας θαυμάζουν και φυσικά να μη σας χαλούν χατίρι. Ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, γιατί ο Δίας ξεγελά το σύμπαν και σας προσφέρει κάτι που σας έχουν στερήσει καιρό τώρα. Το χρήμα είναι αυτό; Ο έρωτας; Ένα νέο αμάξι; Κάτι ξεμπλοκάρει μαγικά και παίρνετε μεγάλη χαρά. Ψαχτείτε λίγο ακόμα..!

Παρθένος
Μια ζωή την έχουμε, ας τη γλεντήσουμε, γιατί κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει! Σε τέτοια φάση σας βάζει ο Άρης από τον Ζυγό. Συνεπώς, θα το ξοδέψετε το χρήμα, προκειμένου να περάσετε ωραία, είτε με τους φίλους σας, είτε με το σύντροφό σας. Και ο μήνας έχει 9! Τυχερές οι μέρες αυτές, ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο, σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας, να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πολύ, να το πάρετε στα σοβαρά, δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να διαγωνιστείτε και να πάρετε και έπαθλο στο τέλος. Η Αφροδίτη πια στα ίσα της, θέλει να σας εκπλήξει ευχάριστα, κάποιο πρόσωπο φανερώνει τα συναισθήματά του για εσάς. Μια φιλία μπορεί να κρύβει έναν έρωτα μεγάλο. Άμα μπει το μικρόβιο, δε φεύγει με τίποτα!

Ζυγός
Καλύτερα να μασάτε να παρά να μιλάτε τις μέρες αυτές, γιατί ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα και σιγοντάρει μαζί του ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ως δια μαγείας είστε μέσα στην τρελή τη χαρά, έχετε απίστευτη όρεξη για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας αρέσει πολύ. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ τι ξεστομίζετε και σε ποιους γιατί δεν είναι όλοι φίλοι και φυσικά δεν έχουν πάντα και καλές προθέσεις. Ναι μεν αλλά! Ωραίες ημέρες όμως, για να αγαπήσετε με τους φίλους σας και τους συνεργάτες σας και να κοινωνικοποιηθείτε. Το κόκκινο χαλί σας το στρώνει η Θεά Αφροδίτη, ποιος τη χάρη σας; Καιρός για νέα πλάνα, δίχως τις παλιές παρέες! Προετοιμαστείτε στο αθόρυβο, δίχως να δράσετε ακόμα. Υπομονή, καμιά βδομαδούλα!

Σκορπιός
Χρυσά μου, το σύμπαν σας δίνει όχι απλά day off, αλλά days off! Με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, θέλει να κόψετε ταχύτητα, να ηρεμήσετε και να δείτε τις υποθέσεις σας με καθαρό μυαλό και χαλαρά. Ναι μεν ο Άρης από τον Ζυγό σας τσιτώνει και σας φουντώνει και σας αγχώνει για όσα πρέπει να γίνουν, ο Ερμής και ο Δίας που είναι ανάδρομοι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά του και σας βοηθούν να είστε πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί. Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη και ο Δίας σας κάνουν υπερβολικά αισιόδοξους για μια σχέση, κυρίως ερωτική. Κάποιοι βιάζεστε κιόλας να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε, όμως τα σημάδια ίσως και να σας λένε stop in the name of love.. κτλ. κτλ.! Ψαχτείτε πολύ με την πάρτη σας, πριν πάρετε κάποιον στο λαιμό σας.. 😅!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς και σας βρίσκω πολύ ξεσηκωμένους, έτοιμους για άλλη Γη και άλλα μέρη. Ένα ταξίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και να έχει, το ζητούμενο είναι το αν θα υπάρχει εισιτήριο επιστροφής. Ο Άρης από τον Ζυγό σας ανάβει φωτιές, σας θυμίζει πως και η καλοπέραση είναι μέσα στα πλάνα της ζωής. Αρκετοί καιρό ψάχνεστε για μια νέα δουλειά, κάτι καλύτερο, έχετε κάνει τις επαφές σας, βρίσκεστε σε αναμονή, παίζει να σκάσουν τα μαντάτα όλα μαζί και να τρελαθείτε από χαρά και αγωνία. Ο Δίας από τον Ταύρο, αν και ανάδρομος, σας δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα δεδομένα, ίσως και να επιλέξετε ανάμεσα από δυο και τρεις περιπτώσεις, έχετε λίγο χρόνο ακόμα. Νιώθετε χρήσιμοι και απαραίτητοι! Πολύ super!

Αιγόκερως
Μεταξύ μας ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, μιας που τίποτα δεν σας πτοεί, μπορείτε να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε τις μέρες αυτές, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Καλοκαίρι τέλος, τώρα έχει εργασία και χαρά και όχι μόνο! Ο Άρης από τον Ζυγό είναι αυτός που φέρνει την όρεξη για το κυνήγι του θησαυρού. Νέοι στόχοι, ξανά στη μάχη, αδιαπραγμάτευτη η επιτυχία! Βέβαια ο Δίας ανάδρομος από τον Ταύρο, δε θέλει βιασύνες, αντιθέτως σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρόνο και να ρίξετε μια δεύτερη ματιά. Η Αφροδίτη πλέον στα ίσα της σας επιτρέπει να «τζογάρετε» για λίγο, δε ξέρετε ποτέ, ας παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για το φλας. Όχι πολλά, το νου σας! Το χρήμα όπως φαίνεται έρχεται μέσα στη ζωή σας, με διάφορους τρόπους!

Υδροχόος
Να τη φορέσετε την μπέρτα του superman, να πετάξετε άμα θέλετε, αλλά ως test drive! Να δείτε πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε; Από διάρκεια, πώς πάμε; Μεταφορικά ομιλώ, μιας που ο Άρης από τον Ζυγό, σας ξεσηκώνει για τέτοια πράγματα. Τις μέρες αυτές κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, είναι εφικτά, έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους ανθρώπους, το χρήμα σας λείπει και το πράσινο το φως από το σύμπαν. Ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα δεδομένα, να κάνετε δεύτερες σκέψεις, να διορθώσετε κάτι που ίσως και να μη σας αρέσει, να προετοιμαστείτε καλύτερα, πριν κάνετε εκείνο το περιβόητο το βήμα. Είναι επαγγελματικό; Είναι ερωτικό; Όλα θέλουν το χρόνο τους. Υπομονή ο Ερμής να έρθει στα ίσα του και θα μπείτε στο αεροπλάνο. Ναι έχει ταξίδια και νέες εμπειρίες το μενού!

Ιχθύες
Μπερδεμένοι ως συνήθως, είναι μέρες που ξέρετε τι θέλετε, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι. Ο Άρης από τον Ζυγό σας ταρακουνά λιγάκι, θέλει να κλείσετε τις υποθέσεις σας, όποιος σας χρωστά το χρήμα, πρέπει να σας το δώσει δίχως δεύτερη κουβέντα. Μάχη θα δώσετε προκειμένου να γεμίσει η τσέπη σας. Οι ανάδρομοι πλανήτες, είναι και μπόλικοι, κατά βάθος σας προστατεύουν από τις κακοτοπιές. Πατούν φρένο για εσάς, είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά, είτε για την απόφαση μιας ερωτικής σας σχέσης. Καλό είναι να βάλετε λιγάκι στην άκρη τα συναισθήματά σας, είναι μέρες υπερβολής και αισιοδοξίας, θέλει προσοχή, αν πρόκειται για φούσκα, σίγουρα θα ξεφουσκώσει. Ο Ερμής σας βάζει να τάζετε λαγούς με πετραχήλια, ενώ δεν πρέπει! 

magicfariel

Φωτογραφία από HANSUAN FABREGAS από το Pixabay