Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια: Ο Ποσειδώνας μας λέει «καλημέρα»! by MagicF’Ariel..

18/09 – 20/09/2023

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλή μας εβδομάδα! Έκπληξη το σημερινό, ακόμα και για εμένα την ίδια, νιώθω ήδη φανταστικά, από άποψη ενέργειας. Έτσι, επειδή είναι ένα δροσερό, ηλιόλουστο, φθινοπωρινό πρωινό Δευτέρας..

Και που λέτε ο Ποσειδώνας έχει αρχίσει και «κουνιέται», τα νερά δεν είναι τόσο γαλανά, έχουν πολύ γκρίζο χρώμα, βλέπω και κυματάκι, προετοιμάζεται, θέλει πολύ να πρωταγωνιστήσει, με τις ζαβολιές του, τα ψεματάκια του, τις εξαπατήσεις.
Επειδή όμως είναι ανάδρομος, ίσως και να μην έχει τη δύναμη που θα είχε αλλιώς, επιμένει όμως στο να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, για κάποιο λόγο το σύμπαν θέλει την προσοχή μας στραμμένη οπουδήποτε αλλού, πέρα από τα σημαντικά ζητήματα της ζωής. 
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ας έχετε το νου σας τις μέρες αυτές!

 Ο Ήλιος διανύει τις τελευταίες ημέρες στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε ας αφήσουμε τη φαντασία μας να καλπάσει. Ο Ήλιος είναι η αλήθεια. Η αλήθεια πάντα θέλει να φανεί! Πάντα φαίνεται ανεξάρτητα από τα εμπόδια που της βάζουν. Η Παρθένος ως ζώδιο, εκδηλώνει την αγνότητα, το ήθος, το σωστό. Συνεπώς για τρεις μέρες ο Ήλιος δε θα αφήσει τον Ποσειδώνα να ολοκληρώσει το απατηλό έργο του. Το φως του, θα διεισδύσει στα γκριζωπά νερά, θα φωτίσει την αλήθεια από το ψέμα. 

Για αυτό και εμείς, καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι μας λένε, να δίνουμε σημασία βέβαια, να αναρωτιόμαστε το γιατί, δίχως να δίνουμε συνέχεια, σε λόγια του αέρα. Αποφεύγουμε τις μεγάλες αποφάσεις, δεν ανακοινώνουμε τίποτα και σε κανέναν. Και δε δίνουμε τα χέρια αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι.

Τι να κάνουμε;

Να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε άφοβα! Τα όνειρα δεν κοστίζουν, αντιθέτως δημιουργούν επιθυμίες, νέους στόχους, όρεξη για ζωή. Ας ονειρευτούμε ένα τριημεράκι, πως όλα είναι υπέροχα, υπάρχει καλοσύνη, ανθρωπιά, να βοηθήσουμε κάπου αν χρειάζεται, κάνε το καλό και ρίξε το στο γιαλό. Είναι και αυτό μια άποψη, Ποσειδώνια θα έλεγα. Ακόμα και το κακό έχει δυο όψεις. Ο Ποσειδώνας είναι γλυκούλης κατά βάθος..

φιλάκια..

Κριός
Τις μέρες αυτές να κλειδώνετε τα πράγματά σας, να μην αφήνετε τίποτα εκτεθειμένο, γιατί ο κόσμος είναι κακός και μπορεί κατά λάθος, εξεπίτηδες να βρεθεί κάτι στα χέρια σας, έτσι απλά για να ακουστεί το όνομά σας. Ας έχετε μάτια και στην πλάτη, ο Ποσειδώνας φανερώνει τους εχθρούς, όμως αφού γίνει το κακό. Υπομονή μέχρι τις 21/09 που θα σας σώσει ο Πλούτωνας!

Ταύρος
Μια παραζάλη θα την έχετε τις μέρες αυτές, ο ανάδρομος Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, σας υπνωτίζει ένα πράγμα, η ζωή είναι ωραία, ας δούμε ένα όνειρο ακόμα. Όπου ακούτε κολακείες, να φεύγετε μακριά. Ωραία τα γλυκόλογα, αλλά τι να κρύβουν από πίσω; Ας είστε επιφυλακτικοί με τις σχέσεις σας, κυρίως με τις νέες γνωριμίες. Ποιος ο λόγος για ψεματάκια τώρα;

Δίδυμος
Η εβδομάδα σας ξεκινά με φόντο ροζ ή γαλαζοπράσινο; Πετάτε στα σύννεφα, έχετε μια απίστευτη αισιοδοξία, κάποιοι το ρίχνετε έξω! Ο Ποσειδώνας, είναι μεγάλο πειραχτήρι συνεπώς τα μπαρ και τα ξενύχτια έχουν την τιμητική τους και ας είναι Δευτέρα! Ιδιαίτερα δημιουργικοί, έχετε μπόλικες καλλιτεχνικές ανησυχίες που καλό είναι να τις εκφράσετε! Ανώμαλη η προσγείωση μετά..

Καρκίνος
Ξυπνήσατε με μπόλικη στάχτη στα μάτια, έκανε δουλειά ο Ποσειδώνας μέσα στη νύχτα, ξαφνικά σας πλημμυρίζουν ένα κάρο συναισθήματα και νιώθετε πιο ευάλωτοι από ποτέ. Μου φαίνεται θα βγάλετε μπόλικη γκρίνια, το θέμα είναι να μη φτάσετε στα άκρα, γιατί και οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να νιώθουν το ίδιο και χειρότερα! Ρίξτε το στη γυμναστική. Ωραία εκτόνωση!

Λέων
Καλά, σε καμία περίπτωση μην παίξετε τυχερά παιχνίδια, γιατί πάνε τα λεφτά! Ο Ποσειδώνας εμφανίζει υπάρξεις στη ζωή σας, ως κομήτες, που κάτι θέλουν από εσάς, επιτρέψτε στη φαντασία σας να φαντάζεται δράκους. Μερικές φορές είναι αληθινοί! Η πόρτα του σπιτιού σας ας είναι διπλά κλειστή και να μη σηκώνετε το τηλέφωνο σε άγνωστα νούμερα. Αλλιώς ιστορίες για αγρίους!

Παρθένος
Οι πρωταγωνιστές των ημερών, η αλήθεια θα φανεί, όσο και αν θελήσει ο Ποσειδώνας να την αποκρύψει και τα σύννεφα θα έρθουν, φουρτούνες συναισθηματικές, για τρεις ημέρες! Ένα αθώο ψεματάκι, ίσως να μην είναι και τόσο αθώο, συνεπώς ο Ήλιος που είναι για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας, σα να ξεμπροστιάζει τον Ποσειδώνα, σας αφήνει τρελό πεσκέσι. Ποια η διαπίστωση;

Ζυγός
Κάτι σας έχουν τάξει εσάς και τώρα που το αποζητάτε δεν το βρίσκετε με τίποτα! Ο Ποσειδώνας σχετικά αδύναμος, μπροστά στον Ήλιο, προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σας αλλού, όμως αν πρόκειται για χρήματα ή κληρονομικά ζητήματα, εστιάζετε και δεν το βάζετε κάτω με τίποτα! Από τη μια καχύποπτοι, από την άλλη απογοητευμένοι, κάτι δε σας αρέσει στο σκηνικό! Κανείς δεν εξαπατά έναν Ζυγό! Το νόμισμα έχει δυο όψεις, υπομονή..!

Σκορπιός
Το σύμπαν δε σας αφήνει με τίποτα να σας πάρει από κάτω και να παρατήσετε τα όπλα! Ενώ ο Ποσειδώνας έχει ακεφιές και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις, εσείς απέχετε από όλο αυτό, αντιθέτως βοηθάτε τους άλλους όποτε χρειάζεται. Οι πολλές συζητήσεις, κάνουν καλό, γιατί όλο και κάτι θα σας αρέσει, θα σας μείνει, σας ταιριάζει. Κάτι σκαρφίζεστε εσείς!

Τοξότης
Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ενώ κάτι ήταν στα σκαριά, ίσως και να μη γίνει, όμως οι συζητήσεις, αμέτρητες, αναρωτιέστε μήπως είναι και ανούσιες; Ο Ποσειδώνας σας ανάβει φυτιλιές, νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά, πώς το όνειρο τσάκισε. Μη βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση, άλλωστε ο Ποσειδώνας σας έχει σε 3ήμερο πονοκέφαλο. Τα φαινόμενα απατούν!

Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές ίσως και να τη βγάλετε σε ένα παράθυρο, να βλέπετε τον ουρανό με τα σύννεφα να ταξιδεύουν και εσείς επάνω σε αυτά, να πηγαίνετε βόλτα. Ο Ποσειδώνας είναι η αιτία, λαθάκια μυρίζομαι, απροσεξιές, τέρμα αφηρημένοι, πάρτε το απόφαση, ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα, τόσο όσο. Ένα διάλλειμα ρομαντικό, δωράκι από το σύμπαν. Απολαύστε το! 

Υδροχόος 
Γκρινιάζετε για το χρήμα εσείς, που δε σας φτάνει, που δεν έρχεται, που πρέπει να το ζητήσετε αν σας το χρωστούν. Ο Ποσειδώνας σας βρίσκει ευάλωτους, οπότε για να σας ηρεμήσει μπορεί να φτιάξει ένα παραμυθάκι, τύπου μια συμφωνία φανταστική. Τις μέρες αυτές να ακούτε τους άλλους, να κρατάτε μικρό καλάθι, να ονειρεύεστε παρέα, αλλά ο καθένας με την τσέπη του!

Ιχθύες
Παράξενες ημέρες, ο Ποσειδώνας κάνει πάλι τα τσαλίμια του, αναστατώνει τον κόσμο, φτιάχνει όμορφα σενάρια για τον καθένα ξεχωριστά. Ότι και να σας πουν, ότι και να σας προτείνουν, ψαχτείτε, ρωτήστε, κάντε μια έρευνα, γιατί πολύ μπλόφα παίζει μέχρι και τις 21/09! Ο Ποσειδώνας σας θέλει λίγο στον αφρό, άντε πάνω στα ροζ τα συννεφάκια. Απολαύστε αλλά προσέξτε!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay