Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 23/09/2023 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι σίγουρη πως αναρωτιέστε το τι έχω πάθει και γράφω; Και εγώ το ίδιο, προφανώς το έχω μεγάλη ανάγκη, είναι ψυχολογικό το θέμα, η Ταυρίνα σας, ρισκάρει, κάνει άλματα, η βουτιά είναι πολύ μεγάλη. Ο Δίας κρύβεται από πίσω, είμαι σίγουρη για αυτό, είναι περίοδος που τα όνειρα επιβάλλεται να γίνουν πραγματικότητα και όχι δεν παντρεύομαι, ποτέ ξανά! 😂 

Ο Ήλιος από σήμερα στους λατρεμένους μας Ζυγούς, σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα, που αγαπώ πολύ-πολύ! Θέματα σχέσεων θα μας απασχολήσουν, μιας που ένας Ζυγός, θέλει να τα έχει με όλους καλά, να υπάρχουν όρια και ισορροπίες, αρμονία. Ναι, μόνο στα όνειρα, αλλά you never know! 


Όμορφες συζητήσεις θα προκύψουν, αρκετοί θα θελήσουν να λύσουν τις διαφορές τους, όπως και να έχει πολλά συναισθήματα θα εκφραστούν, ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. 

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, κάντε focus στην καριέρα σας. 

Και κάπως έτσι έφτασε το Σάββατο, ένα όμορφο πρωινό, ηλιόλουστο, με μια δροσούλα απίστευτη, που επιτρέπει τα χουχουλιάσματα και το τεμπελίκι. Δημιουργικές οι ώρες του Σαββάτου, μιας που αρκετοί θα θελήσετε να καθαρίσετε το σπιτάκι σας, να του φτιάξετε ντεκόρ φθινοπωρινό, η προετοιμασία των σπιτόγατων. 
Προσωπικά αλλάζω χρώμα σε κουρτίνες και ριχτάρια, στα μαξιλάρια, πιάνω και πινέλο άμα χρειαστεί.. 😅! Ζεστά, γήινα χρώματα είναι του φθινοπώρου. Έχουμε και τις εξαιρέσεις φυσικά, που θα τρέξουν σε μια παραλία, γιατί summer never ends και τα σχετικά. Όπως τη βρίσκει ο καθένας! 

φιλάκια.. 

Κριός
Μέρα που θα χρειαστεί να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα, μιας που διαπιστώνετε πως κάποιο πρόσωπο δεν έκανε όσα σας έταξε, αντιθέτως αδιαφόρησε με αποτέλεσμα να εκτεθείτε εσείς μεθαύριο! Δουλειά από το σπίτι; Θα πάτε στο γραφείο; Μήπως θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους και ότι θέλει ας προκύψει; Δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες, οπότε αν και Σάββατο, θα εστιάσετε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ας βάλει κάποιος άλλος μπουγάδα! 

Ταύρος
Μήπως ξυπνήσατε λίγο κρυωμένοι; Πονάει η μέση; Τι έχετε και πυρετό; Κάπως αδιάθετους και με νευράκια σας βρίσκω, γιατί έχετε πρόγραμμα φουλ για το Σάββατο, να συμμαζέψετε, να ψωνίσετε, να οργανώσετε το σπιτάκι σας, για τη νέα εβδομάδα που έρχεται. Ε λοιπόν, έφτασε ο καιρός να πάτε μια βόλτα στους γιατρούς, να κάνετε ένα γενικό check up, να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Μην το αποφύγετε, θα το βρείτε μπροστά σας! 

Δίδυμος 
Επιτέλους έφτασε το Σάββατο, έχετε κανονίσει μια τελευταία καλοκαιρινή εξόρμηση μήπως; Εκμεταλλεύεστε τον καλό καιρό, φοράτε το μαγιό σας και εξαφανίζεστε σε μια παραλία γιατί αυτό σας κάνει κέφι. Εννοείται πως οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να γίνουν από Δευτέρα, ίσως και κάποια στιγμή, ποιος σκοτίζετε για τέτοιες υποχρεώσεις; Αισιόδοξοι, λαμπεροί, ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας γίνεται και θα γίνει, γιατί σειρά σας να χαρείτε! 

Καρκίνος
Καλό είναι να εστιάσετε στη σχέση σας, να αφήσετε στην άκρη τις δουλειές, ο σκοπός είναι να αγαπήσετε λίγο παραπάνω, να επικοινωνήσετε σε βάθος, να λύσετε τυχόν διαφορές, γιατί μόνο έτσι θα φτιάξει το κλίμα μέσα στο σπίτι. Το ζητούμενο είναι να παρθούν κοινές αποφάσεις και όχι ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Ναι μεν Σάββατο, δεν έχει βόλτες και shopping therapy, αλλά συζητήσεις έντονες και μη. Αφήστε να πάρει τα ηνία και κάποιος άλλος! 

Λέων 
Έχετε κανονίσει πολλά μέσα στο μυαλό σας, σας βλέπω να κάνετε τον κηπουρό, τον μπογιατζή, τον οδοκαθαριστή, οτιδήποτε χρειάζεται για να εκτονωθείτε και να φτιάξετε λιγάκι το σπιτάκι σας. Ξεκινήστε πουρνό-πουρνό, γιατί μετά λίγο ο ένας και λίγο ο άλλος, βλέπω να τα παρατάτε όλα στη μέση. Από την άλλη βέβαια, μιας που είναι Σάββατο, μπορεί να αράξετε το κορμί σας σε έναν καναπέ ή μια αιώρα και να ξεκουράσετε το «είναι» σας. 

Παρθένος
Αν και δεν παίζει σάλιο, είστε λίγο πανί με πανί, μια πρόταση για βόλτα θα σας ξεσηκώσει, ίσως και να ξεστομίσετε, το μια ζωή την έχουμε, πάνε και τα τελευταία φράγκα! Σάββατο πρωί κάνετε ταμείο, κλαίτε με μαύρο δάκρυ, φτιάχνετε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα. Και κάπως έτσι, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα από μια ψυχή που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είναι αρκετό για να αναθεωρήσετε! Και οι Παρθένοι έχουν ψυχή.. χαχα! 

Ζυγός
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, καιρός να ακούσετε το happy birthday και να λάβετε δωράκια. Βέβαια σήμερα έχετε κατά νου να σηκώσετε το σπιτάκι σας και να κάνετε μια γενική καθαριότητα, ακόμα και να αλλάξετε ντεκόρ. Μια χαρά σας βρίσκω, να προσμένετε καβγαδάκια, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια όρεξη με εσάς. Διαπιστώνετε τις μέρες αυτές πως δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας με κάποιους ανθρώπους και πως καλό είναι να εξαφανιστείτε μαγικά!

Σκορπιός 
Ενώ όλοι είναι χαρωποί σήμερα, εσείς κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας και νιώθετε πολύ μόνοι στη ζωή αυτή. Καλά δεν είναι έτσι, να σας θυμίσω πως όλα είναι θέμα επιλογών και πως τα πράγματα αλλάζουν. Όποιος έγραψε «Κουνήσου, δεν είσαι δέντρο», πέτυχε διάνα τις λέξεις και το νόημα. Σάββατο σήμερα, αράξτε στο κρεβατάκι σας, ακούστε μουσική, χαλαρώστε και βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Είναι ωραίο που είστε ανήσυχοι. Δείχνει ζωή!

Τοξότης
Να κάνετε παρέα με τους Διδύμους, βρίσκεστε στο ίδιο mood! Σάββατο σήμερα, θα το ρίξετε έξω, παρέα με τα φιλαράκια σας, κάπου καλά, κάπου απλά, καλό φαί να έχει και πιοτό φυσικά. Είναι ωραίο να θυμάστε πού και πού τα νιάτα σας, ανέμελες και χαρωπές στιγμές. Ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας, εκεί είναι δε φεύγουν και φτιάξτε το ψυχολογικό. Προσπαθήστε να μη χαλάσετε πολλά λεφτά, γιατί τσάμπα η «θεραπεία»!

Αιγόκερως 
Σάββατο και η Σελήνη στο ζώδιό σας! Ωραία φάση, μιας που επιτρέπεται να χαλαρώσετε, να κάνετε τα beaute σας και να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι σας, παρέα με το αμόρε σας; Βλέποντας μονάχοι cartoon? Όλες οι φάσεις της ζωής είναι ωραίες, άμα υπάρχει καλή διάθεση και ρομαντική επίσης. Ξεκουραστείτε γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας στη δουλειά, έχετε να δώσετε πολλές μάχες ακόμα, μέχρι να στρώσει το πράγμα. Μύρισε έρωτας..

Υδροχόος
Έχω την εντύπωση πως σήμερα είστε τέρμα αντικοινωνικοί, δε βγαίνει λέξη από το στόμα σας, όμως δεν πάει έτσι το πράγμα. Δε γίνεται από τη μια να ξεσηκώνετε τα πλήθη, να τους ανάβετε φωτιές και μετά παγοκολόνα. Έχετε τόσα όνειρα να πραγματοποιήσετε και επιτέλους το σύμπαν σας ανάβει το πράσινο το φως, οπότε καλό είναι να φορέσετε το πιο θερμό σας χαμόγελο και να δείξετε το πόσο καλά παιδιά είστε. Ταξιδέψτε, σας φτιάχνει πολύ!

Ιχθύες
Σάββατο σήμερα, φροντίστε να κάνετε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θα είναι με το ταίρι σας; Με τα φιλαράκια σας; Όποιος σας φτιάχνει τη διάθεση πιο πολύ! Ηρεμήστε γιατί έρχονται αποκαλύψεις στα αυτιά σας που σίγουρα θα σας αναστατώσουν. Κάποιος δε σας λέει όλη την αλήθεια, κάποιος προσπάθησε να σας εξαπατήσει. Έχετε έντονη διαίσθηση, ακούστε την καρδιά σας. Τι σας λέει; Ας είναι μια ήρεμη ημέρα, relax!

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay