Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια: Η Αφροδίτη αποκτά φθινοπωρινή διάθεση! by MagicF’Ariel..

01/10 – 31/10/2023 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να ασχοληθώ λίγο με την Αφροδίτη, μιας που μετά από τουλάχιστον 4 μήνες, φεύγει από το ζώδιο του Λέοντα και πηγαίνει στην Παρθένο! 




Καιρός ήταν, περάσαμε ένα καλοκαίρι πολύ παράξενο, τον Έρωτα τον πάτησε το τρένο, πιο πολύ ασχοληθήκαμε με τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα και το χρήμα, παρά με οτιδήποτε άλλο. Όχι πως μας έφερε εύνοια, αντιθέτως πολλοί από εμάς εκεί έξω, δώσαμε και δίνουμε μάχη για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα! Ωραίο καλοκαίρι, να μην ξανά έρθει ποτέ! 
Θυμωμένη η Αφροδίτη και απογοητευμένη, τόσα τα αστρολογικά δρώμενα, δεν προσέφερε τα δώρα της, όπως είχε σχεδιάσει σε πρώτη φάση. 
Συνεπώς χαρωπή τώρα πια, αφήνει μια γλύκα τις πρώτες δέκα μέρες από το ζώδιο του Λέοντα και μπαίνει φορτσάτη στην Παρθένο, έτοιμη να μοιράσει αγάπες και λουλούδια, λεφτά, απρόβλεπτες επαγγελματικές ευκαιρίες και έρωτες κεραυνοβόλους! Επιτρέπω στη φαντασία μου να καλπάσει και βλέπω από τώρα το χαμόγελό της! 

Ο ανάδρομος Πλούτωνας και ο Κρόνος, είναι αυτοί που στις αρχές του Οκτώβρη, θα ταράξουν λίγο τα νερά σε συναισθηματικό επίπεδο. Προκαλούν παράξενα γεγονότα, για να δουν ποιες σχέσεις είναι αληθινές, ποιοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν, ποιος λέει ψέματα, ποιες οι προθέσεις τέλος πάντων. Καλά δεν είναι η πρώτη η φορά, ούτε τη τελευταία, να θυμίσω πως μέχρι το τέλος του χρόνου, το ολικό ξεκαθάρισμα είναι το μόνο σίγουρο. Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται. Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. 
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, από τις 20/10 μέχρι και τις 31/10, ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο και ο Ουρανός, πιάνουν την Αφροδίτη από τα μαλλιά και την προστάζουν να μοιράσει τα δώρα της! Πολλές οι εκπλήξεις, είναι κυρίως ερωτικές, όμως δε θα λείψουν και οι επαγγελματικές. Το σύμπαν ανταμείβει δίκαια τον καθένα από εμάς, υπερβολικό το πεσκέσι, άμα έρθει καλοδεχούμενο, άμα δεν έρθει για κοιτάξτε πίσω από την κουρτίνα λίγο καλύτερα; Υπάρχει κάτι για εσάς. Θα το αφήσετε εκεί να σας κοιτά; 

Φθινοπωρινή η διάθεση της Αφροδίτης, αφήνει όλη της τη γλύκα για το τέλος του Οκτώβρη, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οι τυχεροί της παρέας. 

φιλάκια.. 💗

Κριός
Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες τις ημέρες στο ζώδιο του Λέοντα, είχατε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας για να εστιάσετε σε θέματα ερωτικά και σχέσεων. Αρκετοί βρήκατε νέο αμόρε, κάποιοι άλλοι βελτιώσατε τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Μέχρι και τις 08/10, επιτρέπονται οι αγάπες και τα λουλούδια, μετά αλλάζει το σκηνικό κατά πολύ! Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, από τις 09/10 σας ανάβει φωτιές κυρίως σε θέματα καριέρας. Ο Πλούτωνας είναι ένα κακό σπυρί. Θέλετε να είστε πρώτοι και καλύτεροι, ανεξάρτητα από το κόστος. Ο Κρόνος τιμωρεί και σας εκθέτει! Η Αφροδίτη προσφέρει το συναίσθημα, κάποιες φορές είναι καλό και κάποιες όχι και τόσο. Όσοι πηγαίνετε με το σταυρό στο χέρι και το παλεύετε με όλο σας το είναι, προς τα τέλη του Οκτώβρη, ο Δίας, επιτρέπει στην Αφροδίτη να σας κάνει ένα δώρο. Αναγνωρίζεται η αξία σας και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. 

Ταύρος 
Τόσους μήνες η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, δεν άφησε κανένα περιθώριο για έρωτες, αγάπες και λουλούδια. Τα γεγονότα ήταν τέτοια που γίνατε αυτοκόλλητοι με την οικογένειά σας, τους γονείς σας, τα αδέρφια σας, προφανώς τα ζητήματα ήταν πολλά και διάφορα, άντε λίγο ακόμα και όλα θα μπουν στη θέση τους. Λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα σας φέρνουν μεγάλη ανακούφιση. Από τις 09/10 και μετά η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, καιρός να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας. Ο Κρόνος με τη βοήθεια της Αφροδίτης, ξεσκαρτάρουν τις φιλίες σας. Σχέσεις που δεν έχουν μέλλον θα διακοπούν, οι αφορμές μπόλικες. Ο Δίας προστάζει την Αφροδίτη να σας εμφανίσει ένα νέο αμόρε. Να πάρετε μια γεύση του τι εστί έρωτας..

Δίδυμος
Προλαβαίνετε να κάνετε τα Διδυμίσια σας τα κόλπα, μέχρι και τις 08/10, βολτάρετε πιο πολύ, σουρτουκεύετε, μια από δω και μια από κει, φροντίστε τουλάχιστον οι συναντήσεις που θα κάνετε, να έχουν κάποιο νόημα και να διώχνουν μακριά την κάθε υποχρέωση. Δημόσιες σχέσεις με στόχο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας συμμαζεύει ένα πράγμα, σας βάζει με το ζόρι σε φθινοπωρινή διάθεση, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Ο Κρόνος στο διάβα της, έχει ως αποτέλεσμα να σας στρεσάρει, γιατί δεν είστε ακόμα έτοιμοι να βάλετε τη ζωή σας σε καλούπια. Ο Δίας από την άλλη, έχει άλλα σχέδια για εσάς, η Αφροδίτη γνωρίζει το τι και το πώς, οπότε από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά, γίνεστε τέρμα υπερβολικοί, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Από τη μια οι φιλοδοξίες σας, απαιτούν την παρουσία σας και τη δυναμική σας, από την άλλη το προσωπικό σας το status πηγαίνει σε άλλο level! 

Καρκίνος
Τόσους μήνες με την Αφροδίτη στον Λέοντα το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε ξεπαραδιαστεί! Έξοδα από δω, έξοδα από κει, άντε λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι και τις 08/10 και μετά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συναντούν την Αφροδίτη γεγονός που δε σας αφήνουν να μονιάσετε με κάποιους ανθρώπους που θεωρείτε σημαντικούς στη ζωή σας. Το να σκαλίζετε γεγονότα που συνέβησαν μια φορά και έναν καιρό, δεν είναι ότι καλύτερο στην παρούσα φάση. Υπάρχουν σχέσεις ζωής που έχουν κάνει ήδη τον κύκλο τους και εσείς επιμένετε, ενώ καλό είναι να βάλετε μια τελεία. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, έχει όλη την καλή τη διάθεση, να σας βοηθήσει να κάνετε ένα όμορφο closer. Μην ανησυχείτε ο Δίας δε θα σας αφήσει μόνους και παραπονεμένους. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, με σκοπό να σας ανανεώσουν και να σας προσφέρουν όσα ζητάτε στο σήμερα, όχι στο χθες! 

Λέων
Οι άτυχοι του καλοκαιριού που πέρασε, πολύς ο καιρός που έμεινε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ήταν και ανάδρομη σε κάποια φάση, αμέτρητα τα γεγονότα όσων αφορά την προσωπική σας τη ζωή. Και λίγο πριν αλλάξει ζώδιο η Θεά του Έρωτα, κάποιο πρόσωπο κάτι σας ανακοινώνει και παθαίνετε ένα σοκ, η έκπληξη πολύ μεγάλη! Δεν είναι απαραίτητα κακό, αν και ο Πλούτωνας κρύβεται από πίσω, σίγουρα είναι αναγεννησιακό. Αλλάζει η σελίδα, όπως και να έχει! Ερωτικό; Επαγγελματικό; Και τα δυο μαζί; Μπαίνοντας η Αφροδίτη στην Παρθένο, νιώθετε πως πρέπει να ανταμείψετε τον εαυτό σας, να εκπληρώσετε διάφορες επιθυμίες, για ότι έχετε τραβήξει μέχρι σήμερα. Να επιβραβεύσετε την πάρτη σας! Ωχ αμαν, έξοδα μυρίζομαι Λιονταρίσια! Πάνε τα φράγκα.. Και τα καλύτερα έρχονται προς τα τέλη του Οκτώβρη. Μια νέα δουλειά, ένα νέο πόστο, περισσότερα λεφτά! Youpi!

Παρθένος
Υπομονή χρυσά μου λίγες ημέρες έμειναν και η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σας, με πολύ μεγάλη χαρά και όρεξη να κάνει τα μαγικά της! Όχι τίποτα άλλο, μπας και πείτε κανά Σ’αγαπώ εκεί που πρέπει, να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Και που λέτε το σύμπαν φρόντισε και μια συνάντηση, για ένα «συγγνώμη», για μια επιστροφή, ο Κρόνος όμως έχει σκοπό να ανατρέψει το σκηνικό, στην περίπτωση που όλο αυτό δεν είναι αληθινό. Αν όμως είναι, ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! Τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο, το νόμισμα έχει δυο όψεις, όπως και να έχει τα ερωτικά σας ζητήματα ξεμπλοκάρουν μαγικά και τις μέρες του Οκτώβρη είστε μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια. Ο Δίας και ο Ουρανός, είναι στο πλάι σας, βαστούν απρόβλεπτα δώρα και μπορώ να πω πως ο Οκτώβρης είναι ο καλύτερος μήνας του έτους! Δώστε την ευκαιρία στο πρόσωπο που το σύμπαν θα φέρει τυχαία στο διάβα σας..

Ζυγός 
Όχι, δεν είναι όλα τέλεια, ο ρόλος της Αφροδίτης τις πρώτες δέκα ημέρες του Οκτώβρη, είναι δεύτερος πολύ, κάνει τον κασκαντέρ, γιατί όσο να’ναι ο Άρης κάνει κουμάντο και ο Πλούτωνας! Βέβαια, μέχρι και τις 10/10 πολλά τα σούρτα-φέρτα, παρέες, φίλοι και γνωστοί, όλοι μια οικογένεια είμαστε! Με πιάνετε τι σας λέω; Πώς έχει το πράγμα με την Αφροδίτη στην Παρθένο; Γυρεύετε την τελειότητα στις σχέσεις σας, την ερωτική και τις επαγγελματικές, ακόμα και στους φίλους σας και εννοείται πως δεν τη βρίσκετε και δείχνετε τα συναισθήματα σας με κάθε τρόπο. Όσο βγάζετε παραξενιές, άλλο τόσο σας αντιμετωπίζουν διαφορετικά, προκαλείτε ανούσιες εντάσεις, ενώ με άλλο ύφος ίσως και να υπήρχαν γέλια και πειράγματα. Ας είστε συμμαζεμένοι, μη κρίνετε για να μη σας κρίνουν! Εντυπωσιακό το φινάλε του Οκτώβρη, το σύμπαν σας επιτρέπει να παρασυρθείτε σε απολαύσεις, με απίστευτες συνέπειες όμως..

Σκορπιός
Μυστήριος μήνας ο Οκτώβρης, από πάρα πολλές αστρολογικές απόψεις, όμως ας εστιάσουμε στην Αφροδίτη που διανύει τις τελευταίες τις ημέρες στον Λέοντα και έχει σκοπό να σας ανταμείψει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ή είστε μέσα στο παιχνίδι ή δεν είστε, αυτό εξαρτάται από την προσπάθεια που έχετε κάνει. Ο Πλούτωνας ή είναι ο κρυφός εχθρός, ή ο κρυφός φίλος. Μεγάλος ο ανταγωνισμός, κάποιο μήνυμα υπάρχει! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σας ηρεμεί, σας προσφέρει χρόνο για τις προσωπικές σας υποθέσεις, σας θέλει πιο κοινωνικούς και πιο έξω καρδιά, με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Ο σκοπός είναι να ξεχαστείτε από τα βάσανά σας, να αλλάξετε παραστάσεις, να ακούσετε και μια άλλη άποψη. Με όρια πάντα, γιατί τα χαμόγελα προέχουν! Εντυπωσιακά τελειώνει ο Οκτώβρης, παίζει πολύ αυτό το φίλοι – φίλοι, να σου και ένα πεταχτό φιλάκι στα ξαφνικά! Ωραίο το φιλί ή όχι; Ιδού η απορία!

Τοξότης
Οι τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στα Λιοντάρια, είναι ότι πρέπει για εσάς, για να εξαφανιστείτε από τα γνωστά και να πάτε στα άγνωστα, έτσι για την περιπέτεια και για να φτιάξετε το ψυχολογικό. Σας ξεσηκώνουν για πολλά και διάφορα, το ζητούμενο είναι έχετε τα λεφτά για να ακολουθήσετε, ή θα μπείτε μέσα μια και έξω; Σε φθινοπωρινή διάθεση σας βάζει η Αφροδίτη από την Παρθένο, τα καλά λίγο κρατούν, τα κεφάλια μέσα, τι σκοπεύετε να κάνετε; Εργασία και χαρά τις ημέρες του Οκτώβρη, όσο νοιάζεστε και ασχολείστε, άλλο τόσο νιώθετε πιο ωραία με τον εαυτό σας, κάτι αλλάζει, είστε αισιόδοξοι πολύ. Όλα τα βλέπουν, τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο, στα δύσκολα άλλωστε φαίνεται ο άνθρωπος, ο Δίας σας δίνει ένα δέκα. Η Αφροδίτη σας προσφέρει όλα τα καλά, σας ανταμείβει κιόλας, γιατί το σενάριο της παραίτησης από το όνειρο, απλά δεν υφίσταται. Δώστε μια μάχη ακόμα, έτσι από πείσμα! 

Αιγόκερως
Άντε να φύγει η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, μπας και καταφέρετε να μαζέψετε κανά φράγκο! Μια το ένα και μια το άλλο, εδώ και 4 μήνες τουλάχιστον είστε με το χέρι στην τσέπη. Σινάφι πια! Οι πρώτες δέκα μέρες του Οκτώβρη είναι Πλουτώνιες, σας επηρεάζουν στο φουλ, οπότε ο έρωτας όσο να’ναι γίνεται σκοτεινός και πάλι γίνεστε καχύποπτοι με τους πάντες τριγύρω. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σας βάζει λίγο στη θέση σας, εξαρτάται από τη συμπεριφορά σας φυσικά. Καλό είναι τις μέρες του Οκτώβρη να είστε συνεργάσιμοι, να μην κρίνετε τους άλλους και να μην έχετε την απαίτηση να στροφάρει ο εγκέφαλος, όπως στροφάρει ο δικός σας. Υπομονή και ψυχραιμία. Το φινάλε του Οκτώβρη η Αφροδίτη παρασύρεται από τον Δια και του Ουρανό, ένα πεσκέσι όλο δικό σας, είναι τέρμα ερωτικό και άκρως αναζωογονητικό! Πικάντικες οι νύχτες σας και άκρως απολαυστικές!

Υδροχόος
Όσο και να γκρινιάζετε και να μη σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, άλλο τόσο αποζητάτε τον έρωτα, τα φιλιά και τα χάδια, γιατί η Αφροδίτη έχει τα κέφια της. Είτε είναι στα Λιοντάρια, είτε πάει στην Παρθένο, αρκετοί εκεί έξω γίνεστε σχεσάκηδες, μπαίνετε στο λούκι με τα μπούνια. Μεθυσμένους σας βρίσκω, αλλά καλύτερα έτσι, παρά αλλιώς, δε λέτε; Έχετε μια μόνιμη σκοτούρα, λεφτά σας λείπουν, υπάρχει τρύπα στο ταμείο και ενώ κάνετε τα πάντα για να το γεμίσετε, δε γεμίζει με τίποτα! Καλά, μη ξαφνιάζεστε όλοι έχουμε την ίδια ακριβώς αγωνία, στη ζωή αυτή. Η Αφροδίτη του Οκτώβρη, θα σας ταλαιπωρήσει λίγο στην αρχή του μήνα, ως τα μέσα, όμως εκεί που θα είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, έχει σκοπό να σας κάνει ένα δώρο πολύ φανταστικό. Ξεμπλοκάρουν μαγικά κάποια θέματα και ίσως και να κλείσει και εκείνη η τρύπα στα ξαφνικά. Φροντίστε να είστε καλά παιδιά, εντάξει;;; 

Ιχθύες
Καιρός να πάψετε να γκρινιάζετε και να εκτιμήσετε ότι καλό υπάρχει στη ζωή σας, ότι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής και τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει σε αυτό. Τις πρώτες δέκα μέρες του Οκτώβρη, δώστε ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια συναισθήματα και συμπεριφορές, γιατί δε γίνεται να λαμβάνετε μόνο, κάτι πρέπει να δώσετε και εσείς πίσω. Ας είναι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ, το οτιδήποτε! Η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει δυο πρόσωπα. Σε αυτό φταίει ο Κρόνος που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Σχέσεις που δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπέρα, κάτι το αληθινό, τελειώνουν μέσα στον Οκτώβρη, μια και έξω. Σχέσεις όμως που βασίζονται σε βαθιά συναισθήματα, σε αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον, έχουν την έγκριση του Κρόνου, κουφέτα μυρίζομαι. Προς τα τέλη του Οκτώβρη, ταξιδέψτε, παρέα με το ταίρι σας, πραγματοποιήστε μια τρελή σας επιθυμία. Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα! 

magicfariel

Φωτογραφία από Amrulqays Maarof από το Pixabay