Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια: Εκθαμβωτική η Νέα Σελήνη από την Παρθένο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με μια μικρή καθυστέρηση, ως συνήθως, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Αν και ζούμε σε περίεργες εποχές, υπάρχει ισοπέδωση ψυχολογική, συναισθηματική, σωματική, έρχεται αυτή Νέα Σελήνη στην Παρθένο (15/09/23), για να μας εμψυχώσει, να πάρουμε τα πάνω μας, τα όνειρα θέλουν δουλειά! Η παραίτηση δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. 
Μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, έχουμε χρόνο 15μέρες για να αξιοποιήσουμε τη θετική ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης. 

Στο έργο αυτό συμβάλλουν ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, ο ανάδρομος Δίας από τον Ταύρο, που τι σημαίνει αυτό; Στα ξαφνικά μας έρχεται η όρεξη να ανατρέξουμε στο παρελθόν, σε εκείνα τα όνειρα που δεν είχαν την προοπτική να πραγματοποιηθούν γιατί απλά το timing δεν ήταν σωστό. Αυθόρμητα λοιπόν, θα επιλέξουμε εκείνο που φέρνει χαμόγελα, όμορφες αναμνήσεις, εκείνη την περιβόητη και πολύ ξεχασμένη «ευτυχία»! Είναι κυρίως επαγγελματικό, αλλά ίσως και ερωτικό. Μπορεί και τα δυο, γιατί η αλήθεια είναι πως όλα χρειάζονται στη ζωή αυτή!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οι super τυχεροί, μιας που η Νέα Σελήνη ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης. Όμως η τύχη φτάνει για όλους, συνεπώς οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να δραστηριοποιηθούμε σε οτιδήποτε μας ευχαριστεί. 
Όχι σε προσωρινές επιθυμίες, αλλά σε κάτι πολύ βαθύτερο. 

Δουλειά – Χρήμα – Έρωτας! 
Το ελιξίριο της ζωής. 

Υγιεινή διατροφή – Γυμναστική!
For ever young. 

φιλάκια.. 


Κριός
Με τη Νέα Σελήνη από την Παρθένο, βρίσκετε το κουράγιο, να αντιμετωπίσετε θέματα άλυτα που έχετε αφήσει στην άκρη, που έχουν βαλτώσει ένα πράγμα. Καιρό λέτε, πρέπει να κάνω το ένα και το άλλο, αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ο καναπές έχει την τιμητική του! Καιρός λοιπόν, να αποκτήσετε δραστηριότητες, που θα σας «ξυπνήσουν», θα σας ξεσηκώσουν, για να κόψετε τη μάσα και τις κακές τις συνήθειες. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε τη ψυχή και το σώμα σας. Μια πρόκληση σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αρκετή για να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι! Να ξερουχλιάσετε είναι το ζητούμενο και να μπείτε στη μάχη της ζωής δυναμικά!

Ταύρος
Ταυράκια μου καιρό τώρα το σύμπαν σας έχει βάλει σε καλό δρόμο, τύπου διατροφή, γυμναστική, εγκρατείς στους πειρασμούς, υπάρχει αποτέλεσμα έτσι;;; Αλλάξατε και νούμερο παντελόνι μήπως; Ε λοιπόν και το καλό συνεχίζεται, γιατί με τη Νέα Σελήνη από την Παρθένο, θα πεισμώσετε ακόμα περισσότερο, δε θα κάνετε νυχτερινές ζαβολιές μπροστά από το ψυγείο.. Αποζητάτε ένα εσωτερικό refresh και εξωτερικό φυσικά και ω ναι θα τα καταφέρετε. Υπάρχει ακόμα πιο ευχάριστο σενάριο, τύπου ο έρωτας να σας χτυπήσει δυνατά την πόρτα και ξαφνικά να πάρετε αποφάσεις ζωής! Παντρεύεστε; Συγκατοικείτε; Ανακαλύπτετε τη συντροφικότητα; Love.. 

Δίδυμος 
Δε σας φτάνουν τα προσωπικά σας τα βάσανα, καλείστε να αντιμετωπίσετε και των άλλων και πόσο μάλλον των ανθρώπων σας, που τους αγαπάτε και τους συμπονάτε. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, έχει σκοπό να σας στηρίξει, να σας δώσει δύναμη και το κουράγιο να πατήσετε πόδι. Ή που θα πάρουν μια σειρά τα πράγματα με τον τρόπο σας, ή που θα δηλώσετε αποχή και ότι θέλει ας προκύψει. Εννοείται πως θα γίνει το δικό σας, σιγά που δε θα γινόταν! Άντε και για να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι σας, τις μέρες αυτές το χρήμα έρχεται κατά επάνω σας. Είναι στο δρόμο, έχει διεύθυνση, τη δική σας. Για ψαχτείτε, μήπως πρέπει να κουνήσετε κάποιο δαχτυλάκι;;;

Καρκίνος
Φτου φτου, να φορέσετε καμιά μπλε χάντρα, τις μέρες αυτές, έτσι για το κακό το μάτι. Το διάστημα αυτό, έχετε τη διάθεση να φοράτε τα καλά σας και να σουρτουκεύετε από εδώ και από εκεί. Έφτασε ο καιρός να μάθει όλος ο ντουνιάς το τι σας συμβαίνει. Νέα Σελήνη στην Παρθένο, με τη βοήθεια του ανάδρομου Ουρανού από τον Ταύρο, είναι ένα μαγικό και άκρως μεθυστικό συμπαντικό κοκτέιλ για εσάς. Αγαπάτε όλο τον κόσμο και έχετε πολύ θετική ενέργεια. Καιρός για νέες γνωριμίες, σωστά; Να ανανεωθεί η ατζέντα, να ανανεωθείτε και εσείς. Ψαχτείτε για καμιά δουλειά, ή για έναν νέο στόχο, γιατί υπάρχει δωράκι, επαγγελματικό και οικονομικό. Μια ευχή για απόψε..!

Λέων
Τι έγινε Λιονταράκια μου; Πήραμε μπόνους; Κάποια αύξηση; Σας έταξαν τέτοια νέα μήπως για τέλος του μήνα; Κάτι μαγειρεύετε σωστά; Και πολύ καλά κάνετε, η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, σας επιτρέπει να κάνετε ένα ξεκίνημα λίγο διαφορετικό, έτσι να χαρείτε και εσείς, μετά από καιρό. Πριν καν λάβετε, το μποναμά του σύμπαντος, ξεχύνεστε στην αγορά και ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας, γιατί στο κάτω-κάτω σας αξίζουν τα καλύτερα! Να αυτά σας λέω και σας τουμπάρω.. χαχα! Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές έχετε πολύ καλή διάθεση, είστε δοτικοί και ξεπερνάτε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις. Φανταστικό είναι αυτό, αλλά να φτάσει τέλος του μήνα;;;

Παρθένος
Κάποια τρελή ιδέα σας έχει μπει μέσα στο μυαλό, εδώ και πολύ καιρό και το σύμπαν σας βοηθά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να την πραγματοποιήσετε! Έχει να κάνει με τη δουλειά σας; Με ένα χόμπι που έχετε; Θα λάβετε μέρος σε κάποιο διαγώνισμα για να αναβαθμιστείτε και να αποδείξετε την αξία σας; Πρόκληση σίγουρα θα υπάρξει και πρόσκληση γιατί έχετε τα φόντα να υποστηρίξετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι κάπως φευγάτη θα έλεγα, μιας που επηρεάζεται από τον ανάδρομο Ουρανό που είναι στον Ταύρο. Συνεπώς στα καλά τα καθούμενα ίσως και να βρεθείτε αλλού για αλλού. Surprise!

Ζυγός
Καιρός να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, αλλάζοντας όμως τακτική, συνεργάτες, κοσμοθεωρίες, κάπως έτσι σας βοηθά η Νέα Σελήνη από την Παρθένο. Είναι κάποια πράγματα που θέλετε πολύ καιρό να ασχοληθείτε, δεν υπήρχε ο χρόνος, η διάθεση, προφανώς δεν είχε έρθει η ώρα τους. Καιρός να κάνετε ένα ταξιδάκι πίσω στο χρόνο, έχετε άλλες εμπειρίες πια, ίσως σας έρθει πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσετε, να τα διαχειριστείτε, το σύμπαν σας ανάβει το πράσινο φως. Τις μέρες αυτές παίρνετε τις αποφάσεις σας και πατάτε πόδι γιατί δε γίνεται η ζωή σας να πηγαίνει προς τα πίσω και των άλλων μπροστά. Ένα νέο project σας ξεσηκώνει ευχάριστα. Go for it!

Σκορπιός
Οι επόμενες δεκαπέντε μέρες του Σεπτέμβρη, έχουν έναν αέρα ανανέωσης, ανακούφισης και χαλάρωσης. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο σας στέλνει μπόλικη θετική ενέργεια, τόση πολύ, που θα ξεχάσετε για λίγο τα βάσανά σας, ή θα τα αντιμετωπίσετε πιο ομαλά, γιατί καιρός να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να θεραπεύσετε την καρδιά σας. Το ξεχνάτε το σπιτάκι σας, προτιμάτε τις βόλτες και τα σουρτουκέματα, φροντίστε να είστε όμορφα ντυμένοι και περιποιημένοι, γιατί ο έρωτας είναι πιο κοντά από ότι το φαντάζεστε! Ανάμεσα από φίλους και γνωστούς προκύπτει μια ευαίσθητη ψυχή, που είναι ότι πρέπει για εσάς. Μια νέα φιλία; Μια φιλία που θα εξελιχτεί σε σχέση; Το δωράκι σας!

Τοξότης
Ησυχία δεν έχετε, καλό αυτό, γιατί όποιος ψάχνει πάντα κάτι βρίσκει! Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο σας ξεσηκώνει για ευχάριστες επαγγελματικές περιπέτειες. Αρκετοί Τοξότες εκεί έξω βρίσκετε τη δουλειά των ονείρων σας! Συγκλονιστικό, αλλά πολύ αληθινό! Αντίο μυρίζομαι, από τα γνωστά για τα άγνωστα. Βέβαια, σας δίνετε η ευκαιρία να ταξιδέψετε στο παρελθόν, να επιλέξετε κάτι το ανεκπλήρωτο και αυτό να είναι ο επόμενος στόχος σας. Το σωστό timing έχει μεγάλη σημασία, προφανώς έφτασε ο καιρός, έχετε πλέον τις εμπειρίες, είστε πανέτοιμοι! Μήπως να πάτε ένα κομμωτήριο, να κάνετε τα beaute σας, να ανανεωθείτε εξωτερικά, ας έχετε όλο το πακέτο. Δε λέτε;

Αιγόκερως
Οι τυχεροί της παρέας, από όλες τις απόψεις! Οι μέρες αυτές είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, από αστρολογικής άποψης, συνεπώς δεν υπάρχει κάτι που να βάλετε στο μυαλό σας και να μην πραγματοποιηθεί, επιτυχώς! Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, θέλει αμέτι μουχαμέτι να σας ταξιδέψει, κάπου μακριά, κυριολεκτικά ή ακόμα και μεταφορικά, είτε για λόγους αναψυχής, είτε για επαγγελματικούς. Σε κάθε περίπτωση έχετε να λαμβάνετε κυρίως γνώση και εμπειρίες, θα τα ανοίξετε τα φτερά σας, σε κάτι που σας αρέσει πολύ.! Αν βρισκόσασταν σε αναμονή των εξελίξεων, τώρα πια μπαίνουν όλα σε μια σειρά και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση.

Υδροχόος
Επιτέλους θα χαμογελάσει το χειλάκι σας και θα πάρετε μεγάλη ανάσα από τα βάσανά σας! Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο θα σας δικαιώσει, σε θέματα που ήταν «πληγή» για τα μελλοντικά σας τα σχέδια. Παίζει να σας αποζημιώσουν κιόλας για τη ψυχική οδύνη που περάσατε, τόσο πολύ! Μπαίνει το νερό στο αυλάκι και από δω και πέρα ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, για να είστε κυρίως ευτυχισμένοι! Και μιας που τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ξεμπλοκάρουν, η καρδιά σας επίσης απελευθερώνεται και κάπως έτσι αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο στον Έρωτα! Θετικοί και αισιόδοξοι, επιτρέπετε τις αγάπες και τα λουλούδια. Έκπληξη έτσι;

Ιχθύες
Ή όλα ή τίποτα, είναι οι μέρες του όλα, για να σας δω, τι θα κάνετε τώρα; Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο σας ανανεώνει σε όλα τα επίπεδα και νιώθετε πως η ζωή είναι πολύ ωραία! Αρκετοί αναλαμβάνετε ένα νέο project, με πολύ διαφορετικά δεδομένα, μια πρόκληση θα έλεγα, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει την όρεξη να μεγαλουργήσετε! Νέοι άνθρωποι, νέοι συνεργάτες, νέες προτάσεις στο τραπέζι σας. Η επιλογή δική σας. Από την άλλη ερωτικά θέματα θα σας προβληματίσουν. Τύπου θα βρείτε ποτέ ένα σύντροφο ζωής; Πώς θα βελτιώσετε τη σχέση σας; Μήπως έφτασε ο καιρός για αρραβώνες και παντρειές; Συμφιλιώνετε με πολύ πονεμένες ιστορίες.! 

magicfariel

Φωτογραφία από Nick Ritz από το Pixabay