Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ζώδια: Ανάμεσα από δυο Αυγουστιάτικα Φεγγάρια! by MagicF’Ariel..

🪐Πανσέληνος στον Υδροχόο 01/08/2023 
🪐Πανσέληνος στους Ιχθύες 31/08/2023 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σαν το Φεγγάρι και εγώ, μια γεμίζω και μια αδειάζω, κάπως έτσι νιώθω, εμείς οι Ταύροι είμαστε under construction, από τότε που ο Δίας πάτησε το πόδι του. 

Ο Αύγουστος μπήκε με άγριες διαθέσεις! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, με τον Άρη στην Παρθένο και τον Δία στον Ταύρο, την ίδια μέρα και για κάμποσες πιο μετά, έφεραν ένταση, δύναμη, αγρίεψαν το παιχνίδι, μπήκαν άλλοι στόχοι, άλλαξαν τα χρονοδιαγράμματα, τίποτα δεν έμοιαζε σαν προεόρτια καλοκαιρινών διακοπών. Αντί να χαλαρώνουμε κάθε μέρα και πιο πολύ, στα κόκκινα για αμέτρητους λόγους.. Μετά τις 10/08 ηρέμησε λίγο το πράγμα, όμως αρκετοί εκεί έξω έφτασαν στα όριά τους. Τα ξεπέρασαν κιόλας. 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, πρώτο μέτωπο στη μάχη. Είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε για οικογενειακά. Εκκρεμότητες δεν επιτρέπονται, δυσκόλεψε το έργο, έρχονται αλλαγές. Υποχρεωτικές για αρκετούς. Η επόμενη μέρα ακόμα και με το ζόρι. Αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι δεν είναι; Χτίζουμε χαρακτήρα μέσα από τις δυσκολίες της ζωής. Αυτό ήθελε και το Φεγγάρι. 

Και φτάσαμε κουτσά στραβά στα τέλη του Αυγούστου, έχουμε το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, συνεπώς πλησιάζουν γοργά οι μέρες αυτές, μιας που στις 31/08 έχουμε Πανσέληνο στους Ιχθύες! Φουλ ρομαντικό το σκηνικό, φουλ συναισθηματικό, αγάπες και λουλούδια, τα σοκολατάκια να μη ξεχάσουμε. Τουλάχιστον οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα είναι φανταστικές, δημιουργικές, οι καλλιτέχνες θα μεγαλουργήσουν. 
Ένα όμορφο Φεγγάρι, που φέρνει πολύ όμορφα συναισθήματα, στρέφει έστω για λίγο την προσοχή του κόσμου, σε θέματα αγάπης και έρωτα. Οι μοναχικοί αποζητούν τη συντροφικότητα, όσοι την έχουν την εκτιμούν ιδιαιτέρως. 

Και που λέτε, την ίδια μέρα (31/08) γυρίζει ανάδρομος ο Ουρανός από τον Ταύρο. Συνεπώς μπορεί να μην πάει και πολύ καλά το plan a και να χρειαστεί να φτιάξουμε plan b! Μήπως να πούμε το let it flow? Δυνατές πολύ οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο, απρόβλεπτες εκπλήξεις σε θέματα συναισθηματικά; Οικογένειας; Σπιτιού; Ένα Φεγγάρι που μέχρι να αδειάσει δηλαδή για δεκαπέντε μέρες, βάλλεται από 7 ανάδρομους πλανήτες, βέβαια αλλάζει και αυτό το δεδομένο, αλλά οι ενέργειες, είναι αυτές που είναι, έρχονται και φεύγουν και τον κόσμο κυριεύουν. Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) να φοράτε ένα σωσίβιο αεροπλάνου, ότι και αν συμβεί, χαρωπό ή λυπητερό.. θα το χρειαστείτε.. Ας πέσετε στα μαλακά.. όπως και να έχει! 

φιλάκια..

Κριός
Πολλά τα ζητήματα που προέκυψαν αρχές του Αυγούστου με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, μιας που το σύμπαν έδωσε εντολή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας τις σχέσεις και να λύσετε θέματα κυρίως ερωτικά. Να βάλετε μια τελεία σε «αγκάθια» που πλήγωναν διαρκώς τη σχέση σας. Να πείτε την αλήθεια, όποια και αν ήταν αυτή. Summer is over, με Πανσέληνο στους Ιχθύες, συνεπώς αλλάζουν οι προτεραιότητές σας, αυξάνονται οι ανησυχίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθετε πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σας και πως θα χρειαστεί να το πάρετε από την αρχή και εντάξει αν είστε νιάτο, αλλά αν όχι, άλλα τα συναισθήματα, άλλες οι αντοχές. Καιρός να αποζητήσετε κάτι νέο, είτε ως θέση εργασίας, είτε ως αντικείμενο. Οι καλοί ποτέ δε χάνονται! Το ένα φεγγάρι έφερε την αγάπη και το άλλο φέρνει μια νέα δουλειά. Αξίζει το άγχος της καριέρας ή όχι; Η ζωή έχει και άλλες χαρές!

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις αρχές Αυγούστου, έφερε πολύ ένταση στη ζωή σας, κυρίως την επαγγελματική! Αμέτρητες υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έπρεπε να κλείσουν οπωσδήποτε, άγχος και μια απογοήτευση, τύπου είναι καλοκαίρι αυτό; Η αλήθεια όμως είναι, πως ξεπεράσατε τον εαυτό σας και βγήκατε νικητές! Πολύ σημαντικό αυτό. Για αυτό έρχεται η Πανσέληνος στους Ιχθύες για να σας ανταμείψει. Ίσως να μη χρειαστεί να ζητήσετε κάτι και να σας το προσφέρουν ως δείγμα εκτίμησης. Να σας το προτείνουν. Να σας προλάβουν σε κάποια σας επιθυμία. Το φινάλε του καλοκαιριού και η έναρξη του φθινοπώρου είναι κάπως τυχερό σε ερωτικά ζητήματα. Νέες υπάρξεις μπαίνουν μέσα στη ζωή σας, υπάρχει προοπτική ένα φλερτ να γίνει σχέση και να νιώσετε μεγάλη χαρά. Μια απογοήτευση είναι μες στο πρόγραμμα, για καλό σκοπό όμως. Το ένα φεγγάρι έδειξε το πόσο δυνατοί παίχτες είστε στη δουλειά σας και το άλλο φέρνει τη συντροφικότητα ή υπενθυμίζει την αξία της. 

Δίδυμος
Εσείς πραγματικά ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται και από τα δυο φεγγάρια! Είστε σίγουρα ανάμεσα και μπορώ να πω, αξέχαστες οι 31 μέρες του Αυγούστου! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, σας ταξίδεψε κάπου μακριά, με φίλους και γνωστούς, επισκεφτήκατε διάφορα μέρη, ανακαλύψατε τόσα πράγματα, η βάση δεδομένων σας είναι πολύ πλούσια, γέμισε από απίστευτες πληροφορίες. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, είναι ιδανική για να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτά που γνωρίζετε, προς το δικό σας το συμφέρον και φυσικά να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της επιτυχίας. Ανοίγουν οι ουρανοί τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Σεπτέμβρη, κυρίως σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο! Συνεπώς καλό είναι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Να κυνηγήσετε με πάθος τα όνειρά σας. Βέβαια, αν ονειρεύεστε να φτιάξετε οικογένεια, ο Κρόνος και οι εκπλήξεις του. Μια εγκυμοσύνη ίσως; Αλλαγή πορείας λοιπόν.. Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές! 

Καρκίνος
Ζόρικο το ποδαρικό του μήνα, προφανώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αύξησε τα έξοδα που είχατε, είτε αυτά ήταν περιττά, είτε ήταν αναγκαία. Εκεί όμως που άδειασε το πορτοφόλι σας, εκεί ξανά γέμισε, οπότε σα να ηρεμήσατε στα ξαφνικά, σα να μπήκε το νερό στο αυλάκι. Μέχρι όμως να γίνει αυτό βασανίσατε απίστευτα το ταίρι σας και τους ανθρώπους σας, ίσως να φτάσατε στα άκρα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, είναι μια καλή ευκαιρία για να αγαπήσετε ξανά και να ζήσετε κάμποσες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Τι σημασία έχει αν είναι Αύγουστος, ή Σεπτέμβρης, το γλυκό φθινόπωρο πάντα φτιάχνει ατμόσφαιρα. Όσοι ψάχνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζει να λάβετε τις απαντήσεις σας, μια νέα δουλειά είναι στα σκαριά, κάποιος αποζητάει εσάς ως συνεργάτη. Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Σεπτέμβρη, είναι ιδιαίτερα μαγικές, για αυτό εστιάστε στο μέλλον σας και στο συμφέρον σας. Αν έχετε κομπόδεμα σκέφτεστε σοβαρά να το επενδύσετε κάπου.. μετά τις 15/09 αυτά.. να έρθει ο Ερμής στα ίσα του! 

Λέων
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αρχές Αυγούστου, όχι και τόσο ευχάριστη, μιας που θέματα οικογενειακά φρόντισαν να σας βασανίσουν πολύ το μυαλό και τη ψυχή. Ακόμα και θέματα που είχατε με το σύντροφό σας, να τα λύσετε και όχι να φαντάζεστε δράκους. Ένα φεγγάρι σκληρό, που σας έκανε τέρμα εγωιστές και πεισματάρηδες. Για αυτό έρχεται η Πανσέληνος στους Ιχθύες, για να γλυκάνει κάπως το κλίμα. Λεφτά έρχονται, από το πουθενά; Παίρνετε τίποτα μαζεμένα χρωστούμενα; Σας δίνουν αύξηση; Γεμίζει το σακούλι ξαφνικά, φροντίστε να το διατηρήσετε έτσι και όχι να γίνετε κουβαρντάδες, τα εφέ ξεχάστε τα! Μυστήριο το φεγγάρι, μιας που σας πλημμυρίζει με συναισθήματα και στην περίπτωση που δε βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο, θα τρέξετε σε άλλες αγκαλιές, ξένες που δεν είναι καθόλου ξένες! Αυτό το είδα φως και μπήκα, παίζει πολύ, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Σεπτέμβρη. Πόσο πίσω θα πάτε προκειμένου να βιώσετε συναισθήματα που σας λείπουν; Πιο το κόστος; Όλα για τον έρωτα λοιπόν! 

Παρθένος
Ζόρικο το διάστημα αυτό για εσάς, κυρίως σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Ο Αύγουστος ξεκίνησε με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, μια επιρροή ιδιαίτερα σκληρή, μιας που σας έδειξε αλήθειες που πονούν, έπεσαν οι μάσκες όπως λέμε. Σα να έφυγε η στάχτη από τα μάτια σας, φίλοι, συνεργάτες, σύντροφος, δεν είναι τέλειοι, δεν είναι αλάνθαστοι, ίσως κάποιοι να μην έχουν τόσο αγνές προθέσεις, όπως θα θέλατε πολύ. Την αφορμή την έδωσε το χρήμα, στέρεψε η πηγή, ποιες οι διαπιστώσεις σας τελικά; Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, έρχεται για να κουμπώσει πάνω σε αυτό, ένα φεγγάρι που σας ζητά μέσα από τις ευαισθησίες σας, να λάβετε αποφάσεις ίσως και πολύ σοβαρές. Να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειές σας και τους φόβους σας. Να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο; Τι λείπει μέσα από τη ζωή σας; Μια απρόβλεπτη γνωριμία το δωράκι του σύμπαντος! Να είστε θετικοί στις προκλήσεις τις ζωής.

Ζυγός
Ανάμεσα από δυο φεγγάρια, με αντίθετες επιρροές, εκεί που όλα βαίνουν καλώς, ξαφνικά συννεφάκια. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αρχές του μήνα, ήταν μαγική για εσάς, σας βοήθησε να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας, να κάνετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα, για να καταφέρετε να εξηγήσετε στους διπλανούς σας, το πώς έχει η κατάσταση. Ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά και να το χαρείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Και επειδή summer is over, έρχεται η Πανσέληνος στους Ιχθύες, για να σας θυμίσει πως στο χώρο εργασίας, δεν υπάρχουν φιλίες. Η διαίσθησή σας είναι έντονη, η φαντασία σας καλπάζει, κάνετε κάτι σενάρια τρελά, όμως που έχουν κάποια βάση. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μοιράζετε το χρόνο σας σωστά. Η Ζυγαριά τις μέρες αυτές πέφτει προς την προσωπική σας τη ζωή. Βέβαια, καιρός να κόψετε τις λιχουδιές και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα. Ο Άρης από το ζώδιό σας, δε θα σας αφήσει να αράξετε στον καναπέ. Ούτε καν! 

Σκορπιός
Σκληρή η Πανσέληνος στον Υδροχόο αρχές Αυγούστου, σας πήγε και σας έφερε με τα καμώματά της, ακόμα δεν έχετε συνέλθει από τη ζάλη. Δουλειά και σπίτι απαιτούν την προσοχή σας, σκόντο δεν μπορείτε να κάνετε πουθενά, συνεπώς στα κόκκινα, για θέματα σοβαρά όλο τον Αύγουστο. Ποιες διακοπές και πιο relax? Οι μέρες αυτές σας έδειξαν, πως μόνο στον εαυτό σας μπορείτε να στηριχτείτε, στις δυνάμεις σας και να μην περιμένετε από κανέναν να χαλάσει τη βολεψιά του. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε εσείς θα βγάλετε το φίδι από την τρύπα, εσείς θα πάρετε και όλα τα εύσημα. Φτάνει η Πανσέληνος στους Ιχθύες, για να κάνει ένα τρελό boost στη ψυχή σας και στην καρδιά σας και να σας βοηθήσει μέσα από τον πόνο, να πείτε ένα γερό αντίο σε κάποιους, να κλείσετε την πόρτα σας, να βγάλετε επίσημα την πινακίδα Not available! Αρκετά με την κλάψα, φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο, έστω για λίγες ημέρες. Το φεγγάρι αυτό είναι τέρμα δημιουργικό, για αυτό έχετε το ελεύθερο μέχρι και τις 15/09 να ζήσετε λίγο summer time..

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει Αυγουστιάτικο και συνεχίζει βέβαια μέχρι και τις 15/09, όπως φαίνεται! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αρχές του μήνα, σας έδειξε πολλά σημάδια, μικρές δόσεις αλήθειας, για θέματα δουλειάς, σπιτιού, υποχρεώσεων, του χρόνου που έχετε στη διάθεσή σας, έπεσαν στη ζυγαριά της ζωής σας, μπόλικα πραγματάκια. Σας βοήθησε όμως να δείτε και λίγο μακριά, να φτιάξετε κάτι που έχει μέλλον, να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους και ας τα μονοπάτια ήταν άγνωστα. Και τι έγινε; Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, είναι μεν φουλ δημιουργική, όμως σας στερσάρει γιατί αφορά κυρίως τη δουλειά σας. Νέα δεδομένα πέφτουν στο τραπέζι σας, η ανησυχία σας είναι το αν αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο σας, ή όχι; Θα χρειαστεί τις μέρες αυτές να τα πείτε με τον εαυτό σας σε πρώτη φάση και μετά με τους ανθρώπους σας, τι είναι αυτό που αληθινά επιθυμείτε; Θα εστιάσετε στην οικογένεια, ή στην καριέρα σας; Τι προτεραιότητες έχετε στην παρούσα φάση; 

Αιγόκερως
Ο Αύγουστος δεν μπήκε και πολύ καλά, μιας που η Πανσέληνος στον Υδροχόο ήταν αρκετοί για να σας αγχώσει για θέματα οικονομικά και ερωτικά. Αρκετοί το ρίξατε στο shopping therapy, αδειάσατε κάπως την μπάνκα, αρκετό για να θορυβηθείτε στα ξαφνικά! Οι ανασφάλειές σας χτύπησαν κόκκινο, γιατί πάντα βλέπετε λίγο μακριά, αλλά μήπως καλό είναι να είστε ευγνώμων για όσα έχετε καταφέρει ως τώρα; Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, έχει φοβερά θετική επιρροή επάνω σας, σας προσφέρει όλα τα συναισθήματα που χρειάζεστε, για να πάρετε τα πάνω σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Γεμάτο το πρόγραμμα μέχρι και τις 15/09, ασχολείστε με πολλά πράγματα, αποζητούν την παρέα σας, κλείνετε επιτυχώς τις υποθέσεις σας, υπάρχει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναβαθμίζεστε, επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο. Βελτιώνεται η καθημερινότητά σας και αρκετοί βρίσκετε τον έρωτα της ζωής σας. Μπροστά σας ήταν τόσο καιρό.. Καλές οι ρομαντζάδες, αλλά σαν το κυνήγι της επιτυχίας δεν έχει..

Υδροχόος
Οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, καλοκαιριάτικο, μιας που η Πανσέληνος που έγινε αρχές του Αυγούστου, ήταν αφιερωμένη εξολοκλήρου σε εσάς! Ζόρικες οι μέρες αυτές, έντονες, διαφορετικές από τις συνηθισμένες, μιας που αρκετοί Υδροχόοι, χρειάστηκε να δείτε την αλήθεια κατάματα και σε στιγμές που δεν ήσασταν έτοιμοι να τη δείτε. Τα σημάδια του σύμπαντος, σας δείχνουν καιρό τώρα, πως κάτι πρέπει να αλλάξετε. Πως τίποτα δεν είναι ίδιο με πέρσι, πρόπερσι, τον παλιό καλό καιρό. Θέλετε να έχετε πάντα δίκιο και να γίνεται το δικό σας, όμως τούτη τη φορά χρειάστηκε να ακούσετε και λίγο κάποια άλλη φωνή, ακόμα και να αποδεχτείτε μια γλυκιά κατσάδα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας ηρεμήσει και να σας χαροποιήσει και να διώξει τα μαύρα σύννεφα μακριά. Λεφτά μπαίνουν στο πορτοφόλι σας, πληρώνεστε για τις υπηρεσίες σας, μαζεύετε το χρήμα, μεγάλη η χαρά! Κρατήστε τα safe, μπορεί να φαντάζεστε μεγαλεία, αλλά μετά τις 15/09 αυτά. Το φεγγάρι αυτό, στρέφει την προσοχή σας, σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε και θέλετε πολύ να υπάρχει μέσα στη ζωή σας.

Ιχθύες
Ο Αύγουστος μπήκε με φόρα και αντί να ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, κάνατε σκέψεις του πώς θα επιβιώσετε. Το φεγγάρι αυτό σας έκανε να συμβιβαστείτε με πολλά και διάφορα τις μέρες του Αυγούστου, με το ζόρι κιόλας, γιατί δε γινόταν αλλιώς. Σε κάθε περίπτωση προτιμήσατε την ηρεμία σας, αποτραβηχτήκατε από φίλους και γνωστούς, πιο καλή η μοναξιά, μπας και μπουν οι σκέψεις σας σε μια σειρά. Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στις 31/08! Πολύ καλή επιρροή, ευτυχώς στην παρούσα φάση που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, παραβλέπουμε το γεγονός πως είναι ανάδρομος, βάζει το χεράκι του και σας βοηθά στο να κάνετε ένα τέλειο ξεκαθάρισμα εσωτερικό; Εξωτερικό; Αρκετά ψαράκια εκεί έξω, γυρεύετε το άλλο σας μισό, μπορεί να και να βρείτε το διάστημα αυτό, μπορεί να το γνωρίζετε ήδη, πάντως δε θα το αφήσετε να περάσει έτσι, πέφτει πρόταση γάμου στο τραπέζι; Συγκατοίκησης ίσως; Ερωτεύεστε παράφορα; Ζήστε το έστω και για δεκαπέντε μέρες, αξίζει τον κόπο..

magicfariel ⭐✰

Φωτογραφία από Patricio González από το Pixabay