Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Ζώδια: «Συννεφιασμένη» η Νέα Σελήνη στον Λέοντα! by MagicF’Ariel..

16/08/2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μα αυτός ο Αύγουστος ησυχία δεν έχει, από αστρολογικής άποψης. Μια τόσο φλογερή Νέα Σελήνη, θα μπορούσε να φέρει νέα ξεκινήματα πολύ δυναμικά, αν το σύμπαν είχε καλύτερη διάθεση. 

Τις ημέρες αυτές ο Ουρανός από τον Ταύρο, φτιάχνει τα δικά του τα μαγικά τα φίλτρα, τα μπερδεύει με του φεγγαριού και ξαφνικά το απρόβλεπτο πατάει φρένο, γιατί κάτι έχει ξωμείνει πίσω που πρέπει να τελειώσει. Δε γίνεται να αφήνουμε συνέχεια ανοιχτά μέτωπα παντού και για πάντα. Απρόβλεπτα συναισθήματα, αντιδράσεις, παράπονα, ότι βαστά ο καθένας στη ψυχή του, θα θελήσει να το εκφράσει, με ταπεραμέντο Λιονταρίσιο, συνεπώς έντονες οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες.
Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, δεν πρέπει να ξεφύγει το πράγμα. Ο Ουρανός τραντάζει γερά το έδαφος, εμφανίζει φαντάσματα και με τη βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης, είναι εκείνο το παρελθόν, που αποζητά απεγνωσμένα ένα closer!

Η Σελήνη λοιπόν «αισθάνεται» Λιονταρίσια, μαγεύει τον κόσμο με αυτό το συναίσθημα, υπάρχει έντονα το στοιχείο, θέλω, επιθυμώ, ποθώ, εκπληρώνω, ικανοποίηση. Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας. Εσείς θα δείξετε στον κόσμο το τι εννοεί ο ποιητής.

Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής, είναι ο λόγος που το παρελθόν καλά κρατεί, υπάρχουν μηνύματα, σημάδια, κάτι ξεχασμένο εκεί έξω, που θέλει να φανεί, να εκπληρώσει το λόγο ύπαρξής του στη ζωή αυτή. Ένα closer. 

Το φεγγάρι έχει πάντα τον τρόπο του.. Ξέρει πού να φωτίσει περισσότερο. 🌜 

φιλάκια..

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ως επιρροή έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει λιγάκι σε θέματα ερωτικά και οικονομικά. Ναι μεν διανύουμε το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, ναι μεν το mood είναι καλοκαιρινό, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αδειάσετε την μπάνκα, σε απολαύσεις προσωρινές ή μη. Ωραίες οι διακοπές, αλλά πιο το νόημα αν μεθαύριο δεν έχετε χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα; Ότι πλάνα έχετε κάνει για τον επόμενο μήνα, να ξέρετε ο Ουρανός, θα φροντίσει να σας τα αλλάξει, μιας που τα γεγονότα είναι τέτοια που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις αποφάσεις σας. Σε καμία περίπτωση δε φταίνε οι άνθρωποί σας, η ευθύνη βρίσκεται στη μέση.

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη με τρομάζει! Τι είναι αυτό που μπορεί να συμβεί τις μέρες αυτές, που θα φέρει τούμπα τη ζωή σας; Ο Ουρανός σε μυστήρια φάση, φέρνει ανατροπές και εμπόδια ακόμα και στα πιο εύκολα. Το νου σας λοιπόν, τις μέρες αυτές αν έχετε ένοχα μυστικά, μη φανερωθούν στα ξαφνικά και εκτεθείτε στα μάτια των δικών σας των ανθρώπων. Όσοι πιάνετε τιμόνι και δρόμο, ας έχετε τσεκάρει τα πάντα όλα, ας μην τρέχετε, ας είστε αφοσιωμένοι στην οδήγηση, μην προκαλείτε την τύχη σας για χαζομάρες. Μακριά από κακές παρέες, από μυστήριους έρωτες, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, να είστε τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Φρόνιμα! 

Δίδυμος
Ο Ερμής που λέτε μαζεύει μπόλικη ενέργεια από τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ξαφνικά τις μέρες αυτές, εκφράζετε ότι ανησυχίες έχετε, ότι ιδέες έχουν προκύψει, τα συναισθήματά σας, τις απόψεις σας, με τρόπο έντονο και υπερβολικό! Γίνεστε λίγο οι ενοχλητικοί της παρέας, αλλά δε σας νοιάζει καθόλου. Λιονταρίσια έπαρση θα έλεγα και είναι όλη δική σας. Κάτι τρέχει και δε μας το λέτε, ίσως να υποψιάζεστε πολλά και διάφορα, ο απρόβλεπτος Ουρανός, έχει σκοπό τις μέρες αυτές να γκρεμίσει κάθε δεδομένο. Οτιδήποτε και αν συμβεί, να είστε ψύχραιμοι, λιγομίλητοι, αόρατοι ας πούμε, ας είναι άλλοι οι πρωταγωνιστές στα παρατράγουδα. Όχι αποφάσεις εν βρασμώ! 

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τον Λέοντα είναι για εσάς, σαν τους μαρκαδόρους τους φωσφοριζέ. Η μαγική επιρροή του φεγγαριού, έχει σκοπό να υπογραμμίσει με χρώμα έντονο, τις ανησυχίες σας, που είναι οικονομικές και επαγγελματικές. Δεν είναι περίοδος για να αλλάξετε δουλειά. Κάτι που ίσως να φαντάζει τέλειο, παίζει και να μην είναι και να πάτε για τα πολλά και να χάσετε τα λίγα. Θα κάνετε πολλές φορές ταμείο τις μέρες αυτές, κάτι μπαίνει και κάτι βγαίνει, το υπόλοιπο είναι το ζητούμενο. Ο Ουρανός φέρνει σίφουνες στη ζωή μας, οπότε τις μέρες αυτές μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες πολύ φοβερές και τρομερές, ίσως όμως και άκρως καταστροφικές. Υπομονή να έρθει Σεπτέμβρης.

Λέων
Λιονταράκια μου χρυσά, τι σας έχει βρει; Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, παρέα με έναν Ουρανό θυμωμένο, είναι για εσάς κόκκινο πανί! Υπερβολικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει, τα συναισθήματά σας παίρνουν φωτιά, προφανώς θα βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα σας, προφανώς θα αποζητήσετε να ικανοποιήσετε την κάθε σας επιθυμία. Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως όχι, τότε πρόβλημα, μεγάλο κιόλας. Άλλοι σας αγαπούν, αλλού γυρεύετε την αγάπη, βασικά τα θέλετε όλα δικά σας. Αρκετοί θα ψαχουλέψετε και θα γυρέψετε πρόσωπα από το παρελθόν. Ένα ακόμα δράμα, είστε σίγουροι πως θέλετε να το ξανά ζήσετε; Κάποιος φτιάχνει βαλίτσα!

Παρθένος
Κάπως εκδικητική είναι η Νέα Σελήνη για εσάς, μιας που σας βάζει σε διαδικασία να πάρετε το αίμα σας πίσω, στην περίπτωση που έχετε αδικηθεί, είτε στη δουλειά, είτε σε κάποια δραστηριότητα που έχετε. Αν και σε πολλούς ο Ουρανός προκαλεί μια σύγχυση, σε εσάς φέρνει ιδέες που μπορείτε να τις υλοποιήσετε άμεσα και να εκπλήξετε μπόλικες ψυχές. Μέρες που θα σας προκαλέσουν, γιατί προφανώς κάτι πρέπει να ξεκινήσετε και να βγείτε νικητές. Κάποιο ερέθισμα προσμένετε και η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια είναι ότι πρέπει ως επιρροή! Δουλέψτε στο αθόρυβο, μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας, εξαφανιστείτε από τα κοινά άμα χρειαστεί. Κάντε θόρυβο αργότερα!

Ζυγός 
Η αλήθεια είναι πως σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, τα ταξίδια επίσης και οι νέες γνωριμίες. Γεννημένοι για δημόσιες σχέσεις και απολαύσεις φυσικά. Η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια, σας θαμπώνει ένα πράγμα, πολλά καλά γυαλίζουν τριγύρω σας, κάποιοι θα μπείτε στον πειρασμό να τα δοκιμάσετε. Μέρες μυστήριες, που θα σας φλερτάρουν άγνωστες υπάρξεις, ίσως και ολίγον φανταχτερές, ίσως και να ξεμυαλιστείτε κιόλας, θέλετε να ζήσετε το όνειρο, όπως και να έχει. Μέρες λοιπόν, που θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες, τους τύπους, να βάλετε προτεραιότητες. Φανταστείτε να είστε διακοπές με κάποιο φιλαράκι; Το φιλαράκι μιας ζωής, ή ένα νέο αμόρε;;;

Σκορπιός
Κάτι σας έχει βρει εσάς, σα να είδατε το όνειρο στα ξαφνικά και έχετε ένα άγχος απίστευτο. Η Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια, σας θέλει συναισθηματικά υπερβολικούς, έχετε ένα προαίσθημα, έντονη διαίσθηση, αλλάζετε τα πλάνα σας συνεχώς, είστε έτοιμοι για όλα! Φροντίστε έστω για λίγες ημέρες, να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, να ξεκουραστείτε, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια, για όλα υπάρχει μια λύση. Ας είναι καλά μελετημένη, δε λέτε; Όσοι καταπατήσετε τις επιθυμίες σας, η επιρροή του νέου φεγγαριού, θα σας βγάλει πολλά παράπονα, γκρίνια και λόγια που στάζουν φαρμάκι. Μερικές φορές και οι πιο σκληροί παίχτες έχουν ανάγκη από ξεκούραση.

Τοξότης
Πολύ φοβάμαι πως τις μέρες αυτές θα το ρίξετε στο φαγητό, στα ποτά και στα ξενύχτια, πάει η ζυγαριά, στα ύψη με πολύ μεγάλη επιτυχία! Όταν το σύμπαν μας ανοίγει την όρεξη, αντίσταση καμιά. Η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια, είναι εκείνη που θα σας θυμίσει εποχές ανέμελες, από τα νιάτα σας, το πόσο ωραία ήταν και να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και ότι θέλει ας προκύψει. Back to my roots, ένα πράγμα. Αταξίες και ζαβολιές μυρίζομαι, φαντάζομαι πως για δεκαπέντε μερούλες δε χάλασε και ο κόσμος, να θυμηθείτε τις παλιές, καλές εποχές, όμως με μέτρο, μη σας ψάχνουμε..! Βέβαια, με αυτό τον τρόπο, σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Ναι στις διακοπές, όχι στις business!

Αιγόκερως
Και που λέτε γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη στα Λιοντάρια και φουντώνετε εσείς ένα πράγμα. Σίγουρα κάτι θα παιχτεί, σε οικογενειακό τραπέζι, κάποιος θα σας αδικήσει, κάποιος θα προσπαθήσει να σας κλέψει το μερίδιο, ο κακός ο χαμός! Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι τέτοια, απρόβλεπτη (Ουρανός), άμεση, (Ερμής), ταρακουνάει την καρδιά, (Αφροδίτη ανάδρομη). Καλύτερα να γνωρίζετε το πού βρίσκεστε, ποιον ή ποιους έχετε απέναντί σας, όχι μην κάνετε τη χάρη σε κανέναν, μένετε και το παλεύετε, όπως και να έχει. Ζόρικη φάση, αλλά το δίκαιο είναι δίκαιο και θα το βρείτε αμέτι μουχαμέτι. Να έχετε κατά νου, πως όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Το σύμπαν ξέρει..!

Υδροχόος
Σας παρακαλώ μην πίνετε άλλη σαμπάνια. Είστε διαρκώς μεθυσμένοι, πώς το καταφέρατε αυτό; Έτσι δε νιώθετε; Αλλού πατάτε και αλλού βρίσκεστε, γιατί τίποτα δεν είναι το ίδιο, το παιχνίδι έχει νέους παίχτες, είστε εκτός εποχής. Τραγικό το συναίσθημα, σωστά; Μια πρόκληση είναι τίποτα άλλο που καλό είναι να σας εξιτάρει, για να δώσετε ακόμα μια μάχη, κυρίως για εγωιστικούς λόγους και μετά για όλα τα άλλα. Η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια, όλα αυτά που ανέφερα, τα θέλει σε υπερβολικό βαθμό, έτσι παθιάζονται οι Υδροχόοι. Μπορείτε να παίξετε άφοβα, να πειραματιστείτε, να ψαχτείτε, όμως αποφύγετε να δεσμευτείτε είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά. Καμία χειραψία λέμε..

Ιχθύες 
Είστε έτοιμοι για νέες γνωριμίες; Για νέες αφίξεις στη ζωή σας, που θα σας ξαφνιάσουν, ίσως και πονοκεφαλιάσουν; Σίγουρα θα ανανεωθείτε, θα μάθετε νέα πράγματα, δείτε το ως βοήθεια από το σύμπαν, για να αναβαθμιστείτε. Δεν είναι κακό. Η Νέα Σελήνη από τα Λιοντάρια σας κάνει κάπως παράξενους, ετοιμόλογους, επιθετικούς και παρεξηγησιάρηδες. Μη σας πουν κάτι, αμέσως να θιχτείτε. Γκρίνιες φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη, στη δουλειά κυρίως, γυρίζει και ο Ερμής ανάδρομος σας πιάνει φουλ η επιρροή. Προσπαθήστε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό, να φιλτράρετε τα λόγια των άλλων, ψυχραιμία πάνω από όλα, γιατί κατά βάθος ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Γυρέψτε κάτι νέο, φρέσκο..

magicfariel⭐✰

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay