Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Το Σύμπαν «Ανάδρομο» στέλνει μαγικά σημάδια! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξανά και ξανά! Μετά από πολύ καιρό, διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη, πως σιγά-σιγά οι πλανήτες γυρίζουν ανάδρομοι και όχι δεν είναι ένας και δυο! Πόσο τυχαίο το βρίσκετε, λίγο πριν την έναρξη της νέας χειμερινής σεζόν, το σύμπαν να αντιδρά με τέτοιον τρόπο; 













Οι πληροφορίες έχουν ως εξής: 

1. Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω: 03/05 – 10/10/23 

2. Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες: 19-06 – 03/11/23 

3. Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες: 02/07 – 05/12/23 

4. Αφροδίτη ανάδρομη στους Λέοντες: 25/07 – 03/09/23 

5. Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο: 25/08 – 14/09/23 

6. Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο: 31/08 – 26/01/24 

7. Δίας ανάδρομος στον Ταύρο: 06/09 – 30/12/23 

Όπως φαίνεται τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) επηρεάζονται περισσότερο, καθώς επίσης και του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και οι Ιχθύες με τα χίλια! 

Ο Πλούτωνας καθώς γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης του σκότους και της αναγέννησης. Οι επιρροές του ευθύνονται για τα ξαφνικά ξεκαθαρίσματα, για εκείνη την τελεία και παύλα, για το περιβόητο The End! Ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του, κάνει χώρο για το καινούριο. Ο χρόνος θεραπεύει τις ψυχές, εκείνες τις τολμηρές.. Επειδή είναι στον Αιγόκερω, σε ένα σκληρό ζώδιο, που από τη φύση του πατά επί πτωμάτων για να φτάσει στην κορυφή, αυτά που θα ανακαλύψουμε είναι πράματα και θάματα για ανθρώπους πέρα κάθε υποψίας. Μεγάλο το σοκ, όταν τα ζητήματα αφορούν το σύνολο, την κοινωνία που ζούμε. Πέφτουν οι μάσκες με άγαρμπο τρόπο, γιατί η αλήθεια είναι πάντα μια, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι και τόσο! Η επικαιρότητα έδειξε τι εννοεί ο ποιητής και προφανώς το σύμπαν έχει σκοπό να κάνει την τελική εκκαθάριση. Για αυτό και η επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη θέση στον Αιγόκερω. Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που θα φανούν τα σημάδια, όλων αυτών που θα ακολουθήσουν στο τέλος του έτους! Υπάρχει και 3η επίσκεψη του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το φινάλε μιας εποχής. Το απόλυτο ξερίζωμα του σάπιου! Η ερμηνεία δική σας.. 

Ο Κρόνος ως δική μου μετάφραση είναι το τσεκούρι της δικαιοσύνης! Βολοδέρνει στα γλυκά μας τα ψαράκια, σαν να μην επιτρέπει και πολλές γλύκες στις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές. Θέτει αόρατα όρια, κανείς δε τα ξεπερνά, μα ή που θα είναι αμοιβαία τα συναισθήματα, ή καθόλου! Ούτε τις μοιραίες συναντήσεις δεν ευνοεί! Ο Κρόνος ανάδρομος μπορεί να είναι λίγο χαλαρός, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάνει τα στραβά τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν. Εμφανίζει κυρίως στους Ιχθύες, διάφορα εμπόδια, προκειμένου να τους κάνει πιο γερούς, δυνατούς, υπεύθυνους και ανεξάρτητους. Μια κουβέντα είναι όλα, όταν κάποιοι δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τις υποχρεώσεις τον καιρό αυτό, αλλά τελικά μήπως είναι μια προεργασία για να διαπιστώσουν κάποιοι Ιχθύες, πως μπορούν και αλλιώς να τα καταφέρουν; Μια ιδέα είναι όλα. Σε ευρύτερη έννοια ο Κρόνος είναι αυτός που θα μας πατήσει τον κάλλο, που θα μας κλείσει τη μύτη, που θα μας βοηθήσει να επαναστατήσουμε για οτιδήποτε μας κάνει αληθινά ευτυχισμένους. Δράση – αντίδραση με την εύνοια του Κρόνου! 

Ο Ποσειδώνας είναι ένα κακό παιδί. Είναι ο πονηρός της παρέας, εκείνος που ξεσηκώνει για ζαβολιές, ψεματάκια και φευγάτες καταστάσεις. Πάνω στα δύσκολα της εποχής, ο Ποσειδώνας ανάδρομος βρίσκει τρόπους να κάνει τον κόσμο να νιώθει καλά, δίχως να είναι. Εννοείται πως οι Ιχθύες είναι οι πρώτοι που θέλουν να πάρουν τα βουνά, μπορεί ήδη να τα έχουν πάρει, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ο Κρόνος βαστά τα μπόσικα! Και ενώ διανύουμε μια άκρως αποκαλυπτική και μεταβατική περίοδο, ενώ θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στους στόχους μας, τα γεγονότα που προκαλούν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, αντί να μας βγάζουν από τα ρούχα μας, τα προσπερνάμε αδιάφορα, γιατί απλά ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια μας.. κερδίζει χρόνο. Για πιο πράγμα; Πραγματικά αναμένω τα σημάδια. Κάτι θα λαμποκοπήσει μέσα στη νύχτα. Υπάρχει έκπληξη, απλά είναι ακόμα μυστικό! Ο Ποσειδώνας φέρνει την αδράνεια, το τεμπελίκι του καλλιτέχνη.. Καμία αντίσταση λέμε.. 

Η Αφροδίτη ανάδρομη μες στο κατακαλόκαιρο, σε ένα ζώδιο που λατρεύει τον Ήλιο, τις θάλασσες και τα φλερτ, το Λιοντάρι. Ίσα που πρόλαβε η Αφροδίτη να χαρεί, να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά της, να κλέψει λίγη από την αίγλη του βασιλιά της ζούγκλας. Ήταν αισιόδοξη, γεμάτη από ενθουσιασμό, το σύμπαν της το χάλασε το όνειρο. Για αυτό είναι τώρα πια σκυθρωπή η Θεά της Αγάπης, λιγομίλητη, θυμωμένη, πεισματάρα, μέχρι και τις αρχές του Σεπτέμβρη, έχει γεμάτο το πρόγραμμα. Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια φώτισε τη ψυχή της. Γυρεύει την αλήθεια. Ο Ουρανός από τον Ταύρο αποκαλύπτει απρόβλεπτα προβλήματα κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, πώς να το πω; Bad decisions! Ο Δίας όμως από τον Ταύρο, ένα ραντεβού μοναδικό, με διάρκεια 30 μέρες τουλάχιστον, βρίσκει την Αφροδίτη ανάδρομη μεν, που όμως στην πορεία αλλάζει! Αυτές οι μέρες από τέλος Αυγούστου μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, είναι φουλ ερωτικές για τα ζώδια της Γης και του Σταθερού σταυρού. Εκείνες τις μέρες λοιπόν, υπάρχουν ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Ίσως να εκπληρωθεί ακόμα και το ανεκπλήρωτο. Ο Δίας θέλει έρωτες και μεγαλεία, έχει τον τρόπο του με την Αφροδίτη, μεγάλη του αδυναμία! Φτάσαμε ως εδώ και κάνουμε ένα ρεζουμέ. Ο Πλούτωνας μας ανοίγει τα μάτια! Ο Κρόνος μας κάνει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε αναλόγως. Ο Ποσειδώνας μας αποσυντονίζει και μας στήνει παγίδες. Η Αφροδίτη μια δίνει το συναίσθημα, μια το παίρνει πίσω. Αυτή και αν μας αποσπά την προσοχή! Υπάρχει όμως ισορροπία. Από τη μια τα heavy stuff και από την άλλη τα light! Yin Yang συμπαντικό! 

Πριν βρούμε την άκρη του νήματος, αν όλοι μας γνωρίζουμε πάνω – κάτω το τι συμβαίνει στη ζωή μας, στο σπίτι μας, στη δουλειά μας, στις σχέσεις μας, στην κοινωνία που ανήκουμε, εκεί που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη θεωρία, πράξη, εκεί τσουπ γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, σε ένα ζώδιο εντελώς ιδιόμορφο και ιδιότροπο, την Παρθένο! 

Ο Ερμής είναι ο άγγελος που φέρνει τις ειδήσεις, τα μαντάτα, τα νέα! Χαρωπός από τη φύση του, ταξιδιάρης, γνωρίζει τα πάντα και πολύ κουτσομπόλης. Είναι ο ειδήμων της επικοινωνίας. Ο ταχυδρόμος του σύμπαντος. Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο, μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Είναι ιδανική περίοδος για να επισκεφτούμε τους γιατρούς, να κάνουμε τα ετήσια τσεκ απ, να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή. Τα μηνύματα είναι τέτοια που επιβάλλεται να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητά μας, να οργανωθούμε, να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις μας, να βάλουμε τη ζωή μας σε μια τάξη! Ανάδρομος μεν, στέλνει μυστήρια μηνύματα που μας ανησυχούν, έχουν να κάνουν με την υγεία μας κυρίως, είτε τη ψυχική, είτε τη σωματική! Ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός, φέρνουν αναστάτωση στον Ερμή, μέρες που ο τολμών νικά, ως ιδέα. Οι πράξεις ας έρθουν λίγο αργότερα! 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο! Για κάμποσο καιρό. Αλλάζουν τα δεδομένα και πάλι. Ο Ουρανός φέρνει το απρόβλεπτο στη ζωή μας. Είναι ο λόγος που ξεσηκωνόμαστε για σπουδαία πράγματα, διαφορετικά, πρωτότυπα, φέρνει τις αλλαγές, τις απότομες, δεν υπάρχει δε θέλω, ούτε δεν μπορώ. Μόνο go for it! Το διάστημα αυτό, πολλές ιδέες παλιές και καινούριες θα συγχωνευτούν, κάποιες θα πετύχουν, κάποιες όχι και τόσο, αλλά όπως φαίνεται αξίζει η δοκιμασία. Είναι μια μεταβατική περίοδος, όχι και τόσο ομαλή, φανταστείτε έναν ανεμοστρόβιλο, να περνάει με δύναμη και να ξεριζώνει τα πάντα όλα. Νέα σπίτια, νέες δουλειές, νέοι νόμοι. Νέες κοινωνίες, θα φτιαχτούν από την αρχή, με νέα πρότυπα, πώς να το εξηγήσω, γίνεται η total αναβάθμιση της ανθρωπότητας, σε χρόνο ντε τε! Ο Πλούτωνας τόσα σημάδια έχει δείξει, ο Κρόνος άλλα τόσα, έφτασε ο καιρός, να δείξει και ο Ουρανός τα δικά του, υπήρξε προειδοποίηση! Μόνο που ανάδρομος, μπερδεύει λίγο το κοινό του, είναι χαοτικές οι ενέργειες που εκπέμπει, ίσως και να τεστάρει, το πόσο αποφασισμένοι είμαστε για εκείνες τις περιβόητες τις αλλαγές! 

Και τέλος, το φαντασμαγορικό φινάλε είναι ο Δίας ανάδρομος στον Ταύρο! Εδώ θα πέσουν κεραυνοί από τον Όλυμπο, ο ουρανός θα χωριστεί στα δυο! Κάντε το εικόνα! Γυαλίζει το ματάκι του Δία, είναι τέρμα παρμένος, προφανώς έχει σκοπό να μας ταρακουνήσει, μπας και ξυπνήσουμε από τον ύπνο το βαθύ! Ο Δίας βαστά τα μπόσικα μέχρι το τέλος του χρόνου, παρέα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Έχουν τρελή συνεργασία μεταξύ τους, ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, πολλά θα αλλάξουν μέσα σε μια νύχτα! Διάστημα που υπάρχει έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού, της αλαζονείας, της υπερβολής, όποιος επιβιώσει ένα πράγμα. Ο Δίας από τον Ταύρο, παίρνει πίσω ότι καλά προσέφερε και δεν εκτιμήθηκαν έτσι όπως έπρεπε. Καταρρίπτει το δεδομένο, γιατί αν δε φροντίσεις τα λάφυρά σου, τις νίκες σου, εκείνους που σε βοήθησαν να φτάσεις εκεί που είσαι, τότε έρχεται μια ωραία ημέρα και τίποτα από όλα αυτά που κατάφερες και κατάφερα δε θα υπάρχουν εκεί έξω. Όλα χρειάζονται φροντίδα και ενδιαφέρον, ακόμα περισσότερο τα δώρα του Δια! 

Όπως φαίνεται η νέα σεζόν ξεκινά με παλιές υποθέσεις που ναι μεν κάποτε είχαν θετικά και αισιόδοξα στοιχεία, όμως τώρα πια δεν έχουν κάτι να προσφέρουν. Δύσκολο το τέλος, σε κάτι που είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, σε κάτι που επενδύσαμε ψυχή και σώμα, σε ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μεν, αλλά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο πια!
Καθόλου νέα σεζόν, αντιθέτως η συνέχεια του ίδιου, που φτάνει στα τέλη της με άγαρμπο και αψυχολόγητο τρόπο! Πολλές οι προειδοποιήσεις, αμέτρητα τα σημάδια, πολύ βοήθεια από το σύμπαν, σπρώξιμο θα έλεγα, για το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας νέας! 

Το 2024 έρχεται φορτσάτο και φέρνει μπόλικο αέρα από την εποχή του Υδροχόου. Είναι η χρονιά που η έννοια αυτής της επιρροής θα αγγίξει την καθημερινότητά μας σε αμέτρητους τομείς. 

Are you ready? 

φιλάκια..

magicfariel ⭐✰

Φωτογραφία από takashi ozawa από το Pixabay