Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ζώδια: Ο Ήλιος ρίχνει φως στο παρελθόν! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αυθόρμητα ξεκίνησα να γράφω, προσπαθώ μέρες να καταλάβω τι συμβαίνει φέτος τον Αύγουστο, μυστήριος μήνας, από όλες τις απόψεις! Σήμερα και τις μέρες που ακολουθούν επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Του 3ου δεκαημέρου αλλά πάντα λέω πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, συνεπώς μια γεύση μπορούν όλοι να πάρουν από τα αστρολογικά τα δρώμενα. 

Ο Ήλιος και η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκονται στο ίδιο το ζώδιο, στα αγαπημένα μας τα Λιοντάρια! 

Ο Ήλιος την περιπαίζει με τις ηλιαχτίδες του, τη φωτίζει σε όλο το κορμί, αλλά πιο πολύ φωτίζει την καρδιά της, τις σκέψεις τις, τις επιθυμίες της. Ο σκοπός; Κάποιο συναίσθημα πρέπει να φανερωθεί, κάποιες προθέσεις να αποκαλυφτούν, να γίνει μια ερωτική εξομολόγηση στα ξαφνικά! Αγνό λευκό χρώμα, πέφτει με τόση δύναμη, που φτιάχνει μια παραίσθηση χρυσαφένια, λαμποκοπά ο τόπος όλος! 
Η Αφροδίτη από την άλλη δεν πρόλαβε να χαρεί το καλοκαιράκι της, ήταν στα σχέδια να γυρίσει ανάδρομη, είναι τέρμα θυμωμένη και πολύ πεισματάρα. Της χάλασε το όνειρο το σύμπαν, οπότε γιατί και εκείνη με τη σειρά της, να μη χαλάσει το όνειρο σε μερικούς; Ή ακόμα καλύτερα, να φτιάξει ένα φαντασμαγορικό όνειρο που θα κάνει πουφ και θα εξαφανιστεί. Σαν τα σύννεφα ένα πράγμα.. Τη ξεγέλασαν; Θα ξεγελάσει; Οφθαλμός αντί οφθαλμού! 

Το παρελθόν είναι μια ιστορία από μόνη του. Το δώρο του είναι οι εμπειρίες της ζωής. Κάποιες μας αρέσουν και κάποιες όχι και τόσο. Όλοι έχουμε ένα σεντούκι, που φυλάμε διάφορα μέσα, εκείνα που θέλουμε να ξεχάσουμε. Είναι τρομαχτικά το ξέρω, κρύβουν τόσο πόνο, τόση αγωνία, τόση λαχτάρα, που ακόμα και σήμερα, ποιος τολμά να το ανοίξει; Κανείς!
Τελικά ούτε σε αυτό κάνουμε κουμάντο, γιατί όταν το σύμπαν θέλει να ανατρέξουμε στο παρελθόν, να ψαχουλέψουμε κάτι που ίσως να φανεί χρήσιμο στο τώρα και στο μέλλον, ή ακόμα να μας κάνει μια υπενθύμιση του τι αφήσαμε δίχως τέλος, μια εκκρεμότητα που έφτασε ο καιρός να κλείσει. 

Όταν η Αφροδίτη μεσολαβεί, τότε αφορά κυρίως τα ερωτικά μας τα ζητήματα, ίσως και τα οικονομικά. Λένε πως ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται! Συνεπώς κάτι θα μας φανερωθεί τις μέρες αυτές, κάποιο σημάδι, που θα αποκαλύψει το λόγο που ο Ήλιος φωτίζει υπαρξιακά την Αφροδίτη.. 

Όνειρα .. λένε πολλά! 

φιλάκια.. 


Κριός
Και που λέτε, αν μια φορά και έναν καιρό κάνατε τις ζαβολιές σας, εκτεθήκατε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», να ξέρετε πως έφτασε η μέρα που θα θυμηθείτε τα πάντα όλα στα ξαφνικά, θέλετε δε θέλετε! Και επειδή ο Ήλιος ρίχνει φως στην Αφροδίτη, φαντάζομαι πως ερωτικός ο πονοκέφαλος. Αν προκύψει μοιραία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, προτείνω να αλλάξετε στενό, να χάσετε ακόμα και τη λαλιά σας. Ακατάλληλες ημέρες για πειράματα με υπάρξεις από τα παλιά. Το χειρότερο σενάριο βέβαια, είναι να βγει η λάμπα εκείνη η τεράστια και οι ερωτήσεις να πέσουν βροχή.. μμμμμμ υπάρχει λόγος που έχουμε μια συννεφιασμένη Κυριακή! 

Ταύρος
Ταυράκια μου, η αλήθεια είναι πως το σύμπαν σας έχει τρελάνει, είστε μέσα σε όλα και από την καλή την έννοια και από την κακή. Ο Ήλιος ρίχνει φως στην καρδιά σας, τη φωτίζει ολόκληρη, τίποτα δε του ξεφεύγει, έχει πολύ δύναμη λέμε, πόσο μάλλον από τα Λιοντάρια! Η Αφροδίτη από την άλλη είναι τέρμα εγωίστρια και πολύ θυμωμένη, συνεπώς είναι μέρες που οι επιθυμίες σας, φανερώνονται και σας πιέζουν, μιας που ζητούν επίμονα να πραγματοποιηθούν. Κάποιοι Ταύροι αποζητούν την ελευθερία τους, κάποιοι τη συντροφικότητα. Ότι λείπει στον καθένα. Ανεξάρτητα λοιπόν, από τις εντολές που δίνει ξαφνικά η καρδιά, μείνετε μακριά από το τηλέφωνο, αποφύγετε τα ανούσια φλερτ, όποιος θέλει θα σας γυρέψει, don’t worry! 

Δίδυμος 
Πολύ μυστήριες μέρες, γίνεστε κακά παιδιά και ζαβολιάρικα. Θα γίνει το δικό σας όπως και να έχει, γιατί έτσι! Τον καιρό αυτό, αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, φροντίδα, έχετε ανάγκη από κανάκεμα. Λίγο χουζούρεμα βρε αδερφέ. Τυχεροί όσοι έχετε μπόλικο από αυτό, δεν πιστεύω να βαρεθήκατε; Ερωτικά καβγαδάκια έχει η μέρα, ίσως και οι υπόλοιπες, εξαρτάται σε τι περιπέτειες θα μπλέξετε πάλι. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, έχει σκοπό να σας φτιάξει περίεργα σοκάκια. Πιο θα ακολουθήσετε; Έχει μπόλικο φλερτ το μενού, με άγνωστες ή ακόμα και γνωστές υπάρξεις. Το Λιονταρίσιο ταπεραμέντο του σύμπαντος σας κάνει τολμηρούς και σαγηνευτικούς. 

Καρκίνος 
Και που λέτε, ο Ήλιος από τα Λιοντάρια, ρίχνει το φως του, άλλα είχε κατά νου, αλλιώς τα φτιάχνει η Αφροδίτη για εσάς. Ποιοι έρωτες, πιο summer, λείπουν λεφτά από το ταμείο σας και πρέπει να τα καλύψετε με κάποιον τρόπο. Προφανώς το σύμπαν θέλει να εστιάσετε σε οικονομικά ζητήματα, στο χρήμα, που κάποιοι το σπαταλάτε δίχως να υπάρχει αύριο και κάποιοι το γυρεύετε για τα απολύτως απαραίτητα! Ακραίες περιπτώσεις, πολύ αληθινές όμως. Θέματα διαχείρισης στο τραπέζι σας, ίσως και να σας μαλώσουν, ίσως και να σας ξεσηκώσουν για κάτι σπουδαίο, σε κάθε περίπτωση, ακούστε με προσοχή, δίχως λόγια, δίχως αντιδράσεις, σα να μη τρέχει μια! Φρόνιμα! 

Λέων
Πάλι καλά που τις μέρες αυτές επηρεάζονται κυρίως τα Λιοντάρια του γ’ 10ημέρου, αλλά καθώς όλοι γνωρίζουμε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, συνεπώς καταλαβαίνετε τι εννοώ; Ο Ήλιο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, παίζουν ένα παράξενο παιχνίδι, ρίχνει τις αχτίδες του κατευθείαν στην καρδιά της, φανερώνει συναισθήματα βαθιά θαμμένα, ξυπνάει μνήμες! Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι σκανταλιάρα, όχι με καλό σκοπό! Σας ξεσηκώνει να καταπατήσετε τα όριά σας. Φαντάζομαι πως τις μέρες αυτές, αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα γυρέψετε μια παλιά σας αγάπη, ένα πάθος αξεπέραστο, εκείνο το πρόσωπο που έχετε δηλώσει πως ποτέ ξανά! Ασυγκράτητοι..

Παρθένος
Πω πω πω.. είστε θυμωμένοι με όλο τον κόσμο! Μέρες πολλές συμβαίνει αυτό, φτάσαμε στο σήμερα για να ξεσπάσετε, να πείτε τον πόνο σας, να καταλάβουμε το τι σας συμβαίνει. Ξέρετε, υπάρχουν και τα φιλικά, το ένα να φέρει το άλλο και από το πουθενά να προκύψει σχέση ζωής. Τέτοια φανερώνει η καρδιά της ανάδρομης Αφροδίτης, με τη βοήθεια του Ήλιου. Καιρό νιώθετε πως δεν ανήκετε πουθενά, πως ο ιππότης πάνω στο άλογο δεν υπάρχει, έχετε μαζέψει μπόλικα παραπονάκια. Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, να γυρέψετε για ένα αποκούμπι, αλλά να μην κάνετε πονηρές σκέψεις για κανέναν. Κάντε πάσα το παιχνίδι σε κάποιον άλλον μια φορά!

Ζυγός
Είναι μέρες που συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, αλλάζετε τις παρέες σαν τα πουκάμισα. Ένας καλοκαιρινός χαμούλης θα έλεγα, που φέρνει το φλερτ και τα ερωτικά σκιρτήματα. Ο Ήλιος ρίχνει μπόλικο φως πάνω στην ανάδρομη Αφροδίτη, οπότε ίσως και να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση. Να φανερώσει κάποιος τα συναισθήματά του για εσάς. Εκπληκτικό και πολύ πονηρό το σύμπαν, προετοιμάζεται για αυτά που θα έρθουν, οπότε θα πάρετε μια γεύση τις μέρες αυτές. Μέσα σε τρεις μερούλες πολλά μπορούν να συμβούν. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με εκείνους που ταιριάζετε, που δε χρειάζεται να εξηγήσετε τα ευκολονόητα. Να είστε ξεκάθαροι και ντόμπροι!

Σκορπιός
Ζόρικες οι μέρες αυτές, δε θέλετε κανέναν Ήλιο, τι να φωτίσει τι; Παρμένους σας βρίσκω, είναι αστρολογικό, πιέζεστε από παντού, έφτασε ο καιρός να πάρετε μερικές αποφάσεις, που σίγουρα δε θα αρέσουν και πολύ! Ο Ήλιος ρίχνει φως και σας δείχνει επιδεικτικά το πριν, το τώρα και το μετά. Το πριν δεν αλλάζει, το τώρα όμως; Πόσες αποφάσεις μπορούν να μεταμορφώσουν το μετά; Αμέτρητες! Αρκετοί Σκορπιοί εκεί έξω, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές, για να φέρετε σε μια ισορροπία την προσωπική σας τη ζωή, το σπιτάκι σας και να βάλετε σε μια τάξη τα πλάνα σας. Να πλατσουρίσετε, αλλά σε κάποια άλλη στιγμή που θα είστε λίγο πιο ανάλαφροι, από ψυχολογικής άποψης κυρίως. Να είστε κοινωνικοί, δίχως να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας.

Τοξότης
Καιρό τώρα μαζεύετε διάφορα μέσα σας, συμβιβάζεστε, ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων, τέτοια πράγματα, που ο Ήλιος τώρα θα φανερώσει τους λόγους σας και μετά; Σειρά σας, να απολαύσετε τις υπηρεσίες των άλλων. Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια, σας επηρεάζει φουλ, έχετε έναν αέρα τύπου εσείς είστε και κανείς άλλος. Στην περίπτωση δε, που κάποιος θα φέρει αντίρρηση στις επιθυμίες σας, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο, κάθε συμβάν, οτιδήποτε και ας έχουν περάσει 100 χρόνια! Λέμε τώρα.. Μέρες που θα προτιμήσετε τα extreme sports, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το νου σας μη βρεθείτε σε οριζόντια θέση, έτσι από καπρίτσιο. Κάτι πιο safe? Για ψαχτείτε!

Αιγόκερως
Νομίζω έφτασαν οι μέρες που θα χωρίσετε τα τσανάκια σας, τελεία και παύλα! Και εντάξει αν έχετε αποδείξεις για όσα φαντάζεστε, αλλά αν όμως όχι, τότε να προσμένετε αντιδράσεις κάθε είδους από τους ανθρώπους σας. Να θυμίσω πως έχετε και έναν ανάδρομο Πλούτωνα στο σβέρκο σας, που έχει βοηθήσει να έχετε ύφος, τύπου snow Queen! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια ρίχνει μπόλικο φως στην Αφροδίτη και εκείνη με τη σειρά της ανοίγει το πορτοφόλι σας. Πολλά τα έξοδα, λείπουν χρήματα, κάτι ξέφυγε, σίγουρα δε φταίτε εσείς! Ποιος ακούει την γκρίνια σας; Μια οφειλή προκύπτει, οικογενειακό το ζήτημα, βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας. Στις χαρές ο καθένας την πάρτη του, στις λύπες η λυπητερή; Ε όχι!

Υδροχόος
Καλά δεν είστε ο εαυτός σας τις μέρες αυτές, φέρεστε σαν τα μικρά τα παιδιά, η ανάδρομη Αφροδίτη φταίει για αυτό, οπότε κάποια στιγμή θα συνέλθετε και μετά ένα δράμα στα προσεχές! Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια φανερώνει εκείνο το σεντούκι, το πολύ καλά κρυμμένο, γεμάτο από τον παλιό σας τον εαυτό. Είστε έτοιμοι να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά για πόσο καιρό είναι το ζητούμενο; Ερωτικές ημέρες φουλ, φλερτ με υπάρξεις από το παρελθόν, από το σήμερα, παιχνίδι να γίνεται σωστά; Κάποιοι ίσως και να δώσετε το κλειδί του σπιτιού σας, εμπιστοσύνη! Ω μοντιέ! Άτιμη η Αφροδίτη, ξυπνά επιθυμίες τύπου να το ζήσετε και αυτό και εκείνο και το άλλο! Εντάξει, μη δώσετε υποσχέσεις όμως! Δώστε καλό σημάδι ζωής!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως είναι μέρες που δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, κυρίως εκείνους που γνωρίζετε και συναναστρέφεστε καθημερινά. Προτιμάτε τις άγνωστες υπάρξεις, να έχουν κάτι νέο να σας πουν, να εξιτάρουν λίγο τον εγκέφαλό σας. Ο Ήλιος από τα Λιοντάρια, ρίχνει πολύ φως στην Αφροδίτη και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε σε πατάρια και αποθήκες, να ψαχουλεύετε τα πράγματά σας, τα ρούχα σας, ένα παρελθόν ξεχασμένο, αλλά πόσο όμορφο. Τίποτα δε φεύγει από τη μόδα, είστε και οι φευγάτοι της παρέας, γιατί όχι μια αλλαγή μυστήρια; Η ανάδρομη Αφροδίτη ναι θα σας ντύσει παράξενα και θα σας κυκλοφορήσει σε μέρη εξίσου παράξενα για να κάνετε τις παραξενιές σας. Ωραίο το 3ήμερο αυτό.. πολλές οι εκπλήξεις!

magicfariel

Φωτογραφία από Brigitte Werner από το Pixabay