Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Ζώδια: Τα νέα της ημέρας, Δευτέρα 14/08/2023 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στις αγαπημένες μου τις συνήθειες, ζωδιάκια, κηπουρική, ξάπλες, βόλτες, παγωτά, κιλά, 😅.. καταστροφή! 

Αύγουστος στην Αθήνα, δεν είναι άσχημη ιδέα. Να απολαύσω λίγο το σπιτάκι μου, τις αγαπημένες μου γωνίες, να δημιουργήσω νέες, να σπαταλήσω το χρόνο μου στις δικές μου τις επιθυμίες. Ταυρίσια πρόταση φουλ, σωστά; 

Γίνεται ένας χαμούλης στο σύμπαν. Το Φεγγάρι αδειάζει, λίγο ακόμα θέλει για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, συνεπώς η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται στα Λιοντάρια, όπου όπως έμαθα θα μεγαλουργήσει από συναισθηματικής άποψης κυρίως, τις μέρες αυτές. 

Το θέμα μας είναι ο Άρης από την Παρθένο, ο οποίος είναι πολύ ορεξάτος, είναι δημιουργικός, δυναμικός, έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση, είναι τίμιος, ηθικός, θέλει να πετύχουμε τους στόχους σας, με το σταυρό στο χέρι! Αυτό και αν είναι μια έκπληξη, μπορώ να πω. 
Και επειδή το σύμπαν είναι πονηρό, επιτρέπει στον Ποσειδώνα, στον Πλούτωνα και στον Ουρανό, να ανατρέψουν με κάθε τρόπο, τα σχέδια του Άρη. Να μπουρδουκλώσουν το σκηνικό, να θολώσουν τα νερά, να φτιάξουν νέα μονοπάτια, πιο σύντομα, όμως υπάρχει το τέλος, ή ο γκρεμός; 

Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη, που όπως φαίνεται, δε θα μας επιτρέψει να ασχοληθούμε με κάτι νέο.. Το παλιό θέλει φροντίδα, συντήρηση, ένα καλό καθάρισμα, ας μην το πετάξουμε ακόμα..

φιλάκια.. 💗


Κριός
Μια καλή ημέρα για να συμμαζέψετε το σπιτάκι σας, να βάλετε μια τάξη, αλλά όχι μονάχοι σας, να ζητήσετε βοήθεια και από τους ανθρώπους σας. Χλωμό το βλέπω να βρείτε ανταπόκριση, μιας που οι μέρες του Αυγούστου, είναι αφιερωμένες στην τεμπελιά και στην ξάπλα. Ο Άρης από την Παρθένο δε σας αφήνει να ξενοιάσετε, περισσότερο σας προκαλεί πονοκέφαλο για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Αφήστε το κουβάρι να ξετυλιχτεί, όπου να’ναι θα λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε, δίχως να εκτεθείτε. Μην πιστεύετε τα κουτσομπολιά, λόγια του αέρα είναι. Εσείς μακριά από τα πηγαδάκια!

Ταύρος
Ακόμη μια μέρα που θα τη βγάλετε στο σπιτάκι σας με την οικογένειά σας, αγκαζέ, έχετε γίνει αυτοκόλλητοι η αλήθεια είναι. Είναι τέτοιες οι υποχρεώσεις, που χρειάζεστε ο ένας τον άλλον, οπότε πάρτε το απόφαση πως είστε οι σπιτόγατοι του ζωδιακού για φέτος. Ο Άρης από την Παρθένο βαστά ένα πεσκέσι πολύ μοναδικό. Θα το λάβετε από σήμερα; Από αύριο; Πάντως είναι άμεσο και η έκπληξη μεγάλη! Μια επιθυμία σας έχει ήδη πραγματοποιηθεί και δεν το ξέρετε ακόμα. Ο Άρης είναι ο φύλακας άγγελός σας. Φέρνει λεφτά; Φέρνει ένα αμόρε; Μια νέα θέση εργασίας; Εκεί που δεν το περιμένετε!

Δίδυμος
Ξυπνήσατε πολύ ορεξάτοι και με καλή διάθεση, για εσάς, όχι για τους άλλους. Σήμερα έχει λίγη μουρμούρα, γκρινιάζετε γιατί όλο και κάτι έχει συμβεί, κάτι σας έχει ενοχλήσει, οπότε θα πιάσετε το πρόσωπο και να πως προκύπτουν τα καβγαδάκια. Ερωτικό; Φιλικό; Μήπως ο γείτονας; Χαχα Είστε λίγο μπόσικοι, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ο Άρης από την Παρθένο έχει κάνει τη βρομοδουλειά του, εσείς θα τρέξετε όμως.. να τα καθαρίσετε. Βλέπω να κρεμάτε κουρτίνες, να φτιάχνετε κάποιον φράχτη, να βάζετε κάμερες, να πιάνετε λευκή κιμωλία και να τραβάτε εκείνη την περιβόητη γραμμή! Ωχ..

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια έχετε μια διάθεση απίστευτα ρομαντική και το δείχνετε με κάθε τρόπο στο σύντροφό σας. Κάποιοι διακοπάρετε πραγματικά και κάποιοι νοερά, ταξιδεύετε παρέα με τα σύννεφα, όπως και να έχει. Αυτά κάνει η Σελήνη στο ζώδιο σας, τουλάχιστον μέχρι το μεσημεράκι. Το σενάριο τύπου να το ρίξετε στο shopping therapy είναι πολύ μεγάλο. Αναγκαίο κακό θα μου πείτε, αλλά το σύμπαν όλο σκούζει να πατήσετε ένα φρένο στα έξοδα που κάνετε. Ο Άρης από την Παρθένο πρόκειται να σας δείξει κάτι που θα σας συγκλονίσει. Κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Το νου σας!

Λέων
Ενώ γίνεται χαμός στο ζώδιό σας, από αστρολογικής άποψης, εσείς είστε πεσμένοι στα πατώματα από ψυχολογικής κυρίως. Μια μέρα που δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε σε άνθρωπο, ούτε να αντικρίσετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη. Ο Πλούτωνας βάζει το χεράκι του, όταν προκύπτουν τόσο βαριά συναισθήματα. Αρκετοί νιώθετε πως κάτι τρέχει στη δουλειά σας, κάποιος σας σκάβει το λάκκο, κάτι πρόκειται να συμβεί που θα αλλάξει τα δεδομένα του σήμερα. Ο Άρης από την Παρθένο, σας βοηθά, έχετε απίστευτη διαίσθηση, γνωρίζετε το τι και το πώς και το ποιος. Μήπως να ψαχτείτε για κάτι νέο;

Παρθένος
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα έπρεπε να έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια σας! Εννοώ να είστε τέρμα δραστήριοι, είτε στις διακοπές σας, είτε στην εργασία σας. Τόση ενέργεια σας προσφέρει, κάπως πρέπει να εκτονωθείτε! Αντί αυτού προτιμάτε τις ξάπλες, το τεμπελίκι, σήμερα ειδικά είστε αντικοινωνικοί, λιγομίλητοι, κάποιοι θα σας γυρέψουν, θα ανησυχήσουν κιόλας, αν βρουν το τηλέφωνό σας κλειστό. Πολύ μαυρίλα λέμε, όμως όταν οι υποχρεώσεις τρέχουν, όταν κάποιοι υπολογίζουν σε εσάς, όταν είστε απαραίτητοι, πρέπει να δώσετε το παρόν. Ένα δώρο έρχεται μόνο για εσάς! 

Ζυγός
Έφτασε μέσα Αυγούστου, φαντάζομαι απολαμβάνετε τις διακοπές σας, είτε βρίσκεστε σε μια παραλία, είτε στο σπίτι. Σήμερα και όλες τις ημέρες είστε πολύ κοινωνικοί, πρόσχαροι, αποζητάτε νέες υπάρξεις στην ατζέντα σας. Να κρατάτε μικρό καλάθι τις μέρες αυτές, τα ψεματάκια πάνε και έρχονται, κάποιος σας πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο Άρης από την Παρθένο σας θυμίζει εποχές που όταν επιθυμούσατε κάτι πολύ, δεν είχατε κανένα πρόβλημα να κόψετε δρόμο, ή να αλλάξετε μονοπάτι. Καλό είναι να αποφύγετε τον τζόγο τις μέρες αυτές. Και τις άσκοπες αγορές! Οικονομία.

Σκορπιός
Από τις πιο όμορφες μέρες, να το ξέρετε αυτό. Σήμερα λοιπόν, να φτιάξετε τα μαλλιά σας, να κάνετε τα beaute σας, γιατί θα πάτε βόλτα. Φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι, για να είστε θετικοί στις απρόβλεπτες προτάσεις για νυχτοπερπατήματα. Σηκώστε και εσείς το τηλέφωνο να ρίξετε μια πρόταση στο τραπέζι των φίλων σας. Όπως και να έχει, να προτιμήσετε το φευγιό, να αλλάξετε παραστάσεις, να ξεχαστείτε για λίγο από τα βάσανά σας. Ο Άρης από την Παρθένο, έχει τη διάθεση να σας κάνει ακόμα και προξενιό, μπας και ζήσετε και εσείς ένα love story. Υπάρχει εύνοια ερωτική. Λέτε; 

Τοξότης
Είναι μια μέρα που θα κάνετε ότι θέλετε, όπως το θέλετε και δε θα ρωτήσετε κανέναν, έτσι επειδή μπορείτε. Ωραίες οι διακοπές και οι ξάπλες, αλλά το χρήμα είναι χρήμα και αν πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό, θα το κάνετε γιατί έτσι πρέπει. Μπορεί να είστε στην παραλία με ένα laptop αγκαλιά και να συντονίζετε την ομάδα σας. Ο Άρης από την Παρθένο είναι ο λόγος που φέτος η προσοχή σας είναι στραμμένη κυρίως στη δουλειά σας και στο πώς να πετύχετε τους στόχους σας. Κάντε μια εκκαθάριση όμως, αδειάστε λίγο το ενεργειακό σας το πεδίο. Άλλο το Α και άλλο το Β. Δώστε τη μάχη σας!

Αιγόκερως
Γλυκά μου, τρέχετε και δε φτάνετε και δε φταίτε καν για αυτό! Άλλοι σας τρέχουν με τα παλαβά τους. Εντάξει, ψυχραιμία, μπόρα είναι θα περάσει και θα κάνετε και καλή εντύπωση αν συνεργαστείτε ομαλά. Έρχεται και το χρήμα, αύριο, μεθαύριο, οπότε ποιος ο λόγος να χαλάσετε την όμορφη εικόνα σας; Ο Άρης από την Παρθένο σας παίζει ένα παράξενο παιχνίδι. Κάτι θέλει να σας προσφέρει αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρος. Μεσολαβούν στο παιχνίδι του ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας, οπότε κάτι κρύβεται πίσω από τα ευχάριστα μιας υπόθεσης που σας αφορά άμεσα. Στη μέση η αλήθεια, να ξέρετε..

Υδροχόος
Τόσοι πλανήτες στα Λιοντάρια, σας επηρεάζουν άμεσα και αρκετές φορές δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Κάνετε πράγματα που δε σας ταιριάζουν και τόσο. Η Σελήνη από το μεσημεράκι και μετά πηγαίνει στα Λιοντάρια, που σημαίνει πως σήμερα και αύριο θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Γαληνεύει η καρδιά σας, αποζητάτε την παρέα των φίλων σας, εκείνων που αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας. Ίσως και να κάνετε μια κίνηση παραπάνω, ως ένδειξη εκτίμησης και αγάπης. Ο Άρης από την Παρθένο σας λέει ξεκάθαρα πως φέτος δε θα μαζέψετε το χρήμα που υπολογίζατε. Αλλάξτε συνήθειες! 

Ιχθύες
Έχετε μεγάλο πονοκέφαλο εξαιτίας των οφειλών που έχετε, από δω και από κει και ενώ όλο πληρώνετε διάφορα, σκάνε κάποια άλλα σαν τα μανιτάρια, που σας στέλνουν ολίγον αδιάβαστους. Το να σκάτε, να βογκάτε και να αναστενάζετε, δε λύνει κάτι, οπότε πάρτε το απόφαση να κοινωνικοποιηθείτε λίγο και να πάτε καμιά βόλτα. Ο Άρης από την Παρθένο, σας κάνει λίγο παραπονιάρηδες, όμως σας βάζει και πρώτο μέτωπο στη μάχη. Από το να τσιρίζετε και να σας αποφεύγουν, καλύτερα να σπικάρετε πέντε φωνήεντα, τα απολύτως απαραίτητα, στους ενοχλητικούς της παρέας. Κάντε καμιά πάσα!

magicfariel

Φωτογραφία από DIY Team από το Pixabay