Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Ζώδια: Ο Ήλιος και η Σελήνη χορεύουν μαγικά στο σύμπαν! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από εδώ και από εκεί, κατάφερα να γράψω κάτι για το αύριο και για τις επόμενες ημέρες! Διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη, πως για δεύτερη φορά έχουμε Νέα Σελήνη στον Κριό, αύριο 20/04! Τελευταία ημέρα, λίγο πριν ο Ήλιος πάει στον Ταύρο.. αυτό και αν είναι μαντάτο, που με κάνει να απορώ!?

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, στο παρά τσακ! Και εντάξει να φανταστώ πως οι ενέργειες του σύμπαντος είναι φλογερές, παθιασμένες, επηρεασμένες από την υπερβολή και την αισιοδοξία του Δία, από τη δύναμη του Άρη, το σκηνικό είναι τέλειο, ιδανικό για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους! 



Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, είναι ένα θέμα, μιας που θέλει απεγνωσμένα να σκοτεινιάσει τον Ήλιο, είτε βρίσκεται στον Κριό, ακόμα περισσότερο άμα είναι στον Ταύρο! Οπότε μπαίνει σφήνα στα πλάνα του σύμπαντος, «σκοτεινιάζει» τις ενέργειες, σαν μπάστακας στη μέση της πίστας, δε θέλει ο χορός του Ήλιου με της Σελήνης, να φτάσει στο τέλος του. Δε θέλει η αυλαία να πέσει. 
Προτιμά την αναστάτωση, τις απορίες, τον προβληματισμό, τύπου τι έπαθε η ντάμα και ο καβαλιέρος; Τι τους συνέβη; Έχασαν τα βήματα μέσα στο σκοτάδι; Μεταφορικά μιλώ, όμως για σκεφτείτε τι χρειάζεται το ζευγάρι για να τα βγάλει πέρα; Θα το παλέψουν μαζί ή χώρια; Μήπως δε θα κάνουν τίποτα; 
Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, η αλλαγή που θέλει το σύμπαν να έρθει, απαιτεί την αποδοχή της αλήθειας πρώτα. Η αλλαγή όπως φαίνεται θα προκύψει μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Από συναισθηματικής άποψης κυρίως. Ο Πλούτωνας χρησιμοποιεί το αέρινο ταλέντο του Υδροχόου.. το ταξίδι στο παρελθόν.. άμεσο!

Και ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο! Όλα στην ίδια μέρα! Πέμπτη αύριο 20/04/2023.. Οι επόμενες δυο εβδομάδες έχουν πολλά να μας δώσουν ή ακόμα να μας πάρουν.. Προσμένοντας την έκπληξη.. 

..some days to remember, some days to forget! 😎

φιλάκια.. 


Κριός 
Πέφτει άπλετο φως στη ζωή σας, είναι μέρες που η αλήθεια θα φανεί και θα χρειαστεί να πάρετε δραστικά μέτρα. Κυρίως θέματα καριέρας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν, ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές, κάποιες θα σας αρέσουν, κάποιες όχι και τόσο. Είστε ανταγωνιστικοί, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι αρκετή από συναισθηματικής άποψης, για να το παλέψετε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Να είστε σίγουροι πως ο Δίας κρατά τα μπόσικα, οπότε απολαύστε το έργο, αφήστε το να φτάσει κάπου. Αλλαγές με νόημα! Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική. 

Ταύρος
Ο Πλούτωνας εμποδίζει το φως συνεπώς τις μέρες αυτές θα είστε αντικοινωνικοί, καμία όρεξη για επικοινωνία. Εννοείται πως φταίει και το γεγονός πως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και βρίσκεται στο ζώδιό σας. Υπερβολικά συναισθηματικοί, νομίζω κολλάει η βελόνα στο παρελθόν, τι υπάρχει εκεί πίσω που σας βασανίζει ακόμα τη ψυχή;;; Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι λίγο μπερδεμένη, βρίσκεται σε κατάσταση αποχώρησης, συνεπώς κάπως έτσι νιώθετε. Υπομονή ξημερώνει μια νέα ημέρα! Ο Ήλιος στον Ταύρο! Καιρός να μάθετε την αλήθεια σε ζητήματα που σας καίνε τη ψυχή! 

Δίδυμος
Είναι μέρες που κάνετε φουλ δημόσιες σχέσεις, γιατί δε ξέρετε ποτέ ποιος θα χρειαστεί στο μέλλον! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας προσφέρει μια ευκαιρία ακόμα για να αποδείξετε την αξία σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο χορός του σύμπαντος θέλει και την ντάμα και τον καβαλιέρο. Οπότε το μήνυμα είναι πως μονάχοι δεν μπορείτε να καταφέρετε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Συνεπώς δώστε και εσείς την ευκαιρία σε κάποιους. Αφιερώνετε πολύ χρόνο στις δραστηριότητές σας, εκείνες που φέρνουν και τα κέρδη! Αναβαθμίζεστε και συναναστρέφεστε με διαφορετικές υπάρξεις! 

Καρκίνος
Χορεύει το σύμπαν, χορεύετε και εσείς, μιας που σας επηρεάζει άμεσα η Νέα Σελήνη στον Κριό, καθώς και η έκλειψη Ηλίου! Να θυμίσω και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, καιρός για ενοχλητικές αποκαλύψεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είστε λίγο απαισιόδοξοι τις μέρες αυτές, βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται και αλλάζουν πολλά, νέες αρμοδιότητες, περισσότερες ώρες. Προβληματίζεστε! Το νου σας δεν είστε όλοι το ίδιο, να σέβεστε την ιεραρχία!

Λέων
Φουντώνει η χαίτη σας, οπότε είστε εσείς και κανείς άλλος! Φλογερός ο χορός του σύμπαντος για εσάς, η μουσική του σας παθιάζει ακόμα περισσότερο, με ένα project, μια ιδέα, κάτι θέλετε να φτιάξετε σε σημείο που δε σας νοιάζει κανείς και τίποτα! Ναι μεν σας θαυμάζουν για τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας, αλλά ξεπερνάτε τα όρια και διώχνετε μακριά εκείνους που αληθινά σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, σας κάνει πιο φιλόδοξους από ποτέ! Ο Πλούτωνας όμως.. προσμένει.. μποναμά! Ερωτικές αταξίες, είτε υπάρχει αφορμή, είτε όχι! Γυρεύετε μια περιπέτεια! 

Παρθένος
Η έκλειψη Ηλίου, σκοτεινιάζει επίτηδες κάποια σημεία, γιατί κάποιοι πρέπει να τα προσπεράσουν, για να λάβετε αυτό που θέλετε. Τις μέρες αυτές ένα γεγονός θα σας ξελαφρύνει, θα καταφέρετε να δείτε πέντε φράγκα στις τσέπες σας παραπάνω. Ίσως να σας διευκολύνουν κάπου, ίσως να πληρωθείτε κάτι το έξτρα επειδή τα δουλέψατε! Ο Πλούτωνας βέβαια, θέλει εντάσεις και ίντριγκες στο χώρο της εργασίας σας, γιατί καλό είναι οι μάσκες να πέσουν! Ο Ήλιος στον Ταύρο, σας πεισμώνει και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω! Μη ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας, επειδή αγαπάτε πολύ. Η αλήθεια είναι μια!

Ζυγός
Από τις πιο ζόρικες ημέρες του Απρίλη! Σε μια τρελή αναστάτωση θέλει το σύμπαν να είστε, ερωτικά καβγαδάκια, εντάσεις στη δουλειά, λόγια που στάζουν φαρμάκι, η έκλειψη Ηλίου βουτηγμένη στα σκοτάδια του Πλούτωνα, επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Απόλυτοι, δίχως συναίσθημα. Για όλα φταίει το χρήμα. Εκείνο που δεν έρχεται. Η κάκιστη διαχείριση. Οι μονόπλευρες προσπάθειες, αγγίζετε την υπερβολή, οι συνέπειες τραγικές. Το σύμπαν τεστάρει τις σχέσεις σας, στήνει παγίδες στο σκοτάδι. Το νου σας! Ιδανική περίοδος για beaute! Διατροφή και πολύ βάδισμα είναι το μυστικό!

Σκορπιός
Τα φαινόμενα απατούν στην περίπτωση τη δική σας. Ο χορός του σύμπαντος είναι παραπλανητικός, αλλά τέρμα δοτικός. Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι τέλεια, από την άποψη πως έφτασε ο καιρός να κάνετε νέα πράγματα. Ο Πλούτωνας όμως θέλει αλλαγές που πηγάζουν από παλιά πράγματα. Αρκετοί νιώθετε πως το έχετε, θα προσπαθήσουν να σας το πάρουν, για να αποδείξετε το πόσο το θέλετε, είτε αυτό αφορά ερωτικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά. Μια επιθυμία σας εκπληρώνεται, ο επιμένων νικά! Βρίσκετε το κουράγιο και αντιμετωπίζετε τα φαντάσματα του παρελθόντος!

Τοξότης
Ο Ήλιος και η Σελήνη σας πιάνουν από το χέρι, σας βάζουν στο χορό, είναι οι μέρες σας αυτές, καλύτερα να πάρετε μια άδεια, να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε από τα γνωστά, γιατί το σύμπαν θέλει το πνεύμα σας ελεύθερο και μέσα στον ενθουσιασμό! Φλογερό και παθιασμένο το σκηνικό, ξεσηκώνεστε για αταξίες, φλερτ, ακόμα και για νυχτοπερπατήματα σε παράξενα μέρη. Από τη μια ο Πλούτωνας, από την άλλη ο Δίας, κάτι πρόκειται να σας συμβεί, μεγάλο και τρανό κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Συναρπαστικές οι αλλαγές που θα έρθουν.. Ένας γάμος, ένα παιδί, οικογένεια, νέο σπίτι. Δε φοβάστε τίποτα!

Αιγόκερως
Θα έλεγα πως το σύμπαν σας χορεύει στο ταψί μέρες που είναι, Ήλιος και Σελήνη στον Κριό, Άρης στον Καρκίνο και ξεκινά ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, όλα στα κόκκινα, υπάρχουν εντάσεις, λόγια πικρόχολα, τα νέα τρέχουν και δε σας αρέσουν και τόσο. Και ο Δίας και ο Πλούτωνας σας στήνουν παγίδες. Όποιος έχει το νου του, μπορεί να τις προσπεράσει επιτυχώς. Όποιος όχι, θα περάσει δύσκολα. Σας δίνετε όμως η αφορμή να αποκτήσετε κάτι δικό σας. Τότε φτιάξτε κανόνες εκ νέου! Τέλειες ημέρες για να φτιάξετε τη δική σας περιουσία. Να πατήσετε πόδι! 

Υδροχόος
Υπέροχες ημέρες, μαθαίνετε νέους χορούς, πιο μοντέρνους, πιο freestyle, η Σελήνη και ο Ήλιος σας φτιάχνουν τη διάθεση, νιώθετε πως είστε έτοιμοι για όλα! Επιθυμείτε αλλαγές, να ξεκολλήσει λίγο η βελόνα από τα ίδια και τα ίδια, οπότε ψάχνεστε σε άγνωστα μονοπάτια και ότι προκύψει. Εννοείται πως το μενού έχει εργασία και χαρά και ταξιδάκια φυσικά που τόσο σας αρέσουν. Ο Πλούτωνας τσεκάρει τον τρόπο της διαφυγής σας. Και επειδή υπάρχουν άνθρωποι που σας νοιάζονται και σας γυρεύουν, να πείτε ένα αντίο, τουλάχιστον! Δώστε αγάπη για να σας δώσουν αγάπη! 

Ιχθύες
Ο χορός του σύμπαντος σας ζαλίζει το μυαλό, δε θέλετε άλλο! Τις μέρες αυτές, το χρήμα είναι η αιτία που θα γκριζάρει το τοπίο, θα μαυρίσει η ψυχή σας, θα είναι ο λόγος που θα υπάρξει ένταση, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Η Σελήνη και ο Ήλιος από τον Κριό, σας δείχνουν την αλήθεια, φανερώνουν πως στο χορό της ζωής, πρέπει και οι δυο να γνωρίζουν τα βήματα. Ο Πλούτωνας σας πληγώνει, ο Δίας σας κάνει υπερβολικούς. Οπότε κάνετε ένα χαμό. Το ζητούμενο είναι να έχετε συμμάχους και όχι αντίπαλους. Φρόνιμα! Ανακαλύπτετε τρόπους για να κάνετε αποταμίευση! Απλά πράγματα..

magicfariel

Φωτογραφία από Yolanda Díaz Tarragó από το Pixabay