Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 22/04 – 23/04/2023 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βούιξε ο τόπος, ναι το μάθαμε, έχουμε ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο! Το Σαββατοκύριακο αυτό, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Μια πολύ χαρωπή επιρροή, ότι πρέπει για να περάσουμε σχετικά ανέμελα και ωραία. 

Αν και κρυφοί πρωταγωνιστές των ημερών είναι ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, ω μοντιέ.. επιτρέπουν να προκύψει μια συναισθηματική υπερβολή, να χτυπήσει η καρδιά πιο δυνατά, να εμφανιστούν επιθυμίες, που προέρχονται κυρίως από τα παλιά! Δηλαδή αφήνουν τον ανάδρομο Ερμή ανενόχλητο, να στείλει ότι μήνυμα θέλει, να ανάψει φωτιές, να προκύψουν μοιραίες συναντήσεις και πάθη! 

Η Σελήνη από τους Διδύμους, λειτουργεί καθαρά με το συναίσθημα, λογική δεν υπάρχει, άρα τα «μη» και τα «πρέπει» εξαφανίζονται και μόνο «τα θέλω» τα δικά μου και τα δικά σου, καλό είναι να πραγματοποιηθούν! Θαύματα συμβαίνουν, αλλά κατά βάθος εμείς τα προκαλούμε, εμείς βάζουμε το χεράκι εμείς, εμείς είμαστε το θαύμα, το ίδιο!

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα καλοπεράσουν τις μέρες αυτές. Θα ξεπεράσουν τις σκοτούρες τους, θα εξαφανίσουν τις ανησυχίες τους, θα κάνουν ότι τους αρέσει. Κανένα εμπόδιο δεν τους πτοεί. Το ακατόρθωτο είναι άκρως γοητευτικό.. Μμμμ το νου σας, η προσγείωση πιθανώς ανώμαλη.. Μην γκρεμοτσακιστείτε συναισθηματικά από Δευτέρα! 

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) λόγω του ανάδρομου Ερμή, θα ταξιδέψετε στο ερωτικό σας το παρελθόν, από τύχη;;; Από κάποιο σημάδι; Κάποιος θα σας θυμηθεί; Ίσως και να σας διεκδικήσει εκ νέου; Το Σαββατοκύριακο αυτό, μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν. Μηνύματα έρχονται ως κομήτες! Το διαβάστηκε απαντήθηκε;;; Μεγάλη η έκπληξη, να είστε σίγουροι για αυτό. Δε ξέρω πού πηγαίνει το μυαλό σας, όμως αφήστε το σύμπαν να φανερώσει τα μυστικά του. 

Καρκίνοι και Σκορπιοί, ο ανάδρομος Ερμής, σας δείχνει κάποια φωτογραφία; Ακούτε κάποιο τραγούδι; Συναντάτε διάφορα σημάδια στο δρόμο σας; Πού πηγαίνει το μυαλό σας; Απρόβλεπτες συναντήσεις προκύπτουν, εμφανίζονται άτομα από το παρελθόν, που σας αναστατώνουν ευχάριστα.

Όσα πάνε και όσα έρθουν..

φιλάκια.. 


Κριός
Μέρες που θα σας θυμηθούν οι πάντες και οι προσκλήσεις για βόλτες ίσως και να είναι υπέρ αρκετές! Βέβαια, επειδή δεν παίζει φράγκο, κάποιοι θα προτιμήσετε να κάνετε ένα σουαρέ στο σπίτι σας. Λίγους και καλούς, το ζητούμενο είναι να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε και όχι να σας φάει η κουζίνα και η λάντζα! Ακόμα και να ξεσηκωθείτε για εξωτερικές δραστηριότητες, το νου σας, δε σας παίρνει ούτε για κεράσματα, ούτε για μακρινές διαδρομές. Αν συνοδεύεστε εξηγήστε με όμορφο τρόπο, πως το ταμείο είναι μείον! Η λύση είναι μια, home sweet home!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, καθαρά για λόγους ψυχολογικούς! Σα να μη σας νοιάζει και τόσο το τραπεζικό σας το υπόλοιπο, θέλετε πολύ να τα κάνετε όλα φύλλο – φτερό! Ασυγκράτητοι και ενθουσιώδεις, ξεχύνεστε στην αγορά και ότι θέλει ας προκύψει! Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σας, έχει να σας στείλει ένα μήνυμα από τα παλιά! Ένας φάκελος κιτρινισμένος, σκονισμένος, ήταν πολύ καιρό στα αζήτητα! Ο Ουρανός από το ζώδιό σας, έχει φροντίσει το απρόβλεπτο να γίνει τρόπος ζωής! Βαθιές ανάσες και χαμόγελα! 

Δίδυμος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι αρκετή για να βρεθείτε σε άλλη διάσταση τις μέρες αυτές! Και ενώ είστε κατά βάθος σε ζεν φάση, κάποιος σας πιέζει να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Κάποιοι θα κάνετε μια προσπάθεια, κάποιοι όχι και τόσο.. Σηκώνετε ένα μπαϊράκι, αποζητάτε τις ελευθερίες σας και την ησυχία σας από τους ενοχλητικούς της παρέας και ας είναι και το ταίρι σας! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, προτιμάτε τα φιλαράκια σας και τις βόλτες σε κάθε περίπτωση. Ίσως και κάποιος να σας έχει φουσκώσει τα μυαλά, σε θέματα επαγγελματικά, νιώθετε πως έφτασε η στιγμή να δημιουργήσετε!

Καρκίνος
Παράξενες οι μέρες αυτές, αντίθετα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους και εσείς στη μέση με ένα τεράστιο ερωτηματικό! Από τη μια θέλετε να αράξετε το κορμί σας, να κοιμηθείτε ώρες ατελείωτες, από την άλλη θέλετε να αξιοποιήσετε το χρόνο που σας περισσεύει για να κάνετε πέντε πράγματα για εσάς. Κομμωτήριο, beaute, μασάζ, όταν είστε όμορφοι και ξεκούραστοι, νιώθετε υπέροχα. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο, σας ξεσηκώνει για μυστήριες συναντήσεις, με φιλαράκια από το παρελθόν. Κάπου εκεί ανάμεσα και ένα παλιό αμόρε.. Λίγο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Λέων
Η ζήλεια είναι κακό πράγμα και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, σας προκαλεί τέτοια συναισθήματα. Μέρες λοιπόν, που θα νιώσετε αδικημένοι, μιας που εσείς τρέχετε και δε φτάνετε και κάποιοι άλλοι καλό περνούν. Μπορεί να είναι και στη φαντασία σας όλο αυτό, όμως η Σελήνη από τους Διδύμους, σίγουρα δε σας αφήνει να σκεφτείτε λογικά! Κάποιοι θα προσπαθήσετε να συζητήσετε για τις ανησυχίες σας με όμορφο τρόπο. Κάποιοι όμως γίνεστε λίγο αυθόρμητοι επαναστάτες και κανονίζετε την πορεία σας, δίχως να υπολογίσετε συναισθήματα και υποχρεώσεις. Υπερβολικοί όπως πάντα!

Παρθένος
Μέρες που προτιμάτε τις μοναξιές σας και την ηρεμία που σας προσφέρει το σπιτάκι σας. Αρκετοί θα το ρίξετε στον ύπνο, πεσμένα τα κέφια, δε σας πιάνει ούτε η Σελήνη από τους Διδύμους, ή μήπως αυτή είναι η αιτία κατά βάθος; Κάποιοι νιώθετε πως μόνο εσείς προσφέρετε στο σπίτι, το βρίσκετε άδικο αυτό και στην τελική αν σας συμβεί κάτι, πού θα βασιστείτε; Το σενάριο να παρατήσετε τα όπλα στον ερωτικό τομέα είναι πιθανό, ίσως να μην υπάρχει ταίρι για εσάς εκεί έξω! Και κάπως έτσι ο ανάδρομος Ερμής ψαχουλεύει την ατζέντα σας, μπαίνετε στον πειρασμό να στείλετε το περιβόητο love letter!

Ζυγός
Βελτιώνεται η διάθεσή σας με τη Σελήνη από τους Διδύμους. Σας έρχεται η όρεξη, για βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις με τα φιλαράκια, για ανέμελες και όμορφες στιγμές. Μια παύση από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι απαραίτητη πού και πού! Ωραίες ημέρες για να δείτε φίλους από τα παλιά, για να θυμηθείτε το πόσο ωραία ήταν η ζωή μια φορά και έναν καιρό. Αμέτρητες συζητήσεις, φέρνουν εικόνες που σας προκαλούν απίστευτα συναισθήματα, που όμως σας δίνουν λύσεις για κάποια από τα τωρινά σας τα προβλήματα. Οι κινήσεις που θα κάνετε το ΣΚ αυτό, κάνουν εντύπωση ακόμα και σε εσάς!

Σκορπιός
Όσο είστε κολλημένοι στο παρελθόν, τίποτα δεν αλλάζει και αυτό έχει αρχίσει να σας κουράζει, πολύ μάλιστα! Σπάνια ξεπερνάτε το παρελθόν σας, εκεί βρίσκονται τα παθήματα που έγιναν μαθήματα, εκεί βρίσκεται η πηγή του κακού! Η Σελήνη από τους Διδύμους σας κάνει τέρμα συναισθηματικούς, νιώθετε μια απίστευτη μελαγχολία, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε, αρκεί να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και το πείσμα σας φυσικά. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που τριγυρνά στις σκέψεις σας, στείλτε του μήνυμα. Τηλεφωνήστε. Δώστε το παρόν! Όλα αλλάζουν στο πι και φι! It’s up to you! 

Τοξότης
Συγγνώμη που θα σας το πω έτσι ωμά, αλλά τις μέρες αυτές «γαβγίζετε»! Μέσα στην γκρίνια είστε, εννοείται πως σας πυροδοτεί συναισθηματικά η Σελήνη από τους Διδύμους, λίγο ο Πλούτωνας, λίγο ο Κρόνος, πόσο πια; Να εκφράσετε τις ανησυχίες σας, όμως με όμορφο τρόπο και φυσικά δώσετε σημασία στα λόγια των συνομιλητών σας. Ναι μεν ξεσπάτε, γιατί πιέζεστε, όμως κάπου το χάνετε το δίκιο σας. Μέρες που ο επιμένων δε νικά, οπότε καλό είναι να αλλάξετε τακτική. Βέβαια, μετά το μπουρίνι, βγαίνει το ουράνιο το τόξο, οπότε εστιάστε στο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Φουλ ερωτικές οι μέρες αυτές, ναι μεν δεν έχετε διάθεση για τέτοιου είδους περιπέτειες, να όμως που το σύμπαν δε ρωτά! Από τη μια θέλετε να κάνετε ένα τρελό shopping therapy, από την άλλη θέλετε να φτιάξετε το σπιτάκι σας, να μπουν όλα σε μια τάξη! Χρόνος υπάρχει όπως φαίνεται, μόνο για τα προσωπικά σας τα ζητήματα, δίχως άλλους στη μέση. Ο ανάδρομος Ερμής έχει ένα μήνυμα για εσάς, από ένα πρόσωπο από τα παλιά. Κάποιος σας αναστατώνει ευχάριστα, μεγάλη η έκπληξη, εσείς, αυτός και τα μυστήρια! Θα προκύψει μοιραία συνάντηση; Θα ανταλλάξετε μηνύματα; Φρόνιμα ή όχι;;;

Υδροχόος
Από τους super τυχερούς των ημερών, μιας που η Σελήνη από τους Διδύμους, σας πλημμυρίζει από αισιοδοξία, χαρά, όρεξη για ζωή! Ταξιδεύετε, βολτάρετε, νυχτοπερπατάτε, γεμάτο το πρόγραμμα από διασκέδαση και φίλους από τα παλιά. Εντάξει, το μυαλό σας θα ταξιδέψει στο παρελθόν, σε πρόσωπα και εικόνες, όμως δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να μελαγχολήσει με την καμία. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο φταίει για αυτά τα σκαμπανεβάσματα, το θέμα δεν είναι το ποιος φταίει, αλλά το τι θα κάνετε από δω και πέρα. Να φλερτάρετε δίχως αύριο, αλλά ως εκεί!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, θέλει οπωσδήποτε να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας. Να βελτιωθούν οι σχέσεις σας οι οικογενειακές. Αυτό για να συμβεί πρέπει να προκύψει κάποιο πρόβλημα, πρέπει να τους έχετε ανάγκη, για να θυμηθείτε το πόσο τους αγαπάτε και το πόσο τους χρειάζεστε.! Και εδώ έρχεται βοήθεια από τη Σελήνη που είναι στους Διδύμους. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, γατούλες γίνεστε κατά βάθος, ζητάτε βοήθεια και τη λαμβάνετε κιόλας. Στο σπίτι τη βγάζετε αρκετοί, είτε τέζα στο κρεβάτι, είτε αραχτοί σε έναν καναπέ. Διάφορες συζητήσεις σας ζεσταίνουν την καρδιά.

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay